ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ , Ο ΜΕΙΩΜΕΝΟΣ Φ.Π.Α ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ!!!!!!!!

Μια μέρα μετά την σύνοδο για το μεταναστευτικό   είδα στην τηλεόραση  Δημάρχους από την Κω , την Λερο , την Σάμο κ.λπ   να εκθειάζουν την μείωση  ,η μάλλον την μη αύξηση του Φ.Π.Α  στα νησιά της παραμεθορίου. Αρκεί λένε όλοι να μην αυξηθούν   οι φιλοξενούμενοι μετανάστες
(όχι  πρόσφυγες)  γιατί  βάσει του ΟΗΕ  στην Ελλάδα  πρόσφυγες δεν υπάρχουν!! Πρόσφυγας θεωρείται κάποιος στην πρώτη ασφαλή χώρα μετά τα σύνορα του  και αυτή στην  περίπτωση μας είναι η ΤΟΥΡΚΙΑ δεδομένου ότι εκεί  στην ΣΥΡΙΑ γίνεται ο πιο κοντινός σε εμάς πόλεμος.

   Θ α ήθελα  να ρωτήσω τους κατοίκους της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ  ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ, αν νομίζουν ότι εμείς της  ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ ( ΗΠΕΙΡΟΣ-ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ- ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ- ΘΕΣΣΑΛΙΑ – ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ)είμαστε σε πολύ καλύτερη μοίρα από αυτούς.

  Όλα  τα στοιχεία(ανεργία-δείχτης φτώχειας- εισόδημα κ.λ.π) δείχνουν  ότι είμαστε σε χειρότερη κατάσταση.

  Η κυβέρνηση πούλησε   την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στα ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ συμφέροντα, Ετοιμάζεται  να πουλήσει την ΗΠΕΙΡΟ  ,και  έχει ΠΟΥΛΗΣΕΙ  και εσάς αν δεν το καταλάβατε, με την συμφωνία για το μεταναστευτικό.

   Η μείωση του Φ.Π.Α  έγινε ως αντάλλαγμα  για την ΄΄εθελοντική αποδοχή μεταναστών΄΄, είτε θέλετε να το εμπεδώσετε είτε όχι.

 Θα σωθούν τα νησιά μας αν  απασχοληθούν κάποιοι ακόμη για ένα τρίμηνο το πολύ  για πεντακόσια ευρώ?????

  Το όποιο ποσό και να εισρεύσει  στην τοπική οικονομία είναι πολύ μικρότερο από τα ΤΡΙΑΝΤΑ  ΑΡΓΥΡΙΑ που έλαβε ο ΙΟΥΔΑΣ, ο οποίος  όμως αμέσως μετά κρεμάστηκε.

  Εσείς όμως με την γραμμή σας  η οποία είναι πολιτικαντικη ΟΔΗΓΕΙΤΕ στην απώλεια και εξευτελισμό  του πανίσχυρου  παγκοσμίου BRAND που λέγεται ΕΛΛΗΝΑΣ-ΕΛΛΑΔΑ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!!!!!!

  Αυτό αποτελεί ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!
 
 Να αυτοκτονήσετε ( εσείς που χαιρόσαστε) για την μη αύξηση  του Φ.Π.Α  ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ για τον κάθε ΈΛΛΗΝΑ.

  Να συναινείτε   σε ΕΘΝΙΚΗ  ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ μας αφορά όλους!!!

 Η μήπως θέλετε να επιβεβαιώσετε  τον  ΤΟΥΡΚΟ πρόεδρο  ΟΖΑΛ  ο οποίος από το 1985 είπε ότι, ΄΄ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΔΑ , ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΠΡΩΞΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ  1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΛΗΡΩΣ΄΄ 
Φυσικά  ΄΄ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΄΄΄΄ εννοούσε τους   μουσουλμάνους που φροντίζει η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ   περνούν απέναντι

Αν αυτό δεν είναι  ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ τότε τι είναι????????

Το χρήμα δεν είναι το παν και εύχομαι να το καταλάβετε πριν είναι αργά  για για το πιο ισχυρό brand  πλανήτη..

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ!!!!!!

  

loading...