Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΩΛΗΤΙΚΗΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Η AKOMA KAI ΤΥΠΙΚΗ ΠAΡAΔOΣH  ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΑΙΩΝΕΣ ΤΗΣ «ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ»




Γράφει ο Τάκης Φωτόπουλος
Οι «αριστεροί» ‘γιέσμεν’ του Πάιατ είναι ασύγκριτα χειρότεροι από τους δεξιούς ‘γιέσμεν’ του Πιουριφόυ. Οι δεύτεροι ήταν επίσημα όργανα των Αμερικανών και του μετεμφυλιακού καθεστώτος που εγκαθίδρυσε στην Ελλάδα, δηλαδή της παρωδίας «δημοκρατίας» που τελικά κατέλυσαν και τυπικά τον Απρίλη του 67.
 Οι πρώτοι είναι ασύγκριτα χειρότεροι, γιατί όχι μόνο συστηματικά κατέλυσαν κάθε ίχνος οικονομικής κυριαρχίας, όταν εξαπάτησαν τον λαό με το Δημοψήφισμα του 15 και ανέτρεψαν ξεδιάντροπα την εντολή του, αντί (όπως θα έκαναν αν ήταν πραγματικά έντιμοι αριστεροί και όχι απλοί πολιτικοί απατεώνες) να υποβάλουν την παραίτηση τους άμεσα, όταν αντιμετώπισαν τους εκπροσώπους της Υπερεθνικής Ελίτ και ανέλαβαν πρόθυμα να εκτελέσουν στο ακέραιο τις εντολές τους, φτωχοποιώντας τον Ελληνικό λαό και υποθηκεύοντας κυριολεκτικά τον εθνικό πλούτο και το μέλλον των επόμενων γενιών.
Η μεγάλη όμως απάτη αυτών των κοινών απατεώνων δεν τελείωσε εκεί, αλλά ολοκληρώνεται σήμερα, όταν βγαίνουν οι πρωθιερείς της απάτης και μιλούν για έξοδο από τα Μνημόνια. 
Και αυτό, όταν βέβαια είναι γνωστό ότι τα Μνημόνια δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός αλλά απλά ένα μέσο της Ευρωφασιστικής ελίτ για να επιβάλλει τις «μεταρρυθμίσεις» της Νέας Διεθνούς Τάξης της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης, για τις οποίες πίεζαν από χρόνια τα όργανα της στον ΟΟΣΑ και το ΔΝΤ τις κομματικές κυβερνήσεις Δεξιάς, ΠΑΣΟΚ κλπ., που λόγω του πολιτικού κόστους αδυνατούσαν να επιβάλλουν. 
Δηλαδή το πλήρες άνοιγμα και την απελευθέρωση των αγορών κεφαλαίων, εργασίας, αγαθών και υπηρεσιών (τις περίφημες «4 ελευθερίες» του Μάαστριχτ). 
Σήμερα έχουν θεσμοποιηθεί χάρις κυρίως στους «αριστερούς» απατεώνες (που μόνο αυτοί μπορούσαν να τις περάσουν χωρίς σημαντική κοινωνική αντίδραση, αν όχι και εξέγερση) όλες αυτές οι μεταρρυθμίσεις, γι’αυτό και δεν χρειάζονται πια άλλα Μνημόνια! 
Έτσι ολοκληρώνεται η πλήρης παράδοση της οικονομικής κυριαρχίας της χώρας, που συντελέστηκε με την ένταξη της στην ΕΕ και την Ευρωζώνη.
Σήμερα, οι ίδιοι αδίστακτοι απατεώνες, που το πραγματικό τους κίνητρο είναι η νομή της εξουσίας και των προνομίων της, προχωρούν στην, ακόμα και τυπική, παράδοση της εθνικής κυριαρχίας.
 Μιλώ για τυπική παράδοση, γιατί ουσιαστική παράδοση της εθνικής κυριαρχίας έχει γίνει από καιρό, με την ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ και τη μετατροπή της σε μια πολύτιμη γεωπολιτικά βάση εξόρμησης της Υπερεθνικής και της Σιωνιστικής ελίτ για τη σφαγή των λαών στη Μέση Ανατολή – που γίνεται ακόμη πιο σημαντική τώρα που η Τουρκία είναι πιθανό να εκδιώξει τις βάσεις τους από το έδαφος της. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...

2 thoughts on “Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΩΛΗΤΙΚΗΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

  1. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ ΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΚΟΡΩΝΗ ΕΦΤΑΣΕ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΣΦΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ
    ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΩΝ ΠΙΚΡΑΝ ΠΕΙΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ
    Ο ΕΝΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

    ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΕ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

    ..http://athensreviewofbooks.com/?p=1664.

    Ο «Ελαφοπόδαρος» πράκτορας της ΣΤΑΖΙ και ο Νίκος Κοτζιάς

    Υ.Γ ΤΟ Κ.Κ.Ε .ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΖΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΑΝΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΟΜΗΤΑΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΡΓΟΥΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Ρ.Ε ΑΡΓΟΤΕΡΑ Ν.Δ Ο ΜΕΓΑΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΚΥΠΡΟ
    Ο ΨΕΥΤΟΗΓΕΤΗΣ ΚΑΡΑ-ΜΑ{Ν}ΛΗΣ

Comments are closed.