Ρίξτε Την Κυβέρνηση Εδώ Και Τώρα! Η Θα Αποτρέψετε Την Εθνική Καταστροφή Στο Σκοπιανό; Η Θά Είστε Τσάμπα Μάγκες!


Η Τσάμπα Μάγκες Πέθαναν, Οχι γιατί τους πάτησε το τρένο, αλλά γιατί τώρα στα δύσκολα πρέπει να δείξουν στο Ελληνικό Λαό, κατα πόσο μάγκες είναι με πράξεις, και όχι με αερολόγια!


Τώρα που ο Τσίπρας δίνει το όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς, η δήθεν Πατριώτες,Εθνικιστές, του Κόμματος Χρυσή Αυγή, που κόπτονται για την Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών, και άλλη δουλειά δεν έχουν να κυνηγούν Πακιστανούς, στα τόσα προβλήματα που ταλανίζουν την Ελλάδα, θα έχουν τα Αρχίδι@  να παραιτηθούν μαζικά ώστε να ρίξουν την Κυβέρνηση Σύριζα ΑΝΕΛ, Να προκληθούν Εκλογές, και να μην περάσει η συμφωνία με τους Σκοπιανούς?

Ο δέ Βασίλης Λεβέντης, Πρόεδρος Ένωσης Κεντρώων, όλο μιλάει για αν παραδώσουμε το όνομα της Μακεδονίας, θα έχουμε κάνει εθνικό έγκλημα,ότι αν συμβεί αυτό, τότε ο Πρωθυπουργός θα πρέπει να κάνει χαρακίρι,προσθέτοντας πως οι βουλευτές που θα το ψηφίσουν, μετά, θα τρέχουν να κρυφτούν! ΟΚ  Προεδράρα, γιατι δεν παραιτήσε εσεί και το Κόμμα σου να μας σώσεις Εθνικός? Τι σημασία έχει να το  καταψηφίσεις, όταν αυτο θα έρθει στην Βουλή, η θα το αποτρέψεις, η θα είσαι συνένοχος σε ένα έγκλημα που συντελείται, και το γνωρίζεις!

Απο την άλλη ο Καψοκαμμένος θα πραγματοποιήσει σήμερα Τρίτη, στις 11:00, έκτακτη συνέντευξη Τύπου, όχι για να ρίξει την Κυβέρνηση για το ονοματολογικό των Σκοπίων, αλλά για θέματα που αφορά σε ζητήματα του κόμματος ( και κάποιος Χέστ@κέ ) «Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, βρίσκονται σε τακτική επικοινωνία και διαρκή ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα και κρίσιμα ζητήματα. Η αυριανή συνέντευξη Τύπου αφορά ζητήματα του κόμματος» αναφέρουν χαρακτηριστικά, με τον αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Γιώργο Κατρούγκαλο να ξέρει κάτι παραπάνω, υποστηρίζοντας ότι και οι ΑΝΕΛ θα ψηφίσουν τη συμφωνία όταν έλθει στη Βουλή.

Νιπτω τας χειρας τους, και Προδότες όλοι!

Άρθρο  Σπύρος Πρίφτης    email: [email protected]

http://priftisnews.blogspot.com/2018/06/blog-post_11.html
loading...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger

1 σχόλιο :

  1. όποιο κόμμα διαφωνεί, στην παράδοση του ονόματος, να δηλώσει από τώρα, ότι δεν θα αναγνωρίσει την υπογραφή της συμφωνίας,

    ΑπάντησηΔιαγραφή