Το τέλος της Αριστεράς

Επιτέλους τέλος. Εξήντα χρόνια μετά από την επικράτηση του εθνικού στρατού κατά των κατσαπλιάδων ο Αλέξης Τσίπρας θα γραφτεί στην ιστορία ως ο πολιτικός που έβαλε ταφόπλακα στην αριστερά της Ελλάδας.

Ακόμη και στο συνεπές στις αρχές του και τις ιδέες του ΚΚΕ γιατί και αυτό θα την πληρώσει τα επόμενα χρόνια.

Και δεν ήταν καθόλου τυχαία η ομολογία από πλευράς Κουτσουμπά του λάθους που έκανε η αριστερά με την υπόθεση του Μακεδονικού. Αποστάσεις προσπαθεί να πάρει από τους ψευτοαριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ για να μην εξαφανιστεί.

Η γραβάτα του Αλέξη είναι πλέον η θηλιά στο λαιμό κάθε αριστερού. Όχι ότι ήταν κάτι διαφορετικό όλοι αυτοί που έκαναν καριέρες πουλώντας ευαισθησίες, κοινωνικά δικαιώματα, λαϊκές κατακτήσεις και άλλες μπούρδες. Εμείς ξέρουμε ότι αν δεν είσαι δουλευταράς, αν δεν είσαι ικανός κι αν δεν έχεις όρεξη και όραμα δεν πας πουθενά. Είτε είσαι απλά ένας πολίτης είτε είσαι χώρα ολόκληρη.

Ο Τσίπρας φόρεσε τη γραβάτα, αγκαλιάστηκε με τον ψεκασμένο, την έβγαλε στη συνέχεια και πήρε το σακίδιο να πάει διακοπές στο Λονδίνο οικογενειακώς.

Διότι χρειάζεται και η επανάσταση την ξεκούρασή της. Ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να δένετε και να λύνετε μια γραβάτα; Θέλει κουράγιο, ειδικά από ανθρώπους που ποτέ δεν έκαναν κάτι στη ζωή τους, που ποτέ τους δεν δούλεψαν, που ποτέ τους δεν αγόρασαν με δικά τους λεφτά γραβάτα ή φιόγκο.

Οι εικόνες που είδαμε στο Ζάππειο και οι φωτογραφίες από το Λονδίνο τελειώνουν μια και καλή το αφήγημα της αριστερής διακυβέρνησης. Οι χειρότεροι καπιτάλες είναι γιατί δεν έβγαλαν και ποτέ τους λεφτά, μια ζωή παράσιτα του πολιτικού συστήματος ήταν.

Τι να μας πει για λαϊκούς αγώνες ο φιογκάκιας; Ίδιος με τους καμμένους είναι, ίδιος με τους ξεφτίλες που έκαναν πολιτικές καριέρες ξεφτιλίζοντας κάθε έννοια δημοκρατίας. Και μιας και μιλάμε για σύμβολα, δείτε τη γραβάτα απέναντι στη… Μακρόνησο. Δείτε τους αγωνιστές της αριστεράς σε παραλληλισμό με τον Αλέξη.

Βάλτε το γαρίφαλο του Μπελογιάννη με τον φιόγκο του Τσίπρα. Συγκρίνετε τον Λεωνίδα Κύρκο με τον Πάνο Καμμένο. Άξιοι της αριστεράς…

Η δεξιά στην Ελλάδα θα πρέπει να σηκώσει άγαλμα στον Τσίπρα γι’ αυτό που έκανε στην αριστερά. Τέτοια… ανασκολόπηση δεν την περιμέναμε. Τόσα χρόνια αγώνων της δεξιάς να τους τελειώσουν και ήρθε ένας… αριστερός και τους διέλυσε μέσα σε τρία χρόνια. Αυτό είναι τεράστια επιτυχία. «Ευχαριστούμε Αλέξη».

Τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και στο εξής στην Ελλάδα; Δυστυχώς θα πρέπει να περιμένουμε άνοδο της ακροδεξιάς, κυρίως λόγω των εγκληματικών λαθών. Θα πρέπει να περιμένουμε επίσης άνοδο των ακροαριστερών, των…. Ρουβίκωνων που θα παίρνουν ένα όπλο και μια βόμβα και θα καθαρίζουν κόσμο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μεταλλάσσεται σε… ΠΑΣΟΚ και επίσημα, σε σοσιαλδημοκρατία και είναι θέμα χρόνου να χαθεί όπως χάνεται σε όλη την Ευρώπη. Κι εδώ είναι η ευκαιρία της δεξιάς.

Να ηγεμονεύσει πολιτικά. Θα τα καταφέρει; Μόνο με σοβαρότητα, αποφυγή των λαθών του παρελθόντος και πολιτική που θα βοηθά τις κοινωνικές τάξεις πραγματικά κι όχι με αριστερές παπάτζες.

Antinews

loading...

2 thoughts on “Το τέλος της Αριστεράς

  1. TA ΤΑΒΕΡΝΟΜΑΖΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΣΟΥΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

  2. ΟΙ ΨΥΧΙΚΑ ΛΕΠΡΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΟΜΟΝΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Comments are closed.