Πλαστογραφήθηκε η ιστορία της Ελληνικής Μακεδονίας για να δημιουργηθεί η δήθεν Μακεδονία των Σκοπίων

*Γράφει ο Αθανάσιος Τσόκας, μαθηματικός – ερευνητής

Αγαπητοί μου Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες,

Για να δημιουργηθεί αυτό το ψευδομακεδονικό κράτος των Σκοπίων και για να οικοδομηθεί το δήθεν Μακεδονικό Έθνος και η δήθεν Μακεδονική γλώσσα, παραχαράχθηκε και πλαστογραφήθηκε η
ιστορία ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ σε τέτοιο βαθμό που δεν υπάρχει άλλο προηγούμενο στην Παγκόσμια Ιστορία!

Με την ιδιότητα του Μαθηματικού που κατέχω δεν θα μείνω μόνο στην αόριστη επισήμανση: ότι το ψευδομακεδονικό κράτος των Σκοπίων δημιουργήθηκε με την κατάφωρη παραχάραξη της ιστορίας της Μακεδονίας μας αλλά θα προχωρήσω και παρακάτω και θα σας αποκαλύψω:

1) Ποιοι ήταν Παραχαράκτες και σε τι αποσκοπούσαν και

2) Τι είδους παραχάραξη έκαναν και σε τι βαθμό!

Και ας ξεκινήσω πρώτα, από το σκοπό της παραχάραξης της ιστορίας μας.

ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ που πραγματοποιήθηκε το Μάρτιο του 1919, αποφασίστηκε η δημιουργία ‘’ΤΗΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ’’, που θα περιλάμβανε και τη Θεσσαλονίκη μας, με τελικό στόχο την έξοδο της Ρωσίας στο Αιγαίο Πέλαγος.

Έτσι το καθεστώς του Τίτο, με την σύμφωνη γνώμη του Στάλιν, στις 2 Αυγούστου 1944, τη νότια επαρχία της Σερβίας τη Βαρδάσκα (σημερινά Σκόπια) την ονόμασε: ‘΄Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Μακεδονίας’’, φτιάχνοντας έτσι το πρώτο προγεφύρωμα, για τη δημιουργία της μελλοντικής μεγάλης Μακεδονίας του Αιγαίου.

Όμως για να αναγνωριστεί αυτό το ψευδοκράτος της Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας ως νέα εθνότητα, τη Μακεδονική εθνότητα , έπρεπε να έχει τη δική του κρατική υπόσταση, τη δική του ιδιαίτερη γλώσσα (τη Μακεδονική γλώσσα), τι δική του ιστορία (τη Μακεδονική ιστορία), τη δική του Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Μακεδονίας, τη δική του κυβέρνηση και τη δική του ‘’Μακεδονική Βουλή’’.

Έτσι το Τίτο:

Το 1944 ονόμασε ‘’Μακεδονική γλώσσα’’ το προφορικό Βουλγαρικό ιδίωμα, που ομιλείτο και στο ψευδοκράτος των Σκοπίων.
Το 1945 ο Τίτο αυτή τη ψευδομακεδονική γλώσσα, την αναγνώρισε ως επίσημη γλώσσα της Σερβίας!!!
Επίσης το 1945 ο Τίτο (κυρίαρχος ηγέτης της Σερβίας) σχημάτισε Κυβέρνηση και Βουλή, στο ψευδοκράτος των Σκοπίων, τη ψευδομακεδονική Βουλή!!!
Το 1952, κυκλοφόρησε η πρώτη Γραμματική της ψευδομακεδονικής γλώσσας!!!
Και το 1961, κυκλοφόρησε το πρώτο φιλολογικό Λεξικό της δήθεν ‘’Μακεδονικής γλώσσας’’
Το 1968, το κομουνιστικό κόμμα του Τίτο ίδρυσε την ‘’Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Μακεδονίας’’, που δεν την αναγνωρίζει μέχρι σήμερα, καμία ορθόδοξη Εκκλησία!!!
Οι εντεταλμένοι και καλά αμειβόμενοι από τον Τίτο, ιστορικοί της εποχής εκείνης, επινόησαν το ψευδή ισχυρισμό ότι οι Αρχαίοι Μακεδόνες δεν ήταν Έλληνες!!!

Επίσης επινόησαν ότι οι Σλάβοι ενώθηκαν το 6ο αιώνα μ.Χ με του Μακεδόνες (μη Έλληνες) και έγιναν και αυτοί Μακεδόνες!!!!

Και έτσι ως ‘’Μακεδόνες’’ από όλα τα αρχεία του κόσμου, συγκέντρωσαν ό,τι αναφέρετο στη Μακεδονία μας και οικειοποιήθηκαν όλα τα γεγονότα και όλα τα πρόσωπα, που έδρασαν ανά τους αιώνες στη Μακεδονία μας.

Και το 1969 κυκλοφόρησαν την ιστορία του ψευδομακεδονικού Έθνους, που αποτελεί τη μεγαλύτερη πολιτική και ιστορική απάτη σε Παγκόσμια κλίμακα!!!

Χιλιάδες επιστήμονες δούλεψαν δεκαετίες και κυκλοφόρησαν αναρίθμητα βιβλία και περιοδικά για να πείσουν τις λαϊκές μάζες ότι υπάρχει Μακεδονικό Έθνος!!!

Τις δυο τελευταίες δεκαετίες τη σκυτάλη της διαφήμισης του ψευδομακεδονικού κράτους των Σκοπίων, την πήρε ο δισεκατομμυριούχος Σόρος και διαθέτοντας πακτωλό εκατομμυρίων δολλαρίων,  παραπλάνησε ανιστόρητους και αφελείς ανά την Υφήλιο, με αποτέλεσμα, σήμερα που μιλάμε αυτό το ψευδομακεδονικό μόρφωμα των Σκοπίων, να έχει αναγνωριστεί επισήμως με το όνομα: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, από 140 χώρες στο κόσμο!!!

Όλα αυτά τα ιστορικά στοιχεία που σας ανέφερα παραπάνω, για το ψευδομακεδονικό κράτος των Σκοπίων, τα ‘’αλίευσα’’, από τη σπουδαία έρευνα, του Διδάκτορα Ιστορικού κυρίου Πέτρου Γεωργαντζή, από τα καταπληκτικά ιστορικά πονήματα του γνωστού ιστορικού Σαράντη Καργάκου και από άλλων έγκριτων ιστορικών.

Ε, λοιπόν, Αγαπητοί μου Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες, αυτό το ψευδομακεδονικό κράτος των Σκοπίων, αυτό το ψευδομακεδονικό Έθνος με αυτή τη ψευδομακεδονική γλώσσα, δυστυχώς τα περισσότερα κόμματα της Ελληνικής Βουλής, είναι έτοιμα, είναι αποφασισμένα, να το αναγνωρίσουν με σύνθετη ονομασία, που θα περιέχει τη λέξη: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Όμως μια τέτοια αναγνώριση σας ερωτώ: Είναι ή δεν είναι Εθνική προδοσία και μάλιστα σε έσχατο βαθμό; Κατά την ταπεινή μου άποψη είναι μια πασηφανέστατη Εθνική Προδοσία!!!

Αγαπητοί μου Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες !

Μας λένε οι υποστηρικτές της σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό, ένα πολύ φθηνό και παιδαρώδες επιχείρημα, το εξής:

‘’Οι Σκοπιανοί καίτοι δεν είναι Μακεδόνες, δεν παύουν να κατοικούν σε μια περιοχή, που είναι ένα τμήμα της, είναι Μακεδονική Γη (Μοναστήρι – Γευγελή – Πελαγία).

Συνεπώς, ας τους δώσουμε τη λέξη: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, στη σύνθετη ονομασία τους!’’

Μια όμως τέτοια παραχώρηση στους Σκοπιανούς, που δεν είναι Μακεδόνες, ισοδυναμεί με Εθνική Προδοσία, γιατί δίνοντας τους, το όνομα ‘’Μακεδονία’’, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, είναι εφαλτήριο αλυτρωτισμού.

Η δε σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό, εμπεριέχει και αυτή σε μέγιστο βαθμό αλυτρωτισμό, για τους εξής λόγους:

Εάν π.χ. στα Σκόπια, δοθεί η ονομασία: Βόρεια Μακεδονία. Αυτή η Βόρεια Μακεδονία θα είναι Κράτος, ενώ η Μακεδονία μας, θα είναι επαρχία!!!

Και εδώ αρχίζει ο αλυτρωτισμός των Σκοπιανών:

Θα λένε οι Σκοπιανοί: Εμάς το κράτος μας είναι, Βόρεια Μακεδονία. Υπάρχει όμως και η επαρχία μας, Νότια Μακεδονία, που είναι υποδουλωμένη στους Έλληνες.

Πρέπει λοιπόν να την απελευθερώσουμε και να την ενώσουμε, με την μητέρα Βόρεια Μακεδονία μας!!!

Αγαπητοί μου Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες !!!

Τέτοιες προδοτικές θέσεις που ισοδυναμούν με ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, δεν πρέπει να περάσουν!!!

Στο σημείο δε αυτό, αισθάνομαι την ανάγκη να απευθυνθώ προς τον Πρωθυπουργό της χώρας μας, και να του θέσω τα παρακάτω ερωτήματα:

Ερώτημα 1ο

Γιατί, πάτε να παραχωρήσετε το όνομα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς, οι οποίοι δεν είναι Μακεδόνες;

Δεν έχετε υπόψη σας, τη ρήση του μεγάλου Φιλοσόφου Αριστοτέλη, του Αριστοτέλη της Πόλης μας, που μας λέει ότι: ‘’Ο εκχωρών Όνομα, παραχωρεί έδαφος;’’.

Ερώτημα 2ο

Γιατί ο Υπουργός Εξωτερικών της χώρας μας, επισκέφθηκε τη Γερμανία και συναντήθηκε με τον Υπουργό των Εξωτερικών της χώρας αυτής; Τι παζάρευσε με τους δανειστές; Τι αλισβερίσι γίνεται; Μήπως παζαρεύεται το όνομα της Μακεδονίας μας, με την ελάφρυνση του Δημοσίου χρέους μας;

Εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο, ένα έχω να σας πω: Αυτό είναι ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ εσχάτης προδοσίας! Γιατί το όνομα της Μακεδονίας μας, ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ με κανένα τίμημα!

Ερώτημα 3ο

Γιατί τη ψευδομακεδονική γλώσσα των Σκοπίων, πάτε να την αναγνωρίσετε ως Μακεδονική γλώσσα; Εάν, κύριε Πρωθυπουργέ μου βρείτε, έστω και ένα μικρό λογοτεχνικό κείμενο, της δήθεν Μακεδονικής γλώσσας, που έχει γραφεί πριν από τον 20ο αιώνα, τότε η ταπεινότητά μου, θα συμπαραταχθεί μαζί σας και θα επικροτήσει τη θέση σας και θα ταχθεί υπέρ μιας σύνθετης ονομασίας, που θα περιέχει τη λέξη: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Αλλά ένα τέτοιο κείμενο ουδέποτε θα βρείτε.

Ερώτημα 4ο

Γιατί; αφού υπάρχουν τόσα συντριπτικά ιστορικά στοιχεία και Αρχαιολογικά ευρήματα δεν προχωράτε στην πραγματοποίηση ενός: Διεθνούς Συνεδρίου, από έγκριτους Ιστορικούς και Αρχαιολόγους από όλο τον κόσμο, για να αποφανθούν και επισήμως ότι, Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι μια και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και το πόρισμα αυτό του Διεθνούς Συνεδρίου, να το αποστείλετε σε όλα τα κράτη – μέλη του ΟΗΕ; Και αυτό το Διεθνές Συνέδριο (από Ιστορικούς και Αρχαιολόγους) να το πραγματοποιήσετε σύντομα και μάλιστα να το οργανώσετε τον προσεχή Σεπτέμβρη στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης και να καλέσετε, να το παρακολουθήσουν ο Ζάεφ και Αξιωματούχοι της Σκοπιανής Κυβέρνησης και έτσι να τους διδάξετε:

ΠΑΤΡΙΔΟΓΝΩΣΙΑ και να μάθουν ποιοι είναι οι πραγματικοί πρόγονοι τους!!!

Εάν, κύριε Πρωθυπουργέ, δεν κάνετε αυτές τις γνήσιες πατριωτικές κινήσεις, που παραπάνω σας ανέπτυξα και επιμείνετε στην εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς τότε με αναγκάζεται με θλίψη να σας πω, ότι εκτελείτε εντολές ξένων κέντρων (Γερμανίας, Αμερικής, κ.λ.π.), που νοιάζονται για τα δικά τους συμφέροντα και όχι της Πατρίδα μας !!! Όλα αυτά που πάτε να κάνετε, εις βάρος της Μακεδονία μας και του Έθνους μας, γιατί δεν τα φέρνετε προς έγκριση στον κυρίαρχο Ελληνικό λαό, μέσω ενός δημοψηφίσματος. Γιατί δεν παραδειγματίζεστε από τον πρωθυπουργό του ψευδοκράτους των Σκοπίων που την οποία συμφωνία θα τη φέρει προς έγκριση στο λαό με Δημοψήφισμα!!!

ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ

Τα εκατομμύρια των Ελλήνων πατριωτών, που ο πατριωτικός μας αιματοκρίτης βρίσκεται σε δυσθεώρητα ύψη, σας προειδοποιούμε στα εξής:

Εάν προχωρήσετε σε μια τέτοια προδοτική συμφωνία και τη φέρετε προς έγκριση στη βουλή  και μεταμεσονύκτιες ώρες να είναι, εμείς ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ που αγαπάμε πραγματικά τη Μακεδονία μας, θα βρεθούμε εκεί στη Βουλή, ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ και με ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ και  ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ, θα σας σταματήσουμε και δε θα πουλήσετε το όνομα της Μακεδονίας μας, γιατί το όνομα της Μακεδονίας μας, είναι η ψυχή μας!!!

ΖΗΤΩ Η ΕΝΔΟΞΗ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ !!!

ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ!!!

egnomi.gr

loading...

1 thought on “Πλαστογραφήθηκε η ιστορία της Ελληνικής Μακεδονίας για να δημιουργηθεί η δήθεν Μακεδονία των Σκοπίων

  1. ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ Ε Λ Λ Α Δ Ο Σ……ΕΙΝΑΙ Τ Ε Χ Ν Ι Τ Ο…….ΕΓΕΙΝΕ ΕΠΙ……ΣΤΡΟΚ ΚΑΝ….ΜΕ ΤΖΕΦΡΥ……..ΔΙΑΤΑΓΗ…..ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ……….

Comments are closed.