ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

Μιλάμε πολιτισμένα ψυχο-κοινωνιολογικά, για να ψάξει ο καθένας μας μέσα του. Χωρίς βρισιές, αλλά χωρίς φόβο,   χωρίς δειλία, χωρίς συμφέροντα. Δεν έχουμε περιθώρια χαϊδέματος, δεν φοβόμαστε την ελληνική γλώσσα ,δεν είμαστε στη νιρβάνα μας .

Οι δημοσιογράφοι που είναι υπεύθυνοι όλοι για αυτήν την κατάσταση, λένε δεν υπάρχει προδότης. Για να μη λέμε και τους ίδιους που έχουν προδώσει πολλάκις την πατρίδα τους. Έπαιρναν πολύ χρήμα μαύρο για να υποστηρίζουν κόμματα, έπαιρναν γραμμή κατά της πατρίδας. Έριχναν με χαρά κυβερνήσεις μπροστά στο συμφέρον τους. Δήλωναν 2000ευρω και σπαταλούσαν 500 ευρώ τη μέρα. Ανατρέξτε στο βιο τους και την πολιτεία τους. Τώρα επειδή δεν τα παίρνουν, ζητανε ψήφο. Είναι άδικο και ανήθικο να τους δώσουμε ψήφο. Για την κοινωνία και τα παιδιά μας.

 Οι άνθρωποι αυτοί ,όλοι,  που έχουν πάρει πολλά για να προδίδουν δεν πρέπει να σιτίζονται πάλι από εμάς. Πρέπει να  στερηθούν για να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι να ολοκληρωθούν να δουν ότι το χρήμα δε βγαίνει εύκολα από προδοσίες. Δεν ψηφίζουμε δημοσιογράφους. Τους μαυρίζουμε. Ψηφίζουμε έμπειρα, αγνά, ελεύθερα άτομα που δεν κοίταξαν το προσωπικό τους συμφέρον εις βάρος του συλλογικού.

loading...