Γιουχα και βρισίδια στον ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ στις ΣΕΡΡΕΣ ! - ΒΙΝΤΕΟ

Επεισοδιακή υποδοχή επιφύλασσαν οι σερραιοι στον ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ... δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν πουθενά στην Ελλαδα !
«Προδότες, προδότη, η συντριβή έρχεται Κουρουμπλή» φώναξαν στον υπουργό Ναυτιλίας, ο οποίος προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να συνεχίσει την πορεία του.

Οι αποδοκιμασίες, όμως, συνεχίζονταν με άλλους κατοίκους να του φωνάζουν «για 30 αργύρια ρε, δεν ντρέπεσαι; Ντροπή δεν υπάρχει;».

Η απάντηση του Παναγιώτη Κουρουμπλή
Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής προκάλεσε τους πάντες να μάθουν την ιστορία της οικογένειάς του, ενώ μίλησε για οργανωμένες «ομάδες» που προκαλούν αυτό το κλίμα, χωρίς πάντως να τις κατονομάσει.


Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

 1. ΕΣΚΑΣΕ Η ΑΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΔΙΚΑ... ΔΕΝ ΣΕ ΠΗΡΕ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΕΈΙΩΤΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕΕΙΧΑΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΑΜΕ ΣΙΧΑΜΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. .."Όλοι οι ξένοι το γνωρίζουν και μόνο το Υπουργείο Παιδείας μας και Θρησκευμάτων, το οποίο απαρτίζεται από άτομα ανθ-ελληνικά, αν-ιστόρητα που πάσχουν από βαρειάς μορφής διαστροφή, με επακόλουθο την καλλιέργεια της “απαξίωσης” των ελληνιστικών αξιών- απαξιώνει την γλώσσα μας-Το έχω ξαναγράψει τα κείμενα των Αρχαίων Ελληνικών και η μελέτη τους οξύνουν όσο τα μαθηματικά, την νόηση του ανθρώπου. Επιπλέον, καλλιεργούν το συναίσθημα και ευρύνουν τις εσωτερικές διαστάσεις του ανθρώπου. Η αρχαία Ελληνική γλώσσα, είναι μια ζωντανή, ουράνια, συμπαντική γλώσσα που πάλλεται και δονείται. Η ελληνική γλώσσα είναι η δυναμικότερη και συγχρόνως η πνευματικότερη όλων των υπολοίπων. Η Ελληνική γλώσσα, είναι η μόνη εννοιολογική γλώσσα της γης, δηλαδή η μόνη γλώσσα στην οποίαν το σημαίνον (όνομα) εμπεριέχει απολύτως και άνευ παρερμηνείας το σημαινόμενον (νόημα). Εκείνο που εκφράζει είναι ενώπιον μας. Από τη λέξη φτάνουμε αμέσως στην ουσία του ίδιου του όντος κι όχι πρώτα μπροστά σε μια απλή ρηματική σημασία.Η μελέτη της αρχαίας ελληνικής γλώσσας διευρύνει και ξεκλειδώνει τους πνευματικούς μας ορίζοντες.Έχει αποδειχθεί ότι προάγει καθαρή σκέψη, βοηθά στο να ομιλούμε σωστά. Με την αρχαία ελληνική γλώσσα ο ανθρώπινος εγκέφαλος αιχμαλωτίζει το σύμπαν. Μέσα στις φόρμες των λέξεων γεννιούνται οι σκέψεις, τα συναισθήματα, και εν τέλει η ίδια η ζωή. Για τον Πυθαγόρα π.χ. η μουσική και τα μαθηματικά γίνονται άσκηση με σκοπό την υπέρβαση των σωματικών περιορισμών και την κάθαρση της ψυχής, για να μπορέσει η τελευταία να απελευθερωθεί από τον κύκλο της μετενσάρκωσης για να φτάσει τελικά στη θεότητα από την οποία προέρχεται.Πόσο όμορφα τα έχουν διατυπώσει οι αρχαίοι ημών πρόγονοι;
  Η Ελληνική γλώσσα εμπεριέχει μεσα της την μουσικότητα «Οι τόνοι της Ελληνικής γλώσσας είναι μουσικά σημεία που μαζί με τους κανόνες προφυλάττουν από την παραφωνία μια γλώσσα κατ' εξοχήν μουσική, όπως κάνει η αντίστιξη που διδάσκεται στα ωδεία, ή οι διέσεις και υφέσεις που διορθώνουν τις κακόηχες συγχορδίες» σημειώνει η φιλόλογος και συγγραφεύς Α. Τζιροπούλου-Ευσταθίου.
  Δυστυχώς κάπου στην πορεία της Ελληνικής φυλής, η μουσικότητα αυτή (την οποία οι Ιταλοί κατάφεραν και κράτησαν) χάθηκε, προφανώς στα μαύρα χρόνια της Τουρκοκρατίας.

  Δυστυχώς οι σημερινοί νεοέλληνες έχουν περιπέσει σε γλωσσική ένδεια.Γλωσσική ένδεια εννοούμε τον περιορισμένο γλωσσικό και εκφραστικό πλούτο που αφορά, όχι μόνο τα νέα άτομα, αλλά και μεγάλο μέρος του ενήλικου πληθυσμού, και υποδηλώνει μια εκτεταμένη ένδειξη αδιαφορίας για την ουσιαστική εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας..Όμως στο χέρι μας ειναι να τα ανατρέψουμε όλα αυτά καθότι μια ελληνική παροιμία λέει " το μετάξι θέλει τάξη κι άνθρωπο να το κοιτάξει". Για τους αρχαίους Έλληνες η λέξη "κόσμος" σήμαινε την ομορφιά και την τάξη.
  Κι όπως τα μαθηματικά, η ζωγραφική και η μουσική καλλιεργείται ανά τους αιώνες από χαρισματικές ψυχές, έτσι και η εμβάθυνση στην αρχαία ελληνική και νεοελληνική γλώσσα χρειάζεται χαρισματικούς ανθρώπους οι οποίοι θα αποτελέσουν υποθήκη του μέλλοντός μας."
  Πάντως όπως και να έχει, στο χέρι μας είναι να τ΄ άλλάξουμε όλα...ίσως να ειναι γραφτό η δικιά μας η γενιά να κάνει την επανάσταση της το οφείλουμε στην νέα γενιά που ακολουθεί, στα παιδια μας αλλά και στα παιδιά των παιδιών μας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. αναισθητοι ολοι τους σε διατεταγμενη υπηρεσια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τυφλος εκατομυριουχος βουλευτης ,και προδοτης. Που να εβλεπε κιολας, ελεος!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]