Τρομοκρατώντας έναν ολόκληρο Λαό: Από τον Ρουβίκωνα στην υπόθεση Μπουτάρη – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Από το Σάββατο 19 Μαΐου 2018 και για μία σχεδόν ολόκληρη εβδομάδα η χώρα ευρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού. Ο λόγος; Το γνωστό επεισόδιο με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Μπουτάρη, το οποίο κάποιοι ονόμασαν “φασιστική επίθεση”!

“Φασιστικές” είναι όλες οι επιθέσεις και οι άμυνες είναι κατά κανόνα… “δημοκρατικές” ή “αριστερές” ακόμη και όταν αναρχοκομμουνιστές δέρνουν μέσα στο Πανεπιστήμιο έναν καθηγητή και αναλαμβάνουν μάλιστα την ευθύνη και είναι και γνωστοί οι δράστες και βεβαίως δεν είναι ούτε “φασίστες”, ούτε Χρυσαυγίτες και πάλι η επίθεση είναι “φασισιστική”! Προς Θεού! Ούτε λέξη για την αριστερά, είναι άγγελοι εξ ουρανού!

Τι κι αν ο Λένιν σαφέστατα συνδέει την επανάσταση των μπολσεβίκων με την τρομοκρατία; Δεν έχει σημασία, όπως δεν έχει σημασία ότι και ο “πατερούλης” τους Στάλιν ξεκίνησε την “επαναστατική” του καριέρα με πολύνεκρες ληστείες τραπεζών! Για όλα αυτά δεν θα ακούσετε λέξη από την Νέα Δημοκρατία, η οποία είναι από χέρι νικημένη ιδεολογικά και πολιτικά από την αριστερά!

Και η δυσάρεστη έκπληξη για το αμαρτωλό τους σύστημα, το ανιστόρητο κι αντεθνικό, είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που τολμά και λέει την Αλήθεια, η μοναδική εθνική δύναμη ενάντια στην μαρξιστική διαστρέβλωση της Ιστορίας μας! Από την άλλη πλευρά, με το Mακεδονικό να ευρίσκεται σε κρίσιμο σημείο πάρα πολύ βολική αυτή η υπόθεση Μπουτάρη… για τα ξεπουλημένα και χρεοκοπημένα ΜΜΕ αυτής της χώρας.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ: ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΤΑ ΝΕΑ; “ΝΙΚΗΣΑΜΕ”!

Εάν δεν το έχετε πληροφορηθεί, ο νέος… Παύλος Μελάς(!), ο Αλέξης Τσίπρας κέρδισε τον Mακεδονικό του αγώνα και για τον λόγον αυτόν δήλωσε την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 στην διάρκεια της συναντήσεώς του με τον ολοζώντανο… “εθνομάρτυρα”, Μπουτάρη: “Το να κερδίσουμε έναν προσδιορισμό μπροστά από το όνομα Μακεδονία είναι μια μεγάλη νίκη και ακόμη μεγαλύτερη να συμφωνήσουμε ότι άλλο πράγμα η δική μας Μακεδονία -που έρχεται από τη μακρά παράδοση του αρχαίου ελληνικού κόσμου- και άλλο η δική τους παράδοση και το δικό τους πολιτισμικό πρόσημο.”

Ώστε έτσι λοιπόν, κερδίσαμε με το να παραχωρούμε το όνομα Μακεδονία, αυτή την ίδια την Ιστορία και την ψυχή μας! Όμως η στάση τους, η στάση των νεομπολσεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ για εμάς είναι απόλυτα προβλέψιμη και για του λόγου το αληθές διαβάστε τι είπα μέσα στη Βουλή μία εβδομάδα πριν, στις 18 Μαΐου: “Οι διαρροές που υπάρχουν είναι για «Δημοκρατία της Μακεδονίας του Ίλιντεν». Το Ίλιντεν ήταν μια βουλγάρικη και σλάβικη επανάσταση, όπως έχει γράψει ο Ίωνας Δραγούμης, είναι όχημα αλυτρωτισμού, αλλά επειδή είστε μπολσεβίκοι τακτικιστές χρησιμοποιείτε την τακτική «δύο βήματα μπρος, ένα βήμα πίσω». Δεν θα είναι αυτή η πρότασή σας. Ρίχνετε μια ακραία πρόταση, για να πάτε στο Gorna ή στο Nova Makedonija.” Επιβεβαιωθήκαμε για μία ακόμη φορά!

ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ: “ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ”

Έρευνες επί ερευνών, εξέταση του τηλεοπτικού υλικού, παρουσίαση φωτογραφιών στελεχών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στους συλληφθέντες, προκειμένου να συνδέσουν το επεισόδιο με τον Μπουτάρη με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Ψευδολογίες στο διαδίκτυο και δημοσιεύματα τα οποία ενέπλεξαν, χωρίς επιτυχία βεβαίως, τους βουλευτές μας Κασιδιάρη και Γρέγο και όσο για τις διαψεύσεις τους, αυτές στα ψιλά…

Όμως η επίθεση όπως είπανε οι “ενημερωτές” του λαού μας (για κακή του τύχη) ήταν “φασιστική”. “Φασιστική” επίθεση χωρίς φασίστες με έναν διαρρήκτη, ο οποίος κατέθεσε ότι ήταν μεθυσμένος και δεν ήξερε ποιον κτυπά και κάποιους νεαρούς εντελώς άσχετους με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ανάμεσα στους μεγάλους ενημερωτές και ο γνωστός Παύλος Τσίμας, ο οποίος όταν έκανε καριέρα στην ΚΝΕ, έγραφε με αφορμή την τραγωδία του Τσέρνομπιλ να τρώνε άφοβα οι Έλληνες λαχανικά γιατί δεν υπάρχει κίνδυνος από την ραδιενέργεια!

Μέσα στο κλίμα αυτό, το νοσηρό και θολό, ήλθε και ο αντίλογος για την κόκκινη τρομοκρατία, η οποία έχει δολοφονήσει δεκάδες Έλληνες και Ελληνίδες τα τελευταία χρόνια και ήλθε και η συζήτηση στον περίφημο “Ρουβίκωνα”. Θυμίζουμε ότι λίγες ημέρες πριν την μεγάλη συγκέντρωση για την Μακεδονία στην Αθήνα της 4ης Φεβρουαρίου 2018 βγήκε στο διαδίκτυο κορυφαίο στέλεχος του περίφημου «Ρουβίκωνα», των προστατευόμενων παιδιών του ΣΥΡΙΖΑ, και είπε ότι… «θα χυθεί αίμα»!

Διέταξε τότε η Εισαγγελεύς του Αρείου Πάγου, την 1η Φεβρουαρίου του 2018, πριν δηλαδή τέσσερεις ολόκληρους μήνες να γίνει εξέταση. Και έχουμε τώρα τέλη Μαΐου και δεν έχει γίνει τίποτα! Αυτό είναι κράτος; Ή μήπως είναι ένα κράτος ακριβώς στα μέτρα και στις επιθυμίες αυτών που κυβερνούν και οι οποίοι θέλουν είτε με τον “Ρουβίκωνα”, είτε με αστυνομικές επιχειρήσεις εκτεταμένες, πάντοτε κατ’ επιλογήν, να τρομοκρατήσουν τον λαό; Την απάντηση στο ερώτημα αυτό, ίσως δίνει το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της “Καθημερινής”, της Κυριακής 27 Μαΐου 2018, με τίτλο “Ήξεις αφήξεις από Κοντονή για Ρουβίκωνα” και υπότιτλο “Μισή καταδίκη της δράσης του” και στην συνέχεια το εξής: “Οριακές αλλά εντός των πλαισίων του νόμου χαρακτήρισε ορισμένες από τις ενέργειες του Ρουβίκωνα ο υπουργός Δικαιοσύνης Κοντονής…”

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Σε απόλυτη συμφωνία με τον Κοντονή και ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Σπίρτζης, που δεν… ανήκε ποτέ στο ΠΑΣΟΚ(!), όπως δήλωσε ο ίδιος στην Βουλή και ήταν απλά σοσιαλιστής! Ο οποίος Σπίρτζης στην δημοσιογράφο Παπαδάκου του Άλφα, την Παρασκευή το μεσημέρι δήλωσε ότι άλλο ο ακτιβισμός του Ρουβίκωνα και άλλο αυτοί που έχουν ιδεολογία την βία! Για να θυμόμαστε, αμέσως μετά το εθνικό συλλαλητήριο στην Αθήνα της 4ης Φεβρουαρίου 2018, είχαμε τον άγριο ξυλοδαρμό με σφυριά και λοστούς δύο Ευέλπιδων στο Μοναστηράκι, όπου και εκεί υπάρχουν κάμερες, αλλά ποτέ δεν μάθαμε ποιοι τους κτύπησαν, όπως δεν μάθαμε ποτέ και τους δολοφόνους της Μαρφίν και γενικά τους ενόχους κάθε εγκλήματος με δράστες αριστερούς… Φαίνεται πως οι κάμερες έχουν συγκεκριμένα πολιτικά φρονήματα…

Αντίθετα, στην Μυτιλήνη πριν λίγο καιρό, όπου έγινε πορεία διαμαρτυρίας κατά της επισκέψεως του Αλέξη Τσίπρα όπως και στην Θεσσαλονίκη οι κάμερες λειτούργησαν θαυμάσια και έγιναν κατ’ ευθείαν συλλήψεις και δίκες! Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση βαδίζει προς δύο κατευθύνσεις. Η μία κατεύθυνση είναι η τρομοκρατία μέσω παρακρατικών συμμοριών, όπως ο “Ρουβίκωνας”, προκειμένου να φοβίσουν τον λαό. Η άλλη κατεύθυνση είναι σκληρή αστυνομική καταστολή εναντίον όποιου διαμαρτύρεται ενάντια στην κυβέρνηση και τους εκλεκτούς της!

Απέναντι σε αυτήν την επιχείρηση τρομοκρατίας εναντίον ενός ολόκληρου λαού η Νέα Δημοκρατία όχι μόνο είναι θλιβερός ουραγός, αλλά διαγράφει πανικόβλητη και όποιο στέλεχός της τολμήσει να διατυπώσει εθνικές θέσεις. Όλα δείχνουν ότι αυτό που τρέμει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η οργή του λαού και περιστατικά, τα οποία θα δημιουργήσουν ένα τέτοιο πολιτικό κλίμα ώστε να τον οδηγήσουν στην μοίρα του ΠΑΣΟΚ του Μαΐου και Ιουνίου του 2012.

Γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτό μπορεί να συμβεί γιατί ήταν πρωταγωνιστές σε πλείστα περιστατικά που καλλιεργήσαν αυτό ακριβώς το κλίμα… Φυσικό είναι, λοιπόν, να στρέφουν την οργή και την μήνη τους εναντίον του πιο ζωντανού τμήματος του Ελληνικού λαού, της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που είναι και η μόνη Εθνική Αντιπολίτευση απέναντι σε αυτήν την εθνικά επικίνδυνη κυβέρνηση.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

loading...

11 thoughts on “Τρομοκρατώντας έναν ολόκληρο Λαό: Από τον Ρουβίκωνα στην υπόθεση Μπουτάρη – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

  1. XAXAXAXA EΥΘΗΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΣΑΠΕΛΑΣ ΤΗΣ ΚΟΥΜΜΟΝΙΟΣΤΙΚΗΣ ΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΦΟΝ ΓΚΑΖΑΚΗ.

    ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  2. Καποιοι λαοί στην Ευρώπη (Αυστρία, Ουγγαρία) άρχισαν να ξυπνάνε και ψηφίζουν πατριωτικά κόμματα. Εδώ τι γίνεται;

  3. ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΚΑΚΗΣ ΜΑΣ ΜΟΙΡΑΣ.

  4. ΣΗΜΕΡΑ "Ε Ν Α" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ…!!!

    Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΑΤΑ…??

    ΤΟ ΑΡΘΡΟ 196 ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ,ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ 15 ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΔΙΑΚΙΝΕΙ.

    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΕΙ ΟΜΩΣ….!!!!!

    ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ 1000%…!!!! 🤔🤔🤔

    ΠΟΣΗ ΛΟΓΙΚΗ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ??

    ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
    Άρθρο 196 Πλαστογραφία

    http://www.dsa.gr/e-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7/%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF-196-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1

  5. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?……ΩΩΩΠ ΤΙ ΕΓΙΝΕ…. ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ…..ΤΕΛΕΙΣΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ?…..ΟΥΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΥΤΟ ΠΑΡΑ ΤΟΥ Κου ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ…..ΧΜΜΜ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΚΙΟΛΑΣ ΚΥΒΕΡΝΣΗΣΗ….ΕΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ? ΤΡΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΒΡΕΙ Ο Κος ΚΑΗΓΗΤΗΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΛΥΣΗ Ο ΜΟΤΣΑΡΕΛΑΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΦΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΕΙΠΕ Κε ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΜΕΝΩ ΕΚΘΑΥΜΒΟΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!! ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΝΣΗΣΗΣ….ΝΑΙ ΝΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΤΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΛΛΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ….ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ Ο ΑΡΧΓΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ.ΠΟΥ.ΘΑ .ΠΕ….ΜΠΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΤΕ….ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΗΟ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΥ…ΝΑΙΙ? ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ?…..Ε ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΜΗΗ ΤΩ ΛΕΞΕΩΝ ΠΟΥΤΣΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ!!….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΝΤΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΕΥΙΥ,ΗΣΑ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΝΤΕ salom….salom…

  6. ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΑΚΟΥ ΛΕΕΙ ΕΦΕΡΕ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟ TSIMPUKALE ITALIANO ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ….ΝΑΙΙΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΑ 65700 ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ…..ΧΜΜ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΙΝΗ ΠΟΣΟ ΠΗΓΕ? ΣΤΑ 788 ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΕΦΑΓΕ ΜΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ…..ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΤΥΦΕΛΙΣΜΟΣ ΕΤΣΙ?,,,ΕΕ ΣΩΣΤΑ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ Η ΤΣΑΠΕΛΑ ΔΩΡΟ…..ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ!!!

  7. ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΨΩΡΟΚΑΡΑΤΖΑΜΠΟΥΡΔΑΣ ΒΗΞΕ ΚΛΑΣΕ ΑΝΑΣΑΙΝΕ:ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΒΑΨΩΜΑΛΛΙΑΔΕΣ….
    ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ…
    Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ-Σ.ΧΙΟΣ ΑΝΙΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ-"Η Χ.Α

  8. Ανώνυμος29 Μαΐου 2018 – 12:35 π.μ.
    Εδώ και μια ώρα διαβάζω τα σχόλια
    Αν μπορεί ένας ας απαντήσει αν θέλει

    Τι έχει κάνει ο κ.Σώρρας και είναι εθνάρχης;
    Επειδή γράφω απο τη Πάτρα κσι γνωρίζω τον κ. Πατεράκη παλιά έβγαινε στο δρόμο με ντουντούκα τώρα έχει καταπέσει είναι σχεδόν ογδοντάρης.Ποιός γράφει με το προφίλ του;
    Μου κάνει εντύπωση γιατι ο κυρ Γιάννης πάει και στην εκκλησία με τη κόρη του.

    http://www.ksipnistere.com/2018/05/blog-post_6483.html#comment-form

  9. ειναι γεγονος αναμφισβητητο οτι το μονο που εχει καταθεσει ο σωρρας για την ελληνικη δημοκρατια ειναι τα τρια του καραμπελα και μνι της χαιδως επισης καταθεσε και το σωβρακο του το τρυπιο

    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  10. ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΦΙΔΑΚΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙ ΨΕΜΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΤΟΥ.

    ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΩΣΤΕ ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΑΛΛΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΑ ΤΟΝ ΚΟΠΤΕΙ…ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ…..

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ,ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ…!!!

    ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 196 ΡΗΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΒΟΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 2012…

    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΔΑΚΙΑ…ΔΕΙΤΕ…!!!!

    https://www.facebook.com/100015128595722/videos/183632808817671/

  11. Νότιος Κώλος

    Πανούσης Τζίμης

    Μουσική/Στίχοι: Πανούσης Τζίμης
    Από: George7
    Στις: 25-03-2009
    (3.5, με 23 ψήφους)

    Em Dm
    Βλέπω τις ειδήσεις στο μπαλκόνι
    Em Dm
    και κρατάω κόκκινο φτερό
    F Em
    Γαργαλάω την κότα στην οθόνη
    Dm Em
    και αυτή μου λέει τον καιρό

    Απ' το καζανάκι πέφτει χιόνι
    κρύο κωλαράκι πλαδαρό
    πάλι θα βουλώσει το σιφόνι
    σύρε να φωνάξεις το γιατρό

    Στάζουν τα βυζιά σου σιλικόνη
    κλαίω και τσιρίζω σαν μωρό
    Θα μου μαγαρίσεις το σεντόνι
    Φύγε τσούλα έχω μπιμπερό

    Ο πυτιοκάμπτης με τεντώνει
    σε δύο κυπαρίσσια σε σταυρό
    τρίζει το κορμί μου σαν τριζόνι
    όλα είναι χώμα και νερό

    Στην παραγγελία το γκαρσόνι
    μου 'γραψε φινάλε τρομερό
    πάει το τρανσέξουαλ παντελόνι
    έγινε πουκάμισο καρό

    Λάθος video;

    Αξιολογήστε την παραπάνω καταγραφή του τραγουδιού: Ακριβής Λανθασμένη
    Βρήκατε κάποιο λάθος; Δηλώστε το παρακάτω, ή χρησιμοποιήστε την Αποστολή Διόρθωσης.

    Η χρήση επιτρέπεται μόνο για προσωπική μελέτη και για εκπαιδευτικούς λόγους.
    Η παραπάνω καταγραφή δηλώνει την προσωπική γνώμη του αποστολέα για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να παιχτεί το παραπάνω τραγούδι.

    Αλλαγή τόνου: ημιτόνια
    Απόκρυψη συγχορδιών
    Εκτύπωση
    YouTube
    Facebook

    Σύμφωνα με τα στατιστικά μας, σας προτείνουμε να συνεχίσετε με ένα από τα παρακάτω τραγούδια:

    Ωδή στον μα***α – Πανούσης Τζίμης
    Μάνα κουράδα – Πανούσης Τζίμης
    Άντε γαμήσου εργατιά – Πανούσης Τζίμης
    Άντε γα***ου εργατιά – Πανούσης Τζίμης
    Είμαι γυφτάκι – Πανούσης Τζίμης
    Ένα τραγούδι για το χειμώνα – Πανούσης Τζίμης
    Σουζάνα – Πανούσης Τζίμης
    Γαμάτε γιατί χανόμαστε – Πανούσης Τζίμης
    Μικρή Τερέζα (Ο ύμνος του ΟΚΑΝΑ) – Πανούσης Τζίμης
    Ερωτικό – Πανούσης Τζίμης
    Θα σου γαμηθώ – Πανούσης Τζίμης
    Ναγκασάκι – Πανούσης Τζίμης
    Φάτε τους – Πανούσης Τζίμης
    17 Νοέμβρη απόγευμα – Πανούσης Τζίμης
    Είμαι Γυφτάκι – Πανούσης Τζίμης
    Κάγκελα παντού – Πανούσης Τζίμης
    Μικρή Τερέζα – Πανούσης Τζίμης
    Ο λάκκος με τα αστεία – Πανούσης Τζίμης
    Κάγκελα παντού – Πανούσης Τζίμης

    Σχόλια / Διορθώσεις / Αφιερώσεις:

    Από: panos myself, στις 04-03-2012:

    F#m G
    Βλέπω τις ειδήσεις στο μπαλκόνι
    F#m G
    και κρατάω κόκκινο φτερό
    Em F#m
    Γαργαλάω την κότα στην οθόνη
    G Em F#m
    και αυτή μου λέει τον καιρό

    Απ' το καζανάκι πέφτει χιόνι
    κρύο κωλαράκι πλαδαρό
    πάλι θα βουλώσει το σιφόνι
    σύρε να φωνάξεις το γιατρό

    Στάζουν τα βυζιά σου σιλικόνη
    κλαίω και τσιρίζω σαν μωρό
    Θα μου μαγαρίσεις το σεντόνι
    Φύγε τσούλα έχω μπιμπερό

    Ο πυτιοκάμπτης με τεντώνει
    σε δύο κυπαρίσσια σε σταυρό
    τρίζει το κορμί μου σαν τριζόνι
    όλα είναι χώμα και νερό

    Στην παραγγελία το γκαρσόνι
    μου 'γραψε φινάλε τρομερό
    πάει το τρανσέξουαλ παντελόνι
    έγινε πουκάμισο καρό

    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

Comments are closed.