ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΕΡΙ ΠΟΛΕΜΩΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ!





…αυτοί πού λένε με αυτοπεποίθηση ό Θεός δε θα αφήσει να μάς βρει κανένα κακό… από των εχθρών θα σκοτωθούν τα ξίφη…

Κατά τον ίδιο τρόπο μιλούν σήμερα ή Ευρώπη και ή Αμερική: δεν πρόκειται να μάς συμβεί κανένα κακό!

…όποιος είναι στον κάμπο θα σκοτωθεί στη μάχη κι όποιος είναι στο σπίτι θα υποκύψει από την πείνα και τις αρρώστιες. Όσοι επιζήσουν θα καταφύγουν στα βουνά.
Άραγε δε μπορεί ό Θεός να οδηγήσει τούς Κινέζους στην Ευρώπη;

Αγ.Νικολάου Βελιμίροβιτς

EΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ, στρατηγέ, να διαβάσουμε δύο τρεις σελίδες ακόμα από την Αγία Γραφή του Θεού και να κλείσουμε. Οι Άγιοι Προφήτες τού Θεού είδαν καθαρά, ότι ό Θεός επιτρέπει στους ασεβείς ανθρώπους και λαούς τον πόλεμο όπως επιτρέπει το λοιμό, την πείνα, την ξηρασία, το σεισμό, τις κάμπιες, τις ακρίδες και άλλα δεινά, τα όποια θα έπρεπε να συνετίσουν τούς ασεβείς και να τούς επιστρέψουν στο Θεό.

Έστειλα την κάψα του λίβα και μούχλα στα σιτηρά σας, τούς κήπους και τ` αμπέλια σας ξέρανα, ή ακρίδα αφάνισε και τις συκιές σας και τις ελιές σας, κι όμως εσείς σε μένα δε γυρίσατε.

Σάς έστειλα πανούκλα, όπως εκείνη πού έστειλα στην Αίγυπτο, έκανα θάνατο να βρουν τα παλικάρια σας στη μάχη κι άφησα τ’ άλογά σας να αιχμαλωτιστούν, έκανα των πτωμάτων ή αποφορά να σάς γεμίσει τα ρουθούνια στα στρατόπεδό σας. Κι όμως εσείς σε μένα δε γυρίσατε (Άμ. 4, 9-10).

Όλες αυτές οι συμφορές έπληξαν και την Ευρώπη, όμως εκείνη δεν επέστρεψε στον Κύριο, παρά μιλά για ειρήνη ενώ της αξίζει ό πόλεμος. Όμως δεν υπάρχει ειρήνη για τούς ασεβείς λέγει ό Κύριος (Ήσ. 48, 22).

Αφού την ειρήνη βεβηλώνουν με τις αμαρτίες και τις ανομίες, πού πολεμούν ενάντια στο Θεό. Τούς τρελούς θα σκοτώσει ή ειρήνη τους, ενώ τούς ανόητους θα καταστρέψει ή ευτυχία τους. Τ

α Σόδομα και τα Γόμορρα δεν καταστράφηκαν από τον πόλεμο, αλλά εν καιρώ ειρήνης, άσεβή ειρήνη. Απέσυρα την ειρήνη από το λαό μου, λέει ό Κύριος (Ίερ. 16,5). Γιατί ό αγαθός Κύριος αποσύρει την ειρήνη από έναν λαό; Επειδή οι άνθρωποι μιλούν για ειρήνη με τούς φίλους τους, όμως στην καρδιά τους στήνουν παγίδες.

Γιατί δε θέλω να τούς επισκεφτώ; Λόγω αυτής της διπροσωπίας και της υποκρισίας τους, τα πτώματα θα κείτονται σαν κοπριά στα χωράφια και πίσω από τούς θεριστές σα χερόβολα κι ούτε ένας δε θα βρεθεί να τούς περισυλλέγει (Ίερ. 9, 8-22).

Ή μεγάλη υποκρισία κυριάρχησε στους ηγέτες των χριστιανικών λαών, πού άν και μιλούσαν διαρκώς για την ειρήνη στήν πραγματικότητα κρυφά έκλειναν συμφωνίες ό ένας με τον άλλον. Και κάθε κρυφή συμφωνία τους σήμαινε πόλεμο.

Τούς ασεβείς θα παραδώσει στη μάχαιρα, λέγει ό Κύριος (Ίερ. 25, 31). Τούς παρέδωσε και θα τούς παραδώσει.

Για την καταστροφή της Ιερουσαλήμ και των Εβραίων οι άγιοι προφήτες τα προφήτευσαν μέχρι λεπτομέρειας. Γίνατε χειρότεροι από τούς λαούς πού βρίσκονται γύρω σας, δε βαδίζετε σύμφωνα με τούς νόμους μου και δεν τηρείτε τις εντολές μου (Ίεζ. 5, 7).

Γιατί άλλαξε ποτέ ένα έθνος τούς θεούς του, ακόμα κι άν δεν ήταν θεοί; Όμως ό λαός μου αντικατέστησε τη δόξα μου με ανίσχυρα είδωλα (Ίερ. 2,11). Οι χριστιανικοί λαοί κατέστησαν πολύ χειρότεροι από τούς μη χριστιανικούς λαούς στις καθημερινές ανομίες τους.

Κι όσο οι μη χριστιανικοί λαοί κρατούν σφικτά ακόμα τούς «θεούς» τους, τα είδωλα, τόσο ανάμεσα στους χριστιανικούς λαούς γίνεται όχι απλά προπαγάνδα, αλλά ανοικτή εκστρατεία ενάντια στο Χριστό Θεό.

Το ίδιο ακριβώς συνέβαινε με τούς μονοθεϊστές Εβραίους πριν την καταστροφή τους.

Όσο οι ειδωλολάτρες γύρω τους με πίστη τηρούσαν τα είδωλά τους, τόσο οι Εβραίοι απομάκρυναν τον Έναν Θεό και παραβίαζαν τις εντολές Του. Ό Θεός τιμωρούσε τούς Εβραίους, όμως εκείνοι συνέχισαν και πιο πέρα με τις ανομίες και τα παραπτώματα.

Γι` αυτό ό προφήτης φώναζε: Κύριε, τούς κτύπησες, όμως αυτοί δεν πόνεσαν. Τούς συνέτριψες, όμως δε διορθώθηκαν. Αποδείχτηκαν πεισματάρηδες κι αρνήθηκαν να επιστρέψουν σ’ εσένα (Ίερ. 5, 3).


 Ό Κύριος όμως προειδοποιεί τους ανθρώπους σταματήστε τις παραβάσεις σας εναντίον μου και ανανεώστε την καρδιά σας και το φρόνημά σας, γιατί θέλετε να πεθάνετε Ισραηλίτες;





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ





loading...

4 thoughts on “ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΕΡΙ ΠΟΛΕΜΩΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ

  1. EΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΟΕΒΡΑΙΑΣ ΜΟΥΛΟΠΑΙΔΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΓΙΟΥΣ ΠΡΟΦΙΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΙΘΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΗΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΛΟΙ ΤΟ ΓΕΝΝΙΜΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ!!! ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΗΞΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΙΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΟΥΛΕ??? ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΕΑΝ ΘΑ ΝΙΚΙΣΟΥΝ Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΓΙ Η ΛΕΥΚΙ ΑΡΚΟΥΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. ΠΟΡΔΟΣΠΟΡΕ ΚΛΑΝΙΑΣ ΓΕΝΝΗΜΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΔΑΣ ΕΓΓΟΝΗ 2:46 μ.μ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΣΩΡΡΟΚΑΤΑΝΥΞΗΣ

    ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΑΤΗ ΕΛΕΝ ΜΑΝΕΣΗ

  3. Έχει καταντίσει ενοχλητικό πια όλα τα λαμόγια του σώρρα να βρίζουν, πετάξτε τους έξω απο το μπλόκ.

  4. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ "ΦΙΛΤΑΤΟΥΣ" ΡΑΒΙΝΟΥΣ 2.58μ.μ., 6.28μ.μ.,

    ΣΤΟΝ…"ΞΥΠΝΙΟ" ΕΙΣΤΕ, ΤΟΝ "ΣΩΡΡΑ" ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ…
    ΣΤΟΝ…"ΥΠΝΟ" ΕΙΣΤΕ, ΤΟΝ "ΣΩΡΡΑ" …ΠΑΛΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ…

    ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ, ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΗΔΑΝΕ, ΠΑΛΙ ΤΟΝ "ΣΩΡΡΑ" ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ…?

    ΣΑΣ "ΕΘΙΞΕ" ΤΟΝ…"ΑΒΡΑΑΜ" ΣΑΣ, Η' ΤΗΝ…"ΣΤΟΑ" ΣΑΣ…Ο 2.46μ.μ. ?

    …"ΑΠΕΣΥΡΑ ΤΗΝ…"ΕΙΡΗΝΗ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο…ΚΥΡΙΟΣ"…

    ΤΙ ΣΟΙ…"ΓΑΜΩΘΕΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΠΟΥ "ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ" ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ…"ΠΟΛΕΜΟ" ?

    …ΚΑΙ "Ο…ΛΑΟΣ ΜΟΥ" ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο…"ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ", ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ "ΔΙΔΑΞΕΙ" ΟΙ…"ΑΓΙΟΙ" ΤΗΣ…"ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε." ?

    ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ, "ΠΟΙΟΣ" ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, Ο…"ΘΕΟΣ", Η' Ο…"ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ" ΛΑΟΣ ΤΟΥ ?…

    …ΑΠ' ΟΤΙ …ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ, Ο…"ΜΠΑΓΑΣΑΚΟΣ ΘΕΟΥΛΗΣ" ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ …ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΒΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ…ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΕΠΙ … "ΑΔΙΚΩ" ΤΟΝ…"ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ ΛΑΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ Ο…"ΘΕΟΥΛΗΣ" ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ Ο… "ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ" ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ…

    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ…"ΔΕΣΙΜΟ" ΟΛΟΙ.

    ΕΝΑΣ…"ΑΝΩΝΥΜΟΣ"…

Comments are closed.