Π.Καμμένος: «Όποιος φοράει κουκούλα συμμετέχει σε πράξεις κατά του πολιτεύματος»

Με μια νέα ανάρτηση στο twitter ο Πάνος Καμμένος σχολιάζει την επίθεση Ρουβίκωνα στο γραφείο του Κώστα Κατσίκη, χωρίς όμως να κατονομάζει τους Ρουβίκωνες. Απλά αφήνει να εννοηθεί πως και αυτοί, συμμετέχουν σε προπαρασκευαστικές πράξεις κατά του πολιτεύματος.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Όποιος φοράει κουκούλα, όπου και αν ανήκει, όταν εκφοβίζει εκλεγμένους συμμετέχει σε προπαρασκευαστικές πράξεις κατά του πολιτεύματος, όπως λέει και ο Λαός μας “ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται”. Καμία δεν φορά και εισπράττει…».

Όποιος φοράει κουκούλα όπου και αν ανήκει όταν εκφοβίζει εκλεγμένους συμμετέχει σε προπαρασκευαστικές πράξεις κατα του πολιτεύματος όπως λέει και ο Λαός μας» ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται». Καμία δε φορά και εισπράττει ….
loading...

13 thoughts on “Π.Καμμένος: «Όποιος φοράει κουκούλα συμμετέχει σε πράξεις κατά του πολιτεύματος»

  1. Ε, τι περιμένετε; Βγάλτε έναν νόμο που να λέει ότι όποιος φοράει κουκούλα θα συλλαμβάνεται. Ο Αδωνης θα τον ψηφίσει σίγουρα.

  2. ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ. ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΑΚΚΟΥΛΑ

  3. Καλοκαίρι στην πόλη 2018: Οι Θεοί του Ολύμπου πάνε διακοπές
    Καλοκαίρι 2018, για πρώτη φορά στα χρονικά συνέβη κι όποιος θέλει το πιστεύει! Η κατοικία των θεών, ο Όλυμπος, έχει ερημώσει. Οι θεοί αποφάσισαν, επιτέλους, να πάνε διακοπές και να επισκεφθούν αγαπημένους προορισμούς. Τα σχέδια τους, όμως, ανατρέπονται! Ένα απρόσμενο γεγονός έρχεται να ταράξει την ανεμελιά των διακοπών τους και να θέσει σε κίνδυνο την κυριαρχία τους στον Όλυμπο. Ποιος είναι αυτός που με δόλο προσπαθεί να αρπάξει την εξουσία από τα χέρια τους; Δέκα μέρες είναι αρκετές για να ανακαλύψουμε όλη την αλήθεια; Γεμίζουμε τις αποσκευές μας με φαντασία, θάρρος και αποφασιστικότητα κι ερχόμαστε στον Ελληνικό Κόσμο για να λύσουμε αυτό το μυστήριο!

    ΄Ελα, Μπούλη, κάτι για το δικό σου βεληνεκές. Τρέχα να δηλώσεις συμμετοχή.

  4. Ααα ρ κουφαλιτσα χοντρομπαλα παλι την εκανες την οεταξεσ την μαλακια σου Δεν σου εχουν πει να ην βιαζεσαι? Και στο φικι φικι ετσι βιαστικος εισαι? Βρε τους στειλλατε για να μην την κανει και αυτος κατσικα για αυτο πηγαν προειδοποιηση ηταν…χα χα χααααααα παντωσ εχεις πολυ πλακα αντε να ζησεις να σε ξεχασουμε…αααα χα χα χα χα χα χααααααα

  5. ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΦΟΡΑΝΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΟΥΤΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ

  6. ΣΚΑΣΕ……ΜΑ ΛΑ ΚΑΑΑΑΑΑ…….ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ……ΞΕΦΤΥΛΑ……ΩΡΑΙΑ Η ΚΑΡΕΓΚΛΑ;………..ΠΩΣ ΠΑΝΕ Η….ΟΦΣΟΡ……..ΡΕΜΑΛΙ………ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ……..ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ

  7. ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ!…ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΒΓΑΛΤΕ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΦΟΡΑΕΙ ΚΟΥΚΟΥΛΑ. [ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΦΟΥΤΕΡ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΨΑΛΙΔΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΒΟΥΝ.] ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΟΣΚΑΣ ΠΟΙΟΙ ΜΠΕΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΜΕ ΜΟΛΟΤΩΦ!, ΠΟΙΟΙ ΠΕΤΑΝΕ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΜΟΥΤΖΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ.

  8. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ. ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ 15-16 ΕΝΑ ΨΗΛΟ ΠΑΙΔΙ 1.86 ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΤΙ ΦΟΥΤΕΡ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΗ ΡΕ ΜΗΝ ΦΟΡΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΕΡΝΑ ΚΑΝ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΕΡΤΖΕΛΕΔΕΣ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑΝΕ ΠΕΤΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΠΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΗΝ ΣΕ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΡΟΠΑΛΟ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ. ΟΧΙ ΡΕ ΜΠΑΜΠΑ ΔΕΝ ΠΑΩ ΕΓΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ? ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΓΕΡΑΜΠΗ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΥΛ ΝΤΥΣΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΑ ΛΙΓΟ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΠΑΣΚΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΚΑΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΙ'ΕΣΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΜΠΑΤΣΟΛΥΡΙΑ ΔΕΝ ΤΟΧΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ

  9. koukoules eseis prepei na foresete opos stin katohi.giati tetoioi eiste dosilogoi prodotes.ekeinoi toulahiston itan 'grafikoi'eseis eiste telios xediantropoi pou den forate.

  10. Κι εκείνοι δεν ήταν γραφικοί, φασίστες και προδότες ήταν. Με τους ναζί πλακάκια τα είχαν κάνει για τα λεφτά. ΄Ομως τότε ο ελληνικος λαός θα τους ξέσκιζε που προδίδαν γι' αυτό φορούσαν κουκούλες. Σήμερα ο ελληνικός λαός -ή τουλάχιστον η πλειοψηφία του- ταυτίζεται μαζί τους και τους ψηφίζει. Οπότε γιατί να φορέσουν κουκούλες;

  11. Πάντως τα γεγονότα δείχνουν ότι αυτοί που φοράνε κουκούλες συνήθως είναι αριστεροί. Ένας μεγάλος αριστερός είπε ότι ο αριστερόστροφος φασισμός είναι ο χειρότερος φασισμός.

  12. grafikoi se parenthesi,o prodotis einai prodotis me h; horis koukoula.oi symerimoi den hreiazontai koukoules.gia na atieutoume kai pali oi palioi proddtes itan pio grafikoi.

Comments are closed.