Είναι η ευκαιρία μας-τώρα-να προκηρυχθούν εκλογές!

*ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΤΡΙΚΑ…..

Ζούμε ιστορικές στιγμές τελευταία με την κυβέρνηση να χάνει διαρκώς έδαφος και σε όλα τα επίπεδα. Το Σκοπιανό αλλά και τα μέτρα που απαιτούν οι δανειστές μας, το επόμενο διάστημα το κλίμα αναμένεται να είναι εκρηκτικό και οι αντιδράσεις καθημερινές ήδη οργανώνονται συλλαλητήρια.

Η κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει σε εκλογές τώρα (Σεπτέμβριο-Οκτώβριο) αν θέλει να απεγκλωβίσει τους Έλληνες από ένα κακό εσωτερικό και εξωτερικό κλίμα!

Ήδη η νέα κυβέρνηση σε Ιταλία Και Ισπανία διοχετεύουν εξελίξεις στο Ευρωπαϊκό σκηνικό.
Η απόφαση του Αμερικανού προέδρου Τράμπ για φορολογία στο Αλουμίνιο αποτελεί μια προειδοποίηση γι αυτά που έρχονται στη Ευρώπη!

Η Ελλάδα μπορεί να “εκμεταλλευτεί” αυτές τις εξελίξεις…

Νέα Ελληνική κυβέρνηση σημαίνει ανάσα σωτηρίας για την χώρα.

Ήδη η απόφαση για αύξηση των αναλήψεων στα 5000 ευρώ που πήρε η κυβέρνηση δείχνει ότι πάμε γρήγορα για εκλογές!

Η Ελλάδα μπορεί να αναδειχτεί σε ισχυρό ευρωπαϊκό εταίρο και να λύσει τα προβλήματά της τώρα όπου όλα πιέζονται στην Τουρκία όπου δεν θα αργήσουν και εκεί τα όρια αναλήψεων από τις τράπεζες.

Αρκεί να έχουμε μια ισχυρή Ελληνική κυβέρνηση.

Νομίζω ότι ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης αυτό επιδιώκει, την αυτοδυναμία.

Μια αυτοδυναμία που θα του δώσει την αυτοδυναμία των κινήσεων του στην Ελλάδα και όλη την Ευρώπη.

Αυτό πρέπει να περάσει και στον κόσμο.

Ότι δηλαδή η ΝΔ σημαίνει έξοδο και ευκαιρία της Ελλάδος και των πολιτών της να πάρουν αυτό που τους αναλογούν τώρα στην Ευρώπη.

Εκλογές η μόνη ευκαιρία…

*Ο Νίκος Κούτρικας είναι δημοσιογράφος – οικονομικός συντάκτης μέλος της ΕΣΗΕΑ

loading...

3 thoughts on “Είναι η ευκαιρία μας-τώρα-να προκηρυχθούν εκλογές!

  1. ΠΑΠΑΓΑΛΕ ΤΗΣ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑΣ ΚΟΥΤΡΙΚΑ.ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΧΑΝΟΥΝ.ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΟΜΩΣ Η ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ?ΜΑ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΣΛΑΥΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ,ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΖΑΜΙΩΝ,ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ,ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΣΥΘΜΒΙΩΣΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΔΟΧΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΕΙΣ,ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ,ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟ ΑΥΤΟ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ,ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΜΑΣ ΞΕΦΤΕΛΙΣΕ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΓΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.ΓΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΨΑΧΝΕΙΣ?ΑΜ,ΟΧΙ ΚΟΥΤΡΙΚΑ.ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ…………

  2. Πρόσεξε κύριέ μου μην την πατήσεις αυτή τη φορά. Έβγαλες μια φορά τον ΣΥΡΙΖΑ τώρα με αυτα που γράφεις μας λες ότι ειναι και καλός!

    Ε ΟΧΙ

    Ποτέ ξανά

    Μόνο ο Σαμαράς ξανά!!!!!

  3. ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ.ΨΕΥΤΗΣ,ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΝ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ.ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΟΛΟΙ.ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ.ΠΑΡΕΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΧΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ.ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΝΔ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΒΡΩΜΕΡΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ ΨΗΦΙΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΟΡΤΙΟΚΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟΙ.ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ.ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ.ΚΑΙ ΣΑΝΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΦΑΜΕ.ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΛΙΓΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΣΑΝΟ.ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΣΑΣ…………

Comments are closed.