Γ. Καρατζαφέρης σε Γ. Τράγκα: «Στο Αιγαίο θα γίνει ότι πει ο Τούρκος – Θα έχουμε πόλεμο αν η Ελλάδα…»

Αποκαλυπτικός ήταν στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στα Παραπολιτικά 90,1, ο Γιώργος Καρατζαφέρης.
Σε ότι αφορά τα εθνικά ζητήματα, ο κ. Καρατζαφέρης εκτίμησε ότι  «στο Αιγαίο θα γίνει ότι θέλει ο Τούρκος. Η Ελλάδα αν πει όχι, θα έχουμε πόλεμο».

«Τρώμε όλο καρπαζιές από τους Τούρκους», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Αναφορικά με τις πολιτικές εξελίξεις ο κ. Καρατζαφέρης εξέφρασε την εκτίμηση ότι «ο Τσίπρας κοροϊδεύει και λέει παραμύθια», ενώ όπως τόνισε επί «70 με 80 χρόνια ακόμη θα έχουμε επιτροπεία».

Οσον αφορά τις εξελίξεις στο κόμμα του απάντησε χαρακτηριστικά στον Γιώργο Τράγκα, ότι δεν θα «κατέβει» στις εκλογές, αλλά θα… ανέβει, ενώ αναφερόμενος σε μια ενδεχόμενη συνεργασία του κόμματός του με την Χρυσή Αυγή τόνισε πως το εθνικιστικό κόμμα «έκανε τον κύκλο του».

loading...

6 thoughts on “Γ. Καρατζαφέρης σε Γ. Τράγκα: «Στο Αιγαίο θα γίνει ότι πει ο Τούρκος – Θα έχουμε πόλεμο αν η Ελλάδα…»

  1. αλλο μνημονιακο ραμολι που θελει εξουσια

  2. Καρατζαφερηs:Να σκεφτουμε ΚΑΙ το Βορεια Μακεδονια χωριs επιπολαιοτητα!
    Απατη!ΠΙΑΣΑΝΕ Ελληνεs ευρωβουλευτεs να κλεβουν…
    Ερευνα για απατεs απο ελληνεs ευρωβουλευτεs διενεργει η OLAF η ευρωπαικη υπηρεσια για την καταπολεμηση τηs διαφθοραs στην Ευρωπη!
    Οι ευρωβουλευτεs προσλαμβανουν συνεργατεs με μισθο εωs 7.000 ευρω τον μηνα τα οποια ομωs"επιστρεφονται"κατα ενα μεγαλο τμημα και μαυρα στουs ευρωβουλευτεs…
    fonaklas.blogspot.com/2018/06/a.html
    Πολυ αργα το << ανακαλυψαν >>
    Προσλαμβανουν συγγενειs τουs με πρωθυπουργικουs μισθουs και μοιραζονται τιs αμοιβεs!
    Μεγαλη Απατη απο Ελληνεs Ευρωβουλευτεs!
    Κραταει χρονια αυτη η κολονια.Αs ρωτησουν τον…Καρατζαφερη!
    ixnos.blogspot.gr/2018/06/blog-post_35.html
    Το κομμα του Καρατζαφερη ειναι σαν να προσπαθειs να κατεβασειs στα"καλλιστεια"συνταξιουχα του ΟΓΑ και μαλιστα να απαιτειs αξιωσειs…
    Ειχε καλεσμενο τον Καρατζαφερη(enikos)Φρικη με βαμμενο μαλλι μαυρο κορακι!!!
    Οι…πορδομαχιεs του Φραγκα

  3. Δημητρακοπουλοs στο ΜΕGA:Δηλωση των πελατων του Κομνοπουλου και Τσατσου!
    Το 2007 ο προεδροs του ΛΑΟΣ ζητησε απο τουs εκπροσωπουs τηs Eurocopter"(Τσατσου-Κομνοπουλου)"να μεταφερουν για λογαριασμο του 1.5 ευρω στο Λονδινο ωστε ο κ.καρατζαφερηs να αποφυγει ενδεχομενωs την ελληνικη δημοσιοτητα!!!
    Οπωs υποστηριζουν ο κ.καρατζαφερηs δεν θελησε να ακολουθησει για τη μεταφορα αυτη τιs διαδικασιεs που προβλεπονται απο το ελληνικο τραπεζικο συστημα και ζητησε απο τουs Τσατσο και Κομνοπουλο να μεταφερουν το χρηματικο αυτο ποσο στο Λονδινο μεσω των λογαριασμων που εκεινοι διεθεταν στο εξωτερικο!!!
    Master Quiz ΓΑΒΤV:Το πωπουδακι του πτηνου;
    α)τον εφτυσε τον βαψωμαλλια;
    β)τον εκλασε τον παρ'ολιγο διγαμο;
    γ)τον εχεσε τον πρωην πλανωδιο γαλατα-σανοπωλη;

  4. Λέγε λέγε στη Βουλή δε πρόκειται να ξαναμπεις

  5. *15/01/2015 ΣΚΑΙ/Ο δημοσιογραφοs Μπογδανοs ρωταει το πρ του ΛΑΟΣ γιωργο καρατζαφερη κυριε προεδρε ποσο χρονων ειστε;καρατζαφερηs εεεεε σε 12 κανω τα 100!!!
    Κουιζ:(νινι 860 μηνων)…σε ποσο κανει τα 100;
    13/10/2015 καρατζαφερηs"Το καλο το παλληκαρι καποιο λακκο εχει η φαβα"…
    *25/02/2016 αρτ Ο καρατζαφερηs πινει κολλαγονο!!!Ωπα..βγηκαμε…
    *28/09/2016 αρτ καρατζαφερηs λοιπον να κανουμε μια…Συγνωμη να θεσω ενα πολυ σοβαρο θεμα!Παρακαλω δωστε μου το πλανο λοιπον κοιταξτε επειδη εχει αλλαξει φωτισμο ο πανοπουλοs δεν σημαινει οτι ανοιξαν τα μαλλια μου και δεν τα βαφω ετσι….ακουω καποιουs και ρωτανε αυτο που με κουρευει τον γιωργο εδω την ελενα μεσα οτι εγω δεν τα βαφω…δεν φερω την απατη επι τηs κεφαληs ξεκαθαρα…αλλοι το κανουν δικαιωμα τουs αλλα εγω δεν το κανω εαν τα βλεπετε πιο…ανοιχτα ειναι γιατι αλλαξε φωτισμο ο κυριοs πανοπουλοs ενταξει;;;Ασχολουμαστε με τριχεs βεβαια αλλα καποιοι το αναγαγουν σε μεγιστο θεμα!!!
    Υ.Γ γλυτωσε το ζωηρο..κοριτσι η αννουλα!!!
    η καυμενη η κατερινα ειπε σε στενο τηs κυκλο οτι δεν αντεχει αλλο το γεροντιο τηs μ@λ@κι@s θα το αφησει χεσμενο και κατουρημενο τον ερωτυλο καταδικασμενο οφσορ μιζα νονο σαβανοτσεπη καθετηρα αν δεν τηs γραψει την βιλα στο Λαγονησι των 6 εκ ευρω

Comments are closed.