ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΤΕ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΦΟΡΑΤΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΒΑΤΑ ΟΤΑΝ…

Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής

Γιατί, κύριε Πρωθυπουργέ, πανηγυρίζετε ανερυθρίαστα και φοράτε και κόκκινη γραβάτα :
Όταν επί οχτώ χρόνια, με τα απάνθρωπα μνημόνια, στα οποία και εσείς συμμετείχατε,επιτελέστηκε η πλέον δολοφονική και σιωπηρή γενοκτονία των Ελλήνων πολιτών, η οποία δεν φαίνεται να έχει τέλος παρά την “έξοδο μας” από τα μνημόνια?

Γιατί, κύριε Πρωθυπουργέ, πανηγυρίζετε ανερυθρίαστα και φοράτε και κόκκινη γραβάτα :
Όταν οι Οικονομικοί δολοφόνοι μας, κατάφεραν μέσα σε οχτώ χρόνια, να μετατρέψουν τη χώρα μας, σε μια απέραντη Οικονομική ζώνη και να κάνουν έτσι την Ελλάδα μας,Φλόριντα της Μεσογείου (με μεροκάματα πείνας)?

Γιατί, κύριε Πρωθυπουργέ, πανηγυρίζετε ανερυθρίαστα και φοράτε και κόκκινη γραβάτα :
Όταν εσείς με τα ίδια σας τα χέρια,κόψατε το ΕΚΑΣ σε 360.000 γέροντες χαμηλοσυνταξιούχους και τους αναγκάζετε να ζουν με μια σύνταξη των 300 ευρώ,με τα τόσα προβλήματα
υγείας που έχουν?
. Γιατί, κύριε Πρωθυπουργέ, πανηγυρίζετε ανερυθρίαστα και φοράτε και κόκκινη γραβάτα :
Όταν με τα επαίσχυντα μνημόνια, στα οποία και εσείς συμμετείχατε, κάνατε φτωχούς ή πολύ φτωχούς, 6 στους 10 Έλληνες και τη φτώχεια των Ελλήνων ( με τη δική σας υπογραφή),θα τη μεγαλώσετε κι’ άλλο με τις περαιτέρω μειώσεις των συντάξεων το 2019 και τη μείωση του αφορολόγητου το 2020,φθάνοντας έτσι τη μέση σύνταξη το 2020 στα 450 ευρώ?

Γιατί, κύριε Πρωθυπουργέ, πανηγυρίζετε ανερυθρίαστα και φοράτε και κόκκινη γραβάτα :
Όταν στα οχτώ μνημονιακά χρόνια, έχουν φύγει από την χώρα μας, πάνω από 500.000 νέοι, προς αναζήτηση εργασίας και η χώρα μας πάει έτσι να καταντήσει σε χώρα γερόντων?

Γιατί, κύριε Πρωθυπουργέ, πανηγυρίζετε ανερυθρίαστα και φοράτε και κόκκινη γραβάτα :
Όταν το 50% των Ελληνικών νοικοκυριών ζουν από σύνταξη, η οποία έχει υποστεί αλλεπάλληλες μειώσεις και η οποία,εξ’ αιτίας σας, το 2019 θα υποστεί και άλλη μείωση, φθάνοντας το 2020 (λογω και της μείωσης του αφορολόγητου ποσού) κατα μέσο όρο στα 450 ευρώ μηνιαίως?

Γιατί, κύριε Πρωθυπουργέ, πανηγυρίζετε ανερυθρίαστα και φοράτε και κόκκινη γραβάτα :
Όταν επί οχτώ χρόνια , οι Οικονομικοί κατακτητές μας, έχουν φέρει στον Ιδιωτικό τομέα τον εργασιακό μεσαίωνα?
Γιατί, κύριε Πρωθυπουργέ, πανηγυρίζετε ανερυθρίαστα και φοράτε και κόκκινη γραβάτα :
Όταν το 60% των εργαζομένων Ελλήνων πολιτών, είναι νεόφτωχοι εργαζόμενοι (αφού δουλεύουν με μειωμένο ωράριο) και οι μισθοί τους είναι ευτελέστατοι από 200 έως 400 ευρώ μηνιαίως?

Γιατί, κύριε Πρωθυπουργέ, πανηγυρίζετε ανερυθρίαστα και φοράτε και κόκκινη γραβάτα :
Όταν το δημογραφικό τείνει να αλλοιωθεί επικίνδυνα σε βάρος των Ελλήνων με την εισροή αμέτρητων λαθρομεταναστών και η υπογεννητικότητα στη χώρα μας, να έχει φθάσει στο κόκκινο?.

Γιατί ,κύριε Πρωθυπουργέ, πανηγυρίζετε ανερυθρίαστα και φοράτε και κόκκινη γραβάτα :
Όταν, το Συμβούλιο Επικρατείας έκρινε αντισυνταγματικά τα προγράμματα σπουδών του μαθήματος των Θρησκευτικών και η Άθεη Ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας,γράφει στα παλαιά των υποδημάτων της, τη γενναία απόφαση του ΣτΕ , στερώντας στους μαθητές την επιβαλλόμενη από το Σύνταγμα
ανάπτυξη της Θρησκευτικής τους συνείδησης?

Γιατί, κύριε Πρωθυπουργέ, πανηγυρίζετε ανερυθρίαστα και φοράτε και κόκκινη γραβάτα :
Όταν, επισήμως στις Πρέσπες (στις 17-6-2018), διαπράξατε το μεγαλύτερο Εθνικό έγκλημα εσχάτης προδοσίας, δίνοντας στο ψευτομακεδονικό κρατίδιο των Σκοπίων (που είναι κατασκεύασμα του Τίτο) το όνομα : “Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας) και αναγνωρίσατε ως “Μακεδονική γλώσσα” ένα Προφορικό Βουλγαρικό ιδίωμα , το οποίο μιλούσαν και οι
Σκοπιανοί και το οποίο, το καθεστώς του Τίτο (εκτελώντας το σχέδιο της δημιουργίας της Μεγάλης Μακεδονίας του Αιγαίου), το ονόμασε “Μακεδονική γλώσσα”?
Κύριε Πρωθυπουργέ
Με όσα σας ανέπτυξα παραπάνω και με την ιδιότητα του Μαθηματικού που κατέχω και με τους νόμους των πιθανοτήτων, που σε καθημερινή βάση ασχολούμαι,σας διαβεβαιώνω ότι : Ο Ελληνικός λαός δεν θα την πάθει και τρίτη φορά (ξαναψηφίζοντας σας) με τα όσα του έχετε κάνει σε Οικονομικό,Πνευματικό και Εθνικό επίπεδο και θα σας κατατάξει για πάντα στο χρονοντούλαπo της Ιστορίας!!!

http://athanasiostsokas.blogspot.com/2018/06/blog-post_23.html

loading...

10 thoughts on “ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΤΕ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΦΟΡΑΤΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΒΑΤΑ ΟΤΑΝ…

  1. Η ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΘΗΛΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΤΡΕΛΛΑ

  2. πως γινετε ολα να πηγενουν απο το κακω στο χειροτερο.ολοι να τους βριζουν και να τους φτινουν να σηνεχειζουν να καταστρεφουν την χωρα και αυτος ο κοπανος να βλεπει ολα οτι παν καλα δεν μπωρο να το καταλαβω.μαλλων κατι πινει δεν δικαιολογιτε αλλιως.

  3. ΦΟΡΕΣΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΒΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΗΓΕΜΩΝ,ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΧΛΑΜΥΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΔΑΤΗ,ΕΒΑΛΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΒΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΟΧΙΣΤΕΣ.ΤΟΥΣ ΠΗΔΗΞΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΤΑΛΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΕΦΤΑ ΜΗ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ(ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΟΥ ),ΕΚΑΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΟΝΤΡΑ ,ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ.ΤΟΥΣ ΒΟΥΤΗΞΑ ΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ,ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΑΩ ΜΠΙΡ ΠΑΡΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΞΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΣΙΤΙΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΣ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΊΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΛΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ(ΟΧΙ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΝΑΔ ΕΣΣΔ, ΤΟΝ ΑΛΛΟ) ΦΟΡΕΣΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΒΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΕΣΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΟ (ΤΟΥΔΩΣΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΟΥ 0.ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΕΣΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΠΙΣΤΡΑΝΑ ,ΖΩΑ ΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΤΗ ΧΑΡΙΣΑΤΕ, Ο ΖΑΕΦ ΑΠΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΝΤΗΛΙΒΕΡΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ,Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΜΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΟΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΛΕΨΩ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΡΙΑ ΝΗΣΙΑ ΑΝΤΕ ΔΕΚΑΞΗ ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΕΚΑΟΧΤΩ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΕΣΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ,ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ Ο ΧΑΖΟΣ ΜΕ ΤΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΒΑΤΑ.
    ΑΛ 6 Σ Ά Ο ΣΤΗΣΟΚΩΛΗΣ.

  4. ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ,

  5. Α ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΓΑΜΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΑΒΑΤΑ ΣΟΥ ΕΛΛΕΙΝΕ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΜΥΚΗΝΣΗ ΤΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΛΗΤΗ.

  6. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ κατηγορούν τα κυβερνητικά στελέχη ότι «παρέδωσαν την Μακεδονική πολιτισμική κληρονομιά σε ένα κρατίδιο Σλάβων».
    «Θερμή» υποδοχή στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζουν, σύμφωνα με ανακοίνωσή τους τα μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων Τούμπας του ΠΑΟΚ, κατά την εκδήλωση με τίτλο «Μακεδονικό: Τα οφέλη της συμφωνίας και οι προοπτικές στα Βαλκάνια» που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα, 25 Ιουνίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας.
    Στη σχετική ανακοίνωση οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ κατηγορούν τα κυβερνητικά στελέχη ότι «στις 17 Ιουνίου υπέγραψαν την οριστική και αμετάκλητη καταδίκη τους, παραδίδοντας την Μακεδονική πολιτισμική κληρονομιά και αναγνωρίζοντας παράλληλα Μακεδονική γλώσσα και ταυτότητα, σε ένα κρατίδιο Σλάβων».
    «Ενημερώνουμε τους κυβερνώντες, πως τους περιμένουμε τη Δευτέρα να τους υποδεχτούμε όπως τους αρμόζει και τους υποσχόμαστε ότι δεν θα λάβει χώρα μία τέτοια εξευτελιστική προπαγανδιστική εκδήλωση στην Τούμπα», καταλήγουν οι φίλαθλοι.
    Ολόκληρη η ανακοίνωση:
    «Αυτοί που μιλούσαν για αλήθεια και αποδείχθηκαν οι μεγαλύτεροι ψεύτες.
    Αυτοί που τάσσονταν κατά της αστυνομικής βίας και τελικά την χρησιμοποιούν προς διασφάλιση των μικροκομματικών τους συμφερόντων.
    Αυτοί που απαγορεύουν και φιμώνουν την όποια αντίδραση στην αυθαιρεσία της εξουσίας τους, χρησιμοποιώντας τους προβοκάτορες των Μ.Μ.Ε., έτσι ώστε να διατηρήσουν την καρέκλα τους για λίγο ακόμη.
    Αυτοί που αφήνουν τους πραγματικούς τρομοκράτες και εγκληματίες να αλωνίζουν και βάζουν φυλακή τους οπαδούς για ένα πυρσό, με κατηγορίες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, χωρίς αποδείξεις.
    Αυτοί που αντιλαμβάνονται τους ΒορειοΕλλαδίτες, ως πολίτες 2ης κατηγορίας.
    Αυτοί που πολέμησαν τον Π.Α.Ο.Κ. για ένα ρόλο χαρτί.
    Αυτοί λοιπόν οι επαγγελματίες της πολιτικής της κωλοτούμπας και της ντροπής, που έχουν όνομα "ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ", στις 17 Ιουνίου υπέγραψαν την οριστική και αμετάκλητη καταδίκη τους, παραδίδοντας την Μακεδονική πολιτισμική κληρονομιά και αναγνωρίζοντας παράλληλα Μακεδονική γλώσσα και ταυτότητα, σε ένα κρατίδιο Σλάβων.
    Δεν έμειναν όμως μόνο εκεί, αλλά προσπάθησαν να μας πείσουν για την "τεράστια επιτυχία" αυτής της κίνησης τους, διοργανώνοντας μεταξύ άλλων εκδήλωση για τα "οφέλη" της συμφωνίας, την ερχόμενη Δευτέρα στην Τούμπα.
    Ως οπαδοί του μεγαλύτερου κοινωνικού κινήματος, της μοναδικής Μακεδονίας, που για 92+ χρόνια αγωνιζόμαστε ενάντια σε κάθε μορφή αδικίας, ρατσισμού, ανελευθερίας και καταστολής και πάντα προασπιζόμενοι την ιστορική αλήθεια και το συμφέρον των συμπολιτών μας, δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε αναπάντητη την εν λόγω προδοσία.
    Ενημερώνουμε τους Κυβερνώντες, πως τους περιμένουμε λοιπόν τη Δευτέρα να τους υποδεχτούμε όπως τους αρμόζει και τους υποσχόμαστε ότι όχι μόνο δεν θα λάβει χώρα μία τέτοια εξευτελιστική προπαγανδιστική εκδήλωση στην Τούμπα.
    Υ.Γ.1: Αλήτες Προδότες Πολιτικοί,
    Τα κάνατε σκατα για ακόμη μια φορά,στη ΤΟΥΜΠΑ δεν χώραν αυτά.
    Υ.Γ.2: Για τους περίεργους…, άλλο Πατριωτισμός, άλλο Εθνικισμός και δεν θα επιτραπεί σαν κανέναν φασίστα να καπηλευτεί τη δίκαιη δράση μας
    Υ.Γ.4: Τσιπροκαμμένοι….ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ
    Μετά τιμής,
    ΣΦ Π.Α.Ο.Κ. ΤΟΥΜΠΑΣ»

    Πηγή: http://www.voria.gr/article/skopiano-anakinosi-tou-sf-paok-toumpas-gia-tin-ekdilosi-tou-siriza

  7. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ,ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.ΟΤΑΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ.ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ,ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ?

  8. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΤΟΤΥΠΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ…..ΒΑΖΕΙ ΓΡΑΒΑΤΑ…..ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ ΤΗ….ΒΓΑΖΕΙ………ΔΑΦΝΙ ΑΚΟΥΕΙ…….ΠΕΙΑΣΤΕ ΤΟΝ……..ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ……….ΠΡΟΣΟΧΗ.

  9. γιατι? ΓΙΑΤΙ ΣΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ. ΚΑΤΑΛΚΑΒΕΣ ΕΛΛΗΝΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΗΛΙΘΙΕ??????

Comments are closed.