ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ …

…ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΜΗΝΥΣΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΠΟΙΝ.ΚΩΔ. ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!! ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΘΡΙΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΣΑΣ ΝΑ
ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΟΥΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 134-137 ΠΕΡΙ ¨ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ¨ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΖΗΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΔΑΦΩΝ ΣΕ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ ΔΗΛ. ΕΧΟΥΜΕ ¨ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ¨ ΠΟΙΝ.ΚΩΔ. 138-152  !!!

ΚΕΡΒΕΡΟΣ

<< ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΥ “ΧΡΗΣΤΟΥ V” , ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ,ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΣΙΑΤΣΙΟ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΤΑΞΑΝ ΤΙΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΚΟΤΖΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΔΙΑ ΔΟΛΟ ΣΚΟΠΙΜΟΥ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΝΟΜΙΚΩΣ ΑΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΩΝ ΜΗΝΥΣΕΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΤΟ ΒΕΒΑΙΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΕΩΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ, ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣΘΟΥΝ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ “ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΣΑ” ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΑΚΥΡΩΝ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ” ΠΤΑΙΕΙ Η ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.__

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΣΙΑΤΣΙΟ :::

1ον: ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΤΑΞΑΝ ΤΙΣ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΝΟΜΙΚΩΣ ΑΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.__

2ον: ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΣΙΑΤΣΙΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ “ΤΣΑΤΣΟΣ” ΚΑΙ “ΤΣΙΑΤΣΙΟΣ” ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΙΔΕ::: ΕΒΡΑΙΟ ΤΣΑΤΣΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΕΒΡΑΙΟ ΤΣΑΤΣΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟ, ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟ ΤΣΑΤΣΟ ΠΡΩΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ “ΑΓΕΤ–ΗΡΑΚΛΗΣ” ΤΣΙΜΕΝΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΒΟΛΟΥ.__

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΛΙΓΟ Κα ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΟΥΠΑ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΩΣ ΟΡΘΗ ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΟΤΖΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΘΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΝΟΜΙΚΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΥ “ΧΡΗΣΤΟΥ V” , KAI ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΗΣ ΑΠΕΣΤΑΛΗ ΩΣ EMAIL ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ “KERBEROS–HELLAS” (ΕΔΩ), AΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΣΕΩΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΟ– ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΑΛΒΑΝΟ– ΣΛΑΒΙΚΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΥΤΟ–ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ, ΑΥΡΙΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΟ–ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΝ ΚΩΝ/ΛΗ Η’ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ”, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ”ΕΛΙΑΜΕΠ” ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ(?) ΥΠΕΞ(ΒΕΡΕΜΗΣ–ΛΟΝΤΟΣ– ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ), ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΛΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ , Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ.!!! __

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ Κα ΜΑΡΟΥΠΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΟ ΑΓΓΛΟΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ “ΒΡΕΤΑΝΙΑ” ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ.__

ΔΙΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Α::: ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Ο.Ε.Α., ΒΟΛΟΣ.__

ΔΙΑΒΑΣΤΕ — ΔΙΑΔΩΣΤΕ— ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΑΡΘΡΟ !!!!

Συχνά αρκετοί επικαλούνται την ακροτελεύτια διάταξη περί εσχάτης προδοσίας τόσο για το μνημόνιο όσο και και για τους λόγους του σκοπιανού. Πιστεύετε όμως πως κάτι τέτοιο θα γίνονταν ως πολιτική κοινοβουλευτική ψηφοφορία, εάν δεν είχε εξασφαλιστεί και προσυμφωνηθεί προηγουμένως απ΄ άλλους όσους χρειάζεται θεσμικά για να γίνει το ξεπούλημα;;

Η κατηγορία για εσχάτη προδοσία αφορά το πολίτευμα και τον υποκειμενικοποιημένο πλέον σφετερισμό της εξουσίας, και όχι τη διαπραγμάτευση τμήματος Εθνικής κυριαρχίας που γίνεται από προδότες, όπως τελείται αυτή τη στιγμή κατάχρηση πληρεξουσιότητας μέσω κατάχρησης όλων των εξουσιών και όσον αφορά το σκοπιανό και όσον αφορά τον αποπληθυσμό της Ελλάδος μέσω οικονομικής εξόντωσης, αλλά και άλλων πολιτιστικών μεθόδων αντικατάστασης του πληθυσμού.

Άρα ως κατηγορία η εσχάτη προδοσία εκλαμβάνεται ως έμμεση, δηλαδή παραμένει μια έκκληση προς την κρίση αυτών των ίδιων που κυβερνάνε να θεωρήσουν ότι γίνεται «σφετερισμός της λαϊκής κυριαρχίας» ώστε να μην επικυρωθεί σαν διακρατικό «φεκ» και νόμου του κράτους η κοινοβουλευτική ψήφιση συμφωνίας παραχώρησης κάποιου ονόματος που θα ζημίωνε και θα έθετε υπό αμφισβήτηση και κίνδυνο τα εθνικά μας κυριαρχικά συμφέροντα.
Δεν γίνεται καμία αναφορά περί Εθνικής κυριαρχίας στο 120 αλλά για «λαϊκή κυριαρχία» ενώ οι κίνδυνοι από το σκοπιανό αφορούν τμήμα Εθνικής κυριαρχίας.

«Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων.
» Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.»

Συγνώμη για την μερική απογοήτευση, αλλά στην ακροτελεύτια διάταξη δεν εμπίμπτει άμεσα και ξεκάθαρα το αξιόποινο για προδοσία στο Σκοπιανό και για αναμενόμενους κινδύνους αμφισβήτησης της Εθνικής κυριαρχίας.
Ένα πολύ συγκεκριμένο και πολύπλοκο θέμα δεν πρέπει να ανάγεται σε εμεσότητες και γενικότητες περί διαφύλαξης ουσιαστικά του μεταπολιτευτικού κατεστημένου και κρίσης των πραγμάτων από το ίδιο.Οι ιδέες του Ζαν-Ζακ Ρουσσώ περί λαϊκής κυριαρχίας δεν μπορούν να βοηθήσουν πολύ σε αυτό το διακρατικό θέμα. Δεν βοήθησε η «φωνή του λαού» ούτε λήφθηκε από το δικαστικό σώμα υπόψιν στις υποθέσεις μηνύσεων για το μνημόνιο που ενδεχομένως έμοιαζε κάπως περισσότερο σχετικό και βάση ενωτισμού αριστερών και δεξιών παρατάξεων.

Το 120 δεν αφορά άμεσα το θέμα της ονοματοδοσίας, σίγουρα δεν θα αποκομιστούν πολλά μέσω αναμενόμενων μηνύσεων στηριγμένες πάνω και μόνο στην ακροτελεύτια διάταξη.

Σίγουρα θα θυμάστε ως αλληλουχία δρώμενων την περίπτωση προσφώνησης Μπενάκη προς Παπούλια στις 8/2/2005.

Σύμφωνα με την προσφώνηση, από το προδοτικό πολιτική κατεστημένο στο κράτος της μπανανίας ευημερία θεωρείται προς χάρις κάποιας ασαφούς ειρήνης και ασφάλειας ο περιορισμός της κυριαρχίας και εθνικών συνόρων. Θα έπρεπε να συλληφθούν. Δίνουν έμφαση στην αοριστία περί ειρήνης και ασφάλειας για να προσβάλουν και την ασφάλεια και την διεθνή ειρήνη της χώρας.

Απάντηση

Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΠΑΡΑΜΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΜΦΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ μέρος 2
Για να συνδεθεί ο σφετερισμός της λαϊκής κυριαρχίας με πλάνη και σφετερισμό εξουσίας προς προδοσία και συμφωνία μέσω συνεννόησης με ξένη δύναμη για παράδοση Εθνικής κυριαρχίας πέραν του ότι χρειάζονται εκατοντάδες σελίδες δικογραφίας ίσως και άνω των χιλίων που κανένας ποτέ δεν έχει γράψει, ούτε αυτές οι ψευτομηνύσεις που γίνονται ή θα γίνουν για το σκοπιανό θα περιέχουν, δεν θα είναι δυνατόν να ευσταθούν ως μηνυτήριες αναφορές και παραπομπή για προδοσία, εάν δεν περιλαμβάνει αναφορές σε άλλα άρθρα του πκ καθώς και τεκμηρίωση για το που θα οδηγήσει η συμφωνία. ΄Ολοι γνωρίζουμε πως το κοινοβουλευτικό σώμα στη συντριπτική του πλειοψηφία δεν είναι αφοσιωμένο στην Πατρίδα, αλλά υπάρχει κενό περιγραφής για τη νομική μομφή περί ελείψεως αφοσίωσης στην Πατρίδα εξαιτίας της ψήφισης για το ονοματολογικό εάν δεν γίνουν αναλυτικά κατανοητά ως μομφή οι κίνδυνοι του ξεπουλήματος του ονόματος στα Σκόπια και αναγνωρίσεις μακεδονικής ταυτότητας και γλώσσας ενώ αυτές οι αναγνωρίσεις συνεπάγονται με τους επιθετικούς επεκτατισμούς του γειτονικού κρατιδίου.

Εάν οι μηνύσεις και εξώδικα στηρίζονται μόνο στην ακροτελεύτια διάταξη θα κατέληγαν στην υποκειμενική κρίση εάν δεν περιλαμβάνουν και αναφορές σε ακριβείς παραβιάσεις των πολιτικών και ακριβείς παραπομπές στον ποινικό κώδικα. Θα έχουν την τύχη όπως αυτά τα εξώδικα με συμπληρώσεις έτοιμων φορμών που έγιναν εναντίον του μνημονίου τα οποία κυκλοφορούσαν στο διαδύκτιο.

Εάν παραχωρηθεί η ονομασία μπορεί να γίνει επίκληση άρθρων του δευτέρου κεφαλαίου περί προδοσίας της Χώρας π.κ άρθρα 138 και κυρίως 139 151 (και το 140) για τον σχηματισμό νομικής μομφής προδοσίας εις βάρος της διπλωματικής αποστολής και της κυβέρνησης, και όσων οργανωμένων φορέων έχουν δηλώσει ανοιχτά και εγγράφως ή ως κίνημα την υποστήριξη «μακεδονικής ταυτότητας» και σε ψευτοαλυτρωτικές διαθέσεις των Σκοπίων και όσων τελικά παραβιάζουν καταχραστικώς μέσω των εξουσιών την πληρεξουσιότητα ( άρθρο151 πκ) και υπερψηφίσουν την παραχώρηση του ονόματος και την αναγνώριση κάποιας «εθνοτικής μακεδονικής ταυτότητας» για προδοσία της χώρας και συνεργασία με εχθρικές δυνάμεις αφού μηχανορραφούν ως εντεταλμένοι ξένων δυνάμεων και στρατιωτικών δογμάτων ξένων χωρών θέτοντας μεθοδευμένα σε διαπραγμάτευση τμήμα της εθνικής κυριαρχίας.

Απάντηση

Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΠΑΡΑΜΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΜΦΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ μέρος 3

151
Όποιος ως πληρεξούσιος του ελληνικού κράτους ή συμμάχου του, διεξάγει με κάποια άλλη κυβέρνηση υποθέσεις του εντολέα του με πρόθεση κατά τέτοιο τρόπο που να μπορεί να προκύψει βλάβη για τον εντολέα, τιμωρείται με κάθειρξη.

151 ΠΕΡΙ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΣ – ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ισχύει άμεσα και ξεκάθαρα, η κυβέρνηση (ως πληρεξούσιο όργανο) διεξάγει υποθέσεις με άλλη κυβέρνηση και προκαλεί βλάβη στον εντολέα του, τον Ελληνικό λαό που η εθνική κυριαρχία είναι ζωτικά συνυφασμένη με το Εθνος-λαο. Ισχύει επίσης και από τη στιγμή που συμφωνήθηκε η σύμβαση του μνημονίου με δέσμευση της Εθνικής κυριαρχίας.

138 ΠΕΡΊ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΣ -ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ Σωματική βία για να συγχωνεύσουν εδάφη με άλλη χώρα μπορεί να ασκήσουν άλλοι αντί των εγκάθετων της κυβέρνησης, όπως οι «εγγυήτριες» δυνάμεις των Σκοπίων εξαιτίας σειράς των κυβερνητικών αποφάσεων εδώ στη «μπανανία». Βάσει του 138 σωματική βία ή απειλή σωματικής βίας μπορεί να θεωρηθεί και η πραξικοπηματικού τύπου βία 135 137 πκ προς αυτούς που προσπαθούν να ανακόψουν την προδοσία.
Όπως σπασμωδική παρεμπόδιση από προδοτικό τμήμα κρατικού μηχανισμού και τμήματος σωμάτων ασφαλείας ( με τη πιθανή συνδρομή του παρακράτους ) ως «εμφύλιο» αντικρουόμενο ταυτόχρονο αντιπραξικόπημα παρεμπόδισης συλλήψεων πολιτικών που συμφώνησαν στην παράδοση της ονομασίας γνωρίζοντας, ή μη, πως νομιμοποιούν και επικυρώνουν τις προθέσεις ψευδοαλυτρωτισμού δημιουργίας της ηνωμένης μακεδονίας και προσάρτησης της Ελληνικής Μακεδονικής περιφέρειας που αποτελεί κύριο και μοναδικό
σκοπό του «μακεδονισμού» των Σκοπίων και διεθνών ψευτομακεδονικών λομπυ.

Πιθανή διαταγή συλλήψεων και άρα σωματικής βίας από εγκάθετους εναντίον και καταχραστικώς προς όσους διαφωνούν ή προς όσους θέλουν να συλλάβουν τους επίορκους για προδοσία σχηματίζει περιεχόμενο μομφής εναντίον των εγκάθετων ως προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας, αφού οι συλλήψεις επί της ουσίας πολιτικών κρατουμένων θα μεθοδεύονται ώστε να
διευκολυνθεί η προδοσία της συγχώνευσης εδαφών σε άλλο κράτος. Και οι δύο πλευρές θα επικαλούνται (μόνο) προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας.

Οι συμφωνούντες με την παράδοση του ονόματος θα δρουν με πρόσχημα τη σταθερότητα μόνο του πολιτεύματος ή για κάποια αποφυγή αποτροπή κατάλυσης του κοινοβουλευτισμού, εξαπολύοντας το δικό τους τμήμα κρατικού και παρακρατικού μηχανισμού, και οι μη συμφωνούντες θα προσπαθούν να αντικρούσουν την προδοσία του σφετερισμού λαϊκής κυριαρχίας, αλλά και της προδοσίας της χώρας και παράδοσης εθνικής κυριαρχίας.

Απάντηση

Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΠΑΡΑΜΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΜΦΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ μέρος 4

Όπως τονίστηκε δεν αφορά άμεσα την προστασία Εθνικής κυριαρχίας το 120. Η μορφή του πολιτεύματος δεν συνεπάγεται πάντα, και αναλόγως με ποιους εξετάζουν τις υποθέσεις, με τα συμφέροντα της Εθνικής κυριαρχίας.

Έτσι στο κράτος της «μπανανίας» οι εγκάθετοι θα διατάζουν συλλήψεις ή θα ζητούν βοήθεια από τους νατοϊκούς, τις σταθμευμένες μεραρχίες ή ιδιωτικούς στρατούς για να σταματήσουν τις αντιδράσεις, με επίκληση την τάξη και την καταστολή εξέγερσης και παρακινήσεων «εσχάτης προδοσίας», ήτοι αντίστροφα οι προδότες θα επικαλούνται το 120. Κάποια προβοκάτσια σίγουρα θα επινοηθεί και θα χρησιμοποιηθεί για τον άνωθεν σχεδιασμό.

Κάνουν όμως ολέθριο λάθος, πιθανότατα θα ασκήσουν σωματική βία για να διευκολύνουν πολιτικά τη μεθόδευση απώλειας και συγχώνευσης εδαφών με άλλο κράτος. Το κράτος, ή τμήμα αυτού, συμμετέχοντας στην εξυπηρέτηση αυτονόμησης της περιφέρειας, ακόμα και με τη συμμετοχή συμμάχων, διαπράττουν όσοι επίορκοι συμμετέχουν και προδοσία της χώρας 138-151 πκ και προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας 135 137 120-4.

Σωματική βία θεωρείται και η εντολή για σύλληψη κάποιου ο οποίος βάσει του νόμου ΄θέλει να εφαρμόσει το σύνταγμα και τους νόμους ώστε να αποτρέψει προδοσία, αλλά αποτρέπεται μέσω σωματικής βίας από εντολές μερίδας εξουσίας του ίδιου του προδοτικού κράτους.

Αναδεικνύεται ενδεχομένως και η σημασία του «πολιτικού κρατούμενου» που μάλλον ανάγεται στο άρθρο 135 -137 ΠΕΡΊ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΏΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ από μερίδα του κράτους.

Η σωματική βία σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται να είναι κατ΄ανάγκην παραστρ/τικη για να εμπίπτει στο νόμο αφού παράστρ/τικα μπορεί να φερθεί και μέρος του κράτους ζημιώνοντας τη χώρα. Το σύστημα θα προσπαθήσει να αντιστρέψει τα πράγματα και να κατηγορήσει για εσχάτη προδοσία όσους αντιστέκονται στην συγχώνευση και απώλεια εθνικής κυριαρχίας.

Κάποιοι μάλιστα διαδίδουν πως όσοι υποστηρίζουν παρέμβαση του στρατού για το μακεδονικό είναι»εσχάτη προδοσία» ως απόδειξη πως η διαφύλαξη του σάπιου πολιτικού συστήματος μιας (οποιασδήποτε) χώρας που συγκροτεί δήθεν κάποια μορφή πολιτεύματος (κατεστημένου με πρόσχημα το πολίτευμα) δεν συνάδει πάντα τη διαφύλαξη εθνικής κυριαρχίας.

139 ΠΕΡΙ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΣ – ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ. Εξαιτίας της παράδοσης του ονόματος θα προσπαθήσουν να γονατίσουν τον Ελληνικό λαό για να περάσει σταδιακώς και μέσω διοικητικών αλχημιών και αποκέντρωσης η περιφέρεια χωρίς σύρραξη στα Σκόπια. Εξαιτίας όμως αυτής της συμφωνίας εάν αμφισβητηθεί η Εθνική κυριαρχία θα είναι πραγματικά αιτία πολέμου ή σύρραξης και προσβολή της διεθνούς ειρήνης της χώρας. Δηλαδή το αντίθετο της δήθεν ειρήνης και σταθερότητας που επικαλούνται, όπως στην προσφώνηση της Μπενάκη. Το αν προδώσει ο στρατός αμαχητί ή συμφωνήσει στην προσάρτηση περιφέρειας σε ξένη δύναμη είναι άλλο θέμα, δηλαδή θα καταστούν κι΄ αυτοί ως προδότες. ΄Ηδη αποστρατιωτικοποιούν τη Μακεδονία.

Η κυβέρνηση της μπανανίας συνεννοείται και διαπραγματεύεται με ξένη κυβέρνηση με σκοπό να επιφέρει αποδεδειγμένα καταστάσεις που θα προκαλέσουν σύρραξη αφού τα σκόπια θα μπορούν να επεκτείνουν εξαιτίας τετελεσμένων τον αλυτρωτισμό τους και κάτω από πολύ ευνοϊκότερες για τα σκόπια συνθήκες «κληρονομικών εθνοτικών αναγνωρισμένων δικαιωμάτων» και χώρας με ονομασία και περιγραφές περιέχουσες το όνομα περιφέρειας ¨Μακεδονία» γειτονικής χώρας. Επίσης με μηχανορραφίες η κυβέρνηση εκθέτει με πρόθεσή του το ελληνικό κράτος σε κίνδυνο εχθροπραξιών σε σχέση με το 140 πκ.

Ισχύει λοιπόν το 139 αφού εάν ενταθούν οι διεκδικήσεις ή τεθούν τετελεσμένα για την απώλεια της περιφέρειας, τότε επέρχεται διατάραξη της διεθνούς ειρήνης και πόλεμος ή σύρραξη με τα σκόπια και τις «εγγυήτριες δυνάμεις» ακόμα και εάν θεωρούνται σε κάποιους οργανισμούς σύμμαχοι.

Απάντηση

ίου 2018 – 8:35 μ.μ.
Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΠΑΡΑΜΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΜΦΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ μέρος 5

Διαχειριστείτε τις πληροφορίες κατά βούληση και για νόμιμους λόγους με δεύτερη και τρίτη γνώμη άλλων. Η στρατηγική είναι απλή: Σχηματίζουμε μομφή και για όσους κρατικούς «πεφωτισμένους» θα θεωρούσαμε «σωτήρες» και καταφύγιο υπό άλλες συνθήκες, εφόσον συμμετέχουν και αυτοί από διαφορετικό τμήμα της εξουσίας στην προδοσία. Είμαστε επιφυλακτικοί με όλα τα μέρη της εξουσίας, εφόσον ένα τέτοιο γεγονός μειοδοσίας δεν γίνεται να προχωρήσει εάν δεν είναι συνεννοημένοι όλοι μεταξύ τους. Άρα ανάλογη θα είναι και η νομική κίνηση, ή ό,τι άλλο, εναντίον τους.

Άρα εάν συντελεστεί η προδοσία δεν θα επιτρέψουμε να κάνουν τους πατριωτικούς φορείς «μπαλάκι» για την εύρεση και απόδοση ευθυνών. Δεν θα επιτρέψουμε να σχηματίσουν εκείνοι (οι προδότες) πρώτοι ψευτομομφή.
Θέλουμε να διασώσουμε την Εθνική κυριαρχία της χώρας και όχι λυόμενα περιστασιακά κατεστημένα.

Το κείμενο φυσικά δεν έχει μορφή νομικής και μηνυτήριας αναφοράς ούτε είναι πομνημα, ούτε μέσο στρέψεως εναντίον πολιτεύματος κάποιας χώρας, ούτε ερμηνείες, αλλά ένα δοκίμιο με επισημάνσεις νομικού περιεχομένου και όχι μηνυτήρια σύνταξη αναφοράς. Ο σκοπός είναι η δημιουργία εύλογων επιφυλάξεων για φωνές και αιτήματα κάποιων «συμπληρώσεων» έτοιμων φορμών με ψευτομηνύσεις για εσχάτη προδοσία κατόπιν εποπτείας και σύνταξης δικηγόρων και μη, που ίσως θέλουν να συγκαλύψουν το μέγεθος των πράξεων της κυβέρνησης. Αυτές οι μηνύσεις θα καταλήξουν στο ράφι ή στα σκουπίδια όχι επειδή είναι μόνο προδοτικό το δικαστικό σύστημα, αλλά γιατί δεν είναι τεκμηριωμένες, δεν συνδέουν τίποτα απολύτως.

Η κυβέρνηση της μπανανίας, εκλεγμένη παρά ταύτα, δεν προσπαθεί κατά την παρούσα φάση δια της βίας να συγχωνεύσει εδάφη με άλλο κράτος, αλλά δια της τρέχουσας πολιτικής συνεννόησης με ξένη κυβέρνησης και δια της κατάχρησης πληρεξουσιότητας 151 πκ και γενικότερης συγκεκαλυμμένης μεθόδευσης, ήτοι μηχανορραφίας σε συνεννόηση με ξένη κυβέρνηση εις βάρος εθνικών διακρατικών θεμάτων που θα οδηγήσουν σε χειρότερα.
Επίσης η κυβέρνηση είναι νόμιμα εκλεγμένη αν και έχει προδώσει ουσιαστικά σε όλα τα θέματα τη λαϊκή βούληση, όμως η εσχάτη προδοσία τόσο για το σκοπιανό όσο και για την παράδοση της εθνικής κυριαρχίας μέσω του μνημονίου δεν αποδεικνύεται εάν δεν γίνουν συνδυασμοί με έμφαση σε άλλα άρθρα αλλά πιθανώς και σε διεθνείς διατάξεις.
Διαχειριστείτε τις πληροφορίες κατά βούληση και προσοχή στην αντεστραμμένη κίνηση κατηγορίας «εσχάτης προδοσίας» στις έσχατες στιγμές από το ίδιο, ή τμήμα του ίδιου του προδοτικού πολιτικού και δικαστικού, αλλά όχι Εθνικoύ συστήματος.

Xristos V.

kerberos-hellas

loading...

5 thoughts on “ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ …

  1. Ανώνυμος15 Μαΐου 2018 – 6:12 μ.μ.
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΠΑΓΙΔΑ. ΟΙ ΠΑΝΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ. ΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΔΙΚΑΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις και η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας [από τα συντονιστικά των μεγαλειωδών συλλαλητηρίων της 21/1 και 4/2/2018], προβαίνουν στην ακόλουθη δήλωση:

    Τα δυο συλλαλητήρια που έγιναν με σκοπό την αποτροπή παραχώρησης εκ μέρους της κυβέρνησης του ονόματος της Μακεδονίας στην σύνθετη ονομασία της γειτονικής χώρας των Σκοπίων, συγκέντρωσαν 500.000 το πρώτο της Θεσσαλονίκης, και 1.500.000 το δεύτερο, της Αθήνας, Έλληνες πολίτες.

    Τα συλλαλητήρια αυτά μετετράπησαν σε Εθνοσυνελεύσεις και εξέδωσαν ψηφίσματα του Ελληνικού Λαού, διά των οποίων δόθηκε ειδική εντολή στην κυβέρνηση.

    Τα ψηφίσματα αυτά, που επιδόθηκαν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό, απαγόρευσαν την παραχώρηση του ονόματος επ’ ουδενί όρω.

    Έκτοτε η κυβέρνηση στερείται της οποιασδήποτε εντολής για διαπραγμάτευση του συγκεκριμένου ζητήματος.

    Αν εμμένει ο υπουργός εξωτερικών και η κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει, στην συνέχιση της διαπραγμάτευσης με κατάληξη προσωπική τους, η οποία είναι (όπως και σήμερα διαπιστώνουμε καθώς συνεχίζουν να παραχωρούν το όνομα της Μακεδονίας), προφανώς, αντίθετη προς την εντολή που τους επιδόθηκε από την πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, κατά την διάρκεια των συλλαλητηρίων, οφείλουν να προβούν ανυπερθέτως σε δημοψήφισμα.

    Πανμακεδονικές ανακοίνωση – Ξυπνήστε ρε
    http://www.ksipnistere.com/2018/05/blog-post_723.html

    Ανώνυμος15 Μαΐου 2018 – 5:52 μ.μ.

    AΦΗΣΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥ ΡΑΓΙΑΔΙΣΤΑΝ. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ Δ.Σ. ΣΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΒΟΘΡΟΚΟΜΜΑΤΑ.

    ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ, ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.

    ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ ΤΟ ΠΑΙΖΑΤΕ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ "ΣΥΜΦΩΝΟΙ" ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΠΑΡΑΓΦΡΑΦΟΣ 4, ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. OTAN ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΘΡΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

    ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΤΕ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ" ΣΕ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΠΛΕΠΤΑ. ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ :

    ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ, ΚΑΤΑΧΗΤΙΚΑ, ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ ΑΘΛΗΜΑ, ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ, ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ, ΑΡΘΡΟ 120 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4, ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΛΗΝΙΔΕΣ.

    OΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΨΙΜΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΙΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΗΘΟΣ, ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΛΠ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.

    ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΙΑΔΑΚΙΑ ΜΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ, ΠΑΝΟ, ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ, ΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ.

  2. ΡΕ ΜΑΚΑΚΕΣ ΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΤΙ ΠΟΙΟ ΑΠΛΟ ,ΚΑΝΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΞΠΕΡ ΣΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ .ΣΑΣ ΕΜΠΟΦΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ? ΑΝΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΥΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΕΤΕ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΔΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΟΠΟΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΛΑ ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΗΜΑ ΕΠΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΒΣΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ.

  3. Γιατί, το να πιστεύει εμφανώς λάθος κανείς ότι γίνεται εσχάτη προδοσία, δηλαδή ότι με την εκχώρηση του ονόματος θίγεται μόνο ο "λαός" και ο ψευτοπατριωτισμός των κομματόσκυλων, κομματικών συντεχνιών και συνδικαλιστών και μασόνων λαμογιών της βουλής και τα πουστοpride, αφού αυτό είναι πλέον "λαϊκή κυριαρχία", είναι κάποια νεα θρησκεία για τους "νεομακεδονομάχους" των δημοψηφισμάτων που δεν πρέπει να διαταραχτεί; Αυτά νομίζετε πως είναι τα σοβαρά που θα θιχτούν σε σχέση με το ξεπούλημα του ονόματος;
    Αυτοί όλοι μαζί ξεπουλάνε το όνομα.!!!

    Που βλέπεις το λίβελο δεν υπάρχει καμία συκοφαντία ούτε είναι το κείμενο τέτοιο!!!!.
    Η αλήθεια εαν διασπάει για καλό σημαίνει πως θα βγεί κάτι καλύτερο και αποτελεσματικότερο.

  4. Λόγια και δικαιολογίες νάχουμε να λέμε.Α ν δεν βρίσκεις κάτι σωστό και πιστεύεις ότι εσύ είσαι ο σωστός τίμιος και σοφός πατριώτης προχωράς και κάνεις αυτό που πιστεύεις ,αν δεν το κάνεις ? είσαι μιά κοτουλα που νομίζει ότι γενά χρυσά αυγά και κακαρίζει το κατόρθωμα της .Αν πάλι σου λείπουν τα χρήματα γιά να καταθέσεις τη μήνυση πες το με όνομα και διευθυνση και θα βρούμε τη λύση .Αν δεν το κάνεις βγάλε τουλάχιστον το σκασμό και μη υπονομευεις τις προσπάθειες άλλων .

  5. Δεν υπάρχουν διαφορετικές οδοί δικονομίας σε αυτό το θέμα. Εκτίθονται άγρια οι νομικοί των παμμακεδονικών.
    Το κείμενο γράφει τα αυτονόητα και το άγνωστο άτομο που το έγραψε μπορεί να μην έχει την κατάρτιση να στοιχειοθετήσει απόλυτα μηνυτήρια αναφορά.
    Γι΄αυτό το πράγμα χρειάζονται εισαγγελείς και και team σύστασης επιτροπής εξιδικευμένων ποινικολόγων διεθνούς δικαίου μαζί με διπλωμάτες για να γίνει σωστά.

Comments are closed.