Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου ότι το Ποτάμι θα βάλει πλάτη στην κυβέρνηση, λέει τώρα ο Δανέλλης

Μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του, τώρα ο βουλευτής Ηρακλείου Σπύρος Δανέλλης εξηγεί ότι μιλούσε θεωρητικά για κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Ποταμιού με την έννοια ότι «τα προοδευτικά μέτρα πρέπει να στηρίζονται από
τις προοδευτικές δυνάμεις» – Συνεδριάζουν η Κοινοβουλευτική Ομάδα και το Πολιτικό Συμβούλιο του Ποταμιού – Την Κυριακή αποφασίζεται η αποχώρηση από το Κίνημα Αλλαγής
Πυρετός επικρατεί στο Ποτάμι, καθώς, εν μέσω αμφίσημων δηλώσεων στελεχών του που πυροδοτούν τη σεναριολογία περί ενδεχόμενης στήριξης της κυβέρνησης, συνεδριάζουν τα όργανα του κόμματος προκειμένου να προετοιμαστεί η κρίσιμη συνεδρίαση της Μεγάλης Συνέλευσης των Αντιπροσώπων (ΜΕΣΥΑ) που θα αποφασίσει την Κυριακή για το μέλλον των σχέσεων με το Κίνημα Αλλαγής.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ο οποίος επέστρεψε αργά το μεσημέρι της Τετάρτης από τις Βρυξέλλες, όπου ταξίδεψε για να συναντηθεί με την Ύπατη Εκπρόσωπο της ΕΕ για θέματα εξωτερικής πολιτικής Φεντερίκα Μογκερίνι, έχει συγκαλέσεις για τις 6 το απόγευμα την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, ενώ αργότερα αναμένεται να συνεδριάσει στη Σεβαστουπόλεως και το Πολιτικό Συμβούλιο του Ποταμιού.

Τις τελευταίες ώρες επικράτησε μεγάλη αναστάτωση στις τάξεις του κόμματος μετά τις νέες δηλώσεις του βουλευτή Ηρακλείου Σπύρου Δανέλλη, ο οποίος είπε ότι «Το Ποτάμι θα πρέπει να βάλει πλάτη στην κυβέρνηση εφόσον δεν συμμετέχουν σε αυτήν οι ΑΝΕΛ».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Δανέλλης, ο οποίος λίγες ώρες νωρίτερα είχε κάνει ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να κάνει γνωστό ότι εάν φύγει από το Ποτάμι θα παραδώσει τη βουλευτική έδρα, σε συνομιλίες που είχε με συναδέλφους του υποστήριξε ότι τα λεγόμενα του παρερμηνεύτηκαν.

Όπως διευκρίνισε ο βουλευτής, ο ίδιος αναφερόταν σε θεωρητική περίπτωση και τα λεγόμενα του είχαν την έννοια ότι «τα προοδευτικά μέτρα πρέπει να στηρίζονται από τις προοδευτικές δυνάμεις».

Η επίμαχη δήλωση που προκάλεσε σάλο

O βουλευτής του Ποταμιού, μιλώντας νωρίτερα σήμερα στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ, είχε δηλώσει, ότι σε περίπτωση και άλλων διαρροών από την πλευρά των ΑΝΕΛ, το Ποτάμι θα βάλει πλάτη στην κυβέρνηση μέχρι τις εκλογές όποτε και αν γίνουν αυτές

Μάλιστα, είχε θέσει ως βασική προϋπόθεση σε αυτό το σχήμα να μην έχουν συμμετοχή οι ΑΝΕΛ. 

loading...

3 thoughts on “Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου ότι το Ποτάμι θα βάλει πλάτη στην κυβέρνηση, λέει τώρα ο Δανέλλης

  1. ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΡΕΓΚΛΑ……ΠΟΥΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ…..ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ

  2. Θα την βάλει την πλάτη αν χρειαστεί,επειδή στήνει και…. κώλο για εξουσία. Να μου το θυμάστε.

  3. Δεν παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις σου. Απλώς βιάστηκες να τις κάνεις και ξεμπρόστιασες και τους συντρόφους σου. Γιατί κι αυτοί το ίδιο με σένα σκέφτονται να κάνουν. Απλώς όταν θα είναι κατάλληλος ο καιρός δηλαδή μετεκλογικά για να ξέρουν και με ποιον θα πάνε. Ποιος θα είναι στην κυβέρνηση δηλαδή. Ε, θα φάνε που θα φάνε το φτύσιμο μην το φάνε άδικα.

Comments are closed.