ΣΥΡΙΖΑ – “Δεν μας θέλει ο λαός? θα τον αλλάξουμε,έτσι και αλλιώς τι είναι ο λαός? ένας πληθυσμός που ζει σε αυτόν τον γεωγραφικό προσδιορισμό

Ζουμε στην χωρα του παραλογου..Αλλοι κανανε γενεοκτονιες, πολεμους με αυτοκρατοριες , σκλαβοπαζαρα αποικισμους, αλλα εμεις που μονο καλα πραγματα δωσαμε ελευθερα σε ολους θα πρεπει να ντρεπομαστε και να πεταξουμε την ταυτοτητα μας στα σκουπιδια.
Οπως το ειπε ο Μπουταρης “Δεν μου αρεσει η μαθητικη παρελαση καλιεργει στρατιωτκο πνευμα και το κανει αχημα” αλλα για gay pride τρελενεται, ποιο pride? 5 ατομα ειναι ολοι και ολοι, οι υπολοιποι ειναι τουριστες ακτιβιστες που πανε σε ολα τα pride στην Ευρωπη για να φαινονται πολλοι. Δεν μας εφτανε το gay pride τωρα εχουμε το pride month αντε και pride year και pride decace. Να βαψουμε την βουλη λενε στα χρωματα των gay. Μαλιστα διπλα στην τουρκια παντου εχουνε τουρκικες σημαιες, εμεις κοντευουμε να τις βγαλουμε ολες για να μην πας πουνε φασιστες, να δωσουμε την Μακεδονια στους σκοπιανους και να βαλουμε την σημαια μιας μειοψηφιας του 0.5% στην βουλη μας. Δεν ημαστε Ελληνες λενε οι αριστεροι, ερευνα dna απο σοβαρο επιστημονικο περιοδικο λεει οτι ειμαστε μυκηναιοι, οχι λενε οι ρουβικωνες ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ και σε πλακωνουνε στο ξυλο οταν δεν μπουκαρουνε παντου και τα σπανε σαν την χρυση αυγη στις παλιες καλες μερες της του 2011 που ητανε trendy. Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ. Ολοι ψηφιζουνε συντηριτικα και χεστηκανε για την πολιτικη ορθοτητα βλεπε τραμπ, πολωνια ουγκαρια, ιταλια, και συντομα Καναδα αφου ο καναδαος τραμπ Doug Ford τους πηρε τα σωβρακα. ΑΛΛΑ εμεις πρεπει να ψηφιζουμε ανθελληνες μποσλεβικους κατσιαπλιαδες για λογους πολιτικης ορθοτητας αντι να τους διαολοστηλουμε. Βαζουνε και αλλους φορους στους φτωχους και τους κοβουνε απο τους πλουσιους. Η τουρκια απειλει ανοιχτα με ιερο πολεμο την ευρωπη και αντι να πουνε κατι για τον ΦΑΣΙΣΜΟ της τουρκια μιλανε για μερικους γραφικους ανυμπορους ακροδεξιους…ΑΦΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΥΒΙΚΟΝΕΣ, αυτοι μπορουνε να κανουνε οτι θελουνε, αναρχοαπλυτοι αχρηστεροι συντροφοι ειναι, κανενα προβλημα. Τελος νομοιποποουν 600 χιλιαδες λαθρομεταναστες για να παρουνε ψηφους. Αυτη ειναι η αριστερα, μισει την ιδια της τη χρα και το λαο της, προτιμα τους ξενους. Που ακουστηκε σε αστικη αντιπροσωπευτικη δημοκρατια να διαλεγουνε οι πολιτικοι τους ψηφοφορους και τον δημο αντι να ψηφιζει ο δημος τους αντιπροσωπους του? “Δεν μας θελει ο λαος? θα τον αλλαξουμε ετσι και αλλος τι ειναι ο λαος? ενας πλυθησμος που ζει σε αυτον τον γεωγραφικο προσδιοσιμο, θα τον αντικαταστησουμε με χρησιμους ηλιθιους που θα μας ψηφιζουν” Δεν παει αλλο, πρεπει να τους διωξουμε γρηγορα γιατι δεν βλεπω να εχουμε δημοκρατια σε λιγο καιρο.

αναγνωστης

loading...

8 thoughts on “ΣΥΡΙΖΑ – “Δεν μας θέλει ο λαός? θα τον αλλάξουμε,έτσι και αλλιώς τι είναι ο λαός? ένας πληθυσμός που ζει σε αυτόν τον γεωγραφικό προσδιορισμό

  1. ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ.!!!

    Μήνυση του ΕΠΑΜ για εσχάτη προδοσία για τα μνημόνια και το δημοψήφισμα του 2015
    Αρθρο 134 παρ 2 ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ 120 παρ 3 ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

    Το Ε.ΠΑ.Μ. την 5η Φεβρουαριου 2018 κατεθεσε Μηνυτηρια αναφορα για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ στην Εισαγγελια του Αρειου Παγου η οποια εγινε ΔΕΚΤΗ.

    Οι κατηγοριες για Εσχατη Προδοσια είναι για τρια ξεχωριστα θεματα, ως εξης:
    α) Και τα τρια Μνημονια καθως και οι αντιστοιχες Δανειακες Συμβασεις ΔΕΝ ψηφιστηκαν απτη Βουλη με Νομο αλλα σαν ΣΧΕΔΙΑ ΝΟΜΟΥ, και εδιναν εξουσιοδοτηση στον "Υπουργο Οικονομικων" να υπογραφει Μνημονιο και Δανειακες Συμβασεις, χωρις να ερχεται μετα για κυρωση από την Βουλη. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ.

    Β) Παραβιαστηκε το Π.Δ. 38/2015 που προςβλεπε και οριζε επακριβως το ερωτημα για το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ της 5-7-2015, το οποιο δεν ηταν καθολου ασαφες αλλα αντιθετα ηταν πολύ συγκεκριμενο καλωντας να απαντησει ο Λαος στο ερωτημα “Θελετε να συνεχιστει το τρεχον προγραμμα δανειοδοτησης και ό,τι παραπερα χειαστει (δηλαδη νεα Μνημονια) ΝΑΙ ή ΟΧΙ ;”. Ο Λαος απαντησε ΟΧΙ και αυτό οφειλοταν κατά το Συνταγμα να υλοποιησουν.!

    γ) Παρεδωσαν, εκχωρησαν την Νομοθετικη αρμοδιοτητα της Βουλης σε Ξενες Δυναμεις (θεσμους) με τον Ν. 4336/14-8-2015 Φ.Ε.Κ. 94α (ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Γ – ΣΕΛΙΔΑ 1014) και αποδεχθηκαν να υλοποιουν απλως αποφασεις που παιρνουν οι “θεσμοι“ .!

    Τελος, το διαπραττομενο από σειρα Κυβερνησεων (και την παρουσα) αδικημα της εσχατης προδοσιας είναι διαρκες και εξακολουθει από 5-5-2010 μεχρι σημερα να μεταβαλει το πολιτευμα του Κρατους με σφετερισμο της λαικης κυριαρχιας, καταλυση και αδρανοποιηση του πολιτευματος .

    Αν σ’ αυτόν τον κατάλογο των παραστατών της μήνυσης, προστεθεί κι ένας κατάλογος απλών πολιτών, τότε είναι σίγουρο ότι θα ισχύσει αυτό που είχε πει κάποτε ο καθηγητής κ. Κασιμάτης: Μπροστά σ’ ένα κατάλογο εκατοντάδων χιλιάδων υπογραφών από απλούς πολίτες κανείς Έλληνας δικαστής δεν θα βρεθεί να παραβλέψει μια καλά στοιχειοθετημένη μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία.

    ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ στη μηνυση: http://chn.ge/2H3YAzh

  2. για τον φιλο/η πιο πανω, να το διαβασει με προσοχη..ελπιζω να καταλαβει γιατι πρεπει να ψηφισει ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ.!!!

    Γιατί δεν συνεργάζονται οι αντιμνημονιακές δυνάμεις; Καμία, επαναλαμβάνω καμία, αντιμνημονιακή δύναμη δεν δέχθηκε να συνδράμει ως συμηνυτής, ή έστω να καταθέσει ανάλογη μήνυση από μόνη της. Εκτός από τη ΛΑΕ, έγινε συγκεκριμένη κρούση και στην κ. Κωνσταντοπούλου, η οποία εμφανίζεται να κόπτεται τόσο πολύ για το παράνομο των μνημονίων. Καμία ανταπόκριση. Ούτε άχνα.!!
    Πού λοιπόν κολλάει το όλο ζήτημα; Υπάρχουν πολλών ειδών δικαιολογίες που επικαλούνται, όμως η ουσία είναι μία: τρέμουν στην ιδέα να συνεργαστούν με μια δύναμη που εννοεί αυτά που λέει. Πώς είναι δυνατόν κάποιος που στους σχεδιασμούς του έχει μια πιθανή αυριανή συνεργασία με μνημονιακούς χώρους είτε της δεξιάς, είτε της αριστεράς, να συστρατευθεί με μια δύναμη – όπως το ΕΠΑΜ – που τους έχει στείλει με τη μήνυσή του για εσχάτη προδοσία στον εισαγγελέα;
    Να γιατί κανένας δεν θέλει να δεσμευτεί ανοιχτά και δημόσια στο Νο 1 ζήτημα της περιόδου: στην εκ θεμελίων ανατροπή των μνημονίων και του μνημονιακού καθεστώτος στο σύνολο του. Με σκοπό την αποκατάσταση του δημοκρατικού πολιτεύματος. Τόσο απλά και χωρίς δεύτερη κουβέντα.
    http://dimitriskazakis.blogspot.com/2018/06/blog-post_2.html#more

  3. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΣΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ::

    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ
    (ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ )ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΟΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΑ ,, ΕΔΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΣΥΝΕΙΡΜΟ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ
    ΜΗΠΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ
    ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ;;;;;;;;;;;;;;
    ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ……. ΚΑΙ Η ΟΛΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΩΡΡΑ ΥΠΟΠΤΗ

  4. ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΥΤΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ;

  5. ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΣΥΝΕΙΡΜΟΣ
    ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΟΥ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΚΙΝΗΤΕ
    ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ
    ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ..ΣΑΚΗΣ

  6. Δηλαδή ρε 9:38 ειναι καλύτερος ο Τσίπρας και οι συριζανέλ από τους άλλους;
    Είπαμε να είσαι συριζαίος, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος, αλλά να έχεις και μια επαφή με την πραγματικότητα.
    Η ζημιά που έχουν προκαλέσει στη χώρα και στον ελληνικό λαό οι ανθέλληνες αναρχοκουμουνιστές είναι πλέον ανυπολόγιστη.

Comments are closed.