Ενώπιον Θεού και λαού ζητούσε εκλογές – δημοψήφισμα για το Βόρεια Μακεδονία! (βίντεο)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από τον Δεκέμβριο του 2014 – λίγες ημέρες, δηλαδή, πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 – με πρωταγωνιστή τον Πάνο Καμμένο να δηλώνει από τη Θεσσαλονίκη ότι «θα είμαστε η εγγύηση ώστε κανένας Σαμαράς, κανένας Βενιζέλος και κανένας Τσίπρας να μην διαπραγματευτεί το όνομα της Μακεδονίας».

Τότε, μάλιστα, όπως αναφέρει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και μετέπειτα κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα, έλεγε επίσης ότι «η Μακεδονία είναι ελληνική και δεν δεχόμαστε ούτε γεωγραφικό προσδιορισμό».

Ζητούσε, δε, και εκλογές λέγοντας ότι «είναι σαφές ότι ο λαός απαιτεί εκλογές και δεν μπορεί να παραδώσει το όνομα της Μακεδονίας, για μια κυβέρνηση που έχει δώσει ανοιχτή εντολή στον κ. Νίμιτς τα Σκόπια να ονομαστούν Βόρεια Μακεδονία».
«Ο λαός απαιτεί εκλογές γιατί η κυβέρνηση παραδίδει τα ιερά και τα όσια»,
έλεγε τότε ο σημερινός υπουργός Άμυνας.

Δείτε το βίντεο από τον Δεκέμβριο του 2014

loading...

7 thoughts on “Ενώπιον Θεού και λαού ζητούσε εκλογές – δημοψήφισμα για το Βόρεια Μακεδονία! (βίντεο)

  1. ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΙΞΕΙ Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ!!!!….ΟΛΑ!!!!! …78 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΜΙΛΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ….78 ΜΕΡΕΣ……ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ……..ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΈΟΣ….. ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!

  2. ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ….ΕΔΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΩΣΙΑΣ……..ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ….ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΕΟΣ…….

  3. ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ, ΟΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ Επιστημονικής Επιτροπής της Βουλής.

    https://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/7b24652e-78eb-4807-9d68-e9a5d4576eff/d-mesos-epist.pdf

    Άκυρα όλα τα μνημόνια και οι δανειακές συμβάσεις, επισημαίνει η Επιστημονική Επιτροπή της Βουλής.
    Με το νέο πολυνομοσχέδιο η κυβέρνηση προχωρά σ’ ένα μνημόνιο διαρκείας, το οποίο εκχωρεί τα πάντα στην κατοχή και την κυριότητα των δανειστών. Πρόκειται για συνεχή, διαδοχικά μνημόνια, τα οποία δεν θα χρειάζεται πλέον να κυρώνονται από το ελληνικό κοινοβούλιο. Ούτε καν ως «σχέδια». Όπως έγινε με τα προηγούμενα τρία, το 2010, 2012 και 2015.
    Το αποκορύφωμα του νέου πολυνομοσχεδίου είναι η τροποποίηση της Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης, την οποία καλείται με το άρθρο 109 να την κυρώσει το ελληνικό κοινοβούλιο ως «σχέδιο» και να εξουσιοδοτήσει τον υπουργό οικονομίας ύστερα να υπογράψει την κανονική σύμβαση ερήμην και εν αγνοία του. Η διαδικασία αυτή είναι τόσο κατάφωρα αντισυνταγματική, που ακόμη και η Επιστημονική Υπηρεσία της Βουλής στην Έκθεση επί του Νομοσχεδίου αναφέρει σχετικά:
    «Παρατηρείται ότι νομοθετική κύρωση σύμβασης, ώστε αυτή να αποκτήσει ισχύ νόμου ως προς τους όρους της που τυχόν αποκλίνουν από τις ισχύουσες διατάξεις ή που θέτουν απρόσωπους κανόνες που δεσμεύουν τρίτους, νοείται µόνο εφόσον η σύμβαση έχει νομίμως υπογραφεί από τα συμβαλλόμενα μέρη. Συνεπώς, κατά νομική ακριβολογία, δεν νοείται κύρωση σχεδίου σύμβασης, δηλαδή κειμένου το οποίο δεν έχει υπογραφεί από τα συμβαλλόμενα μέρη, παρά µόνο έγκριση της Βουλής, ώστε τα εξουσιοδοτούμενα πρόσωπα να υπογράψουν σύμβαση µε το παρατιθέμενο στην προτεινόμενη διάταξη περιεχόμενου.» (σελ. 28-29).
    http://dimitriskazakis.blogspot.com/2018/06/blog-post_13.html

  4. ΦΑΕ ΚΑΛΑ ΧΕΣΕ ΚΑΙ ΚΛΑΣΕ …ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΔΕΙΣ…ΣΑΠΙΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ….ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ …ΤΕΛΈΙΩΣΕΣ…..

  5. ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΑΝΙΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ – ΤΣΙΠΡΑ
    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΘΑΨΕ ΤΟΥΣ ΠΡΡΟΔΟΤΕΣ

  6. Πολύ σημαντικότερα από το όνομα, είναι η αποδοχή – αναγνώριση της λεγόμενης μακεδονικής γλώσσας και της "μακεδονικής" εθνικότητας.

    Αυτά τα δύο σύντομα θα μας ανοίξουν ένα τεράστιο εθνικό μέτωπο.

    Ο Τσίπρας γιά άλλη μία, φορά προσπάθησε να μας εξαπατήσει.
    Στο διάγγελμά του, μας απέκρυψε την αλήθεια.

    Ανεύθυνος και επικίνδυνος πολιτικός απατεώνας, τυχοδιώκτης.

  7. Καμμένος: Ονομα και πραγμα, κατι ξερανε οι πρόγονοι του και πηραν αυτο το επίθετο. Κοιταξε να ρίξεις την κυβερνηση γιατι σε βλεπω καμμενο και τσουρουφλισμενο παλιοπροδοτη.

Comments are closed.