Γιατί ψηφίζουν τα πάντα;

Ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ βαρύνεται με οφειλή προς το Δημόσιο ύψους 273.658 ευρώ.
Το χρέος το έχει ρυθμίσει με μηνιαίες δόσεις των 2.980,77 ευρώ. Επίσης τα υπόλοιπα των συνολικά 11 δανείων του ανέρχονται σε 870.500 ευρώ.(Από Α.Α.)

Δεν ταξιδεύει τυχαία συνέχεια σε όλο τον κόσμο.
Επειδή δεν του φτάνει φαίνεται η βουλευτική αποζημίωση φροντίζει να παίρνει και τα χρυσά εκτός έδρας εις υγείαν των κορόιδων.

Κατά τα άλλα ψηφίσατε Ανεξάρτητους Έλληνες.
Όχι αδέλφια μου, τα αρχιλαμόγια ψηφίσατε, τα πληρώνουμε και τα σώσατε από την φυλακή.>> Πολλά χρεωστάει από δάνειο και η Κουντουρά.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Δεν ψηφίζουμε σε κανένα κόμμα , άτομα που έχουν οικονομική ανάγκη , που χρωστούν, που εκμεταλλεύονται την όποια δημοσιότητα τους για να λύσουν τα οικονομικά τους προβλήματα. Κανένα δημοσιογράφο. Αυτά όλα τα άτομα είναι  κατά της Ελλάδας και υπέρ της τσέπης τους κ των προνομίων τους. Είναι συμφεροντολόγοι. Πάνε για το εισόδημα. θα κάνουν τα πάντα για το κέρδος τους. Είχαν μάθει στα πολλά μαύρα για να υποστηρίζουν διαφόρους και τώρα που δεν τα παίρνουν  θέλουν να μπουν στη βουλή για να πάρουν από εκεί. Τους μαυρίζουμε !(βλ. Σταύρος Θεοδωράκης) Αλλιώς είμαστε εμείς οι ανήθικοι. 

loading...

6 thoughts on “Γιατί ψηφίζουν τα πάντα;

  1. Και τι εγγύηση είπαμε πως έβαλε ο τερέντιος για τα δάνεια που πήρε; Το πολιτικό ή το δημοσιογραφικό σώβρακό του μήπως;

  2. ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΡΩΤΟΥΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕ ΤΟ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΚΟΥΙΚΑΡΑΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΩΘΕΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ; ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Υ Ε Ν Ε Δ ΕΡΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΑΝΤΕΝΑ STAR ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΣ ΤΣΟΥΠ Ο ΚΟΥΙΚ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΟΛΑ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΒΕΒΑΙΑ ΟΡΓΩΝΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΛΗ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΕΡΣΕΝ ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ Ο ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΙΚ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο 'ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ' 'Η ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΘΡΟΝΟΣ

  3. ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ?

  4. Τέρενς Κουίκ
    Δημοσιογράφος

    Ο Τέρενς Σπένσερ Νικόλαος Κουίκ
    είναι Έλληνας χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα δημοσιογράφος,
    πολιτικός με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και Υφυπουργός Εξωτερικών. Χωρίς να είναι βουλευτής

    Γέννηση: 18 Φεβρουαρίου 1947 (ηλικία 71 έτη),χώρια τα χρόνια της χούντας
    τόπος γέννησης Θεσσαλονίκη άμοιρη πατρίδα τι σού μελλε να πάθεις

    Πλήρες όνομα: Terence Spencer Nicholas Quick

    Γονείς: Φίλιπ Κουικ Ιταλός

    Κόμμα: Ανεξάρτητοι Έλληνες

    Εκπαίδευση: Πάντειο Πανεπιστήμιο απο τη πίσω πόρτα

    Παιδιά: Ρίτσαρντ Κουικ

  5. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΕΤΣΙ? ΤΩΡΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΥΠΟΘΡΓΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ? ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ?

Comments are closed.