ΟΙ “ΣΥΜΜΑΧΟΙ” ΤΕΜΑΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η κυβέρνηση πουλάει τα πάντα σε τιμή ευκαιρίας

Μήλο της έριδας ο Παναθηναϊκός …
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής Στρατηγικής Πολιτικής
της “Ελλήνων Πολιτείας” – αρθρογράφος
[email protected]
www.egerssi.gr
Έγραφα το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 στην Ελεύθερη Ώρα, στο άρθρο μου: “Η προδοσία του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι στιγμιαίο αδίκημα”:   

Δεν ακούσατε σε κανένα τηλεοπτικό σταθμό, των τουρκολάγνων ιδιοκτητών και των αργυρώνητων δημοσιογράφων, την είδηση πως ο Δημήτρης Κοπελούζος πούλησε τα δυο σύγχρονα εργοστάσια παραγωγής πολυκρυσταλλικού πυριτίου, τα οποία βρίσκονται στη βιομηχανική περιοχή της Πάτρας, στον Τούρκο εκατομμυριούχο επιχειρηματία Μπερκ Ουκουράν Τσιλέρ (σ.σ. γιο της πρώην Πρωθυπουργού της Τουρκίας Τανσού Τσιλέρ)! 
Ο Μπερκ Ουκουράν Τσιλέρ είναι διευθύνων σύμβουλος της τουρκικής εταιρείας Suoz Energy Group και προέβη σε αυτήν την αγορά, προκειμένου να προχωρήσει σε ευρύ φάσμα κατασκευής φωτοβολταϊκών κυττάρων! Και το πολυκρυσταλλικό πυρίτιο είναι απαραίτητο στοιχείο της κατασκευής φωτοβολταϊκών κυττάρων!
Όπως δε, αναφέρει το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Anadolu, ο ίδιος ο πολυεκατομμυριούχος Τούρκος επιχειρηματίας, δήλωσε πως, ο εξοπλισμός των εργοστασίων θα μεταφερθεί στο λιμάνι του Ντιλόβασι, ανατολικά της Κωνσταντινουπόλεως και εντός 6 μηνών θα ξεκινήσει εγχώρια παραγωγή, αλλά προβλέπονται και σημαντικές εξαγωγές!
Έχει σημασία να αναφέρουμε – θα καταλάβετε παρακάτω – πως οι εργοστασιακές μονάδες της Πάτρας κατασκευάστηκαν με γερμανική τεχνολογία!       
Φαντάζομαι, πως όλοι αντιλαμβάνεστε ότι πράγματι ο ΣΥΡΙΖΑ κι ο Αλέξης Τσίπρας κάνουν επενδύσεις, όμως, όχι στην Ελλάδα, αλλά στην Τουρκία! Αυτή είναι η πολυδιαφημιζόμενη “ανάπτυξη” των σταλινικών της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;
Καταλαβαίνετε επιτέλους, που έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου κι έχει “ματώσει” η πένα μου, όταν λέω ότι δημιουργείται νέα Οθωμανική κατοχή στην Ελλάδα με τις πλάτες των Νεοναζί Γερμανών;»! 

Καλή η προσπάθεια, αλλά λειψή…

Παρά ταύτα θα πρέπει να αναφέρω ότι η εφημερίδα Real news την επομένη ημέρα, Κυριακή 10 Ιουνίου είχε εκτενέστατο και πολύ καλό ρεπορτάζ  – πάλι ακολούθησε του δικού μας – για το ίδιο θέμα με τίτλο: “Ελληνικά εργοστάσια αγόρασαν οι γιοι της Τανσού Τσιλέρ”.
Ωστόσο, όλοι γνωρίζουμε ότι στο μετοχικό πακέτο του Real Group μετέχει ο κ. Χατζηνικολάου! Και πολλά συγχαρητήρια που έγινε αυτή η εκτενής αναφορά για ένα τόσο πολύ σημαντικό θέμα!
Αλλά, το ερώτημά που θέτουμε παρακάτω, πιστεύω πως είναι εύλογο!
Γιατί ο κ. Χατζηνικολάου δεν ανέφερε τίποτε στο κεντρικό δελτίο των ειδήσεων του τουρκολάγνου τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, του οποίου έχει την επιμέλεια και παρουσίαση; Όταν η εκτενής αναφορά του θέματος στη Real news αποδεικνύει τη σοβαρότητα της είδησης; Ποιος δεν του επέτρεψε την αναφορά στο κανάλι;
Εκτός εάν έγινε αναφορά και μας διέλαθε! 

Μήπως ξέφυγε η ουσία από τον κ. Παναγιώταρο; 

Την επομένη ημέρα ανακοινώθηκε στον Τύπο πως, ο Βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος κατάθεσε σχετική ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων, όπου μεταξύ των άλλων αναφέρει:
«…Αληθεύει ότι τα συγκεκριμένα εργοστάσια είχαν διακόψει τη λειτουργία τους, λόγω αθέμιτου ανταγωνισμού από κινεζικές εταιρείες και εάν ναι, έγιναν προσπάθειες από τις αρμόδιες αρχές για επανεκκίνηση των δραστηριοτήτων τους, με σκοπό να παραμείνουν στη χώρα και να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της οικονομίας;…»!
Θα χαρακτήριζα αξιέπαινη την υποβολή ερώτησης για το συγκεκριμένο μείζον θέμα από τον πολύ δραστήριο – λόγω του κοινοβουλευτικού του έργου – βουλευτή του κόμματος της Χρυσής Αυγής!
Ωστόσο, θεωρώ πως το μείζον είναι το γεγονός πως οι Τούρκοι αγοράζουν τα πάντα στην Ελλάδα! Από εργοστάσια, μαρίνες, ξενοδοχεία, πολυκατοικίες, επιχειρήσεις και σύντομα Συλλόγους αθλητικούς, αφού τους ενδιαφέρει αυτή η αγορά, από τη στιγμή που εξυπηρετεί τα επιχειρηματικά και εθνικά συμφέροντά τους! 
Γι΄ αυτό με ξενίζει η αναφορά του κ. Παναγιώταρου περί “αθέμιτου ανταγωνισμού από κινεζικές εταιρείες”!
Αφού δεν θυμάμαι ο κ. Παναγιώταρος να έχει καυτηριάσει τον αθέμιτο ανταγωνισμό, των Τούρκων, των Αλβανών, των Ιταλών και των Εβραίων!

Ενδιαφέρεται ο Αμπράμοβιτς για τον ΠΑΟ; 

Με αφορμή την παραπάνω αναφορά μου για το ενδιαφέρον των Τούρκων να επενδύσουν κεφάλαια σε αθλητικούς ελληνικούς Συλλόγους (σ.σ. βλέπε ΚΑΕ ‘Αρης και ΠΑΕ ΠΑΟ), που ήμασταν οι πρώτοι που αναφέραμε γι΄ αυτό το ενδιαφέρον, αλλά και σε σχέση με τις τελευταίες πληροφορίες που είχαμε για την πώληση της ΠΑΕ ΠΑΟ και τις οποίες δημοσιεύσαμε στην Ελεύθερη Ώρα της Παρασκευής 8 Ιουνίου 2018, θα θέλαμε να σας δώσουμε επιπρόσθετο ρεπορτάζ αυτής της κυοφορούμενης πώλησης!
Πρώτα όμως να θυμηθούμε ένα απόσπασμα της δημοσίευσης της 8ης Ιουνίου:
«…Ο ιδιοκτήτης της αγγλικής ομάδος του Λονδίνου Chelsee F.C. Ρώσος δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, επενδυτής και πολιτικός (σ.σ. εβραϊκής καταγωγής) Ρομάν Αμπράμοβιτς, λόγω της μη ανανεώσεως της άδειας εργασίας του από το αγγλικό κράτος, βρέθηκε στο Τελ Αβίβ και πήρε την ισραηλινή υπηκοότητα!
Τον διακατέχει μεγάλος εκνευρισμός, από τη στιγμή που στο Νησί δεν του ανανέωσαν την βίζα παραμονής και για τον λόγο αυτό, σταμάτησε τα έργα επέκτασης του Σταδίου της ομάδος, το γνωστό Stamford Bridge!
Θα μου πείτε, τι δουλειά έχει ο Ρομάν Αμπράμοβιτς με το θέμα του Παναθηναϊκού που συζητάμε…
Θα σας πω πως έχει, αφού στην Chelsee τεχνικός σύμβουλος και προπονητής έχει διατελέσει ο Ισραηλίτης Αβραάμ Γκραντ, επιστήθιος φίλος του Ρομάν Αμπράμοβιτς! 
Ο Αβραάμ Γκραντ προορίζεται για General Manager του ΠΑΟ, εάν οι Εβραίοι αγοράσουν τον Παναθηναϊκό! Το άγνωστο είναι, αν θα διευθύνει τους “πράσινους” από την Αθήνα ή το Τελ Αβίβ; Ή μήπως από την Ιερουσαλήμ;
Άλλωστε, στο Τελ Αβίβ μένει κι ο επίδοξος αγοραστής (σ.σ. πισινός) της ΠΑΕ ΠΑΟ Μπένι Στάινμετζ! Επίσης κολλητός με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς!
Λέτε να έχουν αυτές οι υψηλές φιλίες, κάποια σχέση με τον Παναθηναϊκό;
Λέτε να δούμε σύμπραξη Τούρκων και Εβραίων στον Παναθηναϊκό;
Οψόμεθα…»! 

Η λατρεία Αμπράμοβιτς για την Κω…

Σήμερα θα σας ενημερώσουμε ότι ο Ρομάν Αμπράμοβιτς είναι εργοδότης περί των αθλητικών του Αβραάμ Γκραντ, αλλά και του Μπένυ Στάϊνμετς, του πολυεκατομμυριούχου επιχειρηματία διαμαντιών, που εμπλέκεται στο fund της Pan Asia του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο Ρομάν Αμπράμοβιτς δείχνει μια ιδιαίτερη “αγάπη” για την Ελλάδα και ιδιαίτερα για τη νήσο Κω, όπου υπάρχουν τα κοιτάσματα του βαρύτη και του περλίτη, περί τα δυο ναυτικά μίλια απόσταση από τον όρμο του Κεφάλου!
Στον Κέφαλο παραδόξως, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς τα τελευταία επτά χρόνια αγκυροβολεί την τεράστια υπερπολυτελή θαλαμηγό του μετά των φίλων του!
Μια αγάπη για το νησί που μπορεί να μην είναι και τόσο αθώα! Είδωμεν…

Θα συνεργαστούν Εβραίοι και Τούρκοι στην αγορά του ΠΑΟ ή όχι;

Η αθλητική εφημερίδα Live Sport έγραψε προ ημερών:
«Πολλά ακούγονται για το ρόλο που θα έχουν στον Παναθηναϊκό του Pan Asia Investments fund ο Αβραάμ Γκραντ και δυο από τους κορυφαίους μάνατζερ της Ευρώπης, ο Πίνι Ζάχαβι (σ.σ. γεννημένος στο Τελ Αβίβ) και ο Φάλι Ραμαντάνι…»!
Αυτό το ρεπορτάζ είναι ακόμη μια επιβεβαίωσή μας, αφού ήδη η συνεργασία των παραπάνω αναφερομένων έχει ήδη ξεκινήσει!
Μια συνεργασία, Εβραίων και Τούρκων (Ατζούν Ιλιτζαλί;;;;) με φόντο τον Παναθηναϊκό.
Ωστόσο, μέχρι να κάτσει η “μπίλια” θα παιχτούν πολλά ακόμη σενάρια και τα οποία εφ΄ όσον τα πληροφορηθούμε θα σας ενημερώσουμε άμεσα…
 

       

loading...

1 thought on “ΟΙ “ΣΥΜΜΑΧΟΙ” ΤΕΜΑΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η κυβέρνηση πουλάει τα πάντα σε τιμή ευκαιρίας

  1. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΜ.!!

    https://uploads.disquscdn.com/images/0131f5050dacf413da6af21371b619a144af4105959f9599012382654a2215d7.png

    Μήνυση του ΕΠΑΜ επί Εσχάτη Προδοσία

    Στηρίζουμε και υπογράφουμε για την μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία και για την αποκατάσταση του δημοκρατικού πολιτεύματος στην Ελλάδα.

    http://chn.ge/2H3YAzh

Comments are closed.