Οι κορυφαίες γκάφες του Κυριάκου Μητσοτάκη

Οι κορυφαίες  γκάφες του Κυριάκου Μητσοτάκη: Από τον πολιτικό κρατούμενο και τον Αϊνστάιν, μέχρι τον Ρουσσώ και τον εξωγήινο. Όλη η αριστεία σε ένα βίντεο.

loading...

1 thought on “Οι κορυφαίες γκάφες του Κυριάκου Μητσοτάκη

  1. http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/search/label/ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
    ΤΡΑΙΑΝΟΣ ΠΑΝ (ΕΑΜ Β.ΥΔΡΟΧΟΟΣ )
    (… Ο Κυριάκος από τότε που υπάρχει, ζει και «προοδεύει» ως ο γιος του πατέρα του. Ο τενεκές ο ξεγάνωτος, ο οποίος έχει τελειώσει ως «αριστούχος» το πληρωμένο Κολέγιο του Σαμαρά και του Παπανδρέου …Ο άχρηστος, που δεν έχει δώσει καν πανελλήνιες εξετάσεις να «μετρηθεί» έστω και μία φορά απέναντι στους «κοινούς» Έλληνες …Ο βλάξ με τις πιο εύκολες σπουδές σε ένα καλά διαλεγμένο για τη φήμη και τα ακριβά του δίδακτρα Κολέγιο…)

    Οσάκις εμφανίζεται, το μόνον που επιτυγχάνει είναι να επαναβεβαιώνει την ανεπάρκεια του …

    Ο Κούλης Μιζοτάκης παριστάνει το χαζό και κάνει γαργάρες το πόθεν έσχες της Μαρέβας, τα δανεικά και αγύριστα του Κήρυκα Χανίων, τις ιδιαίτερες σχέσεις με τον Χριστοφοράκο, τον Παπασταύρου, τις αργομισθίες στενών του συγγενών στο Ερρίκος Ντυνάν, τις απευθείας αναθέσεις σε εταιρεία της ανεψιάς του Αλεξίας -κόρη της Μπακογιάννη- στον Ερυθρό Σταυρό, τα παρκαρισμένα εκατ. ευρώ σε χώρες της Λατινικής Αμερικής από την αδερφή του Ντόρα Μπακογιάννη και ένα σωρό άλλα…

Comments are closed.