Στην Ευελπίδων ο βουλευτής Μπαρμπαρούσης φώναξε : «Η Μακεδονία είναι Ελληνική»,

Ο πρώην χρυσαυγίτης βουλευτής, συνελήφθη το πρωί έξω από το σπίτι του – Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη
Θα αρνηθεί τις κατηγορίες που το αποδίδονται, την ερχόμενη Τετάρτη ενώπιον του ανακριτή ο πρώην πλέον βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης

, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το πρωί στο σπίτι του  στην Πεντέλη και πριν από λίγο οδηγήθηκε στην Ευελπίδων προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα που είχε εκδοθεί σε βάρος του.

Να σημειωθεί ότι Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης διώκεται σε βαθμό κακουργήματος για προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας καθώς είχε καλέσει από το βήμα της Βουλής τις ένοπλες δυνάμεις να συλλάβουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό.

Για «ατυχείς εκφράσεις» κάνει λόγο ο δικηγόρος του

Ο δικηγόρος του πρώην βουλευτή έκανε λόγο για ατυχείς εκφράσεις του εντολέα του οι οποίες, όπως είπε ενσωματώθηκαν στο λόγο του σε μια στιγμή έξαρσης. Ο ίδιος επισήμανε πως η φρασεολογία αυτή του εντολέα του, προφανώς είναι απρόσφορη να προκαλέσει τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται.

Επίσης, ο δικηγόρος του Κ. Μπαρμπαρούση επισήμανε πως ο εντολέας του έχει ήδη ανακαλέσει τις επίμεμπτες φράσεις και θα το επαναλάβει. Τέλος, όπως ανέφερε πρόθεση του Κ. Μπαρμπαρούση ήταν με τη χρήση αυτών των εκφράσεων να θέσει με εμφατικό τρόπο τους πολιτειακούς παράγοντες προ ευθυνών τους.

«Η Μακεδονία είναι Ελληνική» φώναξε έξω από τη ΓΑΔΑ

Ο κ. Μπαρμπαρούσης οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης ώστε να εκτελεστεί το σε βάρος του ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε όταν ο ίδιος κάλεσε, από το βήμα της Βουλής τη στρατιωτική ηγεσία της χώρας να συλλάβει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό.

Ο Μπαρμπαρούσης εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας έξω από το σπίτι του στην περιοχή της Πεντέλης από άντρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ απ’ όπου αποχώρησε πριν από λίγα λεπτά για το Πρωτοδικείο Αθηνών.

Εξερχόμενος από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής φώναξε «η Μακεδονία είναι Ελληνική».

Σημειώνεται ότι σε βάρος του βουλευτή, για τις δηλώσεις του στη Βουλή, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας, με βάση την οποία εκδόθηκε και το ένταλμα σύλληψης.

loading...

2 thoughts on “Στην Ευελπίδων ο βουλευτής Μπαρμπαρούσης φώναξε : «Η Μακεδονία είναι Ελληνική»,

  1. ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΝ ΕΙΠΕ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΗ ΣΥΛΗΦΘΗ Ο ΠΑΚΗΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΚΟΤΖΙΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΟΥΝ ΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

  2. Το αυτονόητο πότε το είπε; ΄Οταν έλεγε αυτά τα λόγια ή όταν ζητούσε συγνώμη και έλεγε οτι δεν τα εννοούσε;
    Η ουσία είναι μία φίλε. Δεν έχουν ούτε το θάρρος της γνώμης τους.
    ΚΟΤΑ ΛΕΙΡΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΉ.

Comments are closed.