Δεν υπάρχει… «Τετέλεσται»!

Του Θανάση Κ.

Πούλησαν το όνομα της Μακεδονίας!
Δεν κατάφεραν να πείσουν τον Ελληνικό λαό,
πως αυτό ήταν τάχα «σωστό», ή «εθνικά ωφέλιμο»
ή «ρεαλιστικό», ή ότι γι’ αυτό τάχα «φταίνε οι προηγούμενοι»…


Ο κόσμος απλώς δεν τους ακούει, τους γύρισε την πλάτη,
τους αηδίασε, τους αποδοκιμάζει όπου τους βρει.
Το φρόνημά του δεν το άλλαξαν!
Το μόνο που τους απέμεινε είναι να σπάσουν το ηθικό του!
Να πάψει να προσδοκά ότι αυτό μπορεί να αλλάξει.
Να μη διανοηθεί πως αυτή η ήττα, μπορεί να ανατραπεί στην πορεία.
Να πάψει να πιστεύει ότι υπάρχει «σωτηρία», έστω και δύσκολη…
Να πάψει να ελπίζει.
Γιατί μόνο έτσι θα πάψει να αντιστέκεται.

Το φρόνημα ενός λαού αλλάζει,
είτε αν τον «πείσουν», είτε αν τον οδηγήσουν στην πλήρη απελπισία.
Το πρώτο απέτυχε. Τώρα επιχειρούν το δεύτερο.
Κι εδώ τους «βοηθάνε» - άθελα τους - και κάμποσοι από την από ’δω πλευρά.

Έλεγε ένας φίλος χθες: έχετε δίκιο ο Τσίπρας και ο Κοτζιάς είναι «προδότες», αλλά τώρα το κακό έγινε! «Τετέλεσται» η Μακεδονία…
Καλύτερο «σύμμαχο» δεν θα μπορούσαν να βρουν Τσίπρας και Κοτζιάς!

Μια παρατήρηση μόνο:
Όταν αγωνίζεσαι για κάτι ΔΕΝ υπάρχει η λέξη «Τετέλεσται»!

--Προχθές σας έδωσα διπλωματικά παραδείγματα που δείχνουν το αντίθετο…
--Χθες σας έδωσα νομικά και πολιτικά επιχειρήματα που δείχνουν ότι παλεύεται η ανατροπή και κατάργηση αυτής της Συμφωνίας.
Σήμερα θα πάω πιο μακροσκοπικά:
Θα επικαλεστώ ιστορικά παραδείγματα ηττών – συντριπτικών ηττών, μάλιστα - που «περιέργως» οδηγήθηκαν στο ακριβώς αντίθετο!

Ιστορικά γεγονότα που υπήρξαν καταστρεπτικές ήττες, αλλά αυτοί που τις υπέστησαν δεν το έβαλαν κάτω. Το πάλεψαν και τις ανέτρεψαν. Πλήρως…
Γιατί όπως αποδεικνύεται ο μεγάλος μας αντίπαλος δεν βρίσκεται «απέναντι», τελικά βρίσκεται μέσα μας.
Ο μεγάλος μας αντίπαλος δεν είναι ο θίασος των «εθνομηδενιστών».
Είναι η εγγενής και παθογενής ηττοπάθεια των «πατριωτών».
Αυτό τον εχθρό πρέπει να νικήσουμε πρώτα: την ίδια την ηττοπάθειά μας!

Περιστατικό πρώτο: Το 391 π.Χ. η Ρώμη εξορίζει το σημαντικότερο στρατηγό της τον Μάρκο Φούριο Κάμιλλο. Λίγο αργότερα όμως, ηττάται και καταλαμβάνεται από τις ορδές του Γαλάτη Βρέννου. Οι Ρωμαίοι – όσοι γλίτωσαν από την σφαγή - εγκαταλείπουν αλλόφρονες την πόλη τους.
Μόνο κάποιοι παλαιοί ύπατοι με τη φρουρά τους, μένουν οχυρωμένοι στο λόφο του Καπιτωλίου, όπου φυλάνε τα αρχεία της πόλης και το θησαυρό της, ενω οι Γαλάτες γύρω τους πολιορκούν στενά.
Οι ίδιοι δεν ξέρουν τι περιμένουν. Απλώς αγωνίζονται όσο αναπνέουν.
Αλλά κι αυτοί που έφυγαν δεν κλαίνε τη μοίρα τους, δεν το βάζουν κάτω. Μέσα στην απελπισία τους πάνε και βρίσκουν το ένδοξο στρατηγό τους το Κάμιλλο που οι ίδιοι είχαν διώξει λίγο πριν. Και του ζητάνε να τους βοηθήσει.
Εκείνος τους οργανώνει, μετατρέπει τον απελπισμένο όχλο σε καλά πειθαρχημένο στρατό, μπαίνει επικεφαλής τους και επιστρέφουν στη Ρώμη. Όπου αιφνιδιάζουν τους Γαλάτες κατακτητές, τους αποδεκατίζουν και απελευθερώνουν την πόλη τους.
Η Ρώμη καταλύθηκε ολοσχερώς και μέσα σε λίγους μήνες ξαναγεννήθηκε ισχυρότερη. Αυτό το πείσμα των Ρωμαίων τους έκανε την ισχυρότερη – και κυρίως τη μακροβιότερη - δύναμη της αρχαιότητας.
Αν οι αρχαίοι Έλληνες δίδαξαν στην ανθρωπότητα Φιλοσοφία, Τραγωδία, Αισθητική, Δημοκρατία και Φιλελεύθερο πνεύμα, οι Ρωμαίοι δίδαξαν πείσμα. Και κυρίως πείσμα και επιμονή, όταν τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά…

Παράδειγμα δεύτερο: Πάλι από τη Ρώμη, το 218 π,Χ. Ο Καρχηδόνιος στρατηγός Αννίβας έχει εισβάλλει στην Ιταλία από βορρά, με ορμητήριο την Ισπανία.
Οι Ρωμαίοι, πλέον μια παντοδύναμη πόλη, κυρίαρχη στην Κεντρική Ιταλία, στέλνουν στρατό να αντιμετωπίσουν τον εισβολέα Αννίβα, το Δεκέμβριο του 218 π.Χ. Ηττώνται στον ποταμό Τρέβια.
Ύστερα οι Ρωμαίοι στέλνουν νέο στρατό, πολύ μεγαλύτερο, και αντιμετωπίζουν τον Αννίβα στη λίμνη Τρασιμένη, τον Ιούνιο του 217.
Ηττώνται ξανά και ο στρατηγός τους Γάϊος Φλαμίνιος σκοτώνεται...
Σε αυτές τις δύο μάχες οι Ρωμαίοι υπερέχουν αριθμητικά, αλλά ηττώνται! Οι απώλειές τους, είναι 5πλάσιες ως 10πλάσιες από τις απώλειες των Καρχηδονίων. Αληθινή συντριβή…
Και ο Αννίβας βρισκόταν πια κοντά στη Ρώμη!
Οι Ρωμαίοι δεν το βάζουν κάτω, όμως. Δημιουργούν νέο στρατό, από τις επίλεκτες δυνάμεις τους, και τον στέλνουν να αντιμετωπίσει τον Αννίβα στις Κάννες, ένα χρόνο αργότερα, τον Αύγουστο του 216…
Τώρα η αριθμητική υπεροχή των Ρωμαίων είναι σχεδόν ένα προς δύο. Κι όμως οι Ρωμαίοι, ηττώνται ξανά. Για την ακρίβεια, κατασφάζονται: Από τις 86 χιλιάδες ρωμαϊκού στρατού (μια τεράστια δύναμη για τα δεδομένα της εποχής), σκοτώνονται στη διάρκεια της μάχης 56-77 χιλιάδες, ενώ οι Καρχηδόνιοι πιάνουν αιχμαλώτους άλλους 4,5 χιλιάδες. Ελάχιστοι καταφέρνουν να γλιτώσουν. Ανεπανάληπτη στρατιωτική καταστροφή.
Οι δύο ρωμαίοι στρατηγοί σκοτώθηκαν κι αυτοί στις Κάννες.
Ο Ρωμαϊκός στρατός αποψιλώθηκε εντελώς.
Οι συμμαχικές πόλεις της Ρώμης, άρχισαν να εγκαταλείπουν τη συμμαχία…
Η Ρώμη βρέθηκε σε κατάσταση απελπισίας. Καμία ελπίδα δεν φαινόταν στον ορίζοντα. Κανένα απόθεμα δύναμης δεν υπήρχε στην άλλοτε παντοδύναμη πόλη, να αντισταθεί στον ανίκητο εισβολέα. Ελάχιστοι σύμμαχοι της είχαν απομείνει. Και κανείς δεν γνώριζε πώς μπορούσε να αντιμετωπιστεί ο Αννίβας - αυτή η φοβερή «συμφορά» που τους είχε βρει.
Τα πάντα τα έσκιαζε ο φόβος. Παντού επικρατούσε η απόγνωση.
Κι όμως, οι Ρωμαίοι δεν το έβαλαν κάτω. Ούτε τότε.
Μετά από τέσσερις απανωτές ήττες, εκ των οποίων η δύο συντριπτικές και η μία -  η τελευταία – «ολική καταστροφή», εκείνοι συνέχισαν να αντιστέκονται.
Αυτή τη φορά όμως, χρησιμοποίησαν ό,τι αργότερα έγινε γνωστό ως «στρατηγική»: Σύνθετη διάταξη δυνάμεων και κλιμάκωση σχεδιασμένων πρωτοβουλιών, όχι κατευθείαν επιδίωξη τελικής σύγκρουσης:
--Χρησιμοποίησαν τον ένα στρατηγό τους το Φάβιο Μάξιμο, να «παρενοχλεί» τον Αννίβα, χωρίς να συγκρούεται μαζί του.
--Έστειλαν τον άλλο στρατηγό τους, το Μάρκελλο, να καταλάβει τη Σικελία, να εξασφαλίσει νέους πόρους για τη χειμαζόμενη Ρώμη και να εμποδίσει τους Έλληνες του Ιταλικού νότου να ενωθούν με τους Καρχηδονίους.
--Και τέλος έστειλαν ένα τρίτο στρατηγό τους, το Γάϊο Σκιπίωνα, να χτυπήσει τη βάση εξόρμησης του Αννίβα στην Ισπανία.     
Ο Αννίβας τους είχε συντρίψει σε αλλεπάλληλες μάχες στην χώρα τους κι αυτοί τον χτυπούσαν παντού αλλού, όπου μπορούσαν, όπως μπορούσαν, για να τον αποδυναμώσουν. Και τα κατάφεραν!
Τελικά οι Ρωμαίοι με ορμητήριο τη Σικελία που είχαν στο μεταξύ κατακτήσει, εισέβαλαν κατευθείαν στην Καρχηδόνα και ο Αννίβας ανακλήθηκε για να υπερασπιστεί την πρωτεύουσά του…
Έφυγε από την Ιταλία ανίκητος. Αλλά εκεί, στη Βόρειο Αφρική, ο Ρωμαίος στρατηγός Πόπλιος Κορνήλιος Σκιπίων, γιός αυτού που είχε ηττηθεί στην πρώτη μάχη εναντίον του Αννίβα στο Τικίνιο και ανιψιός εκείνου που είχε αντεπιτεθεί για λογαριασμό της Ρώμης στην Ιβηρική, κατάφερε τελικά να νικήσει τον Αννίβα στη μάχη της Ζάμα. Το 202 π.Χ.
Επί δεκαέξι χρόνια οι Ρωμαίοι ηττώνταν και συντρίβονταν και ταπεινώνονταν και αποδεκατίστηκαν, μια και δύο και τρείς φορές, και φοβούνταν όλο και περισσότερο, αλλά δεν το έβαλαν κάτω!
Κι έτσι, όχι μόνο επιβίωσαν. Αλλά έθεσαν τα θεμέλια να γίνουν παγκόσμια υπερδύναμη για αιώνες! Λίγες δεκαετίες μόλις, μετά τα χρόνια εκείνα, που είχαν δει «το Χάρο με τα μάτια» τους κι είχαν φτάσει στο χείλος της εξαφάνισης!
Διδάσκοντας τους λαούς όχι μόνο τη δύναμη του πείσματος, αλλά και την σημασία της στρατηγικής.
Και το πιο σημαντικό:
Κανείς τους δεν είπε, σε κάποια απελπιστική στιγμή: «Τετέλεσται»!
Κανείς!

Άλλα ιστορικά παραδείγματα, πιο σύγχρονα και πιο κοντά μας:
Οι Κρητικές επαναστάσεις κατά των Οθωμανών, τον 19ο αιώνα.
--Μια σημαντική εξέγερση των Κρητών γίνεται το 1841, λίγο μετά την συντριβή των Οθωμανών από τις δυνάμεις του πρώην συμμάχου τους, Μωχάμετ Άλυ (πατέρα του Ιμπραήμ) το 1839. Είδαν οι Κρητικοί την «ευκαιρία» της δεινής Οθωμανικής ήττας, αλλά οι Τούρκοι κατέπνιξαν την επανάστασή τους στο αίμα. Όμως, οι Κρήτες δεν το έβαλαν κάτω…
--Μια δεύτερη σημαντική εξέγερση γίνεται στην Κρήτη το 1866 και κράτησε τρία χρόνια. Τότε έγινε και το ολοκαύτωμα του Αρκαδίου. Τελικά η εξέγερση θα συντριβεί στρατιωτικά, αλλά ο Σουλτάνος θα υποχρεωθεί να τους δώσει κάποιες ελευθερίες και κάποια δικαιώματα που όμως, δεν τηρήθηκαν ποτέ.
Οι Κρητικοί, ωστόσο, ξανά: δεν θα το βάλουν κάτω…
--Μια τελευταία εξέγερση γίνεται το 1897. Αυτή προκαλεί τελικώς και τον «ατυχή» ελληνοτουρκικό Πόλεμο, με τραγική κατάληξη για την Ελλάδα. Αλλά ένα χρόνο αργότερα η Κρήτη κερδίζει την Ανεξαρτησία της. Και από τα σπλάχνα αυτής της τελευταίας εξέγερσης αναδεικνύεται μια μεγάλη προσωπικότητα - που λίγο αργότερα θα γίνει ο μεγάλος αναμορφωτής της Ελλάδας - ο Ελεύθεριος Βενιζέλος.
Κάθε φορά οι Κρητικοί γίνονταν ολοκαύτωμα. Κι ύστερα έθαβαν τους νεκρούς τους, έγλειφαν τις πληγές τους και ετοιμάζονταν για το επόμενο ολοκαύτωμα. Ακόμα και πριν ελευθερωθούν οι ίδιοι έστελναν εθελοντές να πολεμήσουν για τη Μακεδονία…
Μέχρι που κέρδισαν αυτό που ήθελαν!
Και μαζί τους κέρδισε η Ελλάδα ολόκληρη.
Ποτέ δεν είπαν τις ώρες της μαύρης απελπισίας τους: «Τετέλεσται»!
Ποτέ!

--Κι ακόμα: στις αρχές του 20 αιώνα, η Ελλάδα ήταν ένα θλιβερό κρατίδιο, χρεοκοπημένο (από το 1893 - το περιβόητο «δυστυχώς επτωχεύσαμεν» του Χαρίλαου Τρικούπη),
ταπεινωμένο στρατιωτικά από τον «ατυχή» ελληνοτουρκικό πόλεμο του 1897,
υπό ασφυκτικό Διεθνή Οικονομικό Έλεγχο (πολύ χειρότερο από εκείνο της Τρόϊκας) από το 1898,
πλήρως απομονωμένο στα Βαλκάνια,
και με βαθιά αίσθηση της εσωτερικής παρακμής του.

Τότε ο Ίων Δραγούμης γράφει ότι η Ελλάδα είναι «ένα αισχρό έθνος μπακάληδων».
Και τότε ο Κωστής Παλαμάς χαράζει το συγκλονιστικό στίχο:

Δεν έχεις Όλυμπε θεούς, μηδέ λεβέντες Όσσα,
ραγιάδες έχεις μάνα γη, σκυφτούς για το χαράτσι,
κούφιοι και ορθοί καταφρονάν, τη θεία τραχιά σου γλώσσα,
Των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι.

Είναι απόσπασμα από το ποίημα του Παλαμά «Γύριζε».
Το έδειξα προχθές σε ένα 20χρονο και την παρέα από συνομηλίκους του.
--Σαν να είναι γραμμένο σήμερα, μου είπαν τα παιδιά…

Έτσι ήταν έτσι ένιωθε η Ελλάδα πριν 110 χρόνια!
Κι όμως, λίγο αργότερα έκανε ένα από τα μεγαλύτερα «πετάγματα» της Ιστορίας της. Και υπερδιπλασιάστηκε!
Διχάστηκε και μάτωσε, έχασε και πολύτιμες και μακραίωνες Πατρίδες, αλλά στο τέλος υπερδιπλασιάστηκε!
Αλλά κανείς δεν είπε, ούτε τότε: «Τετέλεσται»!

--Και αργότερα μέσα στη σκοτεινή δεκαετία του ’30 όταν η Παγκόσμια Οικονομική κρίση σάρωνε όλο τον κόσμο και τα σύννεφα του Πολέμου που ερχόταν πύκνωναν πάνω από την Ευρώπη, η κατεστραμμένη Ελλάδα ανασυγκροτούνταν και πετύχαινε για μια δεκαετία περίπου το δεύτερο μεγαλύτερο ρυθμό ανάπτυξης στον Κόσμο (μετά την Ιαπωνία)!
Και μετά νίκησε τη φασιστική Ιταλία, πέρασε μιαν εφιαλτική Κατοχή, έζησε ένα αδελφοκτόνο εμφύλιο - ένας στους οκτώ Έλληνες σκοτώθηκαν τότε, από τους πολέμους τον εμφύλιο και τις κακουχίες - κι ύστερα βγήκε ετοιμόρροπη, καταστραμμένη, ρακένδυτη...
Κανείς δεν πίστευε ότι η Ελλάδα θα καταφέρει να σηκωθεί στα πόδια της.
Κι όμως, όχι μόνο ανασηκώθηκε και ξαναγεννήθηκε, αλλά για τα είκοσι μεταπολεμικά χρόνια, η Ελλάδα είχε και πάλι το δεύτερο μεγαλύτερο ποσοστό ανάπτυξης στον κόσμο (πίσω από την Ιαπωνία ξανά)!
Πώς τα κατάφερε;
Μα πολύ απλά: και στις πιο δύσκολες στιγμές.
κανείς δεν βρέθηκε να πει ποτε: «Τετέλεσται»!

Συμπέρασμα: Μετά απ’ όλα αυτά, όσοι πιστεύουν ότι… «Τετέλεσται» για την Ελλάδα, μετά από ένα άθλιο και επαίσχυντο… «προσύμφωνο», να πάνε να χωθούν στο καβούκι τους!
Δεν έχουν την παραμικρή συναίσθηση ούτε πως επιζούν οι λαοί, ούτε πως γράφουν Ιστορία, ούτε τι είμαστε εμείς, ούτε τι κουβαλάμε, ούτε τι περάσαμε, ούτε που πάμε, ούτι μπορούμε να επιτύχουμε...
Οι υπόλοιποι, που έχουμε την ίδια φύτρα με τους παλιούς, ή έστω μαθαίνουμε από την Ιστορία να μας φωτίζει το πεπρωμένο μας. ξέρουμε τι θα κάνουμε Και κυρίως ξέρουμε τι δεν θα κάνουμε.
Θα απαγορεύσουμε την λέξη: Τετέλεσται από το λεξιλόγιό μας.

Τέτοια λέξη δεν υπάρχει για μας…
Υπάρχει μόνο στη Βίβλο.
Τη λέει ο Χριστός, πάνω στο Σταυρό του Μαρτυρίου, λίγο πριν ξεψυχήσει
Αλλά και τότε, τι ακολούθησε;

Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

 1. ΠΡΟΣ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟ ΣΑΜΑΡΟΓΛΕΙΦΤΗ ΘΑΝΑΣΑΚΗ Κ.

  ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΕΙΝΗΣ "ΝΕΑΣ ΠΑΣΟΚΡΑΤΙΑΣ":

  Η «ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟ 2008 ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

  Στις 3 Απριλίου 2008, ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ξεκαθάρισε την ελληνική θέση ως εξής:

  «ΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ, ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ.

  Η ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ αλλά η γειτονική χώρα δεν θα έχει διαφορετική ονομασία για το εσωτερικό της και διαφορετικό για τις σχέσεις της με την Ελλάδα και τις διεθνείς σχέσεις της, θα ισχύει ergaomnes -έναντι όλων».

  ΔΗΛΑΔΗ, Η «ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ» ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΟΠΩΣ: «ΆΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», «ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΚΑΙ «ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»!

  Δηλαδή, τις ίδιες ακριβώς που δέχθηκαν σήμερα οι ψυχικά λεπροί διεθνιστοκομμουνιστές!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΡΟΣ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟ ΣΑΜΑΡΟΓΛΕΙΦΤΗ ΘΑΝΑΣΑΚΗ Κ.

  ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΕΙΝΗΣ "ΝΕΑΣ ΠΑΣΟΚΡΑΤΙΑΣ":

  - Πρόδωσε την Κύπρο (που «κείται μακράν»),

  - Νομιμοποίησε τους εκδοροσφαγείς του ΚΚΕ και παρέδωσε την Ελλάδα στη μαρξιστική αριστερά,

  - Καθιέρωσε ως εθνική εορτή το παραμύθι τού Πολυτεχνείου,

  - ΄Εδωσε συντάξεις "εθνικής αντίστασης" στους ξενοκίνητους απάτριδες που έστρεψαν τα όπλα κατά τής ιδίας τής πατρίδος που τους γέννησε και σκότωναν τα Ελληνόπουλα που πήγαν στον Ελληνικό στρατό γιά να υπηρετήσουν την θητεία τους,

  - Φυλάκισε τους έντιμους και πατριώτες αξιωματικούς της 21ης Απριλίου,ανακαλώντας την χορηγηθείσα από τον ίδιο τον αρχηγό της,ψευτοεθνάρχη Καραμανλή, αμνηστεία, κάτι το οποίο αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία!

  - Διέλυσε τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας,

  - Αφελλήνισε την Παιδεία,

  - Λεηλάτησε μαζί με την "παρέα Πάγκαλου" την εθνική οικονομία,

  - Έθαψε τον εθνικό πλούτο (πετρέλαια) κ.τ.λ., κ.τ.λ.,

  -Επέτρεψε στην ασύδοτη αριστερή προπαγάνδα να παραχαράσση και να διαστρεβλώνη την Ιστορική Αλήθεια, κρατώντας φιμωμένη επί 40 χρόνια την πατριωτική παράταξη, στην οποία δημιούργησε ψεύτικες ενοχές. Και όταν οι σοσιαλκομμουνιστές εκραύγαζαν το σύνθημα «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά»,αυτό το αισχρό κόμμα που καρπωνόταν τις ψήφους της δεξιάς,δεν τους απάντησε ούτε μία φορά πώς, η Δεξιά ήταν αυτή που ξαναέχτισε τα ερείπια που άφησε πίσω της η Σλαβόδουλη λαίλαπα τού "Κόμματος τού Εγκλήματος και τής Προδοσίας"!

  - Συνεργάστηκε με την Εγκληματική Οργάνωση τού Πασόκ, συνεχίζοντας τα εθνοκτόνα μνημόνια και το ξεπούλημα της χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους και εξαθλίωσε τον Ελληνικό Λαό!

  -Προστάτεψε από την Δικαιοσύνη τους Εθνικούς Ολετήρες του Πασόκ, οι οποίοι ευθύνονται για σωρεία σκανδάλων (υποβρύχια,λίστα Λαγκάρντ,siemens,επιβολή του Δ.Ν.Τ. κ.α.)

  -Ξεπούλησε το Αιγαίο στους Μογγόλους «κουμπάρους» τών Καραμανλο-Παπανδρέων και το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς!

  -Ακολουθώντας Σταλινικές πρακτικές, σε συνεργασία με επίορκα στελέχη της Δικαιοσύνης, ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ τον Αρχηγό,τους μισούς βουλευτές και πολλά στελέχη της Χρυσής Αυγής, επειδή έχανε τους πατριώτες ψηφοφόρους,οι οποίοι συνειδητοποίησαν πώς το κόμμα που ψήφιζαν επί 40 ολόκληρα χρόνια,αποδείχθηκε πιο αριστερό και από το ΚΚΕ!!

  -΄Εγινε «ουρά» των ψυχικά λεπρών διεθνιστοκομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ, ψηφίζοντας το τρίτο μνημόνιο, την χορήγηση της Ελληνικής ιθαγενείας στους αφροασιάτες λαθροεισβολείς, την ανέγερση τεμενών, το σύμφωνο συμβιώσεως των ομοφυλοφύλων, το νομοσχέδιο για την.. αλλαγή φύλλου(!!) και την αναγώριση «τουρκικής μειονότητος» στην Θράκη μας! Κορυφαία δε στελέχη της (Μπακογιάννη κλπ..) ψήφισαν μέχρι και την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφυλλα ζευγάρια!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑΣ «ΝΕΑΣ ΠΑΣΟΚΡΑΤΙΑΣ»:

  "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ"

  ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΤΟ "ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ" ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ,ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΖΑΜΙΩΝ!

  "ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ"
  ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ "ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ" ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ!!

  ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ
  ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΤΟ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ» ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΟΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ, ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΕΣ!!

  ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΛΑ ΣΤΑΛΙΝ
  ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ, ΠΟΥ Ο ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΣ, ΓΑΜΗΣΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΩΜΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ "ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑ"!!

  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΥΧΙΚΑ ΛΕΠΡΟΥΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ, ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥΣ!!

  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΣΚΑΤΟΚΟΜΜΑ!

  ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ Ν.Δ. "ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ"!!
  ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΤΕ "ΚΛΕΦΤΕΣ"!!!

  ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΡΥΦΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΛΟΥΣΑΤΕ.

  ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΕΟΝ, ΕΧΕΤΕ ΞΕΒΡΑΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ Ο Κ Ο Κ Κ Ι Ν Ο Σ ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ!

  ΝΑΙ, Κ Ο Κ Κ Ι Ν Ο Σ !!

  ΕΠΕΙΔΗ:

  ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΤΟ ΚΚΕ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ 300.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΤΟΥ.

  ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ,ΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ!

  ΕΣΕΙΣ ΦΥΛΑΚΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ Ο Λ Ο Ι ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΕΣΕΙΣ ΔΩΣΑΤΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΔΟΡΟΣΦΑΓΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΤΑ ΦΑΝΤΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ (ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ) ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ.

  ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΕΝΙΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΕΜΜΑ!

  ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ, ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΘΗ Η ΔΥΣΜΟΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ;

  ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ!
  ΞΕΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ '80,ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΤΕ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ"!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΘΑΝΑΣΗ Κ.

  ΕΣΥ Ο "ΘΡΗΣΚΟΣ",ΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΕΩΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΤΕΜΕΝΩΝ;

  ΕΣΥ Ο "ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ", ΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ (ΜΗΔΕ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ) ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΥΜΒΙΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ;

  ΕΣΥ Ο "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ",ΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ (ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΤΕ..) ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΤΟΓΙΑΚΟ, ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ "ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑ";

  ΕΣΥ Ο "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ",ΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΦΕΙΔΟΥΣ ΧΟΡΗΓΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΕΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ;

  ΘΑΝΑΣΗ Κ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ

  ΟΥΤΕ ΘΡΗΣΚΟΣ..ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ..ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ..ΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.

  ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ.

  ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑΣ "ΝΕΑΣ ΠΑΣΟΚΡΑΤΙΑΣ".

  ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΥΤΕ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΑΛΛΑ ΙΔΑΝΙΚΑ.

  ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

  ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ,

  ΜΗΝ ΤΡΕΦΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ "ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ" ΚΑΙ ΟΙ "300" ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ..."ΚΑΤΣΙΚΩΘΕΙ" ΜΕΣΑ ΣΤΟ "Κ(Υ)ΝΟΒΟΥΛΙΟ.

  ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ "ΠΡΟΣΧΗΜΑ" ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ. ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ "ΗΛΙΘΙΟΥΣ" ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ..."ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ" ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΚΑΤΩ, ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΑΒΟΗΘΗΤΟΙ...

  ΣΗΜΕΡΑ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, ΘΑ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ" ΞΑΝΑ ΝΑ "ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ" ΤΟΝ..."ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ..."ΕΓΚΡΙΤΟΙ" ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ "ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΑ" ΤΟΥΣ.

  ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΣΩΡΡΑΣ" ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ..."ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΧΟΙΡΙΔΙΑ" ΚΑΙ ΚΑΤΙ..."ΕΡΕΥΝΗΤΑΔΕΣ" ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ "ΕΠΙΣΗΜΟ" ΚΡΑΤΟΣ...

  ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ Ο "ΣΩΡΡΑΣ". ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΟΥΤΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ, ΟΥΤΕ Ο ...ΧΡΥΣΟΛΙΑΚΟΣ, ΟΥΤΕ Ο...ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΣ...

  ΤΑ ΕΧΕΙ "ΒΑΛΕΙ" ΜΕ ΤΗΝ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ", ΠΟΥ ΕΧΕΙ... "ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ" ΤΟΥΣ ΣΚΕΡΒΕΛΕΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ, ΤΟΥΣ ..."ΑΓΙΟΥΣ" ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ "ΞΕΠΛΕΝΙΑ" ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ...

  ΣΗΜΕΡΑ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ "Ο Χ Ι", ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΥΛΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ.

  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ "600 ΔΙΣ" ΚΑΙ ΤΑ "ΤΡΙΣ" ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο..."ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ" ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ", ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ "ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ" ΤΟ ΜΥΑΛΟ..."ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ" ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

  ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ "ΠΑΡΟΥΣΙΑ" ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΤΟΝ ΔΙΩΚΟΥΝ, ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ "ΦΟΒΟ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΠΕΙΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ..."ΑΓΥΡΙΣΤΟ".

  ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣ "ΠΡΟΔΟΣΑΝ" ΓΙΑ ΚΟΝΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ..."ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ" ΓΙ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ..."ΕΤΑΖΑΝ", ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ" ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΛΥΚΟΡΝΙΑ", ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ..."ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ"...

  ΟΛΟΙ ΜΑΣ..."ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ", ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ "Ε Ν Ω Μ Ε Ν Ο Ι", ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο..."ΔΙΑΟΛΟΣ" , ΓΙΑΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ "ΑΣΠΙΔΑ" ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΑΠΕΡΝΑ...

  ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ "ΜΑΖΙ" ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ "ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ". ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΦΤΙΑΧΝΑΜΕ "ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ". ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ "ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ" ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, "ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ" ΘΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΑΔΗΦΑΓΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, "ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ" ΚΑΤ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ..."ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ" ΜΑΣ...

  ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ "Δ Υ Ν Α Τ Α" ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

  ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ..."ΔΙΚΑΖΟΥΝ" ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ, ΟΛΟΥΣ "Ε Μ Α Σ" ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΖΟΥΝ.

  ..."Θ Υ Μ Ω Σ Ε" ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ,..."ΑΥΡΙΟ" ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...

  ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης κατηγορείται ο Σώρρας

  των 19 σελίδων η εισαγγελέας Πρωτοδικών. Αναφέρει μάλιστα χαρακτηριστικά:

  «Το νέο αυτό μόρφωμα συνδυάζει στοιχεία νεοπαγανισμού αποκρυφισμού αρχαιολατρίας εθνικισμού και μυστικισμού».

  Είναι μάλιστα τόσο φανατισμένοι που κάνουν μεταμεσονύχτιες τελετές σε αρχαιολογικούς χώρους με επικλίσεις σε προγόνους και αρχαίους θεούς.

  Οι υποσχέσεις του Σώρρα μέσα στο κρατητήριο
  Ο Αρτέμης Σώρρας δίνει υποσχέσεις ακόμα και μέσα στο κρατητήριο. Οι αστυνομικοί στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής έμειναν έκπληκτοι όταν τον άκουσαν να τους λέει:

  «Παιδιά αν έχετε ανάγκη, μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια σε περίπτωση που θελήσετε να ανακαινίσετε τα κρατητήρια, εάν χρειάζεστε κάποια δωρεά για εξοπλισμό».

  Δικηγόρος Σώρρα: «Δεν αποδεχόμαστε τις κατηγορίες»
  Αυτό πάντως που έκανε μεγάλη εντύπωση ακόμα και στην εισαγγελέα ήταν ότι ο Αρτέμης Σώρρας χρησιμοποιούσε για απόδειξη της ταυτότητάς του στις υποθέσεις του τα εκ γενετής σημάδια του, όπως μια σχετικά μεγάλη ελιά στο δεξί του μάγουλο αλλά και άλλα σημάδια πάνω στο σώμα του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΘΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΤΟΝ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]