Ένωση Κεντρώων: Η παράδοση του ονόματος «Μακεδονία» δεν είναι λύση

Κάποιοι κάνουν σαν να είναι μεγάλο βάρος, η λέξη Μακεδονία και πρέπει εμείς οι Έλληνες να το ξεφορτωθούμε, τονίζει η Ένωση Κεντρώων

«Η παράδοση της λέξης ‘Μακεδονία’ δεν είναι λύση, είναι η αρχή μιας νέας εθνικής τραγωδίας» επισημαίνει η Ένωση Κεντρώων σε ανακοίνωσή της για τις εξελίξεις στη διαπραγμάτευση για το Σκοπιανό.

Όπως επισημαίνει το κόμμα σε ανακοίνωσή του, «σχεδόν όλα τα ΜΜΕ σιγοντάρουν την κυβέρνηση στην παράδοση του ονόματος ‘Μακεδονία’ στα Σκόπια».

«Κάποιοι κάνουν σαν να είναι μεγάλο βάρος, η λέξη Μακεδονία και πρέπει εμείς οι Έλληνες να ξεφορτωθούμε από αυτό το βάρος. Ας αναλογιστούν όμως ότι αν δώσουμε την ονομασία Μακεδονία, τα ΜΜΕ που σιγοντάρουν και οι βουλευτές που θα ψηφίσουν στη Βουλή θα φέρουν ακέραια την ευθύνη για τις περιπέτειες τις οποίες θα εμπλακούμε στη συνέχεια» καταλήγει.

loading...

2 thoughts on “Ένωση Κεντρώων: Η παράδοση του ονόματος «Μακεδονία» δεν είναι λύση

  1. ΠΟΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΡΕ ΜΟΥΡΓΟ? ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ. Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΜΟΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΗΤΕΣ, ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΕΝΑ ΣΥΜΘΗΜΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.!!!

  2. (Άλλος ένας άεργος, παιδί του κομματικού σωλήνα…..)

    Ο Δ. Τζανακόπουλος, γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα.

    Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών. Τελείωσε μεταπτυχιακό στην φιλοσοφία του Δικαίου στην ίδια σχολή. Υποψήφιος Διδάκτορας της Θεωρίας του Δικαίου στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

    Από το 2000 μέχρι το 2004 υπήρξε ενεργό μέλος του Δικτύου Αυτόνομων Ριζοσπαστικών Αριστερών Σχημάτων. Συμμετείχε στις διαδικασίες ίδρυσης του Ελληνικού Κοινωνικού Φόρουμ και του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Φόρουμ το 2002 στη Φλωρεντία, καθώς επίσης και στη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Φόρουμ στην Αθήνα το 2006. Εκλέχτηκε γραμματέας του Κ.Σ της Νεολαίας Συνασπισμού στο 4ο Συνέδριο της Οργάνωσης το 2005 και επανεκλέχτηκε στο 5ο Συνέδριο το 2007.

    Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Συνασπισμού της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας 2005 -2010. Μέλος του Συντονιστικού Τμήματος Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ. Κείμενά του έχουν δημοσιευθεί σε συλλογικό τόμο του Ινστιτούτου Πολιτικού Προβληματισμού «Νίκος Πουλαντζάς», στο περιοδικό Law and Critique, στο περιοδικό Θέσεις, στην εφημερίδα Αυγή και σε άλλες εφημερίδες.

    Πηγή: Δημήτρης Τζανακόπουλος: Ο 33χρονος νέος επικεφαλής του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού | iefimerida.gr

Comments are closed.