IncreaseRev

ΠΩΣ να ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ στο ΣΠΙΤΙ σας ΜΕ ένα ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ

Υπάρχουν πολλές τεχνικές που μπορούν να σας βοηθήσουν να ανιχνεύσετε αν υπάρχουν αρνητικές ενέργειες στο σπίτι σας.Σήμερα θα σας δείξουμε έναν απλό τρόπο, ο οποίο ταυτόχρονα θα καθαρίσει τις αρνητικές ενέργειες από το σπίτι σας και θα διατηρήσει την αρμονία στην οικογένειά σας.


Όσο και αν ακούγεται περίεργο, «συγκατοικούμε» με ορισμένες ενέργειες στο χώρο όπου ζούμε. Τα σπίτια μας είναι ένας χώρος όπου πολλές ενέργειες ανταποκρίνονται στις σκέψεις και τα συναισθήματά μας. Εκπέμπουν έναν ορισμένο τύπο ενέργειας και δόνησης, αλλά ταυτόχρονα προσελκύουν και άλλες ενέργειες. Επίσης, τα μέλη της οικογένειάς μας, οι γείτονες ή οι επισκέπτες στα σπίτια μας, είναι περισσότερο από πιθανό να φέρουν μαζί τους ενέργειες, ειδικά αρνητικές ενέργειες που μπορούν να επηρεάσουν την ευεξία μας.

Μόλις μπαίνουν στο σπίτι μας, οι αρνητικές ενέργειες επηρεάζουν ολόκληρη τη ζωή μας. Μπορούν να χαλάσουν τον προϋπολογισμό μας, να σπάσουν τους δεσμούς των σχέσεων μεταξύ των μελών μίας οικογένειας και, κατά συνέπεια, να διαταράξουν την αρμονία στο σπίτι μας.

Τα συμπτώματα μπορεί να είναι αισθητά ως ανησυχίες, δυσφορίες, κούραση, χωρίς όρεξη να κάνετε κάποια πράγματα και άλλα δυσάρεστα. Ωστόσο, τα συμπτώματα μπορεί να μην είναι αισθητά από νωρίς ή έγ
αιρα, ώστε να καταλάβετε ότι «κάτι τρέχει». Γι’ αυτό είναι σημαντικό να ξέρετε κάποιες τεχνικές ή μεθόδους που θα σας προειδοποιήσουν ότι κάτι υπάρχει στο σπίτι σας. Δηλαδή, πώς να ανιχνεύσετε την αρνητική ενέργεια στο σπίτι σας αλλά και να την εξουδετερώσετε.

Πριν ξεκινήσετε οτιδήποτε, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι για την δυσαρμονία στο σπίτι μας δεν είναι πάντα υπεύθυνες οι αρνητικές ενέργειες των άλλων ή οι δικές μας.
Η τεχνική

Πάρτε ένα καθαρό διαφανές ποτήρι και γεμίστε το ένα τρίτο του με αλάτι της θάλασσας (προτιμήστε καθαρό ή βιολογικό αλάτι και όχι βιομηχανικό).

Συμπληρώστε το ποτήρι μέχρι επάνω με νερό. Τότε, βάλτε το στο δωμάτιο όπου νομίζετε ότι οι κακές ενέργειες είναι πιο ισχυρές. Βάλτε το ποτήρι σε ένα κρυφό σημείο και αφήστε το για μια ολόκληρη μέρα. Βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν θα το μετακινήσει από το σημείο που το βάλατε.

Μετά από 24 ώρες, παρατηρήστε και εξετάστε πολύ προσεκτικά το γυαλί:

Αν είναι έτσι ακριβώς όπως το αφήσατε, καθαρό και διαυγές, τότε δεν υπάρχουν αρνητικές ενέργειες σε εκείνο το δωμάτιο. Μπορείτε να δοκιμάσετε το κόλπο σε ένα άλλο χώρο, μέχρι να καλυφθεί ολόκληρο το σπίτι.

Εάν δείτε στο ποτήρι περίεργα ίχνη, έστω και αδιόρατα (π.χ. θαμπάδες, μουτζούρες, να είναι το νερό κάπως θολό, να έχει αλλάξει το χρώμα του), ή γενικότερα δεν είναι εντελώς καθαρό όπως το αφήσατε, αυτό δείχνει πως κάτι συμβαίνει στον χώρο.

Σε αυτήν την περίπτωση, επαναλάβετε τη διαδικασία και πάλι με ένα καθαρό ποτήρι νερό και αλάτι, ξανά και ξανά ωσότου το ποτήρι με το νερό να είναι εντελώς καθαρό και διαυγές όπως ακριβώς το αφήσατε.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

 1. ΠΑΜΠΑΛΑΙΑ ΑΘΙΓΓΑΝΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΤΡΟΠΟΙΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΜΙΑΣ ΤΣΑΠΕΛΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΤΗΡΙΟΥ. ΒΑΖΕΙΣ ΜΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ ΑΠΟ ΒΡΑΔΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΙΝΕΙ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΑΠΑΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΠΕΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. ΑΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΙΦΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ Ο ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΟ ΡΑΒΒΙΝΟ YOSHEF ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑΝ ΑΠΟΔΟΣΗΝ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.
  ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΣΑΠΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΚΙ'ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ'ΑΠ' ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ! ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ?ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ?.............................

   Διαγραφή
  2. Ε ΟΡΚΟΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΑΒΙΕΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΘΑΛΑΣΝΑ ΝΕΡΑ ΜΑΓΓΑΝΕΙΕΣ ΔΗΑΔΗ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ...ΖΕΥ ΖΧΕΥ ΑΗΡ ΑΗΡ ΕΒΑΖΕ ΚΑΙ ΟΡΚΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΟ-ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΟ-ΒΛΑΧΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΓΚΛΙΙΝΓΚ ΑΝΤΕ ΚΡΕΜΣΤΗΕ ΕΙΠΑΝΕ ΜΕΤΑ Ο ΤΑΔΕ ΒΩΛΑΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΜΑΓΓΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΡΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΙΚΑ ΜΕ ΝΕΡΑ ...ΝΑ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ....

   Διαγραφή


Loading...