Ο φιλόσοφος κ. Γαβρόγλου (φιλοσοφικά;) απαγόρευσε στα σχολεία τα τάμπλετ και τα κινητά τηλέφωνα;

Μερικοί επιδερμικά σκεπτόμενοι  άνθρωποι χάρηκαν για αυτό. 

Η απαγόρευση είναι πολύ εύκολη κ. Γαβρόγλου.  Η διαχείριση μιας κατάστασης είναι το δύσκολο γιατί απαιτεί παιδεία.

Είναι  δύσκολο να τους μάθετε να τα χειρίζονται σωστά, όπως να τα κλείνουν την ώρα του μαθήματος, να βλέπουν μόνο αν χρειάζονται  κάτι ομαδικά,  να επικοινωνήσουν με τους γονείς τους στο διάλειμμα αν  χρειαστεί για κάποιο θέμα υγείας, και πολλά παρόμοια που διευκολύνουν τη ζωή των ανθρώπων σήμερα,  μέσα στην εποχή της πληροφορίας. 

Οι φιλόσοφοι για τους οποίους γράφετε στα βιβλία σας μιλούν  για απαγορεύσεις που θα οδηγήσουν σε άλλες  ατραπούς τα παιδιά,   η για παιδεία μέσα στη  διάρκεια  της ζωής τους σε όλα τα θέματα, ώστε   να συνειδητοποιήσουν  πώς θα  χρησιμοποιήσουν κάποιο υλικό η πνευματικό αγαθό;

Αν  στις απεξαρτήσεις ναρκωτικών  απαγόρευαν δια ροπάλου τις ουσίες ,θα έβγαιναν από εκεί οι εξαρτημένοι   και θα έπεφταν με  βουλιμία στα ναρκωτικά. Τους δείχνουν όμως video και άλλα για τις βλάβες που προξενούν. Κάτι παρόμοιο θα πρέπει να γίνει και για τις απεξαρτήσεις  με τα ηλεκτρονικά μέσα στα σχολεία και γενικά μέσα στη ζωή τους. 

κ. Γαβρόγλου για όλα  αυτά περί συνειδητοποίησης διαχείρισης  της κατάστασης,  απευθυνθείτε στις κλινικές απεξάρτησης από ηλεκτρονικά , πριν πάρετε απόφαση.

 Μερικές Συνοπτικές συνέπειες στα παιδιά από την απαγόρευση του κ. Γαβρόγλου.

Τα παιδιά θα σπαταλούν χρόνο και πνευματική ενέργεια  να βρουν τρόπους για να έχουν τα κινητά στα σχολεία,  κρυφά (και θα βρουν) .  Η απαγόρευση σήμερα τέχνας κατεργάζεται.

 Θα υπάρχουν πολλές αντιπαραθέσεις με τους καθηγητές για αυτό τον λόγο.

Όλο το υπόλοιπο της μέρας τους θα ασχολούνται μόνο με ηλεκτρονικά, γιατί θα έχουν αποκτήσει   σύνδρομο στέρησης από απαγορεύσεις τις ώρες του σχολείου.  Τον υπουργό όμως δεν τον ενδιαφέρει αυτό.

Διαχείριση με συνειδητοποίηση  απαιτείται σήμερα την εποχή μας, που δε συγκρίνεται με προηγούμενες ως προς τις απαγορεύσεις, τη ψυχολογία των παιδιών και τις εξαρτήσεις απτά ηλεκτρονικά.  Γιατί δεν σκέπτονται οι συριζαίοι ότι  ανήκουμε σε σύγχρονες εποχές και όχι του Ζαχαριάδη;  

loading...