Τρίκαλα: Τα «άκουσε» ο Ν. Βούτσης για τις συντάξεις- «Ο Αλέξης ο αγαπημένος, μου τα έκοψε»! (βίντεο)

Στην Πύλη Τρικάλων για την εκδήλωση μνήμης «Η Μάχη της Πόρτας», βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Νίκος Βούτσης, ο οποίος ήταν ο επίσημος προσκεκλημένος του δήμου.

Μετά την ομιλία του, τον πλησίασε μια κυρία συνταξιούχος και του τα… έψαλλε για την κομμένη σύνταξή της. «Ο Αλέξης ο αγαπημένος, μου τα έκοψε εμένα…» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Συμπλήρωσε μάλιστα πως τώρα που έχασε την επικουρική της σύνταξη παίρνει πλέον 900 ευρώ.

«Η τσέπη του κοσμάκη έχει αδειάσει, οι άνθρωποι πεινάνε…» είπε στην κάμερα.

loading...

3 thoughts on “Τρίκαλα: Τα «άκουσε» ο Ν. Βούτσης για τις συντάξεις- «Ο Αλέξης ο αγαπημένος, μου τα έκοψε»! (βίντεο)

  1. Ηταν πολύ ευγενής η κυρία. Κακώς. Επρεπε να τον στολίσει για τα καλά τον κύριο,που είναι συνένοχος στην ψευτιά,στην φτωχοποίησή μας και στην προδοσία σε βάρος της χώρας μας

  2. ΔΩΣΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙς ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ,ΔΩΣΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥς ΚΟΜΜΕΝΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ. Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ,ΝΑ ΕΚΤΙΝΑΞΕΤΕ ΤΙΣ ΩΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
    ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ,ΤΙ ΩΦΕΛΟΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ,Ή Ο ΣΟΥΦΛΙΩΤΗΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΊΝΗ;
    ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
    ΚΥΝΗΓΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ,ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΑΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΙΣΘΟΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ,ΠΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΜΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ,ΠΟΥ ΕΚΡΥΒΑΝ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΌ ΕΣΑΣ; ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΡΥΨΑΤΕ;
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΕΡΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΜΑΣ. ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΑΣ.

  3. ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΕΙΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΙΣΠΙΣΤΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ? ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΔΕΙΛΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.!!!

    ΝΑ η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ευκαιρια να σκεφτεις λογικα και οχι σαν ζομπι, ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΕΒΣΜΟ, ΝΑ ΟΡΘΩΣΕΙΣ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ .!!!

Comments are closed.