Ενώ οδηγούμαστε σε πνευματική και εθνική πτώχευση: οι περισσότεροι από τους άγιους αρχιερείς μας τηρούν σιγή ιχθύος!!!

Γράφει: ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός – Ερευνητής

Αγαπημένοι μου Φίλοι!!!
Ενώ ο αποχριστιανισμός και ο αφελληνισμός της Ελληνικής Νεολαίας καλά κρατεί, εδώ και αρκετά χρόνια, είναι ελάχιστες οι φωνές από την πλευρά των Αγίων Ιεραρχών μας, που εναντιώνονται σθεναρά, σε αυτόν το μεθοδευμένο και καλά σχεδιασμένο αποχριστιανισμό και αφελληνισμό των Νέων μας!!!

Μάλιστα σε ορισμένες Ιερές Μητροπόλεις, από τους οικείους Μητροπολίτες, σε απλούς Ιερείς, που είχαν την τόλμη και το θάρρος να υψώσουν τη φωνή τους, σε όλα αυτά που γίνονται σε βάρος της Πατρίδας μας και της Ορθοδοξίας μας,ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ να κηρύττουν το Θείο Λόγο, για να μη θιγούν οι Υψηλά ιστάμενοι,της Θρησκευτικής και Πολιτικής Ηγεσίας!!!
Το “ποτήρι της σιωπής”,των περισσοτέρων εκ των Αγίων Ιεραρχών μας, ξεχείλισε το τελευταίο διάστημα, κατά το οποίο συνέβησαν δύο συγκλονιστικά γεγονότα :
1) Ενώ το Συμβούλιο Επικρατείας,πριν από μερικούς μήνες, έκρινε αντισυνταγματικά τα προγράμματα σπουδών που αναφέρονται στο μάθημα των Θρησκευτικών (τόσο στο Δημοτικό όσο και στο Γυμνάσιο), τα επαίσχυντα βιβλία των Θρησκευτικών (που είναι η εφαρμογή των προγραμμάτων σπουδών,τα οποία κρίθηκαν αντισυνταγματικά), συνεχίζουν να υπάρχουν στα Σχολεία!!!
Η αντίδραση, εκ μέρους του επικεφαλής της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος κ.κ Ιερωνύμου και εκ μέρους των περισσοτέρων Ιεραρχών μας, σε μια τέτοια ανυπακοή της Άθεης Ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας, προς τη γενναία απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας, υπήρξε ΧΛΙΑΡΗ έως και ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ!!!
Μόνο ελάχιστοι Ιεράρχες μας, που μετριώνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, ύψωσαν το ανάστημα τους, μπροστά σε αυτή τη συνεχιζόμενη αντισυνταγματική παραβίαση,που στερεί από τους μαθητές μας, την καλλιέργεια της Ορθόδοξης συνείδησης τους!!!
2) Στο αγώνα του Ελληνικού λαού (με Συλλαλητήρια και άλλες εκδηλώσεις) για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, πάλι η Εκκλησία απούσα!!!. Εάν εξαιρέσουμε τους Μητροπολίτες της Μακεδονίας και ορισμένους Μητροπολίτες της υπόλοιπης Ελλάδας, όλοι οι άλλοι Άγιοι Αρχιερείς απόντες από τα Συλλαλητήρια για τη Μακεδονία μας και σε απόλυτη σιωπή!!!.
Άραγε?,όλους αυτούς τους Άγιους Αρχιερείς, δεν τους αγγίζει, η γενναία ρήση του Στρατηγού Μακρυγιάννη?, ο οποίος είπε :
” Εάν μου πειράξουν τη Θρησκεία μου και την Πατρίδα μου, θα μιλήσω θα ενεργήσω και ό,τι θέλουν ας μου κάνουν!!! “

http://athanasiostsokas.blogspot.com/2018/06/blog-post_21.html

loading...

13 thoughts on “Ενώ οδηγούμαστε σε πνευματική και εθνική πτώχευση: οι περισσότεροι από τους άγιους αρχιερείς μας τηρούν σιγή ιχθύος!!!

  1. ΓΙΑ ΟΛΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ,ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ.ΜΕ 95 + % ΠΟΣΟΣΤΟ ΧΡΙΣΤΑΙΑΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΑΘΕΟΥΣ. ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ,ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ? ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ !Η ΧΩΡΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ,ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΥΤΟΖΩΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ? ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΥΝ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΞΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΡΗΓΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΛΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ Ή ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΙΑΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΟΛΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΟΝΤΑΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΛΕΜΕ , ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ !!! ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΛΑΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ !ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙ ΠΤΑΙΟΝΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΟΛΛΟΙ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ .

  2. Εχεις δικιο σε ολα εκτος απο το username…οχι ΜΑΚΕΔΩΝ πια ..αλλα ΝΟΤΙΟΜΑΚΕΔΩΝ…..

  3. 10ετια του 50 .Φτώχεια ανέχεια μετά τον πόλεμο την τριπλή τετράχρονη κατοχή από Ναζί Φασίστες και Βούλγαρουςκαι τον καταστροφικό αδελφοκτόνο πόλεμο.Γεμάτες οι εκλησιές και τα κατηχητικά από τον λαό του θεού που παλεύει να αναστήσει τη χώρα Αέρας δημιουργίας παντού. 10 ετία 60 ,Ξενητιά αλλά και προκοπή ο λαός λάδωσε το αντερο του ,αδειάχουν σιγά σιγά οι εκκλησιές. 10 ετίες 70 έως 2000.Πλουτίσαμε με δανεικά ,φιλοσοφούντες μετ ευτελείας ,κτεβάσαμε τον Θεό απ το θρόνο του κι ανεβάσαμε το υπερεγώ μας, Οι εκκλησίες γεμίζουν μόνο σε σεισμούς και μαζικές καταστροφές .Πολεμάμε οτι δεν φτάνουμε ,βαδίζουμε στον γκρεμό μεθυσμένοι ,μαστουρωμένοι και ανυποψίαστοι μοιραίοι αλλά ευτυχείς. 10 ετία 2010 .Ηρθε η ώρα της Νέμεσις ,το ταμείο ελειματικό ,οι ψυχές άδειες ,μαυρίλα παντού ! εμείς συνεχίζουμε απτόητοι.Αναζητούμε ενόχους, φταινε οι προηγούμενοι ,οι ξένοι που μας δανείζαν ξέροντας οτι θα τα ξοδέψουμε άσκοπα.φταίνε οι πολιτικοί μας αντίπολοι,φταίνε οι ιεράρχες ,ο στρατός, η εκκλησία ο Θεός. Εμείς ο καθένας μας είμαστε μονίμως θύματα των άλλων, μετέχουμε μόνο στα κέρδη γιά τις ζημίες φταίει πάντα κάποιος άλλος.Εχει άραγε τέρμα αυτός ο εθνικός κατήφορος? Δυστυχώς τα τελευταία γεγονότα και η νοοτροπία της μη ανάληψης των ευθυνών που αναλογούν στον καθένα όπως εν προκειμένω ο συκοφαντών αρθογράφος , ο υπεράνω ευθυνών ,δεν επιτρέπουν αισιόδοξες σκέψεις. Γιά να τα αλάξουμε όλλα και γιά να παρουμε την τύψη στα χέρια μας πρέπει πρώτα απ όλα να αλάξουμε εμείς οι ιδιοι.

  4. ΜΑΝΟ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΛΑ ΜΑΚΕΔΩΝ ,ΣΚΕΤΟ , Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΥΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ,Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΛΑΖΕΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΝΑ ΑΙΜΑ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΑΖΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΛΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΑ ΑΠΟΡΙΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ .

  5. Ορθώς ομιλείς.
    Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων ψηφίζει ''συνταγματικόν τόξον'', ήτοι κόμματα τα οποία συστεγάζονται υπό τον ανωτέρω τίτλον και ευθύνονται δια το σημερινόν κατάντημα της Ελλάδος.
    Τούτο εγώ, τουλάχιστον, θεωρώ άκρως παράλογον.

  6. ΝΑΙ ΜΑΚΕΔΩΝ !! ΓΙΑΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
    ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑ !!ΜΗ!!
    ΘΕΙ!!

  7. οι Ιεραρχες σας ειναι μασωνοι

  8. ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ…….ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ………Ο Χ Ι ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ……….ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ……..ΓΙΑΤΙ……ΨΗΦΙΖΟΥΝ……ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…….ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ……..ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ Ι Δ Ι Α ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΑ ΜΕ Ο Λ Ο Υ Σ. ΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ…..ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ…….ΤΟΥΣ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ.

  9. https://youtu.be/-xyS53-FV14
    ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ
    Κέλσος:Γιατί όποιος πιστεύει χωρίς πρώτα να ελέγξει λογικά ένα δόγμα, είναι βέβαιο πως θα απατηθεί
    Είμαστε ένας λαός χωρίς ταυτότητα. Με μια ιστορία που ο ίδιος τη νομίζει λαμπρή. Και απορεί, πώς και δεν πέφτουν οι ξένοι ξεροί μπροστά στο μεγαλείο της. Οι ξένοι όμως, σαν συλλογιούνται την ελληνική ιστορία, την αρχαία εννοώ, γιατί για τη νέα δεν έχουν ακούσει, και βάλουν απέναντι της εμάς τους Νεοέλληνες, φέρνουν στο μυαλό τους άλλες παραστάσεις.

    Θέλεις νά 'χεις πιστή την εικόνα του Νεοέλληνα;
    Λάβε το ράσο του γύπα και του κόρακα. Λάβε τις ασπιδωτές κοιλιές των ιερέων, το καλυμμαύκι του Μακαρίου Β' της Κύπρου. Και τα γένεια τα καλογερικά, που κρύβουν το πρόσωπο, καθώς άκοσμοι αγκαθεροί φράχτες τους αγρούς. Και τις κουκουλωμένες καλόγριες, την άλλη έκδοση του φερετζέ της Τούρκισσας, και έχεις τον Νεοέλληνα φωτογραφία στον τοίχο…

    Νεοέλλην:
    Ένα λαό που ζει εδώ και καιρό στον βούρκο της χειρότερης πνευματικής κρίσης και παρακμής στη μακραίωνη Ιστορία του, με κατεστραμμένη την ιστορική του μνήμη, εθνικά απονευρωμένος και θρησκευτικά εβραιο-χριστιανο-χρωματισμένος, χαμένος μέσα στις αυταπάτες των ευαγγελίων ,προφητων και αποστόλων αποστερημένος από τα πιο ζωτικά δομικά στοιχεία της ίδιας του της ταυτότητας (τα οποία ο ίδιος πέταξε στα σκουπίδια, σε μία μακρά – και χρήζουσα επίμονης ψυχιατρικής προσέγγισης ιστορική διαδικασία επώδυνου πνευματικού αυτοευνουχισμού), σε πλήρη αποστασία από την πατρώα θρησκεία, παραζαλισμένος κι αλλοπρόσαλλος, εθισμένος πλέον στο να καταπίνει αμάσητους τόνους από σκουπίδια, βουλιάζοντας καθημερινά στην ασυναρτησία και τη σύγχυση.

    https://www.pare-dose.net/4001

    «Ιστορικώς ο Χριστιανισμός ήταν η μεγαλύτερη συμφορά που συνέβη μέχρις στιγμής στην ιστορία του ανθρώπου. Το χειρότερο κακό και η πιο φρικιαστική μάστιγα. Εκτός από ολίγες γνωστές ηθικές εντολές, τις οποίες επανέλαβε (για να είμαστε πιο ακριβείς, ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ, δίχως να αναφέρει την πηγή) η θεολογία του είναι αντιφατική, ανόητη και λανθασμένη. Άκρως επικίνδυνη και καταστροφική τόσο για το άτομο ως μονάδα όσο και για την κοινωνία ως σύνολο! Ο Ιησούς Χριστός των Ευαγγελίων και του Παύλου αποδεικνύεται πλήρως δια των κριτηρίων της ιστορικής επιστήμης ότι είναι μια αλλοπρόσαλλη και αντιφατική μυθολογία!».

    Η αθεΐα είναι αρετή και πηγάζει από μελέτες και γνώση.

  10. Facebook12TwitterPinterestReddit
    Με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος την Πέμπτη ο Α. Σώρρας της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» Είναι αντιμέτωπος με σωρεία κακουργημάτων όπως αυτά της συγκρότησης, ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, της απάτης και της απόπειρας απάτης κατά συναυτουργία και κατ′ εξακολούθηση σε βάρος του Δημοσίου (Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου) και τραπεζών με την επιβαρυντική διάταξη του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, καθώς και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

    Η δικογραφία σε βάρος του Σώρρα και επτά συνεργατών του σχηματίστηκε τον Μάρτιο του 2017 μετά από έρευνα που διενήργησε η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ευγενία Αυλίδου για το σύνολο σχεδόν της δράσης και των ενεργειών της «Ελλήνων Συνέλευσις». Ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν κρυβόταν για να μην συλληφθεί, αλλά γιατί κινδύνευε η ζωή του.

    Όπως ανέφερε η δικογραφία, η ζημιά που προκλήθηκε στο Δημόσιο από την προτροπή της ΜΚΟ του Αρτέμη Σώρρα προς πολίτες να μην πληρώνουν χρέη τους στην εφορία και ασφαλιστικά ταμεία, επικαλούμενοι με εξώδικα συμψηφισμό των χρεών τους με τα περίφημα 600 δισ ευρώ που διαθέτει η «Ελλήνων Συνέλευσις», είναι δύσκολο να υπολογιστεί προς το παρόν, καθώς μόνο σε εφορίες φαίνεται να έχουν κατατεθεί τουλάχιστον 12.000 «εξώδικα Σώρρα». Στο εισαγγελικό πόρισμα καταγράφεται επίσης η περίπτωση ασφαλιστικού φορέα του οποίου η ζημιά φθάνει σχεδόν τα 5 εκατομμύρια ευρώ από ανείσπρακτες οφειλές για τις οποίες εστάλησαν περίπου 120 «εξώδικα Σώρρα».

  11. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΗΡΕΙ ΣΙΓΗΝ ΙΧΘΥΟΣ;;;

    ΑΠΟΡΙΑ Μ Ο Ν Ο ΓΙΑ ΑΦΕΛΕΙΣ!!!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ…

    << Όταν ήρχισεν ο απελευθερωτικός αγών τής ανεξαρτησίας,δεν ήτο απορίας άξιον ότι ο κλήρος ού μόνον δεν παρηκολούθησε τας ορμητικάς εξάρσεις τού πατριωτισμού,αλλά και ΗΓΩΝΙΣΘΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟΝ ΤΟΥ…Ο ΠΑΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΕΙΧΟΝ ΚΟΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ…εις την κρίσιμον ταύτην στιγμήν τής εθνικής αποφασιστικότητος ο κλήρος ετάχθη κατά το πλείστον υπέρ τής διατηρήσεως τής κρατούσης τάξεως πραγμάτων και κατ΄αναγκαίαν τών πραγμάτων ακολουθίαν, ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ >>!!! (Π.Πιπινέλης "Πολιτική Ιστορία τής Ελληνικής Επαναστάσεως")

    Τ΄ΑΚΟΥΤΕ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ;

    "..Ο ΠΑΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΕΙΧΟΝ ΚΟΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.."

    ΥΓ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΘΕΟΣ ΣΥΡΙΖΟΚΟΥΚΟΥΕΣ. ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΛΥΝΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΣΑΣ.

    "ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ, ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ. ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΘΑΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ"
    (ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ)

  12. δόξα νά'χει ο Γιαχβέ τον έχουμε γεμάτο τον μπουφέ

Comments are closed.