Θεσσαλονίκη: Αλγερινός «μετανάστης» φωνάζοντας «Αλλάχ Ακμπάρ» μαχαίρωσε Μακεδόνα διαδηλωτή!

Την ώρα που η πορεία κινούνταν στην οδό Βενιζέλου Αλγερινός νεαρός Αλγερινός έβγαλε μαχαίρι και χτύπησε στα πλευρά έναν διαδηλωτή, τραυματίζοντάς τον σοβαρά. Ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον δράστη και τον συνέλαβαν.

Ο Αλγερινός φωνάζοντας «Αλλάχ Ακμπάρ» επιτέθηκε στον διαδηλωτή που φώναζε το σύνθημα «Η Μακεδονία είναι ελληνική»!

loading...

5 thoughts on “Θεσσαλονίκη: Αλγερινός «μετανάστης» φωνάζοντας «Αλλάχ Ακμπάρ» μαχαίρωσε Μακεδόνα διαδηλωτή!

  1. Αυτά είναι τα καλά του πολυπολιτισμού;;

  2. Που να δείτε τι θα γίνει όταν ξαμολυσουν και τους υπόλοιπους χιλιάδες!!!!εσωτερικούς εχθρούς!!!Η Πόλις εάλω και αυτοί που έχουν αποστολή την υπεράσπιση του Έθνους,έχουν γίνει πιόνια των προδοτών και ορντινατσες των λαθρο-εποικων!!!Αληθεια,ποιος ια το πιστευε αν του ελεγαν πριν 20-30 ΧΡΟΝΙΑ ότι η γη των ΗΡΏΩΝ ΘΑ καταπατηθεί από εχθρούς χωρίς να ανοίξει ρουθούνι!!!!απίστευτο!!!!!

  3. Την κακή πολιτική που ασκήθηκε στα χρόνια της μεταπολίτευσης την πληρώνουν πολίτες. Ποιος φανταζόταν ότι η Ελλάδα θα καταντήσει έτσι;;

  4. ΤΟΝ ΥΠΑΙΤΙΟ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ…"ΕΒΡΑΙΟΣ"…

    ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΑΝ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΤΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ Η ΕΜΦΥΛΙΟ Η ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΥΧΑΙΑ…..

  5. Ανώνυμε 7:10, εγώ το φανταζόμουν καί το έλεγα καί οι φίλοι μου με χλεύαζαν!… Αυτοί που ήθελαν να 'δούν λίγο πιό πέρα από την μύτη τους το φαντάζονταν, αλλά δυστυχώς αυτοί πάντα είναι μειοψηφία!….. Γι' αυτό Δεν πιστεύω σ' αυτό το πολίτευμα που λέγεται ''δημοκρατία΄΄!….. …Ε.

Comments are closed.