Ο Καραμανλής είναι στο …Σύστημα…

Στην Ελεύθερη Ώρα έχω αναφερθεί εκτενέστατα στο σχέδιο δολοφονίας του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, που διερευνά η δικαιοσύνη, στο ονομαζόμενο σχέδιο “Πυθία”!

Έχω λάβει πολλά e-mail γι΄ αυτό το ζήτημα από πάρα πολλούς φίλους!Ωστόσο, θα μου επιτρέψετε να ξεχωρίσω ένα, από έναν πολύ καλό μου φίλο, με τον οποίο συμπορευτήκαμε για αρκετά χρόνια στον ΛΑ.Ο.Σ και του οποίου την άποψη, την σέβομαι ιδιαίτερα και την εκτιμώ!

Μου έγραψε λοιπόν, ο καλός μου φίλος από την Μακεδονία μας:

«1) Δεν πιστεύω ότι οι Αμερικανοί ήθελαν να δολοφονήσουν τον Καραμανλή. Για να τον ελέγξουν δεν χρειαζόταν να τον δολοφονήσουν. Μπορούσαν να βγάλουν στην δημοσιότητα στοιχεία για την προσωπική του ζωή, και να τον εξοντώσουν πολιτικά και κοινωνικά. Γιατί να τον σκοτώσουν; Μπορούσαν να τον εκβιάσουν. Όλα τα περί δολοφονίας του μάλλον αποσκοπούν ώστε να διασφαλίσουν ένα άλλοθι του Καραμανλή, δημιουργημένο σε συνεργασία με τους Αμερικανούς, ώστε να μπορέσουν να τον επαναφέρουν αν τον χρειαζόντουσαν.

2) Ο Καραμανλής ούτε ήθελε ούτε μπορούσε να “παίξει παιγνίδι” με τους Ρώσους σε βάρος των Αμερικανών. Ο Καραμανλής ήταν διάτρητος από σκάνδαλα, δεν ήλεγχε ούτε ένα μικρό μέρος του κόμματός του, τον κρατούσαν από παντού. Τα ήξερε αυτά ο Καραμανλής, άρα και αν ήθελε να “παίξει” με τους Ρώσους δεν θα το αποτολμούσε.

3) Ο Καραμανλής δεν έχει την απήχηση που είχε. Το καραμανλικό στρατόπεδο έχει συρρικνωθεί. Ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής ψηφίστηκε (όταν εκλέχτηκε) και από δυσαρεστημένους μη νεοδημοκράτες. Δεν επιβεβαίωσε τις προσδοκίες τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, τη μείωση και την απήχηση του καραμανλισμού.

4) Ο Καραμανλής δεν αποτελεί λύση για την Ελλάδα. Αποτελεί όμως λύση, για τα κυκλώματα που από το παρασκήνιο ελέγχουν την ΝΔ. Και αποτελεί λύση γι’ αυτούς, διότι απλώς έχουν στερέψει από στελέχη που έχουν την καλήν έξωθεν μαρτυρία (πολύ δε περισσότερο από ικανά στελέχη!!!).

Οπότε, κατά την ταπεινή μου άποψη, όλη η κουβέντα για τον Καραμανλή γίνεται διότι δεν μπορούν να βρουν κανέναν να κάνει τη “δουλειά”! Αναμενόμενο άλλωστε, διότι δεν μπορεί να θέλουν ανθρώπους που είναι και υποχείρια και ικανοί!

Υπάρχει μια αντίφαση εδώ….»!!

Βράζει το καζάνι της οργής για την …”Μακεδονία”…

Για το ζήτημα της οριστικής λύσεως του ονόματος στην γειτονική χώρα των Σκοπίων, έλαβα ένα e-mail από τον καλό φίλο Οδυσσέα Τηλιγάδα και το οποίο, δημοσιεύω:

«Eμείς οι εντεταγμένοι στην Πατριωτική Ένωση Ελληνική Λαϊκή Συσπείρωσι (ΕΛ.ΛΑ.Σ) δεν συζητούμε, δεν διεκδικούμε, δεν ψηφίζουμε για κανένα όνομα και τέλος δεν δεχόμεθα ουδεμία μεταπολιτευτική συμμορία, που ισχυρίζεται ότι αντιπροσωπεύει ως κυβέρνηση τον Ελληνικό Λαό, να διαπραγματεύεται για θέματα τα οποία δεν χρήζουν αποδείξεως, είναι όπως λέμε στα μαθηματικά, αξιώματα! Δεν επικαλούμεθα την UNESCO, τις χιλιάδες υπογραφές και επιστολές των κορυφαίων ιστορικών παλαιών και συγχρόνων, προς τους Προέδρους των ΗΠΑ κλπ. για την Μακεδονία και τον Μέγα Αλέξανδρο!

Αδιαφορούμε αν κάποιοι “έμποροι των Εθνών”, επείγονται να ολοκληρώσουν τα άρρωστα σχέδια τους με τα οποία χρησιμοποιώντας τις Αμερικανικές Βάσεις στα Βαλκάνια και εφαρμόζοντας την αρχή διαίρει και βασίλευε, θέλουν να επιτύχουν τον διαμελισμό της Ελλάδος, τη συνέχιση του Ανατολικού ζητήματος, τον έλεγχο της νέας οδού του “μεταξιού”, τον έλεγχο των αγωγών πετρελαίου, τον έλεγχο του Β. Αιγαίου, την εκμετάλλευση του υπεδάφους της Μακεδονίας και τον αφελληνισμό της περιοχής. Soros, Νίμιτς, Τσίπρας, Ζάεφ, Κοτζιάς, Μπουτάρης, Βερέμης κι άλλα ελληνικά και ξένα σαπρόφυτα, είναι η false flag, οι άνθρωποι που κάνουν τη βρομοδουλειά για τον “μεγάλο αδελφό”.

Διπλάσιοι πράκτορες από αυτούς που έφτιαξαν τον Μάιο του 68, χιλιάδες χαζοχαρούμενοι και μισθοφορικοί στρατοί, τύπου “ΠΑΜΕ” θα ενεργοποιηθούν για να επιτευχθεί ο στόχος.

Η έλλειψη μίας καθαρής, αρραγούς “Εθνικής Ασπίδας” πνευματικών ταγών πέραν και πάνω από κόμματα είναι το ζητούμενο»!!

Τριγμοί της ΝΔ στο Χαλάνδρι…

Έπινα καφέ χτες σε ένα καφενέ στο Χαλάνδρι, μαζί με πρώην δικαστικούς, στρατιωτικούς και άλλους “δεξιούς” οι οποίοι βράζουν κατά της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αλλά και κατά της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως, του κόμματος της ΝΔ! Του κόμματός τους, όπως λένε, που τώρα δεν τους πολυεκφράζει…

Πέραν του ονοματολογικού των Σκοπίων, της οικονομίας, κι άλλων ζητημάτων, εκφράζονταν με περίσσια οργή και για τον Δήμο τους! Το Χαλάνδρι!

Το οποίο θεωρούν, πως η ΝΔ παρέδωσε στον ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΣΥΡΙΖΑ! Στον άφαντο νυν Δήμαρχο Σίμο Ρούσσο, ουσιαστικά και τυπικά, αφού δεν τον βλέπει κανένας στα στέκια του Δήμου και δεν είναι λίγοι αυτοί που ζητούν τη φωτογραφία του για να δουν πως ακριβώς είναι!

Θεωρούν όλοι αυτοί οι φίλοι, ότι η ΝΔ διεκδίκησε το Δήμο στις προηγούμενες εκλογές με τον ολίγιστο – όπως τον χαρακτηρίζουν – Γιώργο Κουράση!

Κι η οργή τους μεγαλώνει ιδιαίτερα, από τη δέσμευση του Γιώργου Κουράση, ότι ο ίδιος και η παράταξή του θα προσπαθούσαν να παραμείνουν χρήσιμοι για το καλό της πόλης, αντιπολιτευόμενοι σθεναρά τον Σίμο Ρούσσο!

Αφού, το τοπίο στο Δημοτικό Συμβούλιο του Χαλανδρίου ήταν εντελώς διαφορετικό, από τη στιγμή που η διοίκηση του Δήμου είχε απολέσει την πλειοψηφία, λόγω της μη στήριξης Λαφαζανικών συμβούλων και έτσι, θα μπορούσε η παράταξη Κουράση να καταψηφίσει το τεχνικό πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό του 2018!

Ωστόσο, μετά από τρεις θυελλώδεις συνεδριάσεις ο Γιώργος Κουράσης και η παράταξή του, έδωσαν τη “λύτρωση” στη δημοτική Αρχή του Μπολσεβίκου – σταλινιστή Σίμου Ρούσσου!

Τρομάζουν λοιπόν, όλοι οι Χαλανδραίοι φίλοι, στη σκέψη πως μπορεί η ΝΔ να στηρίξει εκ νέου τον Γιώργο Κουράση!

Βέβαια, εξ όσων γνωρίζω η ΝΔ δεν έχει αποφασίσει ακόμη για τον υποψήφιο που θα στηρίξει σε ένα από τα πλέον πολυσύχναστα προάστια στα Βόρεια της Αθήνας!

Αλλά, οι φίλοι στην παρέα του καφενέ, μου είπαν: Γράψε, εάν είναι πάλι υποψήφιος ο Κουράσης και λάβει τη στήριξη της ΝΔ, θα εκλεγεί πάλι ο Σίμος Ρούσος! Γράψε το, να το διαβάσουν!!

Μπερτομέου, Πουτζδεμόν …και Παναθηναϊκός…

Μου έστειλαν επίσης, ένα e-mail σχετικό με τα ρεπορτάζ που έχω κάνει για την πώληση της ΠΑΕ ΠΑΟ!

«Ο Καταλανός Κάρλες Πουτζδεμόν χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς και τους Αμερικανούς ως “Δούρειος Ίππος” προκειμένου να διασπάσει την Ισπανία. Την οποία κατακλύζει με λαθρομετανάστες ο Ρ. Τ. Ερντογάν, τους οποίους στέλνει εκεί κατά κύματα, όπως άλλωστε και στην Ελλάδα!

Έτσι, ο επίσης Καταλανός Τζόρντι Μπερτομέου, χρησιμοποιείται από τον ισλαμοφασίστα Ρ. Τ. Ερντογάν προκειμένου να δημιουργήσει προβλήματα στην ΚΑΕ ΠΑΟ, κάνοντας την Euro League ένα κλαμπ που θα εξυπηρετεί τα τουρκικά συμφέροντα! Και όσο δεν αντιδρούν οι υπόλοιπες μεγάλες ομάδες με τα “κλειστά” συμβόλαια, τόσο περισσότερο θα εξυπηρετούνται τα σχέδια της Τουρκίας στον εξισλαμισμό της Ευρώπης»!!

loading...

2 thoughts on “Ο Καραμανλής είναι στο …Σύστημα…

  1. ΑΣΕ ΡΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΙΟ, ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΝΕΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤ.

    Ανώνυμος5 Ιουνίου 2018 – 6:18 μ.μ.
    ΩΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΔΟΤΟΥΜΠΑ, ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΟΥ ΖΑΒΟΥ , ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Ο "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΒΡΑΧΟΣ" ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΣΕΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΑΚΙ, ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ ΩΡΕ ;

    GRAFEIS ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΟΛΥ "ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΩΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤ".

    ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ ΔΡΑΧΜΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    Ανώνυμος15 Μαΐου 2018 – 6:12 μ.μ.
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΠΑΓΙΔΑ. ΟΙ ΠΑΝΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ. ΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΔΙΚΑΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

    Πανμακεδονικές ανακοίνωση – Ξυπνήστε ρε
    http://www.ksipnistere.com/2018/05/blog-post_723.html

    Ανώνυμος15 Μαΐου 2018 – 5:52 μ.μ.

    AΦΗΣΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥ ΡΑΓΙΑΔΙΣΤΑΝ. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ Δ.Σ. ΣΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΒΟΘΡΟΚΟΜΜΑΤΑ.

    ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ, ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.

    ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ ΤΟ ΠΑΙΖΑΤΕ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ "ΣΥΜΦΩΝΟΙ" ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΠΑΡΑΓΦΡΑΦΟΣ 4, ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. OTAN ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΘΡΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

    ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΤΕ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ" ΣΕ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΠΛΕΠΤΑ. ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ :

    ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ, ΚΑΤΑΧΗΤΙΚΑ, ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ ΑΘΛΗΜΑ, ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ, ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ, ΑΡΘΡΟ 120 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4, ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΛΗΝΙΔΕΣ.

    OΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΨΙΜΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΙΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΗΘΟΣ, ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΛΠ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.

    ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΙΑΔΑΚΙΑ ΜΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ, ΠΑΝΟ, ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ, ΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Comments are closed.