ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΗΛΙΘΙΟΙ!!!!!!!!!

ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΕ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΣΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ  ΑΛΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ!!!!!!
ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!

Πανέξυπνος ο υπουργός εξωτερικών  πρώην πράκτορας  της  γνωστής ΣΤΑΖΙ της πάλε  ποτέ Ανατολικής  Γερμανίας , έκανε 
 έναν ευφυέστατο παραλληλισμό  για να μας πείσει  σχετικά με την ονοματοδοσια στα ΣΚΟΠΙΑ  πράγμα  το οποίο  ουδείς  αντιλήφθη.
Μας έφερε ως παράδειγμα   πως οι παππούδες   μαλώνουν για το ποιο όνομα  θα πάρει ο εγγονός, και απάντησε πως συνήθως δίνουν και τα  δυο ονόματα  και τον φωνάζει ο καθένας  παππούς με το  δικό του όνομα!!!!!!
Σταλινικός τρόπος σκέψης στη δημοκρατική ΕΛΛΑΔΑ της  ΄΄ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ΄΄.
Μόνο που οι  ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ   δάσυνε  ΕΠΩΝΥΜΟ.
Γιωργηδες, Βασίληδες, Θανάσηδες  κ.λ.π υπάρχουν  πολλοί.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ως κράτος στον ΟΗΕ   δεν θα μπορέσει να υπάρξει, γιατί η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι περιφέρεια του Ελληνικού κράτους.
Θα υπάρξει μόνο   ως μετεξέλιξη    η  ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  μέσα από διαδικασίες τις οποίες αυτοί που συνεχάρησαν την  κυβέρνηση (ΟΛΟ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ) γνωρίζουν πολύ καλά και εφαρμόζουν καθημερινά σε όλο τον κόσμο..
΄΄Κυριε΄΄ υπουργέ των εξωτερικών θα σας δώσω εγώ ένα πιο πραγματικό παράδειγμα  , και σε αυτό  θα ήθελα να μου απαντήσετε…
Αύριο το πρωί παρουσιάζεται  στην οικογένεια σας κάποιος  ο όποιος σας συστήνεται ως  Νίκος  Κοτζιας, και της εξηγεί ότι την εξαπατήσατε δεδομένου  ότι , αυτός  είναι ο πραγματικός , εκτός γάμου Νίκος Κοτζιας  από τον οποίο κλέψατε  το  όνομα  και την διδακτορική διατριβη.Δεν μπορούσε όμως να δικαιωθεί γιατί φροντίσατε  μέσω της μεγαλύτερης δύναμης στο πανεπιστημιακό και πολιτικό χώρο  να τον εκβιάζατε λογω  της προέλευσης του (Εξωγαμο,φτωχος ,και πολλά αλλα).Στην συνέχεια  διεκδικεί αναδρομικά  κληρονομικά δικαιώματα  από τη οικογένεια , παρουσιάζοντας πληρωμένα πιστοποιητικά D.N.A από μεγάλο αριθμό   εργαστηρίων.
Αυτό είναι το σωστό παράδειγμα  ΟΧΙ το παράδειγμα με τον παππού και το εγγόνι ………..
΄΄ΥΠΟΥΡΓΕ΄΄ ο θεός να σε κάνει!!! Θα του έδινες  αυτά που θα ζητούσε???
Αυτό έκανες  για την ΕΛΛΑΑΔΑ  μας . Έδωσες  Κ Λ Η Ρ Ο  Ν Ο Μ Ι Κ Α  Δ Ι Κ Α Ι Ω Μ Α Τ Α σε κάποιον που παρουσίασε πλαστά στοιχεία  και δεν πήρες απολύτως τίποτα  ΠΡΟΔΟΤΗ!!!!
Επίσης εξαπατήσατε  ως κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ  ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΣ το 100%  της ΄΄ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ΄΄   στην  περιφέρεια της αρχαίας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  ενώ το πραγματικό ποσοστό  μετά βίας φτάνει το 60%.
Έγινε με ΔΟΛΟ ώστε να φαίνεται μικρότερο το ποσοστό που αναλογεί στην  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ώστε να υποβάλετε και να εκφοβίσετε με αυτό τον τρόπο τους ΕΛΛΗΝΕΣ.
Μην ξεχνάς  πόσες φορές οι πανίσχυροι ΠΕΡΣΕΣ  συνετριβησαν από πολύ λιγότερους ΕΛΛΗΝΕΣ και πως, ΟΙ ισχυροί  ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ  φίλοι σου (ΓΕΡΜΑΝΟΙ) προσκύνησαν  στο πρόσφατο παρελθόν..
Ο θεός της ΕΛΛΑΔΑΣ θα σε εκθέσει εσένα και τους ομοίους σου, και θα περάσετε στα κατάστιχα της ιστορίας  ως οι σύγχρονοι  ΕΦΙΑΛΤΕΣ !!!!!!!

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

loading...

6 thoughts on “ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΗΛΙΘΙΟΙ!!!!!!!!!

  1. https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2018/06/blog-post_174.html#more

    Πάνο, κλείσε τις πόρτες στο "μαγαζάκι", θα φύγουν όλοι. Παραιτήθηκε ΚΑΙ ο Αθανάσιος Μάγιατζης από τους ΑΝΕΛ

    Πριν από λίγες ώρες και στον απόηχο των εξελίξεων για το Σκοπιανό παριατήθηκε από τους ΑΝΕΛ o Αθανάσιος Μάγιατζης. Ο Αθ. Μάγιατζης υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος και πρώην συντονιστής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Χαλκιδική. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά…
    «Αρνούμαι να δεχτώ ότι θα στηρίζω μια Κυβέρνηση που με τους χειρισμούς της οι γείτονες Σλαβοι θα έχουν το δικαίωμα να αυτοπροσδιοριζονται ως Μακεδονες.»
    Ολόκληρη η ανακοίνωση του Αθ. Μάγιατζη

    Παραιτούμαι από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Έχει πάψει πια να με εκφράζει αυτό το κίνημα και ο Πρόεδρος του Πάνος Καμμένος με τις κινήσεις που επέλεξε να κάνει δεν με εμπνέει πλέον.
    Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που με ακολούθησαν και με στήριξαν στους αγώνες που κάναμε.
    Παραμένω πιστός στις Αρχές και τις Αξίες μου, είμαι ένας από εσάς και δεν μπορώ να ανεχθω την ΠΡΟΔΟΣΙΑ που θα γίνει από την Κυβέρνηση για το θέμα των Σκοπίων.
    Αρνούμαι να δεχτώ ότι θα στηρίζω μια Κυβέρνηση που με τους χειρισμούς της οι γείτονες Σλαβοι θα έχουν το δικαίωμα να αυτοπροσδιοριζονται ως Μακεδονες.
    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΓΙΑΤΖΗΣ
    ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΑΝΕΛ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
    ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

  2. Η συμφωνία έχει αντικειμενικό σκοπό να απομακρύνει εντελώς και να κατοχυρώσει μόνιμα ώστε το γειτονικό κράτος να ανήκει στη σαφή στρατιωτική επιρροή των Αμερικανών και την οικονομική των Γερμανών. Και οι δυνάμεις που επιθυμούν αυτό ως φαίνεται απομακρύνονται ολοένα και περισσότερο από την οθωμανική τουρκία. Συνεπώς δεν νομίζω ότι αυτά τα δεινά και οι φόβοι που επικαλείται το άρθρο μπορούν να γίνουν πραγματικότητα"

    Και ο Τσίπρας και τα κανναβοτσογλάνια του, με “ρεαλιστική” πολιτική και τις διεθνιστικές του βλακείες στο μυαλό του, υπέγραψε και πανηγύριζε, αφήνοντας μας μελλοντικά στο έλεος των 2 (ΗΠΑ, Γερμανία) αυτών δυνάμεων που αναφέρεις. Όποτε το θελήσουν(αφού θα έχει προχωρήσει κι άλλο η προετοιμασία με τους πράκτορες των προξενείων τους) για τα δικά τους μελλοντικά συμφέροντα, να είναι πιο εύκολη η υπονόμευση της εκάστοτε Ελληνικής κυβέρνησης όχι μόνο μέσω οικονομίας αλλά και με ισλαμικούς πληθυσμούς που μας έρχονται κατά χιλιάδες και μειονοτήτων μεταξύ των οποίων και η "μακεδονική".
    Μετά την μουσουλμανική μειονότητα Θράκης που προσπαθούν ολόκληρη να τη χαρακτηρίσουν Τουρκική μειονότητα θα μας μιλήσουν για "μακεδονική" μειονότητα. Έχουμε τον μογγολόσπορο Μετέ θα έχουμε και τον κάθε Βοσκόπουλο(όχι τον τραγουδιστή) τώρα.
    Μετά θα έχουμε και τη Ρουμανία να μας μιλήσει επισήμως για βλάχικη μειονότητα. Σιγά σιγά Θα βρουν κανένα Έλληνα βλάχο, θα τον εξαγοράσουν με καμιά 100αρια ακόμα (για αρχή) και μια ωραία μέρα θα μας βγει ο κύριος "Βλαχουλέσκου" σαν το Μετέ και τον Βοσκόπουλο και θα λέει τα δικά του.
    Θα έχουμε και τον Αλβανό να μιλάει για Τσαμουριά, να ξαναγυρίσουν οι απόγονοι εγκληματιών πολέμου, να πάρουν και αποζημίωση και να ζητάει εκτός αυτών και αλβανικά σχολεία παντού στην Ελλάδα για παιδιά μεταναστών 3ης γενιάς

    Με την οικονομία και τις μειονότητες (που μόνο η μουσουλμανική της Θράκης είναι πραγματική μειονότητα και δεν είναι όλοι τους Τούρκοι) θα μπορούν Μεγάλες δυνάμεις να υπονομεύουν πολύ πιο άνετα την εκάστοτε Ελληνική κυβέρνηση όταν δεν θα είναι υπάκουη. Κι αν χρειαστεί ανάλογα με τα μελλοντικά συμφέροντα τους να μας διαμελίσουν αλά Γιουγκοσλαβία. Παράλληλα η Τουρκία(κάποια άλλη Τουρκική κυβέρνηση, οι κυβερνήσεις αλλάζουν) και οι μικρότερες Βαλκανικές χώρες θα μπορούν κι αυτές να μας πιέζουν έντονα και συντονισμένα μέσω “των μειονοτήτων τους στην Ελλάδα”. Για διπλωματικές υποχωρήσεις μας ή για να πάρουν εδάφη (υπό τις ευλογίες μεγάλων δυνάμεων όταν το επιτρέψουν) σε μια σειρά βαλκανικών συγκρούσεων(είτε απευθείας είτε με μισθοφόρους “αντιπροσωπους” και “μειονοτικούς”) που ο ιστορικός του μέλλοντος θα αναφέρει Γ' Βαλκανικό Πόλεμο ή Πόλεμοι Ελλάδος (όπως γράφει σήμερα πόλεμοι Γιουγκοσλαβίας). Και θα γράφει περίπου έτσι:

    "Οι Ελληνικοί πόλεμοι: ήταν μια σειρά εθνικών πολέμων και εξεγέρσεων που διεξήχθησαν από το 2051 έως το 2060 στην πρώην Ελληνική Δημοκρατία. Αυτοί οι πόλεμοι συνόδευσαν και διευκόλυναν τη διάλυση του Ελληνικού κράτους, όταν οι περιφέρειες του κήρυτταν ανεξαρτησία, αλλά τα ζητήματα των εθνοτικών μειονοτήτων στις νέες χώρες (κυρίως Έλληνες, Αλβανοί, "Μακεδόνες", Κρητικοί, Τούρκοι,Πομάκοι "Τούρκοι", αθίγγανοι "Τούρκοι", Βλάχοι "Ρουμάνοι", "Βούλγαροι") εξακολουθούσαν να παραμένουν ανεπίλυτα όταν αναγνωρίστηκαν διεθνώς τα νέα κράτη. Οι πόλεμοι θεωρούνται γενικά ως μια σειρά ξεχωριστών αλλά συναφών στρατιωτικών συγκρούσεων που σημειώθηκαν και επηρεάστηκαν από τις περισσότερες πρώην Ελληνικές περιφέρειες".

    Αλλά αυτά για να τα δεις ως πολιτικός και να τα θεωρήσεις σοβαρή μελλοντική απειλή για την πατρίδα σου, δεν πρέπει να ακούς τα “αγγελάκια” της πρεσβείας, του προξενείου και να μην είσαι ποτισμένος με τις διεθνοαναρχοκομμουνιστικές βλακείες από τα 15 σου! Όταν είσαι άθεος, ποτισμένος με αυτές τις βλακείες από 15 χρονών και από εκεί που φώναζες έξω από την πρεσβεία γίνεσαι καλός φίλος της(και πχ πριν γίνεις πρωθυπουργός χαίρονται που οι προβλέψεις τους δείχνουν ότι θα βγει το κόμμα σου αρκετούς μήνες πριν το πουν οι δημοσκοπήσεις)

  3. θΑΥΜΆΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΌΝΕΝΗ ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΗ , ο ΗΛΙΘΙΟΣ υπουργός που έλυσε το ΒΟΡΕΙΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ και τώρα θα μας λύσει και το ΑΛΒΑΝΙΚΟ , αποχαιρετάτε τους ΗΠΕΙΡΟΤΕΣ

  4. ΕΧΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΨΕΙΤΙΚΟ ΗΛΗΘΙΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ.ΜΟΛΙΣ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΓΡΙΕΥΗ ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ. ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΕΣ ΑΛΛΑΖΟΝΑΣ ΑΥΤΑΡΕΣΚΟΣ ΜΕΧΡΙ ΓΕΛΟΙΟΥΗΤΑΣ , ΒΛΕΠΕ ΤΑ HAPPY BIRTHDAY TO YOU ΣΤΟΝ ΝΙΜΙΤΣ ΤΟ ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΝΑΤΟ WE ARE THE WORLD . ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ.ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ . ΕΝΑΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ.

  5. Νίκος Κοτζιας == Αριστείδης Στεργιάδης Β΄

Comments are closed.