Ο Τσίπρας έβαλε ..γραβάτα ! – Έκλεισε την ομιλία του βγάζοντας τη γραβάτα!

Εμ βέβαια για να βάλει αυτός γραβάτα έπρεπε πρώτα να μας βάλουν εμάς την θηλιά στο λαιμό και να πουλήσει αυτός με τον Καμμένο την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ !

Ο πρωθυπουργός στην ομιλία του είπε:

«Τα στοιχήματα είναι για να υλοποιούνται», ξεκίνησε την ομιλία τους στις ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ στο αίθριο του Ζαππείου, ο πρωθυπουργός, ο οποίος φόρεσε γραβάτα, σε βαθύ κόκκινο χρώμα. «Η σημερινή μέρα ανήκει σε κείνους που χτυπήθηκαν βάναυσα από την κρίση, που είδαν τους κόπους μιας ζωής να καταστρέφονται, που σήκωσαν την χώρα στην πλάτη τους», τόνισε ο Αλ. Τσίπρας.

«Μετά τις χθεσινές αποφάσεις για το ελληνικό χρέος η χώρα μας γυρίζει οριστικά σελίδα», σημείωσε ο Αλ. Τσίπρας.
Μετά τις αποφάσεις για το ελληνικό χρέος, η χώρα μας γυρίζει οριστικά σελίδα. Και περνά σε μια νέα περίοδο. Όπου τη θέση της λιτότητας, θα παίρνει κάθε μέρα και περισσότερο η κοινωνική δικαιοσύνη.
Τη θέση της επιβολής, η δημοκρατία. Τη θέση της αβεβαιότητας, η σταθερότητα.

Τόνισε ότι η χώρα περνά σε μια νέα περίοδο, όπου τη θέση της λιτότητας θα παίρνει κάθε μέρα και περισσότερο η κοινωνική δικαιοσύνη, της επιβολής η δημοκρατία, της αβεβαιότητας η σταθερότητα και η αξιοπιστία.

«Μετά από οχτώ ολόκληρα χρόνια καταφέραμε να επιλύσουμε το πρόβλημα του ελληνικού χρέους. Ενός χρέους που δεν δημιουργήσαμε εμείς. Ενός χρέους που κληρονομήσαμε από τις δυνάμεις του παλιού καθεστώτος», υπογράμμισε. «Αναλάβαμε το δύσκολο αλλά αναγκαίο καθήκον του μετασχηματισμού της χώρας», είπε ο Αλ. Τσίπρας, τονίζοντας ότι «σε αυτή την προσπάθεια συγκρουστήκαμε σφοδρά, συμβιβαστήκαμε επώδυνα, δουλέψαμε σκληρά αλλά δεν δειλιάσαμε. Δεν διστάσαμε μπροστά στις δυσκολίες και τα εμπόδια».

«Φτάσαμε έως εδώ. Φτάνουμε στο τέλος των μνημονίων», είπε.

«Η Ελλάδα γίνεται ξανά μια χώρα κανονική. Ανακτά την πολιτική και οικονομική της κυριαρχία. Ξαναγράφεται στον παγκόσμιο χάρτη. Στηρίζεται ξανά στα πόδια της», τόνισε ο Αλ. Τσίπρας.

Υπογράμμισε πως «όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι έχουμε σκοπό να επιστρέψουμε στην Ελλάδα του χθες».
Δεν έχουμε σκοπό να επιστρέψουμε στην Ελλάδα του χθες. Στην Ελλάδα της σπατάλης, των πελατειακών σχέσεων, της γενικευμένης φοροδιαφυγής, της διαφθοράς. Το αντίθετο. Σημαίνει ότι μπορούμε πια, με τις δικές μας δυνάμεις, να οικοδομήσουμε την Ελλάδα του μέλλοντος.

«Πλέον έχουμε αποκαταστήσει σε τέτοιο βαθμό την απόδοση της ελληνικής οικονομίας που έχουμε τη δυνατότητα να προχωρήσουμε σε στοχευμένες ελαφρύνσεις», «να προχωρήσουμε σε μείωση φόρων το 2019 αλλά και σε υποστήριξη του κοινωνικού κράτους και της πρόνοιας», είπε ο Αλ. Τσίπρας. Πλέον έχουμε τη δυνατότητα, είπε ο Αλ. Τσίπρας, «να προχωρήσουμε το δρόμο της επαναρύθμισης της αγοράς εργασίας με την αποκατάσταση των συλλογικών διαπραγματεύσεων και την αύξηση του κατώτατου μισθού».

Να προχωρήσουμε το δρόμο της επαναρύθμισης της αγοράς εργασίας με την αποκατάσταση των συλλογικών διαπραγματεύσεων και την αύξηση του κατώτατου μισθού. Για να βάλουμε στο επίκεντρο τον κόσμο της εργασίας και τις ανάγκες του.

«Με τη χθεσινή ιστορική απόφαση του Eurogroup το ελληνικό χρέος καθίσταται επιτέλους βιώσιμο», σημείωσε ο Αλ. Τσίπρας, επισημαίνοντας ότι από την αρχή αυτής της διαπραγμάτευσης η κυβέρνηση είχε θέσει έναν στόχο: να είναι η λύση πειστική για τους επενδυτές ώστε η Ελλάδα να ανακτήσει την πρόσβαση της στην ιδιωτική χρηματοδότηση, χωρίς να χρειαστεί ένα νέο δάνειο ή κάτι που πρότειναν κάποιοι άλλοι, μια προληπτική γραμμή στήριξης.

«Όταν εμείς δίναμε τη μάχη να βγούμε από τα μνημόνια με τις δικές μας δυνάμεις, άλλοι ζητούσαν πιστοληπτικές γραμμές και επί της ουσίας νέα μνημόνια μασκαρεμένα» συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.

Τα μέτρα ελάφρυνσης που συμφωνήσαμε χτες με τους εταίρους μας στο #Eurogroup εξασφαλίζουν την ομαλή και σταθερή αναχρηματοδότηση του ελληνικού χρέους, ελαχιστοποιώντας, ή ακόμα και εκμηδενίζοντας τους κινδύνους από ενδεχόμενες αναταράξεις.

loading...

10 thoughts on “Ο Τσίπρας έβαλε ..γραβάτα ! – Έκλεισε την ομιλία του βγάζοντας τη γραβάτα!

  1. Χέστηκε η φατμέ στο Γεντί τζαμί….Μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μούτρα μας…

  2. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.

  3. Η ΑΛΛΗ ΓΡΑΒΑΤΑ Η ΔΕΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΕΣΧΣΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟ ΣΧΟΙΝΙ ΚΑΙ ΣΑΠΟΥΝΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ , Ο ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΒΟΥΒΑΛΟ ΜΠΟΥΛΗΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΜΑΛΟΝ ΣΥΡΜΟΤΟΣΧΟΙΝΟ

  4. 500 γραβάτες, παπιγιόν, φιόγκους και κολάρα να βάλεις κωλοτούμπα, αν δεν μας απαλλάξεις από κάτι ΕΝΦΙΑ, κωλοαλβανούς που σκοτώνουν για 30 ευρώ, αρχιτεμπέλαρους δημοσίους "υπαλλήλους", ρουβίκωνες που τα ρημάζουν και εσείς σφυρίζετε αδιάφορα, πανεπιστημιακά "άσυλα", ναρκομανείς και 1002 παρόμοιες μαλακίες ΚΑΙ της δικής σας "ιδεολογίας", θα μας αφήσουν αδιάφορους.
    Θα συνεχίσετε να είστε σαρσέμηδες με γραβάτες. Και;

  5. μεγαλο το ονομα ΤΟΥ ΘΕΟΥ μπορει να κανει ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ να την χρησιμοποιησει τη γραβατα για να κρεμαστει

  6. Δεν είναι γραβάτα αυτό που φοράει ο Αλέξης Τσίπρας.
    Είναι το κρίμα της Μακεδονίας μας στο λαιμό του.

  7. ΘΗΛΕΙΑ ΤΡΙΧΙΝΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ

  8. Αν ο Τσίπρας είχε χιούμορ, θα φορούσε την γραβάτα γυμνός για να δείχνει με νόημα τι πήραμε οι υπόλοιποι
    Και η επιμήκυνση είναι το μακρύτερο σχοινί για να κρεμαστούνε μαζί και οι τρεις προδότες

  9. πραγματικα οταν θα ειναι να σφιξει η θηλια στον λαιμο του θελω να ειμαι αυτος που θα το κανει!

Comments are closed.