Σαμαράς: Ο λαός σας λέει να μην πουλήσετε τη Μακεδονία – Θα λογοδοτήσετε!

«Έχετε γίνει σκοπιανότεροι των σκοπιανών, αποσταθεροποιείτε την Ελλάδα, βάζετε μπουρλότο στα Βαλκάνια, τα δίνετε όλα για την καρέκλα» σημείωσε στην ομιλία του, απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, ο πρώην πρωθυπουργός

Έχοντας βρεθεί στο στόχαστρο των βουλευτών της πλειοψηφίας και των κυβερνητικών στελεχών ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος ανέβηκε στο βήμα χειροκροτούμενος από τους βουλευτές της ΝΔ, απάντησε στον πρωθυπουργό και επισήμανε τις ευθύνες του:

«Κύριε Τσίπρα, [που δεν είστε εδώ, αλλά ξέρω ότι μας ακούτε]. Εγώ πολέμησα για το Σκοπιανό. Ενώ εσείς τα δώσατε όλα»! «Από την ταραχή σας, βρίσκεστε και σε πλήρη σύγχυση. Με συκοφαντείτε ως πολύ «αδιάλλακτο». Και ταυτόχρονα με συκοφαντείτε ως πολύ “υποχωρητικό»! Διαλέξτε επιτέλους: για ποιό από τα δύο θα με συκοφαντήσετε; Γιατί και τα δύο δεν μπορούν να ισχύουν» προσέθεσε.

Εγώ δεν δημιούργησα κανένα πρόβλημα. Το δημιούργησαν ο Στάλιν και ο Τίτο, αλλά για αυτό ο κ. Τσίπρας δεν μας είπε τίποτα». Απάντησε και στην κριτική ότι δεν αντέδρασε όταν διαλύθηκε η Γιουγκοσλαβία. «Εγώ πέτυχα να μην αναγνωριστούν τα Σκόπια, τόνισε και χαρακτήρισε «ανοησίες» τα σχετικά επιχειρήματα.

loading...

4 thoughts on “Σαμαράς: Ο λαός σας λέει να μην πουλήσετε τη Μακεδονία – Θα λογοδοτήσετε!

  1. Έχει έναν ακόμα λόγο να υπερασπίζεται την Μακεδονία μας ο Σαμαράς.

    Ο κορυφαίος μακεδονομάχος Παύλος Μελάς ήταν προπάππος του.
    Τιμή και δόξα στους μακεδονομάχους.

    Ντροπή και αίσχος στους ΣΥΡΙΖ Α ΝΕΛ.
    Η ιστορία θα τους κατατάξει στους Εφιάλτες.

  2. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ?ΣΑΝ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟ.ΠΟΛΥ ΘΛΙΒΕΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΚΑ.ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΑΜΕ,ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ.ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΜΙΑΡΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΟΥΡΑ ΤΟΥΣ.ΒΡΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΖΑΜΙΩΝ ΨΗΦΙΣΕ,ΤΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΨΗΦΙΣΕ,ΜΟΝΟ ΔΕΚΑΤΕΣΕΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΕΚΟΨΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ,ΒΡΕ ΤΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΨΗΦΙΣΕ,ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕ,ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΩΝ ΨΗΦΙΣΕ,ΣΕ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ,ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕ ΑΝΗΛΕΩΣ ΚΟΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.ΤΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ.ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΥΛΑΓΟΜΑΣΤΑΝ.ΤΟΥΣ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ.Η ΕΛΛΑΣ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ….

  3. ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΕΙΣΕ ΕΣΥ ΠΡΟΔΟΤΑΡΑ ΠΟΘ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΘΕΙΣ…..ΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ …ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΝΑΕΙ,,ΤΣΟΥΖΕΙ,,,ΠΑΛΙΟΠΡΟΔΟΤΗ

  4. ΚΙ ΕΣΥ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΗΣ ΛΕΛΕ!

    ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΗΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ "ΨΗΛΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑ"… (ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟ;)

    ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΑΣ (ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ..) ΟΙ ΚΟΓΚΟΛΕΖΟΙ!!!

Comments are closed.