Έρχεται μήνυση για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ κατά παντός υπευθύνου για την παραχώρηση του όρου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στα Σκόπια και όχι μόνο

​Αν ψηφίσετε ονομασία περιέχουσα τον όρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ , θα προκαλέσουμε εμφύλιο στα ΣΚΟΠΙΑ  έως τέλος του καλοκαιριού
Η λογική είναι απλή , δεδομένου ότι το έγκλημα έχει συντελεστεί ( 140 χώρες έχουν ήδη αναγνωρίσει αυτό το κρατίδιο με αυτό το όνομα  ) και αποπειράται η συγκάλυψη ….

Καλύτερα να διαλύσει αυτό το κρατίδιο , από το να κλέψουν ( μέσω αυτού κάποιοι ) την  ταυτότητα των Μακεδόνων , την οποία δεν μπορεί κανείς να  αμφισβητήσει και να σφετερισθεί, ούτε είναι ποτέ δυνατόν να αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευσης ή συμβιβασμού. Οι Μακεδόνες από τα βάθη των αιώνων, όχι μόνον είναι Έλληνες, αλλά σύμφωνα με τον πατέρα της ιστορίας τον Ηρόδοτο, αποτελούν τον πρωταρχικό πυρήνα του Ελληνικού Έθνους. «Έστιν ούν Ελλάς και η Μακεδονία» διακήρυξε από τον 1ο π.Χ. αιώνα ο μεγαλύτερος γεωγράφος της αρχαιότητας ο Στράβων, περιγράφοντας τον ελληνικό χώρο.

Ιδού η Ρόδος

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

[email protected]

loading...

3 thoughts on “Έρχεται μήνυση για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ κατά παντός υπευθύνου για την παραχώρηση του όρου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στα Σκόπια και όχι μόνο

  1. Για εσχατη προδοσία ??? Καλά, ποιος θα τους δικάσει ? Η Δικαιοσύνη είναι ανύπαρκτη, οι στρατηγοί μας κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, ποιος θα τους δικάσει ?? Μόνο ο λαός , κρεμάλα στο σύνταγμα! !! Ένα μπάχαλο έκαναν την χώρα !!!

  2. Προβλεπω να γινετε μακελειο σε αυτους τους προδοτες!!

  3. ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ.!!
    Μήνυση του ΕΠΑΜ για εσχάτη προδοσία για τα μνημόνια και το δημοψήφισμα του 2015
    Αρθρο 134 παρ 2 ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ 120 παρ 3 ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

    Το Ε.ΠΑ.Μ. την 5η Φεβρουαριου 2018 κατεθεσε Μηνυτηρια αναφορα για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ στην Εισαγγελια του Αρειου Παγου η οποια εγινε ΔΕΚΤΗ.

    Οι κατηγοριες για Εσχατη Προδοσια είναι για τρια ξεχωριστα θεματα, ως εξης:
    α) Και τα τρια Μνημονια καθως και οι αντιστοιχες Δανειακες Συμβασεις ΔΕΝ ψηφιστηκαν απτη Βουλη με Νομο αλλα σαν ΣΧΕΔΙΑ ΝΟΜΟΥ, και εδιναν εξουσιοδοτηση στον "Υπουργο Οικονομικων" να υπογραφει Μνημονιο και Δανειακες Συμβασεις, χωρις να ερχεται μετα για κυρωση από την Βουλη. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ.

    Β) Παραβιαστηκε το Π.Δ. 38/2015 που προςβλεπε και οριζε επακριβως το ερωτημα για το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ της 5-7-2015, το οποιο δεν ηταν καθολου ασαφες αλλα αντιθετα ηταν πολύ συγκεκριμενο καλωντας να απαντησει ο Λαος στο ερωτημα “Θελετε να συνεχιστει το τρεχον προγραμμα δανειοδοτησης και ό,τι παραπερα χειαστει (δηλαδη νεα Μνημονια) ΝΑΙ ή ΟΧΙ ;”. Ο Λαος απαντησε ΟΧΙ και αυτό οφειλοταν κατά το Συνταγμα να υλοποιησουν.!

    γ) Παρεδωσαν, εκχωρησαν την Νομοθετικη αρμοδιοτητα της Βουλης σε Ξενες Δυναμεις (θεσμους) με τον Ν. 4336/14-8-2015 Φ.Ε.Κ. 94α (ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Γ – ΣΕΛΙΔΑ 1014) και αποδεχθηκαν να υλοποιουν απλως αποφασεις που παιρνουν οι “θεσμοι“ .!

    Τελος, το διαπραττομενο από σειρα Κυβερνησεων (και την παρουσα) αδικημα της εσχατης προδοσιας είναι διαρκες και εξακολουθει από 5-5-2010 μεχρι σημερα να μεταβαλει το πολιτευμα του Κρατους με σφετερισμο της λαικης κυριαρχιας, καταλυση και αδρανοποιηση του πολιτευματος .

    Αν σ’ αυτόν τον κατάλογο των παραστατών της μήνυσης, προστεθεί κι ένας κατάλογος απλών πολιτών, τότε είναι σίγουρο ότι θα ισχύσει αυτό που είχε πει κάποτε ο καθηγητής κ. Κασιμάτης: Μπροστά σ’ ένα κατάλογο εκατοντάδων χιλιάδων υπογραφών από απλούς πολίτες κανείς Έλληνας δικαστής δεν θα βρεθεί να παραβλέψει μια καλά στοιχειοθετημένη μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία.

    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΑΣ ΑΠΟΚΥΡΗΞΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ !!
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ" ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ.!!

    ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.!! http://chn.ge/2H3YAzh

    https://uploads.disquscdn.com/images/f99d78ebdd4c2d33e59fc604c48223dedb403e63c6b22c338cf0db1d559ce793.jpg

    https://youtu.be/6vOrcRmC3eA?t=23s
    Ο πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ. Δ.Καζάκης στο TV 10 την 1η Ιουνίου 2018

Comments are closed.