Και με την Μακεδονία και με τον Μητσοτάκη δεν γίνεται

Χιλιάδες πολίτες έστειλαν από τις Σέρρες μήνυμα υπεράσπισης του ονόματος της Μακεδονίας, διαβάσαμε… Και κάπου εκεί ήταν χαμογελαστός και ο Κωστάκης του Αχιλλέα.

Όμως, από την άλλη πλευρά, γνωρίζουμε πολύ καλά πως ρητή εντολή στους βουλευτές της ΝΔ να μην τοποθετούνται κατά της σύνθετης ονομασίας στο θέμα των Σκοπίων έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν έκλεισαν οι «πόρτες» και έφυγαν οι κάμερες κατά τη συνεδρίαση των τομεαρχών του κόμματος το μεσημέρι της Τρίτης.

Έτσι αναδεικνύεται ένα τεράστιο τεχνικό πρόβλημα για τον Κωστάκη του Αχιλλέα και για τους άλλους φυσικά. Αν και πόσο μαυρογιαλούρος είναι, όταν περιδιαβαίνει τις πλατείες στα συλλαλητήρια και ταυτόχρονα παρουσιάζεται εθνικά πλαδαρός στα κομματικά όργανα όπου συζητείται το Σκοπιανό.

Η καραμέλα του ηρωικού Βέτο του Κώστα Καραμανλή, δεν μπορεί να είναι κουρτίνα και να κρύβονται από πίσω, ούτε το λαϊκίστικο κόμμα της Πειραιώς, ούτε οι ανεπαρκείς συγγενείς του πρώην σπουδαίου Πρωθυπουργού.

Ο Ρηγιλλάκος

loading...

6 thoughts on “Και με την Μακεδονία και με τον Μητσοτάκη δεν γίνεται

  1. ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ,ΑΗΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΗ .ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΙ ΙΣΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ Η ΝΔ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΑ ΝΕΚΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΤΟΜΩΝ ,ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

  2. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΟΚΡΑΤΙΑ ΦΙΛΕ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΟΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΒΟΘΡΟ.ΣΠΥΡΑΚΗ,ΦΩΤΗΛΑΣ,ΚΥΡΤΣΟΣ,ΤΩΡΑ ΛΥΚΟΥΔΗΣ,ΜΑΡΚΟΥ,ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.ΟΛΗ Η ΠΛΕΜΠΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΤΑΣΦΥΓΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ.Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΞΥΜΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΖΑΜΙΩΝ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΓΑΜΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΩΝ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΠΑΤΗΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΑ,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ,ΟΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ,ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ?ΚΑΙ ΚΟΦΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΙ,ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ,ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΑΓΝΟΙΑΣ ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΠΟΡΩΣΗΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΙΑ ΝΔ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ.ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΙ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΦΕΡΑΤΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΞΑΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΤΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ.ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΜΠΤΩΧΗ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΤΑΤΟΙ.ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ.Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ.ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΚΑΙ ΖΥΤΗΣΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΕΙΝΑ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ……………………..

  3. Τούτο το αχώνευτο "Βιτάμ" τι παριστάνει; Έτσι του είπαν στην "Οικογένεια"; Πως επειδή λέγεται καραμανλάκος θα είναι αυτόματα και "κάποιος"; Κούνια που σε κούναγε μπούλη….!

  4. μιλα η ΝΔ για πληρωμενους κονδυλοφορους;

  5. Πιστεύω ότι, αυτά τα ευχολόγια των μπουλιδων του συστήματος, γράφονται από τους ίδιους, και είναι μια μελετημένη γραμμή, για να αυτο προβάλλονται και να μην ξεχνούνται, πιστεύουν ότι αυτός ο τρόπος τους δένει περισσότερο με το λαό, ξεχνώντας τα κακά που έχουν κάνει σ'αυτό τον τόπο,

  6. ΟΛΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΚΟΠΟΙ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ,ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ? ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΝΑ ΕΡΘΗ Ο ΜΕΣΙΑΣ ΜΗΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ .ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝΕΓΓΕΦΑΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ Χ Α ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΑΜΕ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΒΡΙΖΟΝΤΑΔ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣΕΙΤΕ ΜΕ ΡΕΒΑΝΣ ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΜΙΜΗΤΟ ,ΘΑ ΑΚΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΞΙΦΟΛΟΝΧΕΣ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ. ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΟΛΛΟΙ ΟΙ ΟΨΙΜΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΕΙΡΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΣΤΡΑΒΟΙ ΟΤΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΥΓΕΙΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΤΑΜΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ ,ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ,ΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΜΕΝΟΥΣ ΤΣΑΤΟΥΣ .ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ 4% ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ,ΟΛΛΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΟΜΑΤΩΝ,ΟΛΛΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ,ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ,ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ.

Comments are closed.