Γ.Τράγκας: Η προδοσία για τη Μακεδονία είναι τεράστια και θα τιμωρηθεί

Ο άνεμος οργής που φυσάει σε όλη τη χώρα θα κάνει τους κυβερνητικούς να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν…


Η προδοσία είναι μεγάλη και θα τιμωρηθεί. Τα μέλη της θλιβερής συγκυβέρνησης δεν το έχουν αντιληφθεί ακόμα. Φυσάει άνεμος οργής σε όλη τη χώρα. Σε λίγο δεν θα μπορούν να κυκλοφορήσουν. Είναι ασυγχώρητοι. Νομίζουν ότι με το ίδιο τροπάριο θα μπορέσουν να γλιτώσουν, δηλαδή αποδίδοντας τις αποδοκιμασίες που δέχονται σε εξτρεμιστές, γραφικούς και χρυσαυγίτες. Κούνια που τους κούναγε.

Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, ένα ποσοστό που αγγίζει το 90% και βάλε, τους σιχαίνεται, τους απεχθάνεται ή τους θεωρεί υπεύθυνους και κατηγορούμενους για εσχάτη προδοσία. Ο υπουργός Δικαιοσύνης απέδωσε τις αποδοκιμασίες εναντίον του σε φασίστες, νεοδημοκράτες και χρυσαυγίτες. Εκτιμώ ότι έχει χάσει την αίσθηση του μέτρου και βρίσκεται σε σύγχυση.

Φασίστας είναι αυτός που δεν υπολογίζει την κοινή γνώμη, το λαό, τη δημοκρατία και το έθνος του. Φασίστας είναι αυτός που κλείνει προδοτικές συμφωνίες χωρίς να τις περνάει από την κρίση του λαού. Από δημοψήφισμα ή εκλογές. Για να έχει τη συναίνεση του λαού.

Ο φασίστας δεν έχει χρώμα. Μπορεί να είναι πράσινος, βυσσινί, κόκκινος, γαλάζιος ή μαύρος. Φασίστας είναι αυτός που αποκαλεί εκατομμύρια συμπατριώτες του ετερόκλητο όχλο. Φασίστας είναι αυτός που κόβει συντάξεις, σπρώχνει εκατοντάδες χιλιάδες στην ανέχεια και στέλνει τα νιάτα ενός λαού μετανάστες στο εξωτερικό με το επιχείρημα ότι ανήκουμε στην ευρωπαϊκή οικογένεια και στην ευρωπαϊκή πορεία. Οι αποδοκιμασίες θα πολλαπλασιαστούν και το μέγεθος της λαϊκής οργής θα καταδειχθεί στις κάλπες. Εκεί, ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιστρέψουν στο σημείο από όπου ξεκίνησαν. Λυπάμαι που ο υπουργός Δικαιοσύνης δεν κατανοεί, ότι ορισμένα πράγματα δεν ξεπερνιόνται εύκολα. Και πρέπει να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει το δίκαιο που θα επιβάλλει μία εκτεταμένη, μαζική, λαϊκή και κοινωνική αντίδραση. Οι Έλληνες έχουν υποχρέωση να υπερασπιστούν την τήρηση του Συντάγματος και κυρίως την επιβίωση της εθνικής ταυτότητας και τους Έθνους.

Είναι υποχρεωμένοι να υπερασπιστούν την ιστορία της πατρίδας τους και το μέλλον των παιδιών τους. Τα φαιδρά επιχειρήματα περί ευρωπαϊκής οικογένειας και ευρωπαϊκής αλληλεγγύης είναι όμοια με εκείνα που υπήρχαν έξω από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Γερμανών. Αυτά που έλεγαν: η εργασία εξυψώνει τον άνθρωπο.

Οι Έλληνες δεν αντέχουν άλλο τους μειοδότες, τις μαριονέτες του μνημονίου και όλους εκείνους που υπηρετούν τις δυνάμεις κατοχής, οκτώ και πλέον χρόνια, με το μόνιμο επιχείρημα ότι όπου να ΄ναι ξεκινάει η ανάπτυξη, όπου να ΄ναι έρχονται καλύτερες μέρες, όπου να ΄ναι δραπετεύουμε από το μνημόνιο, βγαίνουμε από το τούνελ και εισερχόμεθα σε όαση.

Η ιερή γη μας είναι κατεχόμενη. Όλοι το γνωρίζουμε. Όλοι το βλέπουμε. Που και που το αναγνωρίζει μέχρι και ο μεγαλύτερος ψεύτης της μεταπολίτευσης. Αυτός που είναι erga omnes μειοδότης. Που και που το λένε μέσα στο κοινοβούλιο. Ο πρωθυπουργός της Ελλάδος, είναι ο άνθρωπος των Γερμανών. Το λένε με τα εγκώμιά τους όλες οι γερμανικές εφημερίδες. Τον αποθεώνουν όσοι τον έλεγαν λαϊκιστή, τρομοκράτη και οπαδό του Τσε Γκεβάρα. Είναι η μεγαλύτερη Φιλιππινέζα στο γερμανικό δορυφόρο. Τα περνάει όλα. Ένα πλήθος αξιωματούχων των Βρυξελλών, τον επαινούν ή αναγνωρίζουν ότι υλοποίησε όλες τις οδηγίες των δυνάμεων κατοχής. Υπήρξε ο βολικότερος από όλους τους κουίσλινγκς. Και σήμερα έδωσε το εφαλτήριο στους Σκοπιανούς, όπως ήθελαν οι Γερμανοί, για να προβαίνουν στο μέλλον σε αλυτρωτικές επιχειρήσεις.

Τώρα πια όμως ο Τσίπρας είναι κατά δικός τους. Τώρα δηλώνει κατηγορηματικά ότι θαυμάζει τη Μέρκελ και ότι θα πάει ακόμα και μάρτυρας υπεράσπισης αν κάτσει ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ στο σκαμνί. Τώρα είναι ένθερμος σύμμαχος των Ισραηλινών, των Αμερικανών, ένθερμος οπαδός του ΝΑΤΟ και φυσικά ο μεγαλύτερος φαν της κας Μέρκελ.

Η Μέρκελ θέλει να φιλέψει τον Τσίπρα. Θέλει να του δώσει ένα μικρό δωράκι. Χθες είπε ότι αύριο Πέμπτη στο Eurogroup θα δοθεί λύση για το χρέος. Μην πιστεύετε τίποτα από όσα λέει. Έχει πάρει στο υπερταμείο όλη την περιουσία της Ελλάδος για έναν αιώνα. Ο Τσίπρας, το πρώτο παιδί του Βερολίνου έχει βάλει το πρώτο ενέχυρο. Ψήφισε 25 δις ενέχυρο δημόσιας περιουσίας για την αποπληρωμή του χρέους. Τα έχει δώσει όλα. Μετέτρεψε τη χώρα μας σε μπανανία.

Όλες οι ανεξάρτητες αρχές που εποπτεύουν τη δημόσια διοίκηση και τα δημόσια έσοδα ανήκουν στους Γερμανούς. Έκανε δώρο στη Μέρκελ την αναγνώριση των Σκοπίων ως Μακεδονία, κάτι που δεν είχε πετύχει με τα όπλα ούτε ο Αδόλφος Χίτλερ. Κάτι που δεν μπόρεσαν να περάσουν ούτε ο Τσολάκογλου, ούτε ο Ράλλης, ούτε ο Λογοθετόπουλος. Δεν πρόκειται να πάρει καμία μείωση χρέους. Οι Γερμανοί ξεζουμίζουν το δοσιλογισμό του Τσίπρα και θα του ρουφήξουν και το τελευταίο προδοτικό αιμοπετάλιό του. Σίγουρα κρατάνε από πολλές μεριές και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Χρειάστηκαν πολλές ώρες κάποια στελέχη της ΝΔ να τον πείσουν να πάρει αυτή τη θέση στο Μακεδονικό και να μιλήσει με θέρμη για τον κόσμο που συγκεντρώνεται στα συλλαλητήρια. Μου λένε ότι έχει έπαρση μεγάλη.

Δεν έχει αντιληφθεί ότι κάποιος πρέπει να του ψιθυρίσει στο αυτί ότι ζούμε σε γερμανικό δορυφόρο και ότι οι πολιτικοί που εφαρμόζουν τις οδηγίες του Βερολίνου αποδοκιμάζονται. Κάποιος πρέπει να πει και στον Κυριάκο ότι τα πράγματα δεν θα είναι ρόδινα ούτε για τη ΝΔ, ούτε για τον ίδιο αν ακολουθήσει μνημονιακό μονοπάτι.

Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο, ότι Γερμανοί και άλλοι που κατά καιρούς διοχέτευαν διάφορες πληροφορίες για τον ίδιο και τη σύζυγό του, θα επανέλθουν για αυτό πρέπει να τερματιστεί η έπαρση. Και πρέπει οι ομιλίες τόσο για τα εθνικά θέματα, όσο και για τα εγκλήματα σε βάρος του λαού να είναι αληθείς και να εκφράζουν πραγματικά το πιστεύω του Κυριάκου.

Αν ακολουθήσει τη στυγνή πολιτική του Τσίπρα, με την ψυχρότητα που απέδειξε ως υπουργός στο παρελθόν, τότε δεν θα υπάρξει πεζοδρόμιο στην Ελλάδα που να μην ίπταται ως μαγικό χαλί. Τα λέω αυτά από τώρα, γνωρίζοντας ότι στο μέλλον μπορεί να μου απαγορευτεί να μιλάω από αυτό το σταθμό. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι οι παραινέσεις μου ή τα σχόλιά μου μπορούν να κυκλοφορούν και επί εποχής Μητσοτάκη. Αυτό θα το δούμε.

Ούτε το χρέος πρόκειται να κουρευτεί, ούτε η Ελλάδα πρόκειται να αναπτυχθεί. Χρειάζεται 30 ή 40 χρόνια για να καλυφθεί ένας αριθμός θέσεων εργασίας. Τα νιάτα έχουν φύγει στο εξωτερικό. Δεν πρόκειται να επιστρέψουν και από ό,τι μου λένε. Κανείς δεν είναι διατεθειμένος να μεταφέρει τις οικονομίες του σε τράπεζες εδώ στην Ελλάδα. Θεωρείται επικίνδυνη περιοχή, κατεχόμενη και μπανανία για Ευρωπαίους πολίτες τρίτης κατηγορίας.

Σας έλεγα προηγουμένως, για τις ομοιότητες της επικοινωνίας μεταξύ των Απριλιανών και των σημερινών κυβερνώντων. Και εκείνοι έλεγαν ότι έσωσαν το λαό και τον οδήγησαν στη σωτηρία. Οι σημερινοί θα πούνε ότι μας έβγαλαν από το μνημόνιο και έλυσαν το πρόβλημα του Μακεδονικού. Οι Απριλιανοί μας οδήγησαν στο αίμα του Πολυτεχνείου και στην Κυπριακή τραγωδία.

Οι σημερινοί χάλκευσαν δεσμά 100 ετών για τη χώρα, έδιωξαν και διώχνουν όλα τα νιάτα μας στο εξωτερικό, έβαλαν θεμέλιο λίθο για αλλαγή συνόρων στη χώρα και ακόμη βέβαια δεν ξέρουμε τι ξημερώνει στο Αιγαίο.

Η κορυφή της σημερινής κυβέρνησης, παρά το γεγονός ότι εμφανίζεται ως αριστερή, θα έλεγα ότι είναι ένα περίεργο μείγμα αριστερών υπαλλήλων της Μέρκελ, που χρησιμοποιούνται ως εργαλεία erga omnes. Έχουν πολλές σκάλες του κληρονομικού DNA τους που μοιάζουν με εκείνες των Απριλιανών. Άλλωστε, οι πρόγονοί τους είχαν εκτεταμένες φιλίες με το καθεστώς της 21ης Απριλίου.

Κάπου πρέπει να τελειώσει το παραμύθι με το σκιάχτρο της Χρυσής Αυγής και της ακροδεξιάς στην Ελλάδα που χρησιμοποιείται για πάσα νόσο και πάσα μαλακία, από όλους τους υπηρέτες του μνημονίου και όλους τους δημίους της μνημονιακής κατοχής. Σαφώς η πολιτική που εκφράζει η Χρυσή Αυγή είναι αποκρουστική και αντιαισθητική. Η Χρυσή Αυγή είναι κλώνος της Απριλιανής δικτατορίας που βρήκε ευκαιρία να αναπτυχθεί πολιτικά στην ελληνική κοινωνία λόγω μνημονίου, ανεργίας και πείνας. Αυτό συνέβη και συμβαίνει με όλα τα ακροδεξιά κόμματα στην γερμανοκρατούμενη Ευρώπη. Η παρουσία της Χρυσής Αυγής βόλεψε και βολεύει ως σκιάχτρο όλη την επιβολή και εφαρμογή του μνημονίου, στη γερμανοελεγχόμενη Ελλάδα. Κάθε φορά που είναι να περάσει ένα έγκλημα σε βάρος του ελληνικού λαού, η Χρυσή Αυγή δίνει μια αφορμή και τα δελτία ειδήσεων σκεπάζουν το μνημονιακό ή εθνικό έγκλημα με απωθητικές εικόνες από τη δράση ή τις δηλώσεις των στελεχών της Χρυσής Αυγής. Όποτε αντιδρά ο λαός οργισμένος για τις προδοσίες του Τσίπρα, αμέσως οι αντιδράσεις αυτές αποδίδονται σε χρυσαυγίτες.

Έτσι και τώρα, που ο κόσμος έχει φρυάξει με την υπόθεση του Μακεδονικού, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αποδίδουν τις αποδοκιμασίες σε χρυσαυγίτες και γενικά σε δεξιούς.

Κάποτε πρέπει να τελειώσει το παραμύθι. Ο φασισμός έχει πολλά χρώματα. Με ακούτε τακτικά που τραγουδάω το : Απρίλη μου ξανθέ.. Με ακούτε τακτικά που σας λέω ότι η επικοινωνία της σημερινής κυβέρνησης θυμίζει σε πολλά την Απριλιανή περίοδο. Τότε που ο θείος του Τσίπρα ήταν αρχηγός ποδοσφαίρου στον παναθηναϊκό και στενός συνεργάτης του κου Κίτσιου και του Ασλανίδη.

Τότε που η οικογένειά του, όπως λέει ο κος Σταύρος Θεοδωράκης, έπαιρνε πολλά έργα από τους Απριλιανούς. Τότε που ο Γιώργος Γεωργαλάς φίλος και συνεργάτης πολιτικών συνεταίρων του πρωθυπουργού μας, είχε την επικοινωνία της Χούντας. Μπορώ να αναφέρω ένα πλήθος εκλεκτικών σχέσεων σημερινών στελεχών της συγκυβέρνησης με πρωτεργάτες εκείνης της περιόδου. Θα περιοριστώ όμως σε δηλώσεις στελεχών της 21ης Απριλίου και προπαγάνδα που έκανε το καθεστώς. Έτσι για να καταλάβουμε πόσο μοιάζει με τη σημερινή προπαγάνδα της συγκυβέρνησης και του μνημονίου. Και εκείνοι μιλούσαν για το φαύλο πολιτικό καθεστώς του παρελθόντος.

Και εκείνοι καταδίωκαν λαθρεμπόρους και φοροφυγάδες προκειμένου να εξαγνίσουν την κοινωνία. Και οι Απριλιανοί έλεγαν ότι πολεμούν τη διαφθορά. Μόνο που τότε τα μιάσματα ήταν οι κομμουνιστές, ενώ τώρα τα μιάσματα είναι οι χρυσαυγίτες – ακροδεξιοί. Και τότε τα νέα παιδιά έφευγαν στο εξωτερικό. Και τότε, μιλούσαν για οικονομικό θαύμα. Θέλω να σας παραθέσω μερικές δηλώσεις και ήχους εκείνης της περιόδου που έζησα καλά ως αστυνομικός συντάκτης της αντιστασιακής και καραμανλικής Βραδυνής, διαπιστευμένος σε όλες τις υπηρεσίες του κράτους.

Κάποιοι θα πείτε: είναι δυνατόν να συγκρίνεις ένα καθεστώς που ήρθε στα πράγματα με τα όπλα με μια εκλεγμένη δημοκρατική κυβέρνηση;

Προσέξτε, υπάρχουν πολλών μορφών Χούντες. Ορισμένες μάλιστα φορές, αυτές που περιβάλλονται από κοινοβουλευτικό μανδύα είναι χειρότερες τυραννίες. Κοιτάξτε απέναντί σας τη γειτονική Τουρκία. Ο Ερντογάν είναι εκλεγμένος και με κοινοβουλευτικό μανδύα αποτελεί μία από τις χειρότερες δικτατορίες της Υφηλίου.

crashonline.gr

loading...

2 thoughts on “Γ.Τράγκας: Η προδοσία για τη Μακεδονία είναι τεράστια και θα τιμωρηθεί

  1. Τον Σεπτέμβριο, στα εγκαίνια της ΔΕΘ να δούμε πως θα πάνε ο Τσιπροκαμένοι…., Αλλά εκεί που θα γίνει το έλα να δείς, θα είναι στις 28 Οκτωβρίου με τον πΦαυλόπουλο στην παρέλαση!…….. ..

  2. "Οι πορδομαχιεs του λουλουφραγκα"
    το γεροντιο τηs μ@λ@κι@s φραμπλαs
    ο ντελαληs του μνημονιου πρωι πρωι
    κλανιεs πορδεs μπουρδεs αμολει και
    αρχιζει να βηχει να κλανει το μογγο
    λοειδη ποτε τονα ποτε το αλλο…..
    η μικρουλα ξαναμενη μα παρα πολυ
    κ@υλωμενη απο τον κατοικοεδρευων
    ζηταει για μπανιο να την παει τον
    πατο τηs για να δροσισει μπαs και
    βρει κανεναν την καψα τηs να σβησει
    το τζοβενο φωναζει μπανιο μαζι τηs
    για να κανει τι τοθελε ομωs ο γερονταs
    στην θαλασσα να μπει την αλλη μερα το
    πρωι βηχει κλανει τσιρλα κανει και η
    μικρουλα το υποθετο του βανει….

Comments are closed.