Ετοιμάζεται για κυβίστηση ο Αλκοολικός Παπαχριστόπουλος: Δεν είναι δεσμευτική η συμφωνία

«Δεν είναι δεσμευτική η συμφωνία για το ονοματολογικό» ανέφερε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ κ. Θανάσης Παπαχριστόπουλος μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Παπαχριστόπουλος πως «αν υπάρξουν θέματα από τη FYROM δεν θα μπει στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ».

Στα εσωτερικά θέματα του κόμματός του ο κ. Παπαχριστόπουλος τόνισε πως ο ίδιος «παραμένει ερασιτέχνης πολιτικός…» και συμπλήρωσε πως «ο όρος κυβερνητικό σχήμα δεν μου λέει τίποτα. Το θέμα είναι το εθνικό καλό. Εγώ μπορεί να πάω πάει και στο σπίτι μου», τόνισε και ανέφερε ότι δεν καταδέχτηκε να έχει κάποιο βουλευτικό προνόμιο.

loading...

7 thoughts on “Ετοιμάζεται για κυβίστηση ο Αλκοολικός Παπαχριστόπουλος: Δεν είναι δεσμευτική η συμφωνία

  1. Ρε παλιό μπάσταρδε είσαι τυχερός που εσένα και τους υπόλοιπους μαλακές σας φυλάει η αστυνομία αν έχετε τα αρχιδια κατεβείτε στο λαό να δούμε πως θα βγειτε

  2. OYTE EΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΝΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΜΕΘΟΚΟΠΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΙΣΑΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΛΙΟ ΜΠΕΚΡΟΥΛΙΑΚΑ ΠΡΟΔΟΤΗ

  3. ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΝΔ ΜΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑΣΟΥΝ ,ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΑ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ.

  4. ε μην υερβαλεις. τι τον φυλαει η αστυνομια? εχει εκει εναν διστυχο που καλοπερανει κατα τα αλλα γιατι αν δεν ηταν εκει θα φυλαγε ορθιος καμια πρεσβεια η το σπιτι του φραπου-τσινονο-γερο-κουμμουνα οπου 76 ακου φιλε μιυ 76 μπασκινοπουλα του φυλανε το σπιτι στα 6αρχεια και θα μουλιαζανε τα αρχιδια του απο την ζεστα αυτο δεν ειναι φυλαξη ετσι? απλα δεν υπαρχουν αρχιδοφοροι να γινει το μπαμ ηκουσθη στον αερα και ο λαγος δεν ξανακουσησε την φτερα αν το λεω καλα ετσι? Αιι… salam alekum gorna makedonija zasno ne golitsa makentonski ksepulisan ola mprantitse koymnoynoym syriza-anel broma….

  5. ΑΑΑΑ?ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΑ ΔΗΟΜΑΛΑΚΙΑ Ο ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ? …ΡΕ ΓΑΜΩ ΕΙΔΕΣ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΑΝΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ….ΡΕ ΤΟΝ ΧΑΜΟΥΡΗ….

Comments are closed.