Τσίπρας: Γλυτώσαμε τον κίνδυνο να επιστρέφουν οι μετανάστες στην Αφρική – Θα είχε επιπτώσεις στην ταυτότητά μας!

Ο ΗΛΙΘΙΟΔΕΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΡΟΤΕΡΟΣ “ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ” ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ…!!! 
ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ…                                               
 ΠΑΤΕ ΠΝΙΓΕΙΤΕ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ…

 «Η Ελλάδα έθεσε στην πρώτη γραμμή τις αξίες της αλληλεγγύης και της συνευθύνης, του ανθρωπισμού, που αποτελούν, ή θα έπρεπε να αποτελούν, το θεμέλιο της Ευρώπης» υποστήριξε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Σε άλλο σημείο ανέφερε ότι «αποφύγαμε μια σειρά κινδύνων που θα είχαν εξαιρετικά αρνητικές επιπτώσεις για το μέλλον μας και την ταυτότητά μας» όπως:

Ο κίνδυνος που αποφεύχθηκε ήταν στο ζήτημα των πρωτογενών ροών στην κεντρική Μεσόγειο να προκριθεί μια απόφαση που θα ανέφερε ρητά την επαναπροώθηση στην Αφρική, σε κλειστά κέντρα, όσων επιχειρούν να εισέλθουν στην Ευρώπη.

Τώρα το πως το να δημιουργούνται δομές εκεί από όπου ξεκινά το πρόβλημα θα είχε “αρνητικές επιπτώσεις για το μέλλον μας και την ταυτότητά μας”, μόνο αυτός το καταλαβαίνει.

freepen.gr

loading...

15 thoughts on “Τσίπρας: Γλυτώσαμε τον κίνδυνο να επιστρέφουν οι μετανάστες στην Αφρική – Θα είχε επιπτώσεις στην ταυτότητά μας!

  1. Καλά τα λες αρθρογραφε,τους βλέπεις ομως (τους προδοτες)να ανησυχούν για κάτι που θα τους συμβεί!???Έχουν προσκυνήσει όλοι ΦΙΛΕ ΜΟΥ το χρημα (πολιτική,στρατιωτική,αστυνομική ηγεσια)και δεν έχουν να φοβηθούν απολύτως τίποτα!!!Τον λαό μόνο του τον έχουν χεσμένο!!!Το πολύ πολύ άμα τσαντιστουν να ξαμολυσουν τα σκυλια (λαθροεποικους)να κατασπαράξουν,να σφάξουν,να βιάσουν,να κάψουν και φυσικά με τα σώματα ασφαλείας απλούς θεατές!!στην καλύτερη να πλακώσουν στο ξύλο τους…Έλληνες!!!Μην αυταπατασαι λοιπόν,η χώρα κινδυνεύει πολύ σοβαρά αυτή την φορά και ελπίζω να μην είναι και το τέλος της!!!

  2. Εσύ κωλοτούμπα τι ζόρι θα είχες με την ταυτότητά σου; Το πολύ – πολύ από "Σαρσέμης τσίπρας" να λεγόσουν "Τρόμπας τσίπρας". Και;

  3. εμεις και η κυβερνηση πιστευω, .. ότι ειμαστε οι παγκοσμιοι Πρωταθλητες στο ξεπουλημα του εδάφους μας , και της ελευθερίας μας … και επειδη δεν εχουμε τι αλλο να κανουμε,πληκτρολογουμε ασυστολα και με μανια τις ηλιθιες σκεψεις μας,για να παριστανουμε τους ηρωες ικανοποιοντας τον εγωισμο μας, για οτι δεν μπορουμε να κανουμε στη πραξη…αυτο το γνωριζει το συστημα εδω και πενηντα χρονια ..και μας δουλευουν ψιλο γαζι,
    ολοι μηδενος εξαιρουμενου !!

  4. Πια είναι ηλίθια σκέψη βρε όργιο "10,49" με κατεβασμένα τα παντελόνια και έτοιμος να δεχτείς τον μέγα Πέο…

    Θα δεις σε λίγο άπιστε τι ανατροπή έρχεται …

    Με τέτοιυς μακάκες σαν και σένα φτάσαμε εδώ που φτάσαμε…

  5. Ας όψονται οι ''Έλληνες'' που προτιμούν καί ψηφίζουν για ηγέτες τους Ανθέλληνες καί Μισέλληνες!!!……… Ούτε ο Ερντογκάν δεν θα μας κυβερνούσε έτσι!…………. ….Λ.

  6. Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018
    NOMIZOYN TEΛΕΙΩΣΑΜΕ; ΧΑ ΧΑ ΧΑ !! ΓΕΛΙΟΥΝΤΑΙ. ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ !! ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ. ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΕΧΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.ΔΥΝΑΤΑ, ΜΑΧΗΤΙΚΑ & ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

    ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Η «συμφωνία της Υποταγής» για την Μακεδονία, Δ Ε Ν ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !! ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ !! Βιντεο του : ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΣΙΝΗ…

    Μπήκαν οι υπογραφές παραχώρησης Πατρίδας, Ιθαγένειας & γλώσσας στην FYROM, την 17-6-2018, την ώρα που στο Πισοδέρι απλοί Έλληνες πατριώτες διαδηλωτές δέχονταν πλήθος χημικών ουσιών και κείτονταν αιμόφυρτοι στους δρόμους…από τότε η κυβέρνηση αγνοεί τα εκατομμύρια των Ελλήνων που διαδηλώνουν καθημερινά …
    Λινκ για όλα τα βιντεο :

    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!!
    ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΕΧΩΝ ΗΜΕΡΩΝ :
    Θεσσαλονικη 1/7 Κυριακή
    στις 19.00 στο άγαλμα Βενιζέλου
    Αθήνα 1/7 Κυριακή
    Στις 6.00 στο Σύνταγμα
    Στην Σαντορίνη Κυριακή
    Στις 7.00 στον Τίμιο Σταυρό Περισσα
    Στα Γιαννιτσα 2/7 Δευτέρα
    Στις 7.00 στο άγαλμα Μ.Αλεξάνδρου
    Στα Χανιά 8/7 Κυριακή
    Στις 7.00 στην πλατεία Αγοράς
    Στο Ηράκλειο Κρήτης 8/7 Κυριακή
    Στις 7.00 πλατεία Ελευθερίας
    Στην Καστοριά 1/7 Κυριακή
    Στις 7.00 έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
    Στην Βεργινα 9/7 Δευτέρα
    Στις 7.30
    Στην Ρόδο 8/7 Κυριακή
    Στις 10.00 πρωί στο δημαρχείο
    Στην Θεσσαλονικη 2/7 Δευτέρα
    Στις 8.00 Βράδυ μοτοπορεία
    Στην Κοζάνη 5/7 Πέμπτη
    ( αναμένουμε λεπτομέρειες )
    Στην ΦΛΩΡΙΝΑ 2/7 Δευτέρα
    Στις 7.00 πλατεία Μοδή Γεωργίου
    Στην Δράμα 2/7 Δευτέρα
    Στις 20:00 Πλατεία Ελευθερίας
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
    Το καφενείο της Βουλης

    πηγη:skeftomaste ellhnika

  7. ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΤΩ ΚΡΑΝΙΩ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ,ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ.ΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΕΛΝΟΝΑΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ,ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΗΛΘΑΝ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΛΙΤΩΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ,ΟΣΟ ΤΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ,Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΗ,ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ,ΑΝΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΕΛΑΜΨΟΥΣ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝΝΟΟΥΣΕ,ΟΤΙ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ,ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ-ΜΕΛΑΜΨΗ….

  8. Μόλις επιβεβαίωσες την ηλιθιότητα σου!

  9. AΡΗ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. Η ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΦΩΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΕΙΤΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ, ΕΙΤΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ, ΕΙΤΕ ΒΙΑΙΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 Π.4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΨΗΛΗ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ.

    ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΤΗΝ ΚΑΤΗΧΗΣΗ, ΤΑ ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ, ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ ΑΘΛΗΜΑ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ-ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ, ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ.

    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΕΒΑΙΟΝ ΟΤΙ ΕΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.

    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.

    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ :

    Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Θεο, ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου.

    Αυτό μας το εδειξαν οι ιεροι πολεμοι-αγωνες των αγιων προγονων μας, οι οποιοι πολεμουσαν,
    ολους εκεινους τους αιωνες για να παραμεινουν ελευθεροι, και για να εχουν την διοικηση της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.

    Υπαρχουν λαοι οι οποιοι καλουν τον Χριστο να τους βοηθησει με βλασφημιες, με κλαματα και με παρακαλια.

    Ομως ο Ελληνας μονον με εναν τροπο ξερει να καλει τον Χριστο να τον βοηθησει και αυτος ειναι να πολεμα για την ελευθερια της Ελλαδος, οπτε αυτη ειναι σκλαβωμενη, οπως ειναι και στην εποχη μας οπου εχει καταλυθει το Ελληνικο συνταγμα.

    Εάν η ζωη ηταν μονον προσευχες, καθως και υποστηριξη του Χριστου μεσω "θεόσταλτων σωτηρων" τοτε οι αγιοι προγονοι μας,αυτοι οι τέλειοι χριστιανοι δεν θα χρειαζοταν να πολεμησουν ποτε κατα την μεσαιωνικη εποχη.

    Θα επρεπε δικαιωματικα να καθοταν ολους εκεινους τους αιωνες στα σπιτια τους-καναπέδες να περιμενουν τον αντιστοιχο βατατζή, τον οποιο περιμενουν οι ραγιαδες σημερα.

    Κρείττων γαρ επαινετός πόλεμος ειρήνης χωριζούσης Θεού, μας διδαξε με τις ευλογιες του Ιησου Χριστου ο Αγιος Γρηγοριος.

    Μεταφραση : Προτιμω και επαινω τον πολεμο, απο μια "ειρηνη" η οποια θα με χωρισει απο τον Χριστο.

    Οπως μας διδαξε ο Αγιος Γρηγοριος ο θεολογος
    δεν μπορουμε να κατηγορησουμε εναν χριστιανο που παιρνει το οπλο για να κατατροπωσει τον εχθρο.

    Ολα αυτα απο την στιγμη που ο εχθρος εχει ως σκοπο να αφανισει τον Ελληνα,την πιστη του και την πατριδα του.

    Δεν γινεται να αγαπαμε τους παντες ακομη και τους εχθρους μας και να τους επιτρεπουμε να μας σφαξουν διοτι τοτε δεν θα ειμαστε στην ζωη για να διαδωσουμε το εργο του Χριστου, δεν θα μπορουμε να αγαπησουμε.

    Τις διδαχες του της εφαρμοσαν πιστα ολους τους επομενους αιωνες ολοι οι Ελληνες χριστιανοι αυτοκρατοτρες-βασιλεις στρατηγοι, αξιωματικοι και στρατιωτες.

    Αυτος ομως που εφαρμοσε περισσοτερο απο ολους τους υπολοιπους τις διδασκαλιες του αγιου Γρηγοριου, ηταν ο κορυφαιος στρατιωτικος αγιος της Ορθοδοξιας μας ο Αγιος Νικηφορος ο β Φωκας.

  10. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ :

    Εξαιτιας των χρηστων ηθων, του χριστιανισμου και της αρχαιοελληνικης παιδειας, οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους,εγιναν διοικητες του (ρωμαικου κρατους), χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.

    Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη) και πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, κλπ.

    Ο συνδυασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα.

    Η αμοιβη ηταν η ελευθερια της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολυτος πολεμος.

    ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ.

    Αλλο ενα σημαντικοτατο παραδειγμα ειναι ο Ελληνας βασιλιας απο την Καππαδοκια ο Ηρακλειος.

    Ο Ηρακλειος πρωτου να ξεκινησει το θρυλικο επος του εναντια στους εωσφοριστες περσες, πηγε και παντρευτηκε την εξ αιματος ανηψια του την Μαρτινα.

    Η Μαρτινα ηταν κορη της αδερφης του και ο λαος μαζι με τον αγιο πατριαρχη Σεργιο αντεδρασαν σε αυτον τον γαμο.

    Αυτο τον γαμο τον εκανε διοτι η πρωτη του γυναικα η Ευδοκια πεθανε πολυ προωρα απο επιληψια.

    Εντουτοις ο Χριστος αξιωσε αυτον τον υπεροχο Ελληνα να ξεπερασει σε επιτευγματα τον μεγα Αλεξανδρο και να κρατησει δια παντος ζωντανο το Ελληνικο εθνος.

    Ο βασιλιας Ηράκλειος ξεπερασε σε αρκετους τομεις τον M. Αλεξανδρο και κρατησε ζωντανη την Ελλαδα στην πιο κρισιμη ιστορικη καμπη ολων των εποχων.

    Εάν δεν υπηρχε ο Ηράκλειος παρα τα χρηστα ηθη των προγονων μας η Ελλαδα θα ειχε σκλαβωθεί στους περσες.

    Δυστυχως ο Ιδιος ανθρωπος παντρευτηκε την εξ αιματος ανηψια του την Μαρτινα με την οποια εκανε πολλα παιδια.

    Ποιος ο ανθρωπος που ξεπερασε σε ποσους τομεις και επιτεύγματα τον Μεγα Αλεξανδρο. ​

    Ο Ελληνας Ηρακλειος από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας,μολις ανεβηκε στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο, το κρατος ηταν τελειως χρεοκοπημενο.

    Ταυτόχρονα για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια, ειχαμε την εισβολή , την κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, από τους περσες. Ειχαμε πολλες χιλιαδες σφαγμενων Ελλήνων, ειχαμε κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων κλπ.

  11. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ :

    Επισης για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εγινε εισβολή από τους περσες στα Ιεροσόλυμα.

    Στους αγιους τοπους εκτος από της αγριες σφαγες, της κλοπες, τους εμπρησμούς, τους βιασμους ,το σκλαβωμα χριστιανων, μαζι με όλα αυτά εκαψαν τον ναο του Παναγιου ταφου,
    εκλεψαν τον Τιμιο Σταυρο, και πηραν μαζι τους αιχμαλωτο τον πατριαρχη Ζαχαρια.

    Εντούτοις εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας, μεσα σε επτα μονον χρονια , οι Ελληνες ανεκαμψαν, με αποτέλεσμα να παρουν πισω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Περσες.

    Οι προγονοι μας δεν σταματησαν εκει αλλα περασαν στην αντεπιθεση, κατακτώντας ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια.

    Αυτό το εκανε ο Ηράκλειος με έναν τελειως απειροπολεμο στρατο.

    Εναν Ελληνικο στρατο τον οποιο δημιουργησε εκ του μηδενος μεσα σε δεκα μηνες.

    Ειδατε τι μπορει να πετυχουν οι Ελληνες εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας.

    Ακομη και ο Μεγας Αλεξανδρος, με εμπειρους στρατηγους, με περισσοτερους στρατιώτες σε σχεση με τον Μεγα Ηρακλειο δεν επετυχε τα επιτευγματα του Ελληνα αυτοκρατορα απο την Καππαδοκια.

    Κατά την εποχη του Ιουστινιανού του α, όπως και στην εποχη του Θεοδοσιου, του Αρκαδιου, του Θεοδοσιου του β, του Ιουστινου του α, του Ιουστινου του β, είχαμε μονον συνοριακους πολεμους, και περιοδους ειρηνης με τους περσες.

    Μονον όταν ανεβηκε στον θρονο, ο πρωτος
    Ελληνας χριστιανος βασιλιας Ηράκλειος εκαναν οι περσες ολα αυτά τα τρομερα πραγματα εις βαρος των Ελλήνων, τα οποια, δεν ειχαν ξαναγινει ποτε από μερος των περσων.

    Ειχαμε δηλαδή εισβολή και κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.

    ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

    Το απογειον της Ελληνορθοδοξιας πανω από όλα, ηταν οταν ο Ελληνας βασιλιας Ηράκλειος πηρε πισω από τους Περσες τον Τιμιο Σταυρο, τον οποιο πηγε ο ιδιος πισω στα Ιεροσόλυμα.

    Ο θριαμβος των Ελλήνων ήταν ολοκληρωτικος.

    Δεκατέσσερα χρονια πριν, δηλαδή το 614 μ.Χ., το Ελληνικο-ρωμαικο κρατος, δεν είχε βρεθει μονον κατακτημενο κατά το ημισυ από τους Περσες, αλλα ήταν για πρωτη φορα στην ιστορια του σκοπιμα,εξαιτιας των αλλοδαπών αυτοκρατορων, τελειως χρεωκοπημενο.

    Ηταν η εποχη που εδωσαν οι εωσφοριστες Περσες το τελεσιγραφο στους προγονους μας, ότι ή θα εγκαταλείψουν ολοι τον Ιησου Χριστο, η δεν θα ξαναδουν ποτε τον ηλιο.

    Τελικα ο υπεροπτης εωσφοριστης Χοσροης ο οποιος αποκαλουσε τον Ηρακλειο, δουλο του, εχασε την ζωη του, και ο γιος του εκανε κηδεμονα-δουλο του το παιδι στον Ελληνα αυτοκρατορα Ηρακλειο.

    Αυτο ειναι το απολυτο απογειο της Ορθοδοξιας και του Ελληνισμου.

    Ο Χριστος και η Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια ειχαν κερδισει κατα κρατος τον εωσφορο και την αυτοκρατορια του.

  12. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ :

    Οι αγιοι προγονοι μας οι κορυφαιοι του κοσμου, οι σπουδαιοτεροι ανθρωποι ολων των εποχων στην ιστορια του πλανητη οι Ελληνες της ρωμαικης αυτοκρατοριας υπολογιζαν ως ανδρες και Ελληνες μονον οσους πολεμουσαν.

    Ολους τους υπολοιπους τους θεωρουσαν ανανδρους, δηλαδη θηλυπρεπεις για αυτο τους σιχαινοταν και τους περιφρονουσαν.

    Oποιος δεν πολεμουσε εκεινους τους αιωνες με το σπαθι στο χερι δεν τον θεωρουσαν Ελληνα και ανδρα αλλα γυναικα.

    Δεν υπηρχε μεγαλυτερη ατιμωση και προσβολη για εναν γνησιο Ελληνα ανδρα απο το να τον διωξουν απο τον Ελληνικο-ρωμαικο στρατο για οποιαδηποτε αιτια.

    Αμεσως εχανε την κοινωνικη του θεση και υποσταση.

    Ο Ιωαννης Κουρκουας (Τζιμισκης) συνεναισε στην δολοφονια του Αγιου Αυτοκρατορα Νικηφορου Φωκα, ο οποιος ηταν και θειος του διοτι οχι μονον του αφαιρεσε ολα τα στρατιωτικα του αξιωματα, αλλα τον εκανε απλο πολιτη και τον εθεσε σε κατ οικον περιορισμο.

    Δεν του επετρεψε ο Αγιος Νικηφορος να πολεμα ουτε ως απλος στρατιωτης.

    Εκεινους τους αιωνες δεν υπηρχε μεγαλυτερη προσβολη απο το να μην πολεμας για την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια, τον Κυριο Ιησου Χριστο αλλα και για την προστασια του αμαχου Ελληνικου πληθυσμου.

    Ενδεικτικη ειναι η ενεργεια της μεγαλυτερης Ελληνιδας φιλοσοφου μαζι με την Υπατια, της Πριγκιπισσας Αννας Κομνηνης, η οποια μεσολαβησε στον πατερα της τον αυτοκρατορα Αλεξιο τον α Κομνηνο, να μην τιμωρησει τον αξιωματικο αρμενικης καταγωγης τον Αλεξιο Μουσελε, διοτι ηταν γεναιος στα πεδια των μαχων.

    Το σημαντικοτερο το οποιο αγνοουν οι νεοραγιαδες ειναι οτι ο Χριστος μετα την ζωη, μας εδωσε την ελευθερια.

    Ειναι αδυνατον να "αναστησει" και να εξαναγκασει εναν Ελληνα στρατιωτικο να παει εναντια στο πιο
    ιερο Ελληνικο αξιωμα για να βοηθησει σαπισμενα ατομα απο την σεξουαλικη διαφθορα.

    Ο θεος δεν υποχρεωσε ποτε κανεναν ανθρωπο να κανει κατι τι οποιο δεν επιθυμει.

    Τετοιου ειδους πραγματα τα εκανε και τα κανει μονον ο
    εωσφορος.

    Κανενας Ελληνας στρατιωτικος απο εκεινους τους αιωνες δεν δεχεται να "αναστηθει" για να πολεμησει ωστε να απελευθερωθουν δειλοι-αδυναμοι ραγιαδες οι οποιοι κανουν σεξουαλικες ανωμαλιες και ζουνε μεσα στην νεοταξικη μοδα.

    Ο Χριστος βοηθα μονον αυτους που αγωνιζονται σκληρα, μονον οσους πολεμουν, μονον οσους ζουνε χωρις σεξουαλικες ανωμαλίες.

    Αντίθετος δεν βοηθα ποτε οσους ζουνε μεσα την σεξουαλικη διαφθορα.

    Επισης ο Θεος δεν βοηθα ποτε οσους είναι καθημενοι σε έναν καναπε, και περιμενουν την ελευθερια, να τους δωθει ως "δωρο", χωρις να βοηθουν τον συνανθρωπο, χωρις να ζουνε ηθικα.

    Το πιο κλασικο παράδειγμα οι εβραιοι οι οποιοι εκαναν σεξουαλικες ανωμαλίες, ενώ ταυτόχρονα λατρεψαν δαιμονες.

    Τοτε ο Θεος περιμενε να πεθανει μεχρι και ο τελευταίος από τους εβραιους που ειχε αμαρτησει ενώπιον του.

    Μονον τοτε πηγε τους υπολοιπους εβραιους που δεν ειχαν αμαρτησει στην γη της επαγγελιας.

    Καθως ο αληθινος θεος είναι ο θεος του καλου, της δικαιοσυνης, της αγαπης, της ταξης, της ηθικης, για αυτό δεν βοηθησε ποτε ανα τους αιωνες, τους σαπιους που ζουνε μεσα στην σεξουαλικη διαφθορα, την αδικια, την ανομια, την αταξια κλπ.

    Στο σημειο αυτό να αναφερω για οσους δεν γνωριζουν, ότι παντοτε εδώ και αιωνες, η επισημη ορθοδοξη εκκλησια, δεν αναγνωριζει αυτές της προφητειες.

    ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ
    ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

    AΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΟΜΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΙΣΑΞΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ, ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΥΝΑΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ
    ΚΑΘΑΡΟΑΙΝΟΣ ΕΛΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

  13. ΣΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΜΙΚΡΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΑ ΣΤΙΦΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΩΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΑΡΤΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΖΩΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ.ΣΕ ΚΑΜΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ 20 ΕΚΑΤ. ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ 2-3 ΕΚΑΤ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΝ ΘΑ ΦΘΙΝΕΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΛΥΤΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΚΑΙ ΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ? ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΤΟΝ Γ@ΜΗΣΟΥΜΕ!

  14. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΑΡΗ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4, ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

    ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΨΕΥΤΟΣΩΤΗΡΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕ ΠΟΤΕ.

    Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΕΝΑΝ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

  15. ΕΝΑ ΕΝΑΥΣΜΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΙΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ.

Comments are closed.