Και δεν βρίσκεται επιτέλους ένας Άνδρας. Άνδρας και Έλληνας!

ΤΣΙΠΡΑΣ,  ΜΗΠΩΣ ΦΑΕΘΩΝ ΤΕΛΙΚΑ;…
Δεν λέω όπως λένε άλλοι, ότι είναι ο επί κεφαλής μιας ομάδας πολιτικών προδοτικών τρωκτικών…
Δεν λέω ότι δεν είναι -αν και αδιάβαστος- ένας καλός και ακούραστος ρήτορας και μαχητής.
Δεν λέω ότι δεν πέσαν στην πλάτη του τόσα, όσα ποτέ άλλοτε σε άλλον πολιτικό, όντως προερχόμενα από τους προηγούμενους…

Και δεν είναι εύκολο βέβαια να αντιμετωπίσει κανείς τελικά σήμερα: και την οικονομική – κοινωνική κατάρρευση, και την πολεμοχαρή μανία του τουρκαλά, και το Σκοπιανό, και το Κυπριακό, και την κρίση στην Ευρώπη, και την σκληρότητα μερικών εκεί, και τον αναγκαίο επανεξοπλισμό μας, αλλά και την πολυπρόσωπη αντιπολίτευση εδώ …
Όλα αυτά όμως, επ’ ουδενί μπορούν να αντιμετωπιστούν από έναν εμμονικό άψητο νεαρό με μηδενική προσωπική ιστορία, ο οποίος δεν άφησε ούτε μια αξία αμόλυντη με τις διακηρύξεις περί… αθεϊας του, περί “υπερήφανων ομοφυλόφιλων” και περί υιοθεσίας από αυτούς αθώων μωρών παιδιών-θυμάτων, στον βωμό της ποθητής του κάλπης… Αυτά τα παιδάκια που ως άλλος Ηρώδης τα θυσιάζει χωρίς να τα πονάει! (Θάδινε ποτέ τα δικά του παιδιά εκεί;…)
Επίσης με το να πλειστηριάζει τα σπιτάκια των φτωχομεσαίων αντί τα τόσα των κλεπτών της πλουτοκρατίας, να μεταβάλλει σε επαίτες τους ηλικιωμένους και με το να εξοντώνει το πνεύμα, γηπεδοποιώντας την Ελλάδα και εξαχρειώνοντας την οικογένεια με τα ΜΜΕ άθλιων επιλογών του!
Όλα αυτά γίνονται δε, και λόγω πλήρους άγνοιάς του κανόνων Ηγεσίας, και με τις φρικτές και ασυγχώρητες επιλογές του απίθανων, άσχετων ανήμπορων φίλων-συνεργατών του.
Νόμιζε και νομίζει ότι με αυτούς μπορεί να ανταπεξέλθει όλων των πιο πάνω;…
Δείτε φάτσες και… αξίες στα υπουργεία, στις κρίσιμες θέσεις ή στην ΕΡΤ του και θα καταλάβετε…
Μια πραγματικά ασυγχώρητη εμμονή τού καπετάνιου και τής θλιβερής παρέας του ως πλήρωμα, που μας ρίχνει όλους στα βράχια, λόγω βλακείας, πείσματος, αρχομανίας και μετρίας αντιλήψεως..
Και δεν βρίσκεται επιτέλους ένας Άνδρας. Άνδρας και Έλληνας!

Κώστας Χατζιδάκης, συγγραφέας δημοσιογράφος

loading...

5 thoughts on “Και δεν βρίσκεται επιτέλους ένας Άνδρας. Άνδρας και Έλληνας!

  1. ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΡΕ ΧΑΖΑ ΞΕΠΟΥΛΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑΡΘΕΤΕ 10.000.000 ΚΑΒΛΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΕ ΜΑΜΗΣΕΤΕ!!!!! ΑΧΧΧΧ ΠΟΣΟ ΚΑΒΛΩΤΙΚΟ

  2. Μιλάμε ότι γίνετε της πουτάνας το κάγκελο.
    Σημερα το βραδυ στο Συνταγμα, συνεργεια του δημου εβαφαν τις οδικες διαβασεις και τις διαγραμμισεις στα χρωματα του ουρανιου τοξου (!!!)

    Οι οδικες σημανσεις, δεν ειναι εκει ουτε για πλακα, ουτε ο παγκοσμιος κωδικας κυκλοφοριας απαιτει να ειναι λευκες επειδη ειναι ρατσιστης ή ομοφοβικός, υπαρχει συγκεκριμενος λογος και αποτελει συγκεκριμενη προειδοποιηση η οποια ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ να παραχαραχθει!!!

    Αυτη η μαλακια που κανουνε για να δειξουνε οτι ταχαμου νοιαζονται για τα δικαιωματα των LGBTQ εκτος απο επικινδυνη ειναι σαφης παραβαση του Κ.Ο.Κ που προβλεπει σαφη φυλακιση εως δυο ετη!

    Mονο σε μια τριτοκοσμικη μπανανια οπως η Ελλαδα, επισημοι φορεις του κρατους θα παρανομουσαν τοσο απροκαλυπτα και θα παρεκαμπταν τοσο προκλητικα τη νομοθεσια χωρις καμια τιμωρια επειδη πρεπει να "πουλησουν" επικοινωνιακη ταχαμου δικαιωματικη στηριξη ξεβρακωνομενοι σε καθε λομπι που πιστευουν οτι θα τους δωσουνε κανα ψηφαλακι αμα τους γλυψουνε !http://ixnos.blogspot.com/

  3. Ανώμαλοι, ξεπεσμένοι, ολοι οι πολικοί. Δεν παάνε στο αγύριστο αντε επιτέλους.

Comments are closed.