Οι ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΑΝΕΛ θέλουν την ΗΠΕΙΡΟ Αλβανική..?????

Πριν λίγο διάβασα σε  ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ μπλογκ ότι  οι οργανώσεις των ΑΝΕΛ της ΗΠΕΙΡΟΥ (ΑΡΤΑΣ-ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-ΠΡΕΒΕΖΑΣ-Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥΣ ΗΠΕΙΡΟΥ-ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ) στηρίζουν τον ΚΑΜΜΕΝΟ.

Επιχειρηματολογούν με μια περίεργη – ακαταλαβίστικη λογική η οποία  βασίζεται στην εξαπάτηση  όσων τους ψήφισαν.

Το ονοματολογικό που αφορά στα  ΣΚΟΠΙΑ  αποτελεί την αρχή της εφαρμογής  του σχεδίου  FEDORA  , το οποίο εξύφαναν   ξένοι  ανθελληνικοί παράγοντες  προ πολλών ετών, και στόχο έχει τον διαμελισμο της  ΕΛΛΑΔΑΣ. Ο σχεδιασμός αυτός  ήταν ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ σε  γνώση του πολιτικού προσωπικού  της χώρας τα τελευταία  τουλάχιστον  σαράντα χρονιά.

Δώσαμε την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ,δώσαμε και ΑΟΖ στα Σκόπια και ο τραγέλαφος υπουργός εξωτερικών  ,θέλει πριν πάει διακοπές (οι οποίες είναι απαγορευτικές για τον ΕΛΛΗΝΑ)  να κλείσει και το θέμα με την ΑΛΒΑΝΙΑ  όπως  δήλωσε..
Τι άλλο είναι διατεθειμένος να δώσει??

Περιφερειάρχη των ΑΝΕΛ ΗΠΕΙΡΟΥ και ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ , γνωρίζεις  ότι η shell  έχει προγραμματίσει   για λογαριασμό  της ΑΛΒΑΝΙΑΣ γεώτρηση στα ΔΙΑΠΟΝΤΙΑ ΝΗΣΙΑ (εντός ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΟΖ)????  Τι έχεις να πεις γι αυτό???

Σήμερα κιόλας όλα τα ξένα μέσα(ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ-ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ κ.λ.π) αποκαλούν τα ΣΚΟΠΙΑ καθαρά ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και όχι  SEVERNA  MACEDONIA  ,τι δεν καταλαβαίνεις???

Πως θα κλείσει ο ΄΄υπουργος΄΄ και το θέμα με την ΑΛΒΑΝΙΑ??? Όπως με τα ΣΚΟΠΙΑ???

Μήπως μας προκύψουν όπως προέκυψε το ΄΄΄ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ΄΄ έθνος το οποίο έχει Σλάβικη γλώσσα και ΤΣΑΜΙΚΗ μειονότητα ??  Και με τι δικαιώματα???
Τα  δείγματα από την πρόσφατη συμφωνία δεν συνηγορούν σε κάτι καλό.

Στηρίζοντας  την κυβέρνηση  μέσω του Α Ρ Χ Ι Κ Ο Λ Ο Τ Ο Υ Μ Π Α  αρχηγού  σας θα έχετε ευθύνη για ότι συμβεί.

Αν οι ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ  μέσα από την ιλαρότητα  η οποία διακατέχει το σύνολο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ λαού στην αντιμετώπιση των εθνικών μας θεμάτων, θέλουν σε πολύ λίγα  χρόνια πιστέψατε με , να γίνουν επαρχία της ΑΛΒΑΝΙΑΣ τι να πω??

Θα ξυπνήσουμε   από τον θολοκουλτουριαρικο  ύπνο  επιτέλους, και να στηρίξουμε  ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗ –ΚΥΡΙΑΡΧΗ  ΠΑΤΡΙΔΑ ,με τον τρισεκατομμύρια πλούτο στα σωθικά της ?

Γιατί και ατομικά όλοι μας και καθένας από σας  δεν θα έχουμε ευοίωνο μέλλον  συν τοις άλλης και οικονομικό.
Οι ΣΚΛΑΒΟΙ και με την θέληση  τους να είναι άλλη , ΣΚΛΑΒΟΙ παραμένουν!!!

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ!!!!!!

loading...

1 thought on “Οι ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΑΝΕΛ θέλουν την ΗΠΕΙΡΟ Αλβανική..?????

Comments are closed.