Τριανταφυλλίδης Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΣ : Η σημερινή ηγετική ομάδα της ΝΔ δεν δίνει δεκάρα για το Μακεδονικό

“Η σημερινή ηγετική ομάδα της ΝΔ δεν δίνει δεκάρα για το Μακεδονικό. Θέλει να χρησιμοποιήσει το Μακεδονικό ως Δούρειο Ίππο, ως πλοίο με σημαία ευκαιρίας για να ρίξει τον Τσίπρα και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ”

“Το VMRO, το ομογάλακτο της ΝΔ είναι σήμερα που λέει στον Ζάεφ “ξεπουλάτε, προδώσατε”. Γίνεται και εμείς να προδώσαμε και αυτοί να πρόδωσαν και να ξεπούλησαν; Μήπως θα πρέπει να ξεφύγουμε από αυτού του τύπου τους χαρακτηρισμούς;” ανέφερε.

Σχετικά με τη δήλωση του Δ. Καμμένου απάντησε “δεν θέλω να το σχολιάσω, για τον κ. Δημήτρη Καμμένο, ο οποίος πρώτα πρέπει να παραδώσει τη θέση του αντιπροέδρου, την οποία κατέχει με ψήφους των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ και στη συνέχεια να συζητήσουμε ότι θέλει”.

loading...

13 thoughts on “Τριανταφυλλίδης Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΣ : Η σημερινή ηγετική ομάδα της ΝΔ δεν δίνει δεκάρα για το Μακεδονικό

  1. Ησυχία παρακαλώ τώρα μιλούν οι ΗΛΙΘΙΟΙ

  2. ΕΣΕΝΑ ΠΑΛΙΟΚΟΠΡΙΤΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΜΑΘΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ,ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΥΤΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΘΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΑΛΗΤΟΕΙΔΗ ΚΑΘ ΕΞΙΝ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΗ. ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΕΓΛΥΨΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΕΣΕΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑ

  3. ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.ΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΕ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ΒΑΣΙΣΤΙΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ,ΑΥΤΑ ΨΗΦΙΣΑΝ.ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΝΔ ΕΙΠΕ ΑΡΧΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΜΕΤΡΗΤΟ ΚΟΣΜΟ,ΤΡΟΜΑΞΕ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΑΣΗ.ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΕ.ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΑΙΔΡΟ ΠΟΛΙΤΥΙΚΑΝΤΗ ΝΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ .ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΗΧΗΡΑ.ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΠΕΝΑΚΗ,ΤΗΣ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΛΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ 2005.ΟΤΑΝ ΕΛΕΧΘΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΥΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΔΑΦΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.ΩΠΑ, ΝΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΒΑΣΙΣΤΙΚΕ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΔ, ΔΙΑΜΕΛΙΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ. ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ…

  4. Τριανταφυλλίδης Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΣ : Η Σημερινή Ηγετική Ομάδα ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Δίνει ΜΙΑ Δεκάρα Για Το Μακεδονικό… χοχοχο!!!

  5. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΟΜΠΡΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΤΟΥ ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΑΠΑΡΕΣ

  6. Ξεφτιλισμενο προδοτικο σκουπιδι να σε χαιρεται η Σαλονικη που ξεπουλας!

  7. ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΥΡΙΖΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΟΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ! ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟ 1949 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΑΖΕΙ ,Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΟΥΜΠΟΊΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ ΚΟΥΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΤΣΟΓΛΑΝΟΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΒΑΤΑ( ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ )ΚΑΙ ΑΠΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΧΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΩΝ. ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ!!! ΡΕ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΘΡΑΣΙΜΙΑ.

  8. ….Η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται κατάφορα,
    να διαστρεβλώνει, να διαβάλει, να κολακεύει το θεό του χρήματος και να πουλάει τη χώρα
    του και τους συνανθρώπους του για το καθημερινό του ψωμί….Είμαστε υποτελείς και
    εργαλεία των πλουσίων ανθρώπων που βρίσκονται στο παρασκήνιο.- Είμαστε μαριονέτες, εκείνοι
    τραβάνε τα κορδόνια κι εμείς χορεύουμε.- Τα ταλέντα μας, οι δυνατότητες και οι ζωές μας
    είναι όλα ιδιοκτησία άλλων ανθρώπων. Είμαστε διανοούμενες πόρνες».
    John Swinton – Δημοσιογράφος καί Δ/ντής σύνταξης των New York Times (1860-1870) καί της
    προοδευτικής εφημερίδας The New York Sun (1875-1897)

  9. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΕΊΣΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΛΑΜΟΓΙΟ. ΓΛΥΦΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΧΙΛΙΆΡΙΚΑ. ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΊΣ ΘΑ ΣΕ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ. ΟΥΣΤ.

  10. ΠΩΣ ΕΓΙΝΕΣ ΕΤΣΙ ΡΕ ΤΡΙΑΝΤΑΩΥΛΙΔΗ. ΕΚΛΑΙΓΕΣΣ ΣΤΗΝ Ρ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΑΝ ΤΗΛ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΓΑΝ ΜΟΥ ΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ . ΚΑΚΟΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΤΟΤΕ , ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΣ ΒΑΖΕΙ Ο ΣΥΡΡΙΖΑ?

Comments are closed.