Πιάσαμε πάτο σύντροφοι. Τι νόημα έχει ένας χρόνος ακόμα μισθοί?Μπορείτε να ζήσετε με λιγότερα χρήματα και περισσότερη αξιοπρέπεια

Ποιο κοιμισμένο λαό ,να μην σέβεται τα κόκαλα των προγόνων του και να μην τιμά το άπλετο αιμα που έχυσαν για τα Ιερά τουτα χωματα δεν εχω ξαναδεί απο τον Ελληνικό.Τα μισθουλι μας να παίρνουμε να περνάμε εμείς Καλά και ωχ μωρέ αδερφέ.
Που θα πρεπε με τέτοια συμφωνία να είχαμε , εισβάλλει χιλιαδες στη Βουλή.Άθλιοι είμαστε όλοι μας.Επαναστάτες του καναπέ.

Η πλάκα ειναι οι προηγούμενοι σε καθε ψηφοφορία ειχαν και απώλειες ετούτοι εδω οι Συριζανελ σε καθε ψηφοφορία γινοντε και περισσοτεροι.Τι πίνουν άραγε?

loading...

6 thoughts on “Πιάσαμε πάτο σύντροφοι. Τι νόημα έχει ένας χρόνος ακόμα μισθοί?Μπορείτε να ζήσετε με λιγότερα χρήματα και περισσότερη αξιοπρέπεια

  1. Σε ποια γλώσσα ομιλεί η λογική; (Εξαιρετικό!)

    ΣΤΑΘΗΣ

    «Η συμφωνία είναι βιώσιμη», το χρέος πάει για «βιώσιμο», η καθαρή έξοδος θα είναι «βιώσιμη» – στο τέλος οι νεκροθάφτες σ’ αυτήν τη χώρα θα ζουν με επιδόματα της κυρίας Θεανώς Φωτίου.

    Κατά τα άλλα, όλα πάνε καλά. Η Ν.Δ. είχε αναγνωρίσει τη Μακεδονική γλώσσα από το 1977, τι να σου κάνει τώρα κι ο κ. Τζανακόπουλος; Όμως ας αφήσουμε τις αστειότητες
    (σημειώνοντας μόνον ένα: ως συνήθως η κυβέρνηση, και με τη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ, επιδόθηκε στο κυνήγι της πρώτης εντύπωσης. Τώρα βγαίνουν ένα – ένα τα φυστίκια) – αλλά ούτε αυτό είναι τοουσιώδες. Ούτε καν η ίδια η συμφωνία δεν είναι ουσιώδης ως προς τις διακηρυγμένες στοχεύσεις της. Αλλού βρίσκεται το ουσιώδες και είναι προφανές, αν επιστρατεύσουμε τη λογική μας.

    Γιατί οι Αμερικανοί βγάζοντας μπροστά και το ΝΑΤΟ απαίτησαν λύση του (νέου) «Μακεδονικού» προβλήματος εδώ και τώρα;
    Για να σταθεροποιήσουν (ήτοι να ελέγχουν) τη FYROM; Χλωμό! Την ελέγχουν πλήρως. Στο έδαφος της FYROM υπάρχει η μεγαλύτερη Αμερικανική βάση στην Ευρώπη!

    Για να αποτρέψουν μήπως μια ενδεχόμενη διείσδυση της ρωσικής επιρροής στην περιοχή; Ακόμα πιο χλωμό – όχι μόνον διότι η ρωσική επιρροή είναι μηδαμινή, αλλά διότι και ο ρωσικός σχεδιασμός για την περιοχή είναι ανάλογος.

    Προσέτι, η πρεμούρα του ΝΑΤΟ να δεχθεί τη FYROM στην αγκαλιά του, είναι ανάλογη των δηλώσεων του Γραμματέα του για την ευόδωση πρώτα, όλων των προαπαιτουμένων. Όσο για την Ευρωπαϊκή Ένωση, η αδημονία για την είσοδο χωρών όπως η FYROM ή η Αλβανία κινείται μεταξύ σημειωτόν και ημιανάπαυσης.

    Τι τρέχει λοιπόν και μας τρέχουν οι Αμερικανοί;

    Μήπως για να σταθεροποιήσουν την περιοχή; Η ανακοίνωση του Βουλγαρικού Υπουργείου Εξωτερικών επ’ ευκαιρία του «Συμφώνου Ζάεφ – Τσίπρα», που περιέχει τις ανησυχίες της Βουλγαρίας για τη σταθερότητα των συνόρων (αλλά και την ενίσχυση της Τουρκικής επιρροής) ιχνηλατεί το επίφοβον των Αμερικανικών επιλογών – μάλιστα μιας Βουλγαρίας περισσότερον φιλοαμερικανικής παρά ποτέ.

    Τι συμβαίνει λοιπόν; Ή μάλλον τι έχει ήδη συμβεί; Τι πέτυχαν οι Αμερικανοί που έως τώρα δεν το είχαν στο χέρι;

    Πέτυχαν το προηγούμενο που η συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ για πρώτη φορά δημιούργησε: τη νομιμοποίηση της ύπαρξης μακεδονικού έθνους και μακεδονικής γλώσσας.

    Αυτή είναι η θρυαλλίδα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μελλοντικές (εγγύς ή απώτερες) γεωπολιτικές και γεωστρατηγικές επιλογές. Όχι διότι ο ιμπεριαλισμός έχει ανάγκη να επικαλείται τέτοιες νομιμοποιήσεις (αρκεί η ισχύς) για τα έργα του, αλλά έχει τέτοια ανάγκη η προπαγάνδα για να λειτουργεί όπως αναμένεται να λειτουργούν οι «χρυσές λόγχες» (σ.σ.: «χρυσές λόγχες» ονόμαζαν οι Αθηναίοι το χρυσάφι που σκορπούσε ο Φίλιππος στους συμπατριώτες τους, ώστε να καταβάλει την Αθήνα εκ των έσω).
    ***
    Συμπέρασμα: καμιά ανάγκη δεν είχαν οι ΗΠΑ να σταθεροποιήσουν τη FYROM διά του ΝΑΤΟ (την ελέγχουν πλήρως), ούτε να την… εκπολιτίσουν διά της εισόδου στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

    Αυτό που επιδίωκαν οι Αμερικανοί και ήδη πέτυχαν είναι να εγγράψουν το «Μακεδονικό» έθνος και τη «Μακεδονική» γλώσσα στο οπλοστάσιο των γεωπολιτικών τους επιλογών.

    Δεν έχει πλέον καμιά σημασία, επαναλαμβάνω δεν έχει πια καμιά σημασία, αν η συμφωνία των χρήσιμων Τσίπρα και Ζάεφ συντριβεί στη FYROM ή δεν επικυρωθεί στην Ελλάδα. Ούτε έχει καμιά σημασία αν αυτό το υβρίδιο (τύπου Σχεδίου Ανάν) θα σέρνεται δώθε κείθε ημιθανές ή αν θα βρει τη θέση του στο πάνθεον των «κατασκευών του σωλήνα» της Νέας Τάξης.

  2. ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΗ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΓΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΗΘΑ ΘΕΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ

    ————————————————————-

    Συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ: Δίνουν το λιμάνι τής Θεσσαλονίκης στα γυφτοσκόπια, για να αποκτήσουν… «εμπορικό στόλο» !!!

    Η Θεσσαλονίκη θα είναι το λιμάνι των Σκοπίων βάσει της συμφωνίας Τσίπρας-Ζάεφ για την νέα «ονομασία» της FYROM, και την πρακτική εφαρμογή του Διεθνούς Δικαίου για την Θάλασσα για το «περίκλειστο» κράτος της Βόρειας Μακεδονίας, το οποίο στερείται ακτών και θάλασσας.
    Η συμφωνία δηλαδή κατοχυρώνει δικαιώματα της «Βόρειας Μακεδονίας» ως «περίκλειστο» κράτος για ελεύθερη πρόσβαση στο Αιγαίο, εκμετάλλευση της ελληνικής ΑΟΖ, διεξαγωγή αλιείας στις ελληνικές θάλασσες, χρήση των ελληνικών λιμένων και απόκτηση ναυτικού εμπορικού Στόλου και ναυτικής σημαίας.
    Βάσει του άρθρου 69 της Διεθνούς Σύμβασης για το Δίκαιο της Θάλασσας και της Σύμβασης του ΟΗΕ (1982) για ένα περίκλειστο κράτος (όπως η «Βόρεια Μακεδονία» κατά τον Α.Τσίπρα), με βασικό δικαίωμα του την πρόσβαση του προς την πλησιέστερη θάλασσα (Αιγαίο) μέσω του παράκτιου κράτους διέλευσης έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί τα λιμάνια των χωρών που έχουν πρόσβαση στην θάλασσα, όπως είναι η Θεσσαλονίκη, η οποία θα γίνει και έδρα του εμπορικού στόλου των Σκοπίων με ναυτική σημαία για τα πλοία τους (Μακεδονική) και δικαίωμα ακόμα και χρήσης της ΑΟΖ της παράκτιας χώρας (Ελλάδα) για έρευνες!
    Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του pronews.gr ο υποστράτηγος ε.α. Γιώργος Μακρίδης, πρώην Διευθυντής Γεωγραφικού Σώματος του ΓΕΣ, Εθνικός Εμπειρογνώμων στον ΟΗΕ για την Τυποποίηση των Γεωγραφικών Ονομάτων (1996-2005) και Τοπογράφος Μηχανικός ΕΜΠ, απάντησε ως εξής: «Δυστυχώς είναι έτσι: Η Θεσσαλονίκη θα γίνει το επίνειο των Σκοπίων και η σημαία της «Βόρειας Μακεδονίας» θα κυματίζει πλέον στον χώρο που δικαιούται από το άρθρο 69 της Σύμβασης του Modego Bay να της παραχωρηθεί, αφού πλέον τους αναγνωρίσαμε ως κράτος με αυτή την ονομασία.
    Τα «περίκλειστα» κράτη αποτελούν μια ειδική κατηγορία κρατών αφ' ης στιγμής δεν βρέχονται από θάλασσα. Εκ των πραγμάτων δεν διαθέτουν δική τους χωρική θάλασσα, συνορεύουσα ζώνη, υφαλοκρηπίδα και αποκλειστική οικονομική ζώνη.
    Η Ελλάδα αφ' ης στιγμής συνορεύει με ένα περί­κλειστο κράτος, την λεγόμενη «Βόρεια Μακεδονία» θα επιτελεί ρόλο κράτους διέλευσης. Θα μπορεί να έχει εμπορικό και αλιευτικό στόλο, αλλά και να κάνει έρευνες σε όλο το Αιγαίο σε συνεργασία με την υπ'αριθμόν 1 σύμμαχός της, την Τουρκία. Πιο καταστροφική συμφωνία για τα ελληνικά συμφέροντα, δεν θα μπορούσα να φανταστώ, πραγματικά».

  3. Ιδού τι προβλέπει η σχετική Σύμβαση του ΟΗΕ (1982) για το Δίκαιο της Θάλασσας στο συγκεκριμένο άρθρο 69 για τα δικαιώματα των «περίκλειστων» κρατών, δηλαδή των κρατών άνευ ακτών.
    Άρθρο 69 της Σύμβασης για το Δίκαιο της Θάλασσας.
    Δικαίωμα κρατών άνευ ακτών.
    1. Τα κράτη άνευ ακτών (Βόρεια Μακεδονία) έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν, σε ισότιμη βάση, στην εκμετάλλευση προσήκοντος μέρους του πλεονάσματος των ζώντων πόρων των αποκλειστικών οικονομικών ζωνών των παράκτιων κρατών της ιδίας υποπεριοχής ή περιοχής (Ελλάδα), λαμβάνοντας υπόψη τις σχετικές οικονομικές και γεωγραφικές συνθήκες όλων των ενδιαφερομένων κρατών και σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος άρθρου και των άρθρων 61 και 62.
    2. Οι όροι και οι τρόποι της συμμετοχής αυτής καθορίζονται από τα ενδιαφερόμενα κράτη μέσω διμερών ( Συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ), υποπεριφερειακών ή περιφερειακών συμφωνιών λαμβάνοντας υπόψη, μεταξύ άλλων:
    α) την ανάγκη αποφυγής συνεπειών επιβλαβών για τις αλιευτικές κοινότητες ή τις ιχθυοβιομηχανίες του παράκτιου κράτους (Ελλάδα) .
    β) την έκταση κατά την οποία το άνευ ακτών κράτος (Βόρεια Μακεδονία) , σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος άρθρου συμμετέχει ή έχει το δικαίωμα να συμμετέχει, σύμφωνα με υφιστάμενες διμερείς υποπεριφερειακές ή περιφερειακές συμφωνίες, στην εκμετάλλευση των ζώντων πόρων των αποκλειστικών οικονομικών ζωνών άλλων παράκτιων κρατών (Ελλάδα).
    γ) την έκταση κατά την οποία άλλα κράτη άνευ ακτών συμμετέχουν ήδη στην εκμετάλλευση των ζώντων πόρων της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) του παράκτιου κράτους (Ελλάδα) και την συνακόλουθη ανάγκη αποφυγής συγκεκριμένης επιβάρυνσης ενός οποιουδήποτε παράκτιου κράτους ή μέρους αυτού.
    δ) τις ανάγκες διατροφής των πληθυσμών των αντίστοιχων κρατών («Βόρεια Μακεδονία» και Ελλάδα) .
    3. Όταν η αλιευτική ικανότητα του παράκτιου κράτους (Ελλάδα) φθάσει σε σημείο που να του επιτρέπει να αλιεύει ολόκληρο τον επιτρεπτό όγκο αλιεύματος των ζωντανών πόρων στην αποκλειστική οικονομική του ζώνη, το παράκτιο κράτος και άλλα ενδιαφερόμενα κράτη συνεργάζονται στην διαμόρφωση δίκαιων διευθετήσεων σε διμερή, υποπεριφερειακή ή περιφερειακή βάση προκειμένου να επιτρέψουν την συμμετοχή αναπτυσσομένων κρατών άνευ ακτών («Βόρεια Μακεδονία«) της ιδίας υποπεριοχής ή περιοχής στην εκμετάλλευση των ζώντων πόρων των αποκλειστικών οικονομικών ζωνών των παράκτιων κρατών της υποπεριοχής ή περιοχής, όπως κρίνεται σκόπιμο, από τις συγκεκριμένες περιστάσεις, και υπό όρους ικανοποιητικούς για όλα τα μέρη. Κατά την εφαρμογή της παρούσας διάταξης λαμβάνονται υπόψη οι παράγοντες που αναφέρονται στην παράγραφο 2.
    4. Τα ανεπτυγμένα κράτη άνευ ακτών («Βόρεια Μακεδονία») έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην εκμετάλλευση των ζώντων πόρων, σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος άρθρου, μόνον στις αποκλειστικές οικονομικές ζώνες των ανεπτυγμένων παράκτιων κρατών (Ελλάδα) της ιδίας υποπεριοχής ή περιοχής, με λαμβάνοντας υπόψη την έκταση κατά την οποία το παράκτιο κράτος, κατά την παραχώρηση σε άλλα κράτη πρόσβασης στους φυσικούς πόρους της αποκλειστικής οικονομικής του ζώνης, έχει λάβει υπόψη του την ανάγκη περιορισμού στο ελάχιστο των επιζήμιων συνεπειών στις αλιευτικές κοινότητες και την οικονομική αποδιάρθρωση κρατών των οποίων οι υπήκοοι αλιεύουν κατά συνήθεια στη ζώνη.
    5. Οι παραπάνω διατάξεις δεν θίγουν τις διευθετήσεις που συμφωνήθηκαν σε υποπεριοχές ή περιοχές όπου τα παράκτια κράτη (Ελλάδα) δύνανται να παραχωρήσουν σε κράτη άνευ ακτών («Βόρεια Μακεδονία») της ίδιας υπο-περιοχής ή περιοχής ίσα ή προνομιακά δικαιώματα για την εκμετάλλευση των ζώντων πόρων στις αποκλειστικές οικονομικές ζώνες.

    Πηγή: pronews

  4. ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΡΔΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΡΟ ΠΟΤΗΡΙ
    ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΓΛΕΝΤΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΟΝΤΕΥΕ ΝΑ ΠΙΕΙ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟ ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΟΚΚΙΝΙΣΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΣΑΝ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΑ
    (ΣΟΜΠΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ) ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕ Ο ΚΟΣΜΟς ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΠΙΕΣΗ
    ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΗΚΑΜΕ ΕΔΩ ΘΑ ΠΕΣΕΙ
    ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΦΑΡΔΥ ΠΛΑΤΥ ΣΕ ΜΙΑ
    ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΕΞΩ ΣΤΟ ΦΟΥΑΓΙΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ << ΒΡΕ ΖΟΥΡΛΟΣ ΕΙΣΑΙ
    ΘΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΙΣΚΙ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΤΣΑΜΠΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΥΦΑΣ ΣΑΝ ΤΡΟΜΠΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  5. ισα μωρη κουραδα τραβα να σε γαμησει κανενας λαθροεπενδυτης παλιοασπρουλιαρα πουσταρα

  6. ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΛΚΟΟΛ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΕΥΣΕΙ ΩΣ ΛΑΜΠΑ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Comments are closed.