Κίνημα Αλλαγής: «Αποθήκη ψυχών» η χώρα με ανταλλαγή προσωρινή μείωση ΦΠΑ

Σε ανακοίνωσή του ο τομέας Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Κινήματος Αλλαγής στηλιτεύει τις δηλώσεις πρωθυπουργού για προσωρινή αναστολή της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά τονίζοντας ότι η συμφωνία για το πρσφυγικό πτο αποδέχθηκε ο πρωθυπουργός καθιστά τη χώρα αποθήκη ψυχών.

Αναλυτικά:

Ο κ. Τσίπρας για μια ακόμη φορά τα έδωσε όλα στην κα Μερκελ. Η συμφωνία για την επιστροφή προσφύγων θα έχει αρνητικές επιπτώσεις: Δημιουργεί τετελεσμένα σε βάρος της χώρας και της έννοιας του ασύλου. Απομακρύνει το ενδεχόμενο βελτίωσης του Κανονισμού Δουβλίνο.

Καθιστά τη χώρα «αποθήκη ψυχών».

Όσο για την αναστολή του ΦΠΑ στα νησιά, έπρεπε να είχε αποφασισθεί εδώ και καιρό όπως με πρόταση νόμου έχουμε προτείνει. Και φυσικά είναι απαράδεκτο το ότι συνδέεται με νέα αύξηση του αριθμού των προσφύγων.Σε καμία περίπτωση το προσωρινό αυτό μέτρο δεν αντιμετωπίζει την επιβάρυνση της χώρας από την νέα συμφωνία του κ Τσίπρα.

loading...

2 thoughts on “Κίνημα Αλλαγής: «Αποθήκη ψυχών» η χώρα με ανταλλαγή προσωρινή μείωση ΦΠΑ

  1. ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ ΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΑΡΑΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ…ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΘΕΛΕΤΕ?ΚΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΝΟΣ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΚΑΥΛΟΙ….ΚΑΙ ΠΟΥΣΑΙ? ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΙΑ ΝΑ ΝΤΑΧΤΑΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΑΚΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ…

Comments are closed.