Οι Σαρακατσαναίοι κήρυξαν «ανεπιθύμητους» τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο αντάμωμά τους

Διαβάστε την ανακοίνωση – Το 38ο Αντάμωμα των Σαρακατσαναίων είναι προγραμματισμένο για το τριήμερο 22-23-24 Ιουνίου στο Περτούλι Τρικάλων

Μετά την υπογραφή της συμφωνίας για την μετονομασία των Σκοπίων σε «Βόρεια Μακεδονία» οι Σαρακατσαναίοι δεν δέχονται τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στα Περτουλιώτικα λιβάδια.

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr σε ανάρτησή του ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σαρακατσαναίων Γιώργος Μουτσιάνας είναι ξεκάθαρος στις θέσεις του.

Το 38ο Αντάμωμα των Σαρακατσαναίων είναι προγραμματισμένο για το τριήμερο 22-23-24 Ιουνίου στο Περτούλι Τρικάλων και αναμένονται και φέτος χιλιάδες εξ αυτών, από κάθε άκρη της χώρας.

loading...

4 thoughts on “Οι Σαρακατσαναίοι κήρυξαν «ανεπιθύμητους» τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο αντάμωμά τους

  1. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΣΑ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΛΕΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΛΟΙ Ν' ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΣΑΣ!!

  2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ 8,23.ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟ.ΚΑΙ ΟΛΟΙ,ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ,ΠΑΣΟΚΟΙ,ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ,ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΙΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΠΕΝΑΚΗ,ΤΗΣ ΝΔ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΤΕ,ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ,ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ.ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΞΕΦΤΕΛΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΩΞΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΩΞΑΜΕ ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝ.Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ?ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ,ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΦΑΙΔΡΟΥΣ ,ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ,ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ?ΠΟΤΕ?

  3. ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

  4. ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

Comments are closed.