Τόσκας για “Ρουβίκωνα”: Και έξω από τον Λευκό Οίκο πετούν χαρτάκια, αλλά δεν συλλαμβάνονται

«Και έξω από τον Λευκό Οίκο πετούν χαρτάκια σε διαμαρτυρίες, αλλά δεν συλλαμβάνονται», υποστηρίζει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας ερωτηθείς για τον «Ρουβίκωνα».

Συγκεκριμένα, μιλώντας στα “Νέα Σαββατοκύριακο”, ο κ. Τόσκας λέει: «Υπάρχουν πάνω από100 περιπτώσεις στις οποίες οδηγήθηκαν στα δικαστήρια μέλη της ομάδας αυτής. Αυτή είναι η πρακτική που εφαρμόζεται σε παραβατικές συμπεριφορές. Προσπαθούμε να συλλαμβάνουμε όσους εκτρέπονται και παραβαίνουν τον νόμο και τους οδηγούμε στη Δικαιοσύνη»

«Από εκεί και πέρα, αν ο κ. Μητσοτάκης θέλει να υλοποιήσει αυτό που άφησε να εννοηθεί με δηλώσεις του, ότι θα αλλάξει τον νόμο, ότι θα θεσπίσει «ιδιώνυμο», αν κατάλαβα καλά, τότε θα πρέπει να προβληματιστούμε όλοι για τις πρακτικές που πρεσβεύει και πιθανόν για θεμελιώδεις δημοκρατικές αρχές που θα θιχτούν. Θυμίζω ότι και έξω από τον Λευκό Οίκο πετούν χαρτάκια σε διαμαρτυρίες, αλλά δεν συλλαμβάνονται» προσθέτει.

Για τον κ. Τόσκα, «το κύριο πρόβλημα στα Εξάρχεια το δημιουργούν κάποιοι μπαχαλάκηδες οι οποίοι παρουσιάζονται δήθεν ως επαναστάτες αλλά συνδέονται ή χρησιμοποιούνται από κυκλώματα εμπορίας ναρκωτικών. Συνδέονται και – εκούσια ή ακούσια – αυτά υπερασπίζονται».

«Οι οδηγίες προς την αστυνομία είναι να βρίσκεται στο πλευρό των κατοίκων και να δρουν άμεσα ακόμα και αν υπάρχουν εμπόδια», καταλήγει για το θέμα των Εξαρχείων.

loading...

1 thought on “Τόσκας για “Ρουβίκωνα”: Και έξω από τον Λευκό Οίκο πετούν χαρτάκια, αλλά δεν συλλαμβάνονται

  1. ΡΕ ΣΚΑΤΟΒΛΑΧΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΦΕΤΖΗ ΠΟΡΤΙΕΡΗ ΤΟΥ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΣΦΟΥΓΟΚΩΛΗ ΡΕ ΛΟΥΣΤΡΕ ΑΧΡΗΣΕ ΨΥΓΕΙΑ ΝΕΡΟΧΥΤΕΣ 400 ΚΙΛΑ Ο ΕΝΑΣ ΜΟΛΟΤΟΦ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΤΕΣ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΣΙΚΛΗ ΚΑΡΑΜΙΚΑ ΝΑΝΑΙ!! ΠΟΣΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ!! ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΙΣΑΙ? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΒΛΆΚΑ? ΓΙΑ 700 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΓΙΓΜΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΠΑΣΚΙΝΑΚΙ ΓΙΑΤ ΕΓΩ ΕΙΜΑ ΤΕΚΝΟ ΜΠΑΣΚΙΝΑ ΕΠΙ ΕΝΔΟΞΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ Ι. ΜΕΤΑΞΑ ΚΟΠΡΙΤΗ ΕΤΩΝ 65 ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΓΙΑ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΤΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ ΕΝΕΚΑ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΚΗ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΤΟΤΕ ΜΟΛΙΣ ΔΗΛΩΝΕΣ ΟΤΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕΣ ΑΣΕ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ αδεια να δου μηΠως ειναι κουμμουνιστρια η γυναικα σου? ο μπαμπασ η? Η ημανα τη?? τα αδεφια τησ οτι και να ητανα σου δινανε ποδι μαλακα γιατι απλως δεν θελανε να επιβαρυνθει το κρατος απο εξοδα και ετσι μεχρι που αποφασιασν και νομιμοποιησαν τον γαμο των μπακινων τοτε ειχμε την στοιχειωδη ασφαλιστκη καλυψη. Κατα τα αλλα μειωνμετε ο εληνικος πληθυσμοσ αλλα εσενα βλακα ουτε που σε ακουμπαει αυτο ετσι? οι λαθροκαυλοι λαθροκοπρανοι να αυγατιζουν καθε μερα και εισαι χαρομενοσς ετσι βλακα? αμα πεθανει κανενας μπατσακος στα αρχιδια σου εσενα ετσι?. αναλωσιμος ειναι και η χηρα του θα παρει για κανα δυο χρονια απο 300 ευρω συντακη τον μηνα και ολα καλα ε??εμενα μαλακα ο γερομπασκινας πατερας μου 2.11 υψος ητανε και στην αλβανια πηγε και οι συντροφοι σου λήστοκουμουνισυοσυμμοριτες τον πιασανε μαζι με αλλους και πηγαινε η μανα μου στην ελασσωνα στο βουνο στομ στρατοπεδομ που ειχαν στησει οι εαμοβουλγαεοι κομιτατζδσε να τον βλεπει μεσω Ερυθρου σταυρου λογω του οτι η πουτανα ο ΜΙζεριας η Σουλτανα ο πρωτος πουστης κουμμουνκσοσυμμοριτης δεν ζουσε τοτε ο Τσε γκεβαρα να τον ειχε πιστολησει με το 45αρρι του δεν επετρεπε σε κανεναν αλλον να παει μονο στον ΔΙΕΘΝΗ ΕΡΥθΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΚΛΑΤΟΜΑΛΑΚΑ και εσυ υπηρετεις αυτα τα κατακαθια γαμω τα γαλονια που σου δωσανε και σε ταιζουμε ξευτιλα….ουυυστ να χαθεις βρωμιαρη αθλιε…..

Comments are closed.