Ποιοι και για ποιες αιτίες δημιούργησαν το Σκοπιανό- Μακεδονικό ; Όλη η αλήθεια

Αναυδοι θα μεινουν ολοι οι Ελληνες με το ποιοι ηταν οι δημιουργοι του Σκοπιανου-Μακεδονικου ζητηματος.

Αυτην την τρομερη συμφορα στο εθνος την εφεραν οι “Φιλοι μας” οι Ρωσοι, το λεγομενον ξανθον γενος που θα γλυτωνε την Ελλαδα μαζι με τον Μαρμαρωμενο 
Βασιλια”.



O IΩΑΝΝΗΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ ΣΑΣ ΣΙΧΕΝΕΤΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ











Στα πλαισια της ρωσικης αυτοκρατορικης πολιτικης με βασικους αξονες τον επεκτατισμο αρχικά στις γειτονικές χωρες, με απωτερο σκοπο την πολυποθητη εξοδο στο Αιγαιο, ξεκινησαν το τρομερο εγκλημα της δημιουργιας του Σλαβικου  ψευδομακεδονικου κρατους των Σκοπιων. 

 
Ο γεωστρατηγικος αυτος στοχος ηταν κατι το οποιο δεν ειχαν επιτυχει οι τσαροι.


 
Ενας ακομη μεγαλεπιβολος ρωσικος στοχος ειναι επέκταση στην Ευρώπη.
 
Στις αρχες του προηγουμενου αιωνα με εντολη των ρωσων, ο Κολλαρωφ, ειχε εκφρασει την επιδίωξη αυτονόμησης της Μακεδονιας και της Θρακης από την Ελλάδα, με στόχο να προσαρτηθουν στην Βουλγαρία.
 
 
Ολα αυτα για να παραδωθουν εν συνεχεια τα Ελληνικα εδαφη, στην ρωσια ωστε να επιτευχθεί η επιθυμια αιωνων να εχουν οι ρωσοι τον απολυτο έλεγχο του Αιγαίου. 
 
Το ετος 1924 η δηθεν ανυποψιαστη και “αμετοχη”  Μοσχα σχετικα με τα τεκτενομενα στην βαλκανικη επικυρωσε τις αποφασεις ολων των κουμμουνιστικων βαλκανικων κομματων για την αποσπαση της Μακεδονιας απο την Ελλαδα.                                                                                        

     
 
Η εναρξη του β Παγκοσμιου Πολέμου έδωσε την χρυση ευκαιρια στον κουμμουνιστη ηγετη της Γιουγκοσλαβιας Τίτο, ωστε να προχωρησει σε αυτονομηση  των Σκοπιων, το οποιο ηταν 
δηθεν το “πραγματικο Μακεδονικο εθνος.”  
 

Οταν κατα τον β παγκοσμιο πολεμο εισεβαλαν στα Σκόπια οι ναζιστες-εωσφοριστες Γερμανοί απο την γειτονικη Βουλγαρια εγιναν δεκτοι απο τους Σλαβους των σκοπιων ως απελευθερωτες του “Ελληνικου-Μακεδονικου εθνους” 
 
 
Τα Σλαβικα Σκοπια ήταν τοτε η πρωτευουσα της νοτιας Σερβιας, γνωστης ως Βαρδαρσκα. 
 
 
Η γερμανικη ναζιστικη επιθεση κατα της Ελλαδας ελαβε χωρα στις  6 Απριλιου  του 1941.
 
Σε περιπτωση που η Ελλάδα, δεν δεχοταν να πολεμησει οπως επραξε  η Γιουγκοσλαβία, τοτε η εκβαση του πολεμου θα ηταν διαφορετικη.
 
 
 
Οι ναζιστες-εωσφοριστες γερμανοι θα ειχαν επιτυχει να κατακτησουν την Μοσχα πριν να έλθει ο χειμώνας και θα ηταν εντελως διαφορετικη η εκβαση του πολέμου.
 
 
Τελικα αποδειχτηκε οτι η επίθεση της ναζιστικης-φασιστικης Ιταλίας εναντια στην Ελλάδα υπήρξε καταλυτικη για την εκβαση του β παγκοσμιου πολεμου. 

 
Αλλη μια πολυ σημαντικη συνεπεια της Ιταλικης επιθεσεως ειναι οτι εαν δεν επιτεθοταν οι ιταλοι-Λογγομβαρδοι (γερμανικο φυλο) στην Ελλαδα,το πιο πιθανο θα ηταν να μην κυριαρχουσε ο επεκτατικος αυτοκρατορικος ρωσικος
κομμουνισμός στην τεως Γιουγκοσλαβια.
Εαν δεν μας επιτεθοταν οι Ιταλοι δεν θα υπηρχε αυτην την στιγμη το προβλημα με τους ψευδομακεδονες, τους Σλαβους Σκοπιανους. 
 
 
Ο Σερβος ; Τίτο ως γνησιος κομμουνιστης και πιονι της ρωσικης αυτοκρατορικης πολιτικης, εξουδετέρωσε τον Σερβο Εθνικιστή Μιχαηλοβιτς, στις 2 Αυγούστου 1944, με εντολη του Στάλιν.
 
Αμεσως μετα ο κουμμυνιστης Τιτο προχωρησε στην ίδρυση του ψευδοκρατους με την ονομασια “σοσιαλιστικη δημοκρατίας της Μακεδονιας», υλοποιώντας μια ρωσικη επιθυμια αιωνων.
 
 
 
Στα πλαισια αναγνωρισεως της ψευδομαδονικης
εθνότητας δημιουργησαν ενα ξεχωριστο κρατικο μορφωμα με ξεχωριστη υπόσταση, διαφορετικη ως ενα βαθμο γλωσσα ενω εκαναν ανεξάρτητη εκκλησία και νεες ιστορικες και πολιτιστικες παράδοσεις. 

 
Μεσα απο αυτα τα κατασκευασμενα στοιχεια του ανυπαρκτου Σλαβικου ψετομακεδονικου κρατους οι νεοταξιτες ως πλαστογραφοι της ιστοριας της Μακεδονιας μας εκαναν το τερατουργημα των Σκοπιων. 
 
 
Το 1945 εκαναν κυβερνηση και Βουλη “Μακεδονικη”.

 
Οι νεοταξιτες και οι Σλαβοι σκοπιανοι ονομασαν ως “Μακεδονικη” γλωσσα το προφορικο  Κουμανικο- Βουλγαρικο ιδιωμα, που ομιλείτο στα Σκοπια το 1945. 
 
 

Κατοπιν το Βουλγαρικο αυτο ιδιωμα το οποιο εγινεγλωσσα μια απο τις επισημες γλωσσες της Γιουγκοσλαβιας. 
 
 
Επισης οι νεοταξιτες εγραψαν και  Γραμματικη 
για την ψευδομακεδονικη σκοπιανη γλώσσα το 1961.
 

Ακομη μεταξυ αλλων ο Τίτο, ίδρυσε το 1968 την ανεξαρτητη Εκκλησια της Μακεδονίας», την οποια ομως  δεν την αναγνωριζει καμια Ορθοδοξη Εκκλησια.
 
 
 
Με τον φαιδρο και αστειο ισχυρισμό, ότι οι Αρχαίοι Μακεδόνες δεν ήταν Έλληνες, επινόησαν ότι ως Σλάβοι, ενώθηκαν τον 6ο αιώνα με τους μη Έλληνες Μακεδόνες και έγιναν αυτοί Μακεδόνες.
 

Εν συνεχεια οι ψευτομακεδονες συγκέντρωσαν απο ολα τα αρχεια του κόσμου, σχετικα με την Μακεδονια και οικειοποιήθηκαν όλα τα ιστορικα γεγονότα.
 
 

Ενδεικτικο ειναι οτι το ετος 1969  εθεσαν σε κυκλοφορια την “Ιστορια του ψευδομακεδονικου σλαβικου εθνους”, το οποιο αποτελει παγκοσμιο ιστορικο, πολιτικο, και κοινωνικο εξευτελισμο.
 

Εκατονταδες “επιστημονες” δούλεψαν επι δεκαετίες και κυκλοφορησαν βιβλία και περιοδικά για να πείσουν ότι υπάρχει “Μακεδονικο εθνος
“στα σλαβικα Σκοπια.
 
 
 
Εδώ και αρκετα χρονια κυκλοφορουν στο διαδικτυο διαφορες “ιστορικες μελετες” ,σχετικα με την καταγωγή των αρχαιων Μακεδόνων.
 
 

Μεσα σε αυτές της κατά φαντασιαν ” ιστορικες εργασιες”, εντεχνα αλλα, και με δολο ταυτόχρονα , εβαλαν μεσα σε “αρθρα”, καποιες ιστορικες αληθειες.
 
 
Ολα αυτά με σκοπο να εξαπατησουν οσους  δεν γνωριζουν, με αποτέλεσμα να τους περασουν την αισχρη και καταπτυστη θεωρια ότι και οι Μακεδόνες Δωριεις είναι “ινδοευρωπαικης” καταγωγης.
 
 
Στην συνεχεια αλλαξαν γνωμη οι νεοταξιτες και
παρουσιαζουν τους Μακεδονες ως Σλαβους Σκοπιανους.
 
 
Αρχικα να περασουμε να δουμε τι μας αναφερει σχετικα με τους Δωριεις ο Ηρόδοτος,ο πατερας της ιστοριας o Ηρόδοτος αναφερει (Κλειω , 56-57), ότι οι Δωριείς αρχικά κατοικούσαν στην Φθιώτιδα. 
 
 
Κατά την εποχη του βασιλιά Δώρου, οι Δωριείς διωκόμενοι από τους αλλοδαπούς Καδμειους, πήγαν στις πλαγιές της Όσσας και του Ολύμπου, στην χώρα που ονομάζεται Ιστιαιώτιδα. 
 
 
Από εκεί τους κυνηγησαν οι αλλοδαποι βάρβαροι οι Καδμείοι,για αυτό αναγκαστηκαν να πανε στην Πίνδο. 

Οσοι από τους Δωριεις παρεμειναν στην Μακεδονια , εγιναν γνωστοι με το όνομα έθνος Μακεδνό. 
 
 
 
Οι υπολοιποι Δωριεις αποφασισαν να περασουν στην αντεπιθεση, με τελικο σκοπο να παρουν πισω τα εδάφη τους, από τους αλλοδαπούς σκλαβους Σημιτικης-Φοινικης, Αιγυπτιοχεμιτικης καταγωγης.
 
 
 
Οι Ελληνες Δωριεις (Ηρακλειδεις), καταλαβαν ότι εξαιτιας της υποχωριτικοτητας τους θα ειχαν παρα πολύ ασχημο τελος από τους αλλοδαπούς σκλαβους του δωδεκαθεου.
 
 
Αντιληφθηκαν οι Δωριεις ότι η Πινδος , δεν θα ηταν ο τελικος τους προορισμος .


 Αυτό διοτι οι αλλοδαποι Καδμείοι σκλαβοι, θα τους κατεδίωκαν μεχρι να τους πεταξουν μεσα στον Δουναβη. 
 
 
Τοτε οι Ελληνες Δωριεις πηραν την αποφαση να σταματησουν, να πολεμησουν και να κερδισουν πισω την ζωη τους, και την πατριδα τους

 ( Η κάθοδος των Δωριεων). 
 
 
Στην ανυψωση του ηθικου για την αντεπιθεση των Δωριεων συνεβαλε και η νικη των Ελλήνων επι των βαρβαρων Τρωων οπως μας αναφερει ο Ισοκράτης στο εργο Ελένης εγκωμιον :
 
«Εξαιτίας αυτης της νικηφόρου εκστρατείας των Ελλήνων στην Τροία, επήλθε τόσο μεγάλη μεταβολή, ώστε ενώ προηγουμένως οι βάρβαροι, που ζούσαν δυστυχισμένοι στους τόπους τους, και ο Δαναός, αφού έφυγε από την Αίγυπτο, κατέλαβε το Άργος, ο Κάδμος ο Σιδώνιος έγινε βασιλιάς της Θήβας, οι Κάρες αποίκησαν τα νησιά και ο Πέλοπας κυρίευσε την Πελοπόνησο, οι μετά από αυτού του πολέμου, το γένος μας γνώρισε τόση ακμή ώστε κατάφερε να αφαιρέσει από τους βάρβαρους μεγάλες πόλεις και τεράστιες εδαφικές εκτάσεις» (Ισοκράτης Ελένης εγκώμιο 68 – 69). 
 
ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΩΡΙΕΙΣ ΣΤΗΝ 
ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ;

 
Ο Ισοκράτης,σχετικά με τους Ηρακλειδεις-Δωριεις μας αναφέρει ότι όταν πέθανε ο Ηρακλής, οι γιοί και οι απόγονοί του (οι καλούμενοι Ηρακλείδες), φοβούμενοι μήπως τους δολοφονήσει ο Ευρυσθέας (ο σφετεριστής του Θρόνου των Αργείων), κατέφυγαν στη Στερεά Ελλάδα. 
 
 
Αργότερα ήρθε εκεί ο Ευρυσθέας, για να τους βρει και να τους σκοτώσει, φοβούμενος και εκείνος μήπως γυρίσουν εκείνοι και του πάρουν την βασιλεία.
 
 
 
 Ωστόσο οι Αθηναίοι βοήθησαν τους Ηρακλείδες και σκότωσαν τον Ευρυσθέα. 

Στην συνέχεια οι Ηρακλείδες μαζί με Δωριείς κατέβηκαν από την Β. Ελλάδα στην Πελοπόννησο και κατέλαβαν όλες σχεδόν τις πόλεις της Πελοποννήσου ( Σπάρτη, Μεσσήνη, Άργος κλπ.)

Αυτο εγινε με το αιτιολογικό ότι η περιοχή αυτή ήταν βασιλική κληρονομιά των Ελλήνων Δωριεων γιων του Ηρακλή.
 
 
 
Ακολούθως και αφού οι Δωριείς εγκατέστησαν τους απόγονους του Ηρακλή στο Θρόνο, Παρεμειναν στην πατριδα τους. (Ισοκράτης, Αρχίδαμος 16 – 19).
 
 
Στο σημειο αυτό να αναφερω ότι, οι Δωριείς που εισέβαλαν στην Πελοπόννησο ήταν τρεις φυλές, οι Πάμφιλοι, οι Υλλείς και οι Δυνάμεις. 
 
 
Μόλις οι Δωριείς κατέλαβαν την Πελοπόννησο, οι Ηρακλείδες την μοίρασαν μεταξύ τους με κλήρο διαιρώντας την σε τρία μέρη:
 
 
Στο Άργος, που δόθηκε στον Τήμενο, στη Μεσσήνη, που έλαβε ο Κρεσφόντης και στη Λακεδαίμονα που πήραν τα δυο αδέλφια Ευρυσθένης και Πρόκλης. 
 
 
Στους δυο τελευταίους ανήγαγαν την καταγωγή τους οι βασιλιάδες της Σπάρτης και γι αυτό, άλλωστε, ήσαν δύο στον αριθμό. 
 
 
Μετά την καταστροφή των Μυκηνών και της Τίρυνθας από τους εισβολείς, το Άργος έγινε η βάση των εξορμήσεων του μυθικού Δωρικού ήρωα Τέμενου, απόγονου του Ηρακλή, και ο μεγαλύτερος των τριών αδελφών, του Κρεσφόντη και Αριστόδημου, οι οποίοι κυρίευσαν την Πελοπόννησο. 
 
Οι γιοι και οι γαμπροί του διαδοχικά (Δειφόντης, Φαλκής, και Κεισός) κατέλαβαν την Τροιζήνη, Επίδαυρο, Αίγινα, Σικυών και Φλιούντα, οι οποίες έγιναν Δωρικές αποικίες. 
 
 
 
Οι Δωριείς μέχρι να καταλάβουν την Πελοπόννησο προκειμένου να επανέλθουν οι Ηρακλείδες στον θρόνο του Άργους, αλλά και για να βρουν οι Δωριείς καλύτερες συνθηκες ζωης σε σχεση με τα μέρη που έμεναν στα βουνά του Ολύμπου, έκαναν αρκετές επιχειρήσεις. 
 
 
 
Αυτες της πολεμικες επιχειρησεις της  εκαναν οι Ηρακλειδεις Κρεσφόντης, Τέμενος και Αριστόδημος. 
 
 
Ο Αριστόδημος πέθανε στην Ναύπακτο, χτυπημένος από κεραυνό, αφήνοντας πίσω του τα δίδυμα παιδιά του, Ευρυσθένη και Πρόκλη. 
 
 
Τα αδέλφια του, πέρασαν τον κόλπο και αποβιβάστηκαν στην Αχαΐα, όπου και πολέμησαν νικώντας τον άρχοντα της Πελοποννήσου, Τισαμένη . 
 
 
Όταν η Δωρική φάλαγγα έφθασε στην περιοχή της Λακωνίας και Μεσσηνίας, επικεφαλής ήταν ο Κρεσφόντης, ο οποίος κατοίκησε την εύφορη πεδιάδα της Πάμεσου.

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

OXI AΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

OXI AΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

loading...

42 thoughts on “Ποιοι και για ποιες αιτίες δημιούργησαν το Σκοπιανό- Μακεδονικό ; Όλη η αλήθεια

  1. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΤΑ ΜΑΘΕΣ ΤΑ ΝΕΑ; ΜΕΡΚΕΛ Τ Ε Λ Ο Σ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ

  2. "ΣΩΣΣΙΒΙΟ ΚΑΙ ΜΑΞΙΛΑΡΙ" ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    Για μια ακόμη φορά ένας χρυσαυγίτης (στην προκειμένη περίπτωση ο κος Μπαρμπαρούσης) με μία ηλίθια και φασιστική δήλωση, έδωσε το δικαίωμα να αλλάξει η συζήτηση στη βουλή, στο διαδίκτυο και στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων.

    Για μια ακόμη φορά η Χρυσή Αυγή δίνει την ευκαιρία στον κο Τσίπρα να κάνει πιο άνετα το πάρτι της μεγάλης μειοδοσίας στις Πρέσπες.

    Θα το πω ξεκάθαρα όπως το αντιλαμβάνομαι όλο αυτό ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.
    Ως ψυχιατρική προπαγάνδας πουλάει μια χαρά.

    Όσοι το είδαν σαν μια πράξη αντίστασης, δεν έχουν παρά να δουν με ακομμάτιστο μάτι και τελε΄λιως ψυχρά και αντικειμενικά, τα δεδομένα.

    Ο βουλευτής της Χ.Α., υποκινούμενος ή όχι… εν γνώσει ή εν αγνοία του αρχηγού του (αν και το μυαλό μου τρέχει σε άλλες παραμέτρους…) κάνει μια σωστή στην ουσία δήλωση, ΑΛΛΑ, ΑΝΕΥ ΝΟΜΙΚΗΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ.

    Στην ουσία, δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια φούσκα… ένα σωσσίβιο κυριολεκτικά για τους Τσιπροκαμμένους και τις πολιτικές συμμορίες τους, που έχουν εκτεθεί αμφότεροι στον ελληνικό λαό.
    ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΩΖΕΙ.

    ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΣΚΕΨΗ:
    1. Είναι δυνατόν ο έχων ελάχιστη πολιτική εμπειρία βουλευτής, να κάνει μια τέτοια δήλωση, χωρίς την σύμφωνη γνώμη του αρχηγού του, που τυγχάνει και … άσσος στις … "κυπατζίδικες μεθόδους";;;;

    2. Είναι δυνατόν ο έχων ελάχιστη πολιτική εμπειρία βουλευτής, να μην έχει ζητήσει νομική ενημέρωση από τις νομικές υπηρεσίες του κόμματός του, πριν πει όσα είπε;;;

    3. Είναι δυνατόν, να ανακαλεί τα όσα δήλωσε ο βουλευτής, λίγες ώρες μετά;;;
    Τι εμπιστοσύνη, μπορεί να έχει ο λαός, σ' έναν βουλευτή που… λέει και ξελέει, σαν … μαθητούδι, που το έπιασαν να κάνει αντιγραφή;;;

    4. ΜΗΠΩΣ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ, ΤΟΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΣΑ ΕΙΠΕ;;;

    5. ΓΙΑΤΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕ ΤΟΣΟΝ ΑΥΤΟΣ, ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;;;
    ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΙΑ, ΤΟΤΕ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;;

    6. ΤΥΧΑΙΟ ΠΩΣ Η … "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ", ΕΠΕΔΕΙΞΕ ΤΑΧΥΣΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ, ΑΓΝΟΕΙ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ;;;

    7. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ;;; ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΣΙΩΠΗ;;;

    8. ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;;;
    ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

    9. ΟΤΙ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΖΕ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΤΟ ΚΚΕ, ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… ίσως κάποιοι ακόμα και μέσα στην ηγετική της ομάδα, να έχουν πλήρη μεσάνυχτα…
    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ… ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.

    Επιτέλους, σκεφθείτε όχι τι παίζεται στο προσκήνιο, αλλά στο παρασκήνιο.
    ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ;;;

    ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΝΟΚΡΑΤΙΑΣ,

    ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΤΡΕΙΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ" ΤΟΝ
    ΚΥΡΙΟ "ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΧΡΕΙΟ "ΚΑΘΗΓΗΤΗ" ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΝ ΦΟΝ ΓΚΑΖΑΚΗ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  3. ΧΑΠΑΚΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΕ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ.

  4. Για μια ακόμη φορά η Χρυσή Αυγή δίνει την ευκαιρία στον κο Τσίπρα να κάνει πιο άνετα το πάρτι της μεγάλης μειοδοσίας στις Πρέσπες.

    Για μια ακόμα φορά η Χρυσή Αυγή διευκολύνει τα πράγματα έτσι ώστε να περάσουν τα πλέον ανθελληνικά σχέδια.

    Για μια ακόμη φορά ένας χρυσαυγίτης (στην προκειμένη περίπτωση ο κος Μπαρμπαρούσης) με μία ηλίθια και φασιστική δήλωση, έδωσε το δικαίωμα να αλλάξει η συζήτηση στη βουλή, στο διαδίκτυο και στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων.

    Για μια ακόμη φορά η Χρυσή Αυγή δίνει την ευκαιρία στον κο Τσίπρα να κάνει πιο άνετα το πάρτι της μεγάλης μειοδοσίας στις Πρέσπες.

    Θυμίζει αναλογικά πως δούλεψαν οι άφρονες Απριλιανοί για να εισβάλλει ο Αττίλας στην Κύπρο.

    Πως προετοίμασαν το έδαφος για τη διχοτόμηση του νησιού της Αφροδίτης.

    Αλήθεια, γιατί δεν τελειώνει ποτέ η δίκη της Χρυσής Αυγής;

    Για να υπάρχει πάντα δυνατότητα αξιοποίησης των εξτρεμιστικών θέσεών της;
    Πότε θα τελειώσει η δίκη;
    Θα τελειώσει όταν ολοκληρωθεί και ο εκσυγχρονισμός της Λωζάνης;

    Είναι δυνατόν να σκεπάζουν οι κραυγές του Άφρονος κυρίου Μπαρμπαρούση την οδυνηρή πραγματικότητα του ξεπουλήματος της ελληνικότητας της Μακεδονίας και της μεγάλης προδοσίας;

    Να αναγνωρίζουμε τους Σκοπιανούς ως Μακεδονικό Έθνος και ομιλούντες τη Μακεδονική γλώσσα; Είναι δυνατόν Έλληνας πρωθυπουργός να αμφισβητεί στην κρατική τηλεόραση την ελληνικότητα της Μακεδονίας και να λέει ενώπιον του ελληνικού λαού, ότι δεν αναγνωρίζει ότι είναι μία και ελληνική;

    Είναι δυνατόν να εφαρμόζεται η πιο ακραία φασιστική πολιτική σε βάρος του ελληνικού λαού, να ξεπουλιούνται τα εθνικά θέματα, να πανηγυρίζει ο γερμανικός τύπος, να γελάνε τα Τίρανα, να φωνάζουν οι Σκοπιανοί ότι επαναβεβαιώνεται η εθνική τους ταυτότητα και όλα αυτά να σκεπάζονται από τον Άφρονα κύριο Μπαρμπαρούση και τους δήθεν εξτρεμισμούς μιας ακροδεξιάς, που παραμένει όμηρη αενάως σε ένα κακουργιοδικείο;

    Όποτε κινητοποιήθηκε ο λαός, πάντα κάποιοι εξτρεμιστές, προβοκάτορες και χρυσαυγίτες, έδωσαν την ευκαιρία να αλλάξει το κλίμα και να παθητικοποιηθεί πάλι ο ελληνικός λαός.

    Έτσι έκαψαν τους τραγικούς υπαλλήλους της Μαρφίν, έτσι έδιωξαν τους αγανακτισμένους από το Σύνταγμα.

    Έτσι πάγωσαν τον κόσμο στα πέτρινα χρόνια του μνημονίου και τώρα με το ξεπούλημα της ελληνικότητας της Μακεδονίας, το πάρτι στις Πρέσπες, πάλι βρίσκεται ένας χρυσαυγίτης για να αλλάξει το κλίμα.

    Για τα υπόλοιπα που γίνονται όμως, η Χρυσή Αυγή εδώ και καιρό δεν αρθρώνει πολιτικό λόγο και επιτίθεται περισσότερο εναντίον της αντιπολίτευσης, παρά εναντίον της κυβέρνησης.

    Μετά τη Μακεδονία, τους πανηγυρισμούς των Γερμανών, των Αλβανών και των Σκοπιανών και εις άλλα με Υγεία!

    Ο Τσίπρας έχει ήδη συλληφθεί από την ιστορία. Και θα αποδοθεί στις σελίδες της, ως μέγας δήμιος του ελληνικού λαού, μέγας μειοδότης και άνθρωπος των Γερμανών. Ο Μπαρμπαρούσης είναι ένας ανόητος και άφρων ακροδεξιός.

    Κλώνος των Απριλιανών.

    Ο Τσίπρας είναι ενσυνείδητος μειοδότης γιατί σε μια ιστορική απόφαση αρνείται να καλέσει το λαό να πάρει θέση.

    Αυτή είναι εσχάτη προδοσία.

    Να αποφασίζεις για το έθνος, χωρίς να καλείς σε δημοψήφισμα ή σε εκλογές τους συμπατριώτες σου.

    Και αυτό θα καταγράψουν οι ιστορικοί του μέλλοντος ως μεγάλη προδοσία και έγκλημα κατά της Δημοκρατίας.

    ΥΓ. Είμαι βέβαιος ότι μόλις θα αρχίσει ο Τσίπρας τον εκσυγχρονισμό της Λωζάνης, πάλι θα βρεθεί ένας χρυσαυγίτης να σκεπάσει την προδοσία με κραυγές και ανοησίες, ζητώντας επέμβαση του στρατού.

    Τα μέλη της Χρυσής Αυγής δεν έχουν καταλάβει ότι ήδη είμαστε σε δικτατορία, ήδη παραβιάζεται το Σύνταγμα, ήδη καταπατούνται τα δικαιώματα του λαού.

    Δεν χρειαζόμαστε άλλους λοχίες…

    ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΝΟΚΡΑΤΙΑΣ,

    ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΤΡΕΙΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ" ΤΟΝ
    ΚΥΡΙΟ "ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΧΡΕΙΟ "ΚΑΘΗΓΗΤΗ" ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΝ ΦΟΝ ΓΚΑΖΑΚΗ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  5. Η ΚΥΡΙΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΒΡΙΣΚΟΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2018» ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ «ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΤΡΑ» ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ,ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΥΓΑΝ??

    ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΔΟΞΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΞΕΧΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΕΙΧΕ ΚΥΝΗΓΗΓΗΘΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΛΕΠΡΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΣΗΜΑΙΕΣ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΒΙΟΠΟΡΟΥΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ Η ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΔΙΕΛΥΣΕ…

    ΠΑΜΕ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ «ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ»,ΒΡΕ ΜΙΑ ΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΑΠΑΠΤΥΞΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ,ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΙ,ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Η ΦΩΦΩ,ΒΡΕ ΜΙΑ ΖΗΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΜΠΟΥΝΤΑΛΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΙ,ΜΑ ΤΟΣΗ ΖΗΛΙΑ !!!

    ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΛΕΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ,ΦΑΤΗΝ ΕΣΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΜΑΠΑ,ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ,ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΝ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ…!!!!

    ΔΕΝ ΘΥΜΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΑ,ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΜΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΤΟΝ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΙΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΝΑ ΕΚΦΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΙΑΣΕΙ ΤΣΙΠΡΑ,ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΑΒΟ ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ.

    ΜΕ ΛΟΓΑΚΙΑ ΟΜΩΣ ΦΩΦΩ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΥ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΑΣ.

    ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΖΟΥΣΑΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ 15 ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΛΑΣΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 196 ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ…ΔΕΙΤΕ ΤΟ ***ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΛΑΣ***

    https://scontent.fath3-4.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/33356767_2043579299189571_7039919996255862784_n.jpg?_nc_cat=0&_nc_eui2=AeESURgWSnW31dwjQHKd6kdSf_e-SRlLjp9B_Wgw4TeMv66j2VrhdEeOkOjBrebNzEffYdFwJskten_FZaM1BLk7jOGq0R-TRKuXcS5WTqh0JQ&oh=171c1ee82472eaea5a2fa2f948b94bd8&oe=5B79908B

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  6. ΡΕ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΕ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΕ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΜΟΛΑΣ ΤΑ ΞΕΡΑΤΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ κ.ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ;
    ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΥΠΟΝΟΜΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ.
    ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ;
    ΟΥΣΤ ΡΕ !!! ΓΥΦΤΟΧΟΛΕΡΑ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕ ΓΕΛΟΙΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ

  7. ΟΥΤΕ ΕΝΑ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ"ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥΣ,ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΟΥΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΧΑΡΙΣΤΕΙ…ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ "ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ" ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ,ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥΣ ΡΟΤΔΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥΣ,ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ…

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  8. ΘΑ ΣΑΣ "ΓΔΑΡΟΥΜΕ",ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΛΟΚΛΤΡΩΝΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΥΧΙΔΑ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ "ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ" ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΛΕΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΟΛΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΕΣΤ DNA ΥΒΡΙΔΙΑ…ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΕΔΙΩΞΕ Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΟΝ 17 ΑΙΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΟΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΠΕΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ..

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  9. Οι Έλληνες από τους χαζότερους ευρωπαίους
    Posted on 15 Απριλίου 2015 by talibaniki
    Σύμφωνα με έρευνα που έχει δημοσιευθεί στο photius.com τον Μαΐο του 2010, οι Έλληνες κατατάσσονται στους ευρωπαίους με το χαμηλότερο I.Q. (μόλις 92), πίσω από άλλους ευρωπαίους όπως οι Ιταλοί (102) ή οι Πολωνοί (99) ή οι Βούγλαροι (93). Ο πίνακας προήλθε από έρευνες που πραγματοποιήσαν στις αρχές της δεκαετίας ο Βρετανός ψυχολόγος Dr. Richard Lynn, o Φινλανδος πολιτικός επιστήμονας Dr. Tatu Vanhanen, ο οποίος ανέλυσε τις μελέτες IQ από 113 χώρες και από το μετέπειτα έργο του Dr. Jelte Wicherts, ενός Ολλανδου ψυχολόγου.

  10. iq-test_by_race_euO μύθος του «τετραπέρατου Έλληνα» δείχνει να έχει καταρρεύσει πλήρως, αφού ο εθνικός δείκτης ευφυΐας βρίσκεται πίσω από πολίτες χωρών όπως το Καζακστάν ή το Βιετνάμ. Στις τρείς πρώτες θέσεις φιγουράρουν χώρες της Ασίας, όπως η Σιγκαπούρη (1η), η Νότιος Κορέα (2η) και η Ιαπωνία (3η), ενώ στις τελευταίες η Ισημερινή Γουινέα στην κεντρική Αφρική (133η), η Αγία Λουκία, ένα μικρό νησιωτικό κράτος της Ανατολικής Καραϊβικής (132η) και η Μοζαμβίκη στην νοτιοανατολική Αφρική (131η).

    race-and-iqΕνδεικτικά, Αμερικάνοι και Ρώσοι συναγωνίζονται σε εξυπνάδα με τους πρώτους να έχουν έναν βαθμό περισσότερο (98 έναντι 97), ενώ οι χώρες που οι πολίτες τους βρίσκονται πάνω από το 100 μέσο όρο, είναι οι Σιγκαπούρη, Νότια Κορέα , Ιαπωνία, Ιταλία, Ισλανδία, Μογγολία, Ελβετία, Αυστρία, Κίνα, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Νορβηγία και Ηνωμένο Βασίλειο (Αγγλία). Την ίδια βαθμολογία με τους Έλληνες (92), συγκέντρωσαν οι Ιρλανδοί και οι Μαλαισιανοί.

    Δείτε αναλυτικά τον πίνακα:

    Countries are ranked highest to lowest national IQ score.

    Rank
    Country
    Ι.Q
    1 Singapore 108
    2 South Korea 106
    3 Japan 105
    4 Italy 102
    5 Iceland 101
    5 Mongolia 101
    6 Switzerland 101
    7 Austria 100
    7 China 100
    7 Luxembourg 100
    7 Netherlands 100
    7 Norway 100
    7 United Kingdom 100
    8 Belgium 99
    8 Canada 99
    8 Estonia 99
    8 Finland 99
    8 Germany 99
    8 New Zealand 99
    8 Poland 99
    8 Sweden 99
    9 Andorra 98
    9 Australia 98
    9 Czech Republic 98
    9 Denmark 98
    9 France 98
    9 Hungary 98
    9 Latvia 98
    9 Spain 98
    9 United States 98
    10 Belarus 97
    10 Malta 97
    10 Russia 97
    10 Ukraine 97
    11 Moldova 96
    11 Slovakia 96
    11 Slovenia 96
    11 Uruguay 96
    12 Israel 95
    12 Portugal 95
    13 Armenia 94
    13 Georgia 94
    13 Kazakhstan 94
    13 Romania 94
    13 Vietnam 94
    14 Argentina 93
    14 Bulgaria 93
    15 Greece 92
    15 Ireland 92
    15 Malaysia 92
    16 Brunei 91
    16 Cambodia 91
    16 Cyprus 91
    16 FYROM 91
    16 Lithuania 91
    16 Sierra Leone 91
    16 Thailand 91
    17 Albania 90
    17 Bosnia and Herzegovina 90
    17 Chile 90
    17 Croatia 90
    17 Kyrgyzstan 90
    17 Turkey 90
    18 Cook Islands 89
    18 Costa Rica 89
    18 Laos 89
    18 Mauritius 89
    18 Serbia 89
    18 Suriname 89
    19 Ecuador 88
    19 Mexico 88
    19 Samoa 88
    20 Azerbaijan 87
    20 Bolivia 87
    20 Brazil 87
    20 Guyana 87
    20 Indonesia 87
    20 Iraq 87
    20 Myanmar (Burma) 87
    20 Tajikistan 87
    20 Turkmenistan 87
    20 Uzbekistan 87
    21 Kuwait 86
    21 Philippines 86
    21 Seychelles 86
    21 Tonga 86
    22 Cuba 85
    22 Eritrea 85
    22 Fiji 85
    22 Kiribati 85
    22 Peru 85
    22 Trinidad and Tobago 85
    22 Yemen 85
    23 Afghanistan 84
    23 Bahamas, The 84
    23 Belize 84
    23 Colombia 84
    23 Iran 84
    23 Jordan 84
    23 Marshall Islands 84
    23 Micronesia, Federated States of 84
    23 Morocco 84
    23 Nigeria 84
    23 Pakistan 84
    23 Panama 84
    23 Paraguay 84
    23 Saudi Arabia 84
    23 Solomon Islands 84
    23 Uganda 84
    23 United Arab Emirates 84
    23 Vanuatu 84
    23 Venezuela 84
    24 Algeria 83
    24 Bahrain 83
    24 Libya 83
    24 Oman 83
    24 Papua New Guinea 83
    24 Syria 83
    24 Tunisia 83
    25 Bangladesh 82
    25 Dominican Republic 82
    25 India 82
    25 Lebanon 82
    25 Madagascar 82
    25 Zimbabwe 82
    26 Egypt 81
    26 Honduras 81
    26 Maldives 81
    26 Nicaragua 81
    27 Barbados 80
    27 Bhutan 80
    27 El Salvador 80
    27 Kenya 80
    28 Guatemala 79
    28 Sri Lanka 79
    28 Zambia 79
    29 Congo, Democratic Republic of the 78
    29 Nepal 78
    29 Qatar 78
    30 Comoros 77
    30 South Africa 77
    31 Cape Verde 76
    31 Congo, Republic of the 76
    31 Mauritania 76
    31 Senegal 76
    32 Mali 74
    32 Namibia 74
    33 Ghana 73
    34 Tanzania 72
    35 Central African Republic 71
    35 Grenada 71
    35 Jamaica 71
    35 Saint Vincent and the Grenadines 71
    35 Sudan 71
    36 Antigua and Barbuda 70
    36 Benin 70
    36 Botswana 70
    36 Rwanda 70
    36 Togo 70
    37 Burundi 69
    37 Cote d’Ivoire 69
    37 Ethiopia 69
    37 Malawi 69
    37 Niger 69
    38 Angola 68
    38 Burkina Faso 68
    38 Chad 68
    38 Djibouti 68
    38 Somalia 68
    38 Swaziland 68
    39 Dominica 67
    39 Guinea 67
    39 Guinea-Bissau 67
    39 Haiti 67
    39 Lesotho 67
    39 Liberia 67
    39 Saint Kitts and Nevis 67
    39 Sao Tome and Principe 67
    40 Gambia, The 66
    41 Cameroon 64
    41 Gabon 64
    41 Mozambique 64
    42 Saint Lucia 62
    43 Equatorial Guinea

    ΤΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  11. ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΤΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ;
    ΙΣΟΒΙΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΣΟΥ
    ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ
    ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΛΙΓΟΥΡΗ ΣΚΥΛΟΜΠΑΤΙΡΗ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΠΟΥ ΑΜΑ ΔΕΙΣ ΔΕΚΑΡΙΚΟ ΚΟΒΕΙΣ 10 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΟΒΟΥΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΤΗΞΕΙΣ ΛΙΜΑΣΜΕΝΕ.

  12. τωρα εξηγητε η κατασταση του ευταξια

  13. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΩΝ 400 ΠΛΕΟΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

    ΔΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΛΛΗΝΑ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΣΤΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΑΧΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ,ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΥΘΗΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΡΥΒΑΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΤΕ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ.!!!

    ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΟΦΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΤΑΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΒΗΜΑ ΕΤΣΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΓΙΓΑΝΤΩΝΟΜΑΣΤΕ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ,ΚΑΜΙΑ ΕΒΡΑΙΟΑΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΧΤΙΚΙΑ ΑΠΟ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ,ΑΣ ΓΑΒΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ,ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ..

    https://www.facebook.com/rena.psarra1/videos/10210579266232600/

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  14. ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΜΜΕΝΟΙ ΜΕΡΚΕΛ Τ Ε Λ Ο Σ

  15. ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ 100% ΡΑΒΒΙΝΙΑ Η ΕΦΙΑΛΤΕΣ…

    ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΚΟΜΗ,ΑΓΝΟΙΑ,ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΛΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΣΚΥΨΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ, ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΙ'ΑΥΤΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,5-10-20 % ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΥΛΟΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ…

    ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΟΧΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚ ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ,ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΕΝΑΝ ΣΩΡΡΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙ’ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ (ΦΟΡΕΑ ΕΘΝΙΚΟ,ΟΧΙ ΚΟΜΜΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΠΡΟΦΕΡΕΙ,ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΣΚΕΥΩΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΘΩΩΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ1 ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ…

    ΑΠΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΠΡΟΣ ΣΩΡΡΑ ΜΕΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ…
    ΟΠΟΤΕ ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ,ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ Η ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΛΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΨΥΧΗ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ,ΑΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ…!!!

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  16. γι αυτο ολοι στην ΕΣΥ εχουνε ψυχολογικα και νοητικα προβληματα

  17. πως να μην μας θεωρουν τον πιο ηλιθιο λαο του πλανητη;
    ξεπερασαν τα συνορα οι παπαριες του σκατογυφτου και των ηλιθιων οπαδων του και κοντα σε αυτους την πληρωνουν ολοι οι Ελληνες
    αμα κανεις ενα τεστ ευφυιας στα ηλιθια γυφτογιδα, ο δεικτης ευφυιας τους δεν ξεπερνα το 60

  18. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ

  19. Η Τσάμπα Μάγκες Πέθαναν, Οχι γιατί τους πάτησε το τρένο, αλλά γιατί τώρα στα δύσκολα πρέπει να δείξουν στο Ελληνικό Λαό, κατα πόσο μάγκες είναι με πράξεις, και όχι με αερολόγια!

    Τώρα που ο Τσίπρας δίνει το όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς, η δήθεν Πατριώτες,Εθνικιστές, του Κόμματος Χρυσή Αυγή, που κόπτονται για την Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών, και άλλη δουλειά δεν έχουν να κυνηγούν Πακιστανούς, στα τόσα προβλήματα που ταλανίζουν την Ελλάδα, θα έχουν τα Αρχίδι@ να παραιτηθούν μαζικά ώστε να ρίξουν την Κυβέρνηση Σύριζα ΑΝΕΛ, Να προκληθούν Εκλογές, και να μην περάσει η συμφωνία με τους Σκοπιανούς?

    Ο δέ Βασίλης Λεβέντης, Πρόεδρος Ένωσης Κεντρώων, όλο μιλάει για αν παραδώσουμε το όνομα της Μακεδονίας, θα έχουμε κάνει εθνικό έγκλημα,ότι αν συμβεί αυτό, τότε ο Πρωθυπουργός θα πρέπει να κάνει χαρακίρι,προσθέτοντας πως οι βουλευτές που θα το ψηφίσουν, μετά, θα τρέχουν να κρυφτούν! ΟΚ Προεδράρα, γιατι δεν παραιτήσε εσεί και το Κόμμα σου να μας σώσεις Εθνικός? Τι σημασία έχει να το καταψηφίσεις, όταν αυτο θα έρθει στην Βουλή, η θα το αποτρέψεις, η θα είσαι συνένοχος σε ένα έγκλημα που συντελείται, και το γνωρίζεις!

    Απο την άλλη ο Καψοκαμμένος θα πραγματοποιήσει σήμερα Τρίτη, στις 11:00, έκτακτη συνέντευξη Τύπου, όχι για να ρίξει την Κυβέρνηση για το ονοματολογικό των Σκοπίων, αλλά για θέματα που αφορά σε ζητήματα του κόμματος ( και κάποιος Χέστ@κέ ) «Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, βρίσκονται σε τακτική επικοινωνία και διαρκή ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα και κρίσιμα ζητήματα. Η αυριανή συνέντευξη Τύπου αφορά ζητήματα του κόμματος» αναφέρουν χαρακτηριστικά, με τον αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Γιώργο Κατρούγκαλο να ξέρει κάτι παραπάνω, υποστηρίζοντας ότι και οι ΑΝΕΛ θα ψηφίσουν τη συμφωνία όταν έλθει στη Βουλή.

    Νιπτω τας χειρας τους, και Προδότες όλοι!

    ΜΟΝΟ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  20. ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΟΝ ΕΥΤΑΞΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΠΑΓΩΤΟ ΞΥΛΑΚΙ?
    ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ
    ΜΗ ΔΕΙ ΤΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΓΙΑΤΙ
    ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΩ ΕΥΤΑΞΙΑ??????

  21. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΟΥ
    ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ
    ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ ΤΣΙΟΥ

  22. ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ -ΚΚΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΟΣ,ΜΗΝ ΤΟΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΕΔΩ,ΠΡΟΣ ΟΣΤΙΝ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ ΜΕΡΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ,ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ….

    ΟΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΥΑΙΝΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ,ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΚΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΑ ΠΟΥΛΙΑ,ΣΑΡΚΕΣ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΛΩΡΙΔΕΣ ΣΕ ΥΠΟΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΑΘΩΟΤΗΤΕΣ…

    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΑΡΚΟΒΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΚΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΕΣ…

    https://i0.wp.com/dogway.gr/wp-content/uploads/2017/06/dryfoodftim.jpg?resize=660%2C330

  23. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ;
    ΠΑΛΙ ΣΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ;
    ΤΕΤΟΙΟΣ ΛΩΠΟΔΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΚΑΤΑ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ.

    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΕΡΓΗΣ

    ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΔΕΥΣΑΝ ΤΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΖΑΜΑΡΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ…

  24. αχαχαχα

    δημοσιες τουαλετες καταντησαν τα γραφεια του σκατογυφτου

  25. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΛΑΚΑΣ

  26. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΧΑΠΑΚΩΜΕΝΟΣ KAI ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ Ο ΥΠΟΝΟΜΟΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΩΣΤΟ.

    ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΟΥ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ;

  27. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ…

    ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ…

    https://www.strawpoll.me/12936321/r

  28. ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΚΙΜΑ
    ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΑΠΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΤΡΩΝΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ
    ΣΕ ΛΑΚΚΟ ΜΕ ΑΣΒΕΣΤΗ ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΤΑΜΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΧΤΙΚΙΑΡΗ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΠΑΡΑΝΟΪΚΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ

  29. ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΜΑ ΟΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ,ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ "ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΜΑ" ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ…

    ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΘΕΣΜΩΝ,ΙΧΝΟΣ ΨΕΜΑΤΟΣ Η ΔΟΛΟΥ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΕΙΧΑΜΕ 15 ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 196 ΡΗΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΛΟ.

    ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ,ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΠΛΟΥΤΟ ΚΙ’ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ…

    ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ…??

    http://www.dsa.gr/e-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7/%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF-196-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1

  30. ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ DEFENCE-NET (TURK-NET):
    ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟ:

    http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=41690&Itemid=131

    ΣΤΗ ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ – ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ, ΤΟ DEFENCE-NET (TURK-NET, ΜΕ ΤΟΥΡΚΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ)..ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΤΗ ΣΤΗΜΕΝΗ – ΠΡΟΣΥΝΕΝΟΗΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ:

    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΚΟΝΤΙΝΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ 650 ΑΤΟΜΑ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, ΚΑΙ 350 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΨΗΦΙΣΕΙ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑΖΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥΣ;

    Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑ ΣΤΟ DEFENCE-NET, ΟΤΙ Η ΣΦΑΓΗ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ TAXA ΟΙ ΝΑΖΙ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΕΝΝΟΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Η WEHRMACHT, Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ NAZI – S/S. ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΧΘΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΥΓΕΝΩΝ ΠΡΩΣΩΝ ΑΝΤΙΧΙΤΛΕΡΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΗΣ WEHRMACHT, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΧΙΤΛΕΡΙΚΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ S/S ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΤΟΛΕΣ (ΟΜΟΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ KAI TO ΜΑΥΡΟ ΩΣ ΧΡΩΜΑ ΦΑΣΙΣΜΟΥ-ΝΑΖΙΣΜΟΥ).

    (ΙΔΕ: http://www.axishistory.com/index.php?id=4813 ΚΑΙ: http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%83%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%86%CF%86%CE%B5%CE%BB
    Η Σούτσ-στάφελ (στα γερμανικά Schutzstaffel, που σημαίνει «μοίρα ασφαλείας») ή συντομογραφικά SS (Ες-Ες) από τα αρχικά της γερμανικής λέξης, αποτέλεσε μεγάλη εθνικοσοσιαλιστική οργάνωση στη Γερμανία, η οποία ήταν η μετεξέλιξη των Ταγμάτων Εφόδου (Sturmabteilung) και λειτουργούσε ως παραστρατιωτικό σκέλος του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος των Γερμανών Εργατών (Ναζιστικού κόμματος, NSDAP). Ευρύτερα γνωστό είναι το μάχιμο παρακλάδι της Schutzstaffel, Waffen-SS.)

    ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΦΑΓΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ KAI ΖΗΛΩΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ : HANS EBERSBERGER. TO «EBERS»-BERGER ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΜΕ ΤΟ ΕΒΕΡΣ Ή ΕΒΕΡ Ή ΕΒΕΡΤ-ΜΠΕΡΓΚΕΡ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΑΡΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΙΜΟΒΟΡΟΥ ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ 2 ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ: ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ «ΕΒΕΡ» Ή «ΕΒΕΡΤ» (ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΦΥΛΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΡΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ: «-ΜΠΕΡΓΚΕΡ», ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΝΑΖΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΒΡΑΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΔΥΟΤΑΝ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΗ.

  31. ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΠΙΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ WEHRMACHT ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΣΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ Ο ΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ. ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΣΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΕ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ «S/S» ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΟΤΙ Η WEHRMACHT ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΨΙΣΤΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ «S/S». ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΗΡΧΑΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΟΠΟΥ ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ Ή ΛΟΧΑΓΟΣ ΤΩΝ «S/S» ΔΙΕΤΑΖΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΗΣ WEHRMACHT (!!!). ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΧΡΕΩΘΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΗΣ WEHRMACHT HANS EBERSBERGER ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ «S/S» ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ ΝΑΖΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΜΥΝΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ WEHRMACHT ΗΤΑΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ «S/S» ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο HANS EBERSBERGER ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΜΕΝ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΤΩΝ «S/S» ΑΘΗΝΩΝ, (ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΩΝ «S/S» ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΝΑΖΙ) ΟΙ ΝΑΖΙ «S/S» ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΔΙΑ ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΗ Ή ΧΩΡΙΟ ΑΜΥΝΟΝΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΥΘΗΝΕΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ WEHRMACHT ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΙ ΕΥΘΗΝΕΣ ΤΩΝ «S/S» ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΜΥΝΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΑΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΩΝ «S/S» ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΣ Η WEHRMACHT ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ.

    ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣΗΣ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ «S/S», ΠΑΡΟΛΟ ΑΥΤΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΤΗΣ WEHRMACHT ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥΣ ΤΩΝ «S/S». ΚΑΙ ΔΙΑΤΙ ΕΝΩ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΑΥΤΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΧΙΤΛΕΡΙΚΩΝ «S/S» ΑΘΗΝΩΝ, ΜΕ ΑΝΩΘΕΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΤΩΝ «S/S» ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ «S/S» ΧΑΪΝΡΙΧ ΧΙΜΛΕΡ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ, ΔΙΑΤΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΑΘΩΩΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΕΜΜΕΣΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥΣ ΤΩΝ «S/S» ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΟΝΟΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ WEHRMACHT ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ;

  32. ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ DEFENCE-NET ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ DEFENCE-NET, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ WEΗRMACHT, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΠΡΑΞΕ Ο ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ, ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΧΙΤΛΕΡ – ΧΙΣΛΕΡ – ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΚΑΙ ΠΙΣΤΑ ΥΠΑΚΟΥΟΣ ΣΤΙΣ ΑΝΩΘΕΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ «S/S» ΕΒΡΑΙΟΥ ΧΑΪΝΡΙΧ ΧΙΜΛΕΡ ΩΣ «UBER FUHRER» ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΕΡ-ΦΥΡΕΡ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΛΟΣ «FUHRER» (!!!);

    ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΨΕΥΔΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ «ΜΜΕ», ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ – ΑΝΩΜΑΛΟΙ – ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΙ, ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ DEFENCE-NET (TURK-NET), ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΜΟΝΑΧΑ ΤΗΝ WEΗRMACHT ΗΤΟΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΗ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ «S/S» ΜΕ ΜΑΥΡΕΣ ΣΤΟΛΕΣ…

    ΕΠΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΝ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ ΤΟΥ ΚΑΚΟΜΟΡΦΟΥ ΝΑΝΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ «ΣΑΚΙ ΠΑΤΑΤΕΣ» ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΩΜΑ, ΑΝΑΙΡΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ «ΕΚΛΕΚΤΟ ΑΡΙΟ ΓΕΝΟΣ» (ΓΕΛΩΣ!) ΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΡΙΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΠΙΘΗΚΟΥ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΩΜΑΤΑ «ΣΑΠΙΑ ΣΑΚΙΑ ΠΑΤΑΤΕΣ» ΟΠΩΣ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ…ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ …ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΗΠ-Ε-Ι ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΣΘΕΝΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΣΕ DRAG NACH OSTEN ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΛΟΣΣΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» Ή ΑΞΟΝΟΣ ΣΑΓΚΑΗΣ…

    ΓΙΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.: ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ

  33. ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΦΥΓΕ Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Ο ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΓΙΑ ΔΡΑΚΟ ΟΠΩΣ Ο ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ
    IQ ΡΑΔΙΚΙΟΥ ΕΧΕΙΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΕΧΕΙ ΠΗΞΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΕΛΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΜΠΟΣΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ

  34. ΚΑΛΟΥΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΤΟ ΦΒ Ο ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ Ο ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ.

    33 % Η Χ.Α.
    13% Η ΗΛΙΘΙΩΝ ΣΥΝΕΥΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΗΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΥΡΕΘΗΣΑΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ 1358
    ΜΕ 1358 ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ…

    Ο χρήστης Markos Stagakis κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
    26 Μαΐου στις 7:54 μ.μ. ·
    Αν γινόντουσαν αύριο εκλογές τι θα ψηφίζατε; ONLINE ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ εδώ μιλάει ο Λαός Ψήφισε με ενα Κλίκ !

    https://www.facebook.com/markos.stagakis

  35. ολο βλακιες κανει και νομιζει
    ο μπετοβλακας οτι οι αλλοι
    ειναι κοροιδα το ειδα καιγω
    αυτο στο φεις του προχθες

  36. Εγω θα ψηφίσω Μπενιαμίν Νετανιάχου του κόμματος Λικούντ
    έτσι για να σκάει ο Σώρρας ο τρισεκατομμυριούχος του κώλου χαχαχαχαχαχαχαχα

  37. ΒΓΑΛΕ ΡΕ ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ ΚΑΜΙΑ ΗΧΟΠΑΠΑΡΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΥΡΩ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ. ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΙΣ ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΜΟΛΑΓΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΡΕ ΣΚΥΛΟΜΠΑΤΙΡΗ

    Δημητρης Καζαμιας
    1 ώρα ·

    Το σκουπιδι ο "ΗΧΟΜΑΛΑΚΑΣ ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣ""εβγαλε καμια τελευταια ηχοπαπαρια.?
    ..αλλιως να παω θαλασσα για μπανιο

  38. Ανώνυμος15 Ιουνίου 2018 – 11:53 μ.μ.
    Ο Μπαρμπαρούσης -ή Καραϊσκάκης στην κοινήν χρυσαυγίτικην διάλεκτον-ξέφυγε από δύο μπλόκα και σύμφωνα με την αστυνομία κρύβεται κάπου στο Μεσολόγγι. Η αστυνομία όμως δεν πρέπει να ανησυχεί. Κάποιος χρυσαυγίτης θα τους τον παραδόσει.

Comments are closed.