Σ. Καλεντερίδης: Το τέλος της Μακεδονίας σήμανε την αρχή του τέλους της Ελλάδας – Τι έρχεται μετά τη συμφωνία

Ας ξεχάσουμε λίγο την εσωτερική πολιτική σκηνή της χώρας μας. Άλλωστε οι προδότες δεν ενδιαφέρονται αν θα επανεκλεγούν και δεν λογαριάζουν το πολιτικό κόστος της προδοσίας, μιας και αποκλειστικό τους μέλημα ήταν να πλήξουν ανεπανόρθωτα τον Ελληνισμό. Αυτό επετεύχθη de facto στις 12 Ιουνίου και de jure στις 17 Ιουνίου 2018. Ας εξετάσουμε λοιπόν τις επιπτώσεις αυτής της προδοσίας για την Ελλάδα σε διεθνές επίπεδο.

Τα Σκόπια εισέρχονται στο ΝΑΤΟ και πραγματοποιείται η επίσημη έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την ΕΕ. Οι Σκοπιανοί αποκτούν ό,τι επιθυμούσαν από τους Έλληνες και πλέον μπορούν να είναι αδιάλλακτοι.

Τα Σκόπια αποκτούν ΑΟΖ στον Θερμαϊκό και στο Αιγαίο. Αξιοποιούν πλήρως το λιμάνι της Θεσσαλονίκης το οποίο και χρησιμοποιούν για τις εμπορικές τους συναλλαγές, αποκτώντας ανεμπόδιστη έξοδο στη θάλασσα.

Όπως έχει αποδείξει η ιστορία μας με το φασιστικό μόρφωμα της Τουρκίας, η ΝΑΤΟική συμμαχία δεν εξασφαλίζει φιλικές σχέσεις. Η παραδοσιακή και ουσιαστική συμμαχία Σκοπίων και Τουρκίας, προμηνύουν παρόμοιες εθνικές δοκιμασίες για την Ελλάδα στα βόρεια σύνορα, σαν αυτές που αντιμετωπίζουμε στο Αιγαίο και τη Θράκη.

Το επίθετο «Βόρεια» παύει να χρησιμοποιείται στην καθομιλουμένη. Είτε χάριν συντομίας, είτε λόγω σκοπιμότητας, τα Σκόπια γίνονται η μία και μοναδική, αληθινή Μακεδονία για τη διεθνή κοινότητα. Στα επίσημα έγγραφα, ο σύνθετος προσδιορισμός διατηρείται ως βασικός μοχλός για την επίτευξη των αλυτρωτικών και ιμπεριαλιστικών στόχων των Σκοπιανών.

Σύλληψη Ελλήνων πολιτών που διαμαρτύρονται την αρχή του τέλους της Μακεδονίας. Από το σημείο αυτό κάμπτεται κάθε μορφή αντίστασης.

Μετονομασία αεροδρομίου «Μακεδονία» σε «Νίκος Γκάλης». Αντίστοιχη μετονομασία σταθμών, δημοσίων κτιρίων, μνημείων και οδών.

Αναθεώρηση Συντάγματος Σκοπίων. Με την υποστήριξη και ενθάρρυνση Τουρκίας, ΗΠΑ, και Γερμανίας, το γειτονικό κράτος μετονομάζεται με μονομερή απόφαση σε «Μακεδονία», στα πρότυπα της Υπεριορδανίας (1949), όταν και μετονομάστηκε σε Ιορδανία.

Οικειοποίηση αρχαίων Μακεδονικών συμβόλων (Ήλιος Βεργίνας, κτλ.) και ηρώων (Φίλιππος, Μ. Αλέξανδρος, κτλ.) από τα Σκόπια. Πλέον τα εν λόγω σύμβολα και οι προσωπικότητες δεν αναγνωρίζονται ως Ελληνικά αλλά ως «Μακεδονικά».
Οι Σκοπιανοί με την ευγενή συνδρομή της Τουρκίας, ανασύρουν μέσω οθωμανικών αρχείων περιουσίες που ανήκουν σε Σκοπιανούς «Μακεδόνες», με απώτερο σκοπό την νομική τους διεκδίκηση σε «σκλαβωμένες» περιοχές της Μακεδονίας, που βρίσκονται δηλαδή εντός ελληνικού εδάφους.

Δικαίωση Σκοπιανών πολιτών από διεθνή και εγχώρια δικαστήρια.
Εποικισμοί Σκοπιανών της διασποράς εντός Ελληνικού εδάφους.Η αναγνώριση «Μακεδονικής ιθαγένειας» από την Ελλάδα δημιουργεί μια νέα «Μακεδονική εθνική ταυτότητα». Αναγνώριση από τα Σκόπια «Μακεδονικής μειονότητας» εντός της Ελλάδας. Με άλλα λόγια, οι Σκοπιανοί ξεκινούν να μιλούν για αδικημένους ομοεθνείς τους «Μακεδόνες» εντός της Ελληνικής επικράτειας.

Δημιουργία «Μακεδονικού θέματος» από τους Σκοπιανούς για υποτιθέμενη καταπίεση των ομοεθνών τους στην Ελλάδα και μη σεβασμού των ειδικών μειονοτικών δικαιωμάτων τους από την Ελληνική κυβέρνηση. Προώθηση του «Μακεδονικού» ζητήματος σε διεθνείς οργανισμούς, φορείς και φόρα.

Άσκηση πιέσεων στην Ελλάδα από Σκόπια, τους συμμάχους, και υποστηρικτές τους (και όσους βρίσκονται από πίσω) για αναγνώριση Μακεδονικής μειονότητας εντός Ελλάδος, για δημιουργία Μακεδονικών πολιτιστικών σωματείων (με αντίστοιχη διεξαγωγή εκδηλώσεων), σχολείων και διδαχή της αναγνωρισμένης από την Ελλάδα «Μακεδονικής γλώσσας».
Άσκηση πιέσεων στην Ελλάδα από Σκόπια, τους συμμάχους, και υποστηρικτές τους (και όσους βρίσκονται από πίσω) για συνδιαχείριση της Μακεδονικής πολιτιστικής κληρονομιάς, μνημείων, μουσείων και αρχαιολογικών χώρων εντός της Ελληνικής επικράτειας. Ξεκινάει η συνδιαχείριση με κοινά διοικητικά συμβούλια και επιμερισμό τουριστικών εσόδων σε Βεργίνα, Δίον, Φιλίππους, Πέλλα, Αμφίπολη, κτλ.

Με «σεβασμό» στην «Μακεδονική μειονότητα», ξεκινάει η εμφάνιση δίγλωσσων πινακίδων στις πόλεις της Ελληνικής περιφέρειας της Μακεδονίας, δηλαδή στα Ελληνικά και στην αναγνωρισμένη από την Ελλάδα «Μακεδονική γλώσσα» (π.χ. Δράμα – Драма, Φλώρινα – Лерин, Σέρρες – Сер και Θεσσαλονίκη – Солун). Το ίδιο συμβαίνει και στις δημόσιες ιστοσελίδες της περιοχής και τα δημόσια έγγραφα.

Ξεκινούν περιοδείες του Σκοπιανού Πρωθυπουργού στη Φλώρινα, Σέρρες, κτλ. δίνοντας ομιλίες σε φορείς, σωματεία και σχολεία της «Μακεδονικής μειονότητας» αποκαλώντας τους «αδέρφια» του, όπως ακριβώς κάνει σήμερα ο Ερντογάν στη Θράκη αποκαλώντας τους Έλληνες μουσουλμάνους, «Τούρκους» και «αδέρφια» του, με την ανοχή και υποστήριξη της Ελληνικής κυβέρνησης.

Ο Σκοπιανός Πρωθυπουργός εγκαινιάζει προξενείο της «Μακεδονίας» και στη Δυτική Ελληνική Μακεδονία, το οποίο θα εδρεύει στην Κοζάνη.
Από το κεντρικό Σκοπιανό προξενείο στη Θεσσαλονίκη, το οποίο σταδιακά μεταμορφώνεται σε δεύτερη Πρεσβεία των Σκοπίων, ο Σκοπιανός Πρωθυπουργός κανονίζει τα ραντεβού του με ντόπιους Έλληνες βουλευτές και τους αποκαλεί μπροστά στις κάμερες «δικούς του» και «φωνή των αληθινών Μακεδόνων στο Ελληνικό κοινοβούλιο».
Αναγνώριση και υποδοχή του Σκοπιανού Πρωθυπουργού στην Ελληνική περιφέρεια της Μακεδονίας με υποδοχές και τιμές εγχώριου πρωθυπουργού, με την ανοχή και υποστήριξη της Ελληνικής κυβέρνησης.

Κατηγορία Σκοπίων κατά της Ελλάδας για ιστορική εθνοκάθαρση κατά της «Μακεδονικής μειονότητας», εγκλημάτων πολέμου, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και γενοκτονία.

Αναγνώριση της γενοκτονίας από την Ελλάδα. Οι Μακεδονομάχοι Παύλος Μελάς, Κώττας Χρήστου, κ.ά. χαρακτηρίζονται εγκληματίες πολέμου και καταδικάζονται μετά θάνατον. Αποκαθήλωση μνημείων και προτομών από Κρήτη, Μάνη, κτλ.

Η Ελλάδα αναγκάζεται να αποζημιώσει τη «Μακεδονία» και τη «Μακεδονική μειονότητα» για τα διεθνή μας εγκλήματα.

Σκοπιανή οικειοποίηση Μακεδονικών προσωπικοτήτων των γραμμάτων και των τεχνών (Αριστοτέλης, Πτολεμαίος, Αμερίας, Ερμαγόρας, Μαρσύας, Ποσείδιππος, κτλ.). Μετάφραση και προώθηση βιβλίων Μακεδόνων φιλοσόφων και επιστημόνων στην «καθαρή» και «πρωτότυπη» τους γλώσσα, την αναγνωρισμένη από την Ελλάδα «Μακεδονική γλώσσα» (Πολιτικά, Ηθικά Νικομάχεια, κτλ.).

Αλλαγή και αναθεώρηση Ελληνικών διδακτικών βιβλίων και σχολικών εγχειριδίων για την ιστορική αναγνώριση όλων των ανωτέρω, καθ’ υπόδειξη της Κοινής Διεπιστημονικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων.

Ξεκινάει εκ των έσω εκστρατεία επανένωσης της «Μακεδονίας του Αιγαίου» (πρώην Ελληνική περιφέρεια Μακεδονίας) με την ιστορική «Μακεδονία» (πρώην Σκόπια).
Άσκηση πιέσεων στην Ελλάδα από Σκόπια, τους συμμάχους, και υποστηρικτές τους (και όσους βρίσκονται από πίσω) για διενέργεια δημοψηφίσματος στα πρότυπα της Κριμαίας για «επανένωση».

Ιδρύεται εν μέσω πανηγυρισμών η «Μεγάλη Μακεδονία», με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη και πραγματοποιείται η απελευθέρωση των «Μακεδονικών κατεχόμενων» πόλεων από την φασιστική Ελλάδα.

Διαμελισμός του Ελληνισμού σε Μακεδόνες του Βορρά, Ισλαμοθράκες, Κρήτες του Νότου, Ενετοεπτανήσιους, διασκορπισμένους Πόντιους, Έλληνες της Αττικής κτλ. Συλλογή λαών και φύλων στην ανατολική λεκάνη της Μεσογείου.

Διάλυση του Ελληνικού κράτους.

Ο μόνος τρόπος για να αποφύγουμε τα ανωτέρω, τα οποία νομοτελειακά έρχονται κατά πάνω μας, είναι να αντιδράσουμε.

Δεν αρκεί να ρίξουμε την προδοτική κυβέρνηση, μιας και οι αποφάσεις τους προς το παρόν μας δεσμεύουν. Πρέπει εμείς οι πολίτες, και όχι τα κόμματα, να αποκτήσουμε την εξουσία. Έπειτα, να απελευθερώσουμε τη δικαστική εξουσία για να επιληφθεί τους προδότες και να τους κρίνει δίκαια και ελεύθερα για κατάχρηση εξουσίας και εσχάτη προδοσία. Αν τους καταδικάσει ως προδότες μια επιτέλους ανεξάρτητη δικαιοσύνη, τότε όλες οι πολιτικές τους πράξεις και συμφωνίες ακυρώνονται.

Τέλος, πρέπει να περάσουμε σε πολίτευμα δημοκρατίας. Για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία μας. Αυτή η νέα πολιτειακή πραγματικότητα θα έχει τη δυνατότητα να χαρακτηρίσει τους προδότες του σήμερα σφετεριστές και υφάρπαγες, και το νέο κράτος που θα δημιουργηθεί δεν θα διέπεται από τις προδοτικές αποφάσεις των προγενέστερων. Μόνο έτσι καθαρίζουμε και ξεπλένουμε την προδοσία. Και γλιτώνουμε μια και καλή από τους σάπιους πολιτικούς του σήμερα και τις κομματικές τους συμμορίες.

Αυτός είναι πλέον ο μονόδρομος για να σώσουμε την Μακεδονία και τη χώρα.

Αντισταθείτε.

του Σταύρου Καλεντερίδη

Πηγή: infognomonpolitics.blogspot.com

loading...

13 thoughts on “Σ. Καλεντερίδης: Το τέλος της Μακεδονίας σήμανε την αρχή του τέλους της Ελλάδας – Τι έρχεται μετά τη συμφωνία

  1. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ,

    ΜΗΝ ΤΡΕΦΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ "ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ" ΚΑΙ ΟΙ "300" ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ …"ΚΑΤΣΙΚΩΘΕΙ" ΜΕΣΑ ΣΤΟ "Κ(Υ)ΝΟΒΟΥΛΙΟ.

    ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ "ΠΡΟΣΧΗΜΑ" ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ. ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ "ΗΛΙΘΙΟΥΣ" ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ…"ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ" ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΚΑΤΩ, ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΑΒΟΗΘΗΤΟΙ…

    ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, ΘΑ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ" ΞΑΝΑ ΝΑ "ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ" ΤΟΝ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ…"ΕΓΚΡΙΤΟΙ" ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ "ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΑ" ΤΟΥΣ.

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΣΩΡΡΑΣ" ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ…"ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΧΟΙΡΙΔΙΑ" ΚΑΙ ΚΑΤΙ…"ΕΡΕΥΝΗΤΑΔΕΣ" ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ "ΕΠΙΣΗΜΟ" ΚΡΑΤΟΣ…

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ Ο "ΣΩΡΡΑΣ". ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΟΥΤΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ, ΟΥΤΕ Ο …ΧΡΥΣΟΛΙΑΚΟΣ, ΟΥΤΕ Ο…ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΣ…

    ΤΑ ΕΧΕΙ "ΒΑΛΕΙ" ΜΕ ΤΗΝ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ", ΠΟΥ ΕΧΕΙ… "ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ" ΤΟΥΣ ΣΚΕΡΒΕΛΕΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ, ΤΟΥΣ …"ΑΓΙΟΥΣ" ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ "ΞΕΠΛΕΝΙΑ" ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ…

    ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ "Ο Χ Ι", ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΥΛΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ.

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ "600 ΔΙΣ" ΚΑΙ ΤΑ "ΤΡΙΣ" ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο…"ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ" ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ", ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ "ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ" ΤΟ ΜΥΑΛΟ…"ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ" ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

    ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ "ΠΑΡΟΥΣΙΑ" ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΤΟΝ ΔΙΩΚΟΥΝ, ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ "ΦΟΒΟ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΠΕΙΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ…"ΑΓΥΡΙΣΤΟ".

    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣ "ΠΡΟΔΟΣΑΝ" ΓΙΑ ΚΟΝΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ…"ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ" ΓΙ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ …"ΕΤΑΖΑΝ", ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ…

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ" ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΛΥΚΟΡΝΙΑ", ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ…"ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ"…

    ΟΛΟΙ ΜΑΣ…"ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ", ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ "Ε Ν Ω Μ Ε Ν Ο Ι", ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο… "ΔΙΑΟΛΟΣ", ΓΙΑΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ "ΑΣΠΙΔΑ" ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΑΠΕΡΝΑ…

    ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ "ΜΑΖΙ" ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ "ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ". ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΦΤΙΑΧΝΑΜΕ "ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ". ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ "ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ" ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, "ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ" ΘΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΑΔΗΦΑΓΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, "ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ" ΚΑΤ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ…"ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ" ΜΑΣ…

    ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ "Δ Υ Ν Α Τ Α" ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  2. Μένει μόνο να μην υπερψηφιστεί η συμφωνία μέσω ίσως παρέμβασης με αποφάσεις της δικαιοσύνης στις οποίες αναφέρεται ότι δεν αναγνωρίζεται "μακεδονική" γλώσσα και "μακεδονικό" έθνος, ή κινήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας την ύστατη στιγμή στην περίπτωση που υπερψηφιστεί στο κοινοβούλιο.
    Εάν δεν γίνει κάτι τίποτα από αυτά, εάν οι θεσμικοί παράγοντες συμφωνήσουν εως την κορυφή, τότε ένας περιορισμένος όσο το δυνατό, εμφύλιος, που ήδη υποδαυλίζει με το σύριζα θα ήταν η μοναδική λύση.
    Η αιτία θα είναι η σύλληψη των προδοτών για προδοσία και όχι πολιτική ιδεολογική.
    Κάτι τέτοιο βέβαια δύσκολα δεν θα εξελίσσονταν έστω και σε περιορισμένο εμφύλιο.

  3. ΛΑΙΚΙΖΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΔΩ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

  4. ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ

  5. ΤΩΡΑ ΜΙΚΡΕ ΚΑΛΛΕΝΤΕΡΙΔΗ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ: ΓΡΑΦΕΙΣ "Σύλληψη Ελλήνων πολιτών που διαμαρτύρονται την αρχή του τέλους της Μακεδονίας. Από το σημείο αυτό κάμπτεται κάθε μορφή αντίστασης." ΔΗΛΑΔΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ (ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ) ΓΙΑ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ. ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΜΑΖΙΚΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ, ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ. (ΙΩΑΝΝΗΣ)

  6. Aπίστευτες λεπτομέρειες της συμφωνίας, που θα τις δούμε μία μία να πραγματοποιούνται.Εξωφρενικά πράγματα.. Δεν θα έχουμε δικαίωμα να αναφέρουμε την "Μακεδονία" ΜΑΣ, για να μην θίξουμε τους Σκοπιανούς(!!!).
    Κάτι ήξερε ο Μπουτάρης όταν έλεγε εδώ και καιρό ότι πρέπει να αλλάξουμε το όνομα του αεροδρομίου και ότι η Θεσσαλονίκη είναι πολυπολιτισμική πόλη. Θα αποχαρακτηριστούν τα προϊόντα της περιοχής όπως τα μακεδονικά κρασιά και ο χαλβάς. Το κυριότερο είναι η διέξοδος των Σκοπιανών προς το Αιγαίο μέσω του Αξιού, και όπως ακούμε η απόκτηση δικού τους λιμανιού και δικαιώματα στην ΑΟΖ (!!!).Ο Ζάεφ θα επισκέπτεται τους "Μακεδόνες" του στην Ελλάδα όπως κάνει ο Ερντογάν με τους μουσουλμάνους της Θράκης και τα σχολεία της περιοχής, και όλοι αυτοί θα έχουν νόμιμα "Μακεδονικά Σωματεία" στην Ελλάδα, με διάφορες εκδηλώσεις για την διατήρηση της "μακεδονικής" τους συνείδησης. Ανοίγουμε δηλαδή μια νέα πληγή με θέμα μειονότητας.Είναι τόσα πολλά αυτά που διαβάζουμε στο άρθρο του Σταύρου Καλεντερίδη που δικαιολογούν απόλυτα τον τίτλο.. Έχουν το θράσος να μας μιλάνε για ελάφρυνση του χρέους, όταν έχουν ήδη ανοίξει τον ασκό του Αιόλου για τη χώρα.

  7. ΟΙ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΟΤΖΙΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΝ ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ … ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΘΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟ ΜΗΠΩΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ

  8. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.

  9. ενταξει 11:34 δεν σε κρεμασε γραβατα στο λαιμο του σωρρα
    τι να κανουνε κι αυτοι τρεις και ο μπουφος μεινανε

  10. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ 9.55μ.μ.,

    ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΔΕΝ "ΣΩΖΟΥΜΕ" ΤΟΝ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ. ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ…

    Ο …"ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ" ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ "ΔΩΣΕΙ", ΤΟ ΕΧΕΙ "ΔΩΣΕΙ".
    …"ΕΜΕΙΣ" ΑΡΝΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑ "ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ", ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ…ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ "ΘΕΜΑ" ΣΩΡΡΑΣ,

    …ΓΙΑΤΙ "ΕΜΕΙΣ", ΕΧΟΥΜΕ…"ΑΠΟΨΗ", ΠΟΥ ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΝ ΟΙ…
    "Α Π Α Τ Ε Ω Ν Ε Σ" ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ "ΣΩΡΡΑ" ΓΙΑ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ"…

    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΣΧΟΛΙΟ", ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ "ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ" ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.

    ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ…"ΑΠΟΨΗ" ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΜΕ…"ΓΡΑΦΙΚΟΙ", Η' "ΑΣΤΕΙΟΙ", ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ…"ΠΗΓΗ", ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ…

    Η "ΑΔΡΑΝΕΙΑ" ΜΑΣ ΚΑΙ Ο…"ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΣ" ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΥΣΤΕΡΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, Ο…"ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ" ΣΩΡΡΑΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ?

    ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ …ΑΡΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ…"ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ" ΚΑΙ ΤΗΝ…"ΑΠΟΨΗ" ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ, ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ…"ΦΡΑΠΕΔΙΑ" ΜΑΣ ΕΚ ΤΟΥ…"ΑΣΦΑΛΟΥΣ", ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ ΤΟΝ…"Θ Α Ν Α Τ Ο" ΜΑΣ, Η' ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ "ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ" ΜΕ ΤΑ ΤΗΣ "ΠΑΤΡΙΔΑΣ" ΜΑΣ ΠΟΥ "ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΕΤΑΙ" ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ?

    ΜΕ ΤΗΝ "ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ" ΜΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ…"Φ Τ Υ Σ Ο Υ Ν" ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΝΤΡΟΠΗ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΝ…"ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ".

    ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ, ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ…"Ο Χ Ι" ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ "ΣΩΣΟΥΜΕ" ΤΟΝ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ…

    ΕΑΝ ΕΣΕΝΑ ΦΙΛΕ 9.55μ.μ., ΣΕ ΕΧΟΥΝ…"ΠΕΙΣΕΙ", ΟΙ…"ΕΓΚΡΙΤΟΙ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ "ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ" ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΠΕΡΙ ΤΟΥ…"ΑΠΑΤΕΩΝΟΣ" ΣΩΡΡΑ, ΤΟΤΕ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ… "ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ", ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΩΣ…"ΛΑΙΚΙΣΜΟ" ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  11. Αυτό θα είναι μια κατάσταση που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Ο μόνος τρόπος είναι να αντιδράσουμε όπως γράφει παρακάτω.

  12. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ 9:05 ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΕΙΣ.
    Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ Ή ΜΠΑΤΑΞΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ή ΗΛΙΘΙΟΣ.
    ΜΕ ΜΠΑΤΑΞΗΔΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΦΡΑΓΚΩΝ ΠΑΠΑΤΖΗΔΩΝ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.
    ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ.
    ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΔΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΘΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.
    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΑΖΟΥΝ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ.

    41 μεγαλο-οφειλέτες του Δημοσίου, λαθρέμποροι και επιχειρηματίες
    συνεργάστηκαν με τον Σώρρα

    https://hellasjournal.com/2017/03/41-megalo-ofiletes-tou-dimosiou-lathrempori-ke-epichirimaties-sinergastikan-me-ton-sorra/

  13. αφησε μουσι και μακρυα μαλλια
    ηθελε να γινει χιπυ αλλα καμμια
    δεν θα του αφησουνε @γαμητη κ@λο
    τρυπυ και απο δω και στο εξηs θα
    τον φωναζουνε η πψωρρα η κ@λογ@μιολοφορα…
    ολων των ειδων τιs ψ@λεs
    θα δοκιμασει μεσα στο ψηλο σπιτι
    ολημεριs θα τον γ@μουν και εκεινο
    θα φωναζει και με στεντορεια φωνη
    θα κραζει αηρ αηρ αηρ αηρ αηρ αηρ

Comments are closed.