ΣΥΡΙΖΑ: Να καταδικάσει ο ΠΑΟΚ τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα ή συλλογικότητα, δεν θα πάρει άδεια από τις κάθε λογής ακροδεξιές και περιθωριακές ομάδες για να πραγματοποιήσει εκδηλώσεις για τη συμφωνία με την FYROM ή για οποιοδήποτε άλλο θέμα», τονίζεται στην ανακοίνωση

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στη σκιά των επεισοδίων που σημειώθηκαν σε εκδήλωση του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.

Στο κείμενο γίνεται αναφορά σε «ακροδεξιές και περιθωριακές ομάδες», ενώ το κυβερνών κόμμα ζητά από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, να καταδικάσουν τα γεγονότα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα ή συλλογικότητα, δεν θα πάρει άδεια από τις κάθε λογής ακροδεξιές και περιθωριακές ομάδες για να πραγματοποιήσει εκδηλώσεις για τη συμφωνία με την FYROM ή για οποιοδήποτε άλλο θέμα. Τα θλιβερά επεισόδια που συνέβησαν έξω από την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη, δεν εκφράζουν ούτε τους πολίτες της Θεσσαλονίκης, ούτε κανέναν δημοκρατικό πολίτη, ούτε κανέναν υγιή φίλαθλο ομάδας» τονίζει στην ανακοίνωση του το κυβερνών κόμμα.

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει πως «περιμένουμε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να καταδικάσει αυτές τις άθλιες ενέργειες που γίνονται εξ ονόματος συνδέσμου του ιστορικού συλλόγου του ΠΑΟΚ. Περιμένουμε από το σύνολο του δημοκρατικού κόσμου και από όλα τα πολιτικά κόμματα, να πάρουν έμπρακτα αποστάσεις από τέτοια νοσηρά φαινόμενα για τη δημοκρατία. Και βέβαια, περιμένουμε από τη ΝΔ να αντιληφθεί ότι η σύμπλευση με τις ακροδεξιές λογικές και το περιθώριο, την καθιστά και την ίδια μέρος του».

loading...

8 thoughts on “ΣΥΡΙΖΑ: Να καταδικάσει ο ΠΑΟΚ τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη

  1. εγω που ειμαι ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ καταδικαζω απεριφραστα τη συμφωνια που εκαναν οι ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ με τα σκοπια και ονομαζω ολους οσους ψηφισαν τη καταπτυστη συμφωνια Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ
    ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!

  2. ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΑΛΛΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ ΧΟΝΤΡΟ-ΚΟΤΖΙΑΣ

  3. ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΜΠΑ ΣΤΟ ΒΕΛΙΔΕΙΟ,Β3ΒΑΙΑ ΕΚΕΙ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΣΚ@ΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΔΕΝ 5Ο ΤΡΩΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ,ΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟΉ ΣΤΟ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ ΚΑΙ ΣΤΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΩΝ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΜΕΝΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ,ΤΩΝ ΜΟΝΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ.

  4. ΠΑΟΚ: Να Καταδικάσει Ο ΣΥΡΙΖΑ Το ξεπούλημα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στις ΠΡΕΣΠΕΣ

  5. ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΑΠΛΥΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΕΙΚΑ ΕΣΕΝΑ ΜΟΥΝΙ ΛΕΝΙΝΙΤΗ ΣΑΠΙΕ ΛΕΠΡΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΟΑΠΛΥΤΕ ΜΗΤΑΦΙΔΗ….ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΑΣΑ ΜΑΣ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΡΟΙΣΤΥΧΕ ΛΕΠΡΕ ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΕ ΣΚΥΛΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΟΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΟΥΣΙ ΤΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΛΕΛΕΥΩ ΤΑ ΚΩΛΙΑ ΤΗΣ ΛΕΠΡΕ…ΟΥΥΥΣΤ ΓΑΜΗΜΕΝΕ….

  6. Ουστ παλιό μλκ, μια ζωή η κομμουνιστές να σπέρνουν την διχόνοια….καρφάκι δεν τους καίγεται τη θα γίνει μετά….

  7. ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΗ Ο ΞΥΡΙΖΑ ΕΞΑΡΧΙΔΙΑΚΟΥΣ ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ.

Comments are closed.