Εκπρόσωπος ΑΝΕΛ: Ο Λαζαρίδης δεν άντεξε τον δρόμο της ευθύνης- Να παραδώσει την έδρα του αλλιώς είναι αποστάτης

“Ο κ. Λαζαρίδης δεν άντεξε” αναφέρει στην ανακοίνωσή του σχετικά με την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Λαζαρίδη, ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θεόδωρος Τοσουνίδης.

Ο κ. Τοσουνίδης μάλιστα, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Το δρόμο της ευθύνης και της στήριξης των Εθνικών Συμφερόντων δεν τον αντέχουν όλοι.

Ο κ. Λαζαρίδης δεν άντεξε.

Αφού λοιπόν δηλώνει αδυναμία να εκτελέσει τα καθήκοντά του πρέπει και να παραδώσει την έδρα του η οποία ανήκει στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ που συνεχίζουν με πατριωτική ευθύνη. Κάθε άλλη απόφασή του θα τον κατατάξει στην κατηγορία των αποστατών.

Ο Ελληνικός λαός πρέπει να διαβάσει την επιστολή ανεξαρτητοποίησής του, όπου ο μόνος ισχυρισμός του έχει καταρρεύσει από τη δήλωση του ιδίου του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Σύντομα θα ενημερώσουμε τους ψηφοφόρους του για τις δεσμεύσεις του και τους όρκους πίστης στον Πάνο Καμμένο και στον Πρωθυπουργό ενώπιον δυο Υπουργών.

Ελάχιστη εξιλέωση για τον κ. Λαζαρίδη είναι να παραδώσει την έδρα η οποία δεν του ανήκει και δεν την αντέχει».

loading...

4 thoughts on “Εκπρόσωπος ΑΝΕΛ: Ο Λαζαρίδης δεν άντεξε τον δρόμο της ευθύνης- Να παραδώσει την έδρα του αλλιώς είναι αποστάτης

  1. ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΟΙ ΑΝΑΛΗΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΟΠΩΣ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ .Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΗ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΡΝΗΣΗΠΑΤΡΙΔΩΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ,ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΗΤΑΝ,ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΠΡΟΔΟΣΕΙ.ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΥΝΕΠΕΣΤΑΤΟΣ !!! ΚΑΘ ΕΞΙΝ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΙΛΟΓΗΝ .ΣΥΜΒΟΥΛΗ! ΕΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ! ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ !!!

  2. Βρεθήκαν και στους ΑΝΕΛ 2 άνθρωποι που έχουν αξιοπρέπεια και προσπαθούν οι υπόλοιποι πουλημένοι να τους λιντσάρουν ,

  3. ΕΤΣΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΜΕΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  4. ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ, Η ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΜΠΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.Ο ΤΥΠΟΣ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΜΑ ΤΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΧΡΤΣΗ ΚΑΡΕΚΛΑ.ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΛΟΙΠΟΝ.ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΟΠΥ ΘΗΤΕΙΑ ΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ.ΑΛΛΟΙΩΣ…………………..

Comments are closed.