Κυρίτσης για συλλαλητήρια: Κάθε φορά που παίρνουν οι εθνικιστές το πάνω χέρι έχουμε εθνικές τραγωδίες

«Ό,τι χώρος δημιουργείται από το μεγαλύτερο πλεόνασμα θα δοθεί σε κοινωνικές δαπάνες και αυτό λέγεται αναδιανομή»
Την άποψη ότι «κάθε φορά που παίρνουν το πάνω χέρι οι εθνικιστές έχουμε εθνικές τραγωδίες» διατύπωσε για τα νέα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία σε 25 πόλεις όλης της Ελλάδας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6

.«Σας θυμίζω το 1922, τη Χούντα και το ξεπούλημα της Κύπρου. Όταν βλέπω διάφορους να τυλίγονται με τη σημαία φοβάμαι ήττες» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Κάθε φορά που βλέπω τέτοια πράγματα φοβάμαι γιατί η ιστορία είναι πικρή, ζωντανή και επικίνδυνη» συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο είναι «κεφαλαιώδους σημασία να λυθεί το ζήτημα (σ.σ. το Σκοπιανό) γιατί στα βόρειά μας θέλουμε μια χώρα φιλική, και όχι άθυρμα άλλων δυνάμεων».

Τα υπερπλεονάσματα θα οδηγήσουν σε αναδιανομή

Όσον αφορά την πορεία της οικονομίας και τις προβλέψεις-σοκ του μεσοπρόθεσμου για πλεονάσματα 5,19% το 2022 ο κ. Κυρίτσης εκτίμησε ότι «τα πράγματα πάνε καλύτερα από ό,τι τα περίμενα εγώ τουλάχιστον».

Στην παρατήρηση ότι είναι αποτέλεσμα υπερφορολόγησης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως «ό,τι χώρος δημιουργείται από το μεγαλύτερο πλεόνασμα θα δοθεί σε κοινωνικές δαπάνες και αυτό λέγεται αναδιανομή και είναι καλό πράγμα».

Υποστήριξε, δε, ότι «κάποιοι είχαν υπογράψει πλεόνασμα 5% επ΄ άπειρον» αν και όταν του επισημάνθηκε ότι αυτό δεν έχει συμβεί είπε ότι «είχαν υπογράψει 5% στο πρώτο Μνημόνιο, και 4,5% επ’ άπειρον στο δεύτερο Μνημόνιο και εν πάσει περιπτώσει είναι πολύ καλύτερα από αυτό που υπογράψαμε εμείς».

«Κάναμε ό,τι μπορέσαμε για τα πλεονάσματα» πρόσθεσε ο κ. Κυρίτσης.

Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «μια αριστερή διακυβέρνηση όταν θα έχει τα χέρια της λυμένα θα μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα, τώρα δεν τα έχει λυμένα. Αυτό θα γίνει μετά το τέλος των Μνημονίων και με την πάροδο των επόμενων μηνών».

Μιλώντας ειδικά για τις συντάξεις σημείωσε ότι «υπάρχουν τα επιχειρήματα ανεξαρτήτως της στάσης του ΔΝΤ που να εξουδετερώνουν με χαρτί και με μολύβι τους λόγους μείωσης. Από ό,τι καταλαβαίνω υπάρχει ευήκοον ους για διαπραγμάτευση». «Το να μη μειώσεις τις συντάξεις με βάση την πορεία της οικονομίας είναι κάτι που μπορεί να επιτευχθεί χωρίς άλλου είδους παρέμβαση. Χρειάζεται να επαναδιαπραγματευούμε το θέμα αυτό» κατέληξε ο κ. Κυρίτσης. 

loading...

15 thoughts on “Κυρίτσης για συλλαλητήρια: Κάθε φορά που παίρνουν οι εθνικιστές το πάνω χέρι έχουμε εθνικές τραγωδίες

  1. ΠΟΤΕ ΕΙΔΕ ΚΑΛΟ Η ΕΛΛΑΔΑ Η ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΝ ΚΑΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΛΥΤΟ ΑΛΗΤΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ?

  2. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΠΛΥΤΟΙ ΜΙΣΣΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ.ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΟΑΦΕΝΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑΣ!!!!!!!!!!!

    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ!!!!!!

  3. Κάθε φορά που παίρνουν οι σαρσέμηδες σκουλαρικάκηδες σαν του λόγου σου τρόμπα κυρίτση το πάνω χέρι έχουμε Εθνικές μειοδοσίες.

  4. ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕΤΟ ΕΑΜ1ΕΛΑΣ Η ΧΩΡΑ ΠΡΟΚΟΒΕΙ!!, ΣΥΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΣΦΑΓΕΣ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ ΠΖΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΠΥΡΠΟΛΗΣΕΙΣ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ ΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΙΕΡΕΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΑΥΤΟ 3ΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΑΣ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΕΙΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΑΣ .ΕΙΣΤΕ ΕΚ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘ ΕΞΙΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ.ΣΥΜΑΨΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΠΕΤΕΘΗ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ ΣΑΣ ,ΠΡΟΔΟΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΣΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΕΞΟΔΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΑΧΟΥΣ ΣΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΕΚΧΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΡΕΒΑΝΣ ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΙΟΝ ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ.

  5. ston 2,18mm, μπερδέβεις τον αγώνα του ΕΛΛΑΣ κατά
    των Γερμανων με την προδοτική υποστήριξει στους κατακτητές των Ταγμάτων Ασφαλείας, Εαν δεν ντρέπεσε πρέπει να προσέχεις, ηλίθιε,

  6. Κυρίτση, στο έχουν πει πολλές φορές, καλυτερα για σένα είναι να μην μιλάς καθόλου ή θα πρέπει να προσέχεις πριν ανοίξεις το στόμα σου,
    Εσύ και μερικοί άλλοι από το μαντρί τουΣΥΡΙΖΑ είστε αν όχι βλάκες, οποσδήποτε Ηλίθιοι, που δεν ντρέπεστε να αποκαλείτε τους Ελληνες όπως σας γουστάρει επειδή αντιδρουν στο ξεπούλημα της χώρας από τις δικές σας μαλακίες.
    Ξέρε ότι δεν έχετε καμία εκτιμηση από τον Ελληνικό Λαό, και δεν θα έχετε ποτέ με αυτά που κάνετε και αυτά που βλακοδώς λέτε,
    Η Μακεδονία Κυρίτση είναι μια και το Ονομα αυτής Ελληνικό, Εάν τολμήσετε να το παραχωρήσετε, καλύτερα για σας είναι εξαφανιστείτε από την Ελλάδα, γιατί εάν δεν το κάνετε σύγουρα δεν θα γλυτώσετε με τίποτα,
    γιαυτό σκευτείτε το καλά όλοι σας μαζί και η φούσκα της διαπραγμάτευσης,

  7. Τα υπεπλεονάσματα πώς θα προκύψουν ρε λαμόγιο; Θα μας τα χαρίσουν οι εταίροι μας,ή θα βγούν από το αίμα των Ελλήνων,εξ αιτίας της υπερφορολόγησής μας;

  8. Βρε παλιοπουστρα τραβα να γαμηθεις που θα μας μαθεις και ιστορια .Η ΕΛΛΑΔΑ απο κατι κοπριες σαν εσενα καταντησε οπως ειναι.Και να ξερετε αν πουλησετε το ονομα τις ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ετοιμαστειτε για κρεμαλες.

  9. ΕΝΩ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ,ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΘΕΟΙ ,ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΙΜΑΤΗΡΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥΣ,ΔΟΛΟΦΩΝΟΥΝ ΑΘΩΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ.Ο ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΙΑ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ, Η ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΩΝ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΩΝ Η ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΥΓΝΗ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ ΒΑΣΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΡΩΜΟΑΠΛΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΛΚΑ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΕΜΕΝΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΟΥ ΞΕΦΤΙΛΥΣΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

  10. ΑΚΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣΜ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ.ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΧΕΣΩ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΕΚΑΝ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ! ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΝΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΉΡΩΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΓΙΑΡΟ ΝΑΙ…..

  11. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ 0 2.18 ΑΛΛΑ ΡΕ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΕ 80 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΚΟΠΡΟςΚΥΛΑ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ. ΠΙΟ ΠΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΝΟΥΝ ΚΟΠΡΙΤΗ ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕ . ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ''Χ'' ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΑΤΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΖΗΣΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΦΕΚΙ ΕΠΡΕΠΕ ΣΚΤΟΠΡΟΔΩΤΕΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ. ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

  12. Η ιστορία του κράτους , γράφεται σύμφωνα με τις Εντολές του Κυβερνώντος κόμματος,

  13. ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΤΣΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ;ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΖΟΥΝ; ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΗ ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ "ΜΙΖΕΡΙΑ" ΜΑΣ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟ 22, ΚΑΙ ΤΟ 44-47.

  14. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΚΑΣΜΟΣ ΠΠΟΥΣΤΡΟΚΟΥΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ ,ΑΤΟΥΦΕΚΙΣΤΟΙ ΦΥΓΑΝΕ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΟΠΛΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΕΛΑΣ,ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΛΑ Η ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ Ο ΕΛΑΣ(ΜΕ ΕΝΑ Λ ΤΣΟΓΛΑΝΕ).ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΖΕΡΒΑ ,ΤΟΥ ΨΑΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙΤΑΛΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ.ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΙΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ (ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ,ΦΑΡΔΥΚΑΜΠΟΣ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΥΛΕΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΔΕΣ,ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ.

  15. kathe fora pou i tholokoultoura kai oi kathe logois smoi sosialismou klp kai kathe fora pou ehoume dimocratia pame 100 hronia piso.auti einai i a litheia.kai afiste tis anoisies aristeromorfomata .

Comments are closed.