Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ – Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ

ΚΑΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΗΤΑΝ Η ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!
«Να χαθεί, να χαθεί η βουλή των …τραβεστί!»
(Ελεύθερη Ώρα)

_______Πάει κι’ αυτό! Η Ελλάδα μας μέχρι χθές ήταν η κοιτίδα της Ορθοδοξίας μας. Τώρα κι’ αυτό το γνώρισμά της χάνεται! Άλλοι – και μπράβο τους- τώρα παίρνουν απ’ τα χέρια μας την σκυτάλη! Στο θέμα των Ομοφυλοφίλων εμείς οι εκκλησιαστικοί ταγοί, δυστυχώς, κοιμώμαστε! «Καὶ οὐκ ἦν φωνὴ καὶ οὐκ ἦν ἀκρόασις» Γ΄ Βασ. 17,1).
_________Εμείς, απονέμοντες τον οφειλόμενον σεβασμόν πρός τήν εκκλησιαστικήν Διοίκησιν, διά της από της 10ης τρ. μηνός αναφοράς μας πρός τήν Διαρκή Ιεράν Σύνοδον, εσπεύσαμεν να παρακαλέσωμεν, όπως εκδοθεί κάποιο σχετικό Ανακοινωθέν, διά του οποίου να καταδικάζεται όλη αυτή η βλάσφημη συμπεριφορά των Ομοφυλοφίλων, διεβιβάσαμε δε και το παρόν κείμενον εν σχεδίω, ώστε να ενημερωθούν οι Σεβασμιώτατοι Αδελφοί μας. «Ὅλως ἰδιαιτέρως ἐφιστῶμεν τήν προσοχήν Σας εἰς τήν δημοσιευομένην φωτογραφίαν»εγράψαμε επί λέξει. Αλλά, δυστυχώς, ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΣΘΗΚΑΜΕ.
________Αργά καί που, κάποτε-κάποτε, ακούγεται βέβαια και κάποια φωνή διαμαρτυρίας από κάποιον Ιεράρχη της Εκκλησίας μας. Το γεγονός αυτό, βέβαια, αποτελεί μια παρηγοριά. Επί παραδείγματι, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ξάνθης κ. Παντελεήμων, όπως διαβάσαμε στον ημερήσιο Τύπο, τώρα τελευταία, σε ορκομωσία νεοσυλλέκτων στρατιωτών κάπου στην Επαρχία Του, όπου παρίστατο, έγινε «έξαλλος», όταν διαβάστηκε ο όρκος των «Αθέων»! «…Στην ορκομωσία των νεοσυλλέκτων του Στρατού, που έγινε στο στρατόπεδο του Πετροχωρίου, …διαβάστηκε και ο όρκος των ….Αθέων….Τώρα πια εμφανίζονται καί οι Άθεοι» (βλ. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, 6.08.2018, σελ. 10).
________Ο Σεβ. Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ μάλιστα την παρελθούσα Κυριακή στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην παρέλαση των Gays!
________Συγχαίρουμε ολοκαρδίως το προμνηονευθέντας Σεβ. εν Χριστώ Αδελφούς κ.κ. Σεραφείμ καί Παντελεήμονα δια την γενναιότητά τους! Συγχαίρουμε επίσης και τους άλλους Αδελφούς μας Ιεράρχες, οι οποίοι κατά καιρούς υψώνουν τη φωνή τους και διαμαρτύρονται! Δυστυχώς όμως η διαμαρτυρία τους, η διαμαρτυρία μας, δεν αλλάζει το σκηνικό! Με τις μεμονωμένες φωνές κάποιων εξ ημών ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ! Εάν δεν εξεγερθεί η Ιερά Σύνοδος, ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΨΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ, εάν δεν ακουσθεί η Φωνή της Εκκλησίας, τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει! Πλην όμως οι Συνοδικοί Πατέρες, δυστυχώς,«κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου», όπως λέγει η παροιμία!
_________Έτσι, λοιπόν, στο μεγάλο πανηγύρι των Gays του Σαββάτου (09.06.20018) στην Αθήνα, όπου και η Βουλή των Ελλήνων, δυστυχώς, φόρεσε τα γιορτινά της, (γιατί άραγε; μήπως για να φανερώσει την αληθινή της ταυτότητά;) η Ιερά Σύνοδος ήταν και κουφή και μουγγή! Οι Συνοδικοί Αδελφοί μας δεν είδαν τίποτε! Δεν άκουσαν τίποτε! Τι κι’ αν οι Gays, στο τρελλό πανηγύρι τους, τα έβαλαν και με το Θεό και με τους Αγίους μας; Τι κι’ αν στα γεννητικά τους όργανα εκρέμασαν εικόνες Αγίων; Οι Συνοδικοί Πατέρες δεν «πήραν χαμπάρι!» ΔΕΝ ΙΔΡΩΣΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ!
_________Περιμέναμε έστω και «κατόπιν εορτής» νά διαβάσουμε κάποια Συνοδική Ανακοίνωση! Μάταια όμως! Γι’ αυτό κι εμείς σήμερα, πλημμυρισμένοι από αγανάκτηση, σας παρουσιάζουμε μια ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ φωτογραφία! Δείτε την! Φιλοσοφείστε την!
_______ Όταν εμείς εγράψαμε το γνωστό «φτύστε τους» οι ΛΟΑΤ μας οδήγησαν στο Δικαστήριο! Καθήσαμε στο εδώλιο του κατηγορουμένου! Τώρα, που οι ταλαίπωροι αυτοί άνθρωποι χλευάζουν τα ιερά και τα όσια της ψυχής μας και της φυλής μας, ΟΥΔΕΙΣ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ! Ούτε η Ιερά Σύνοδος, ούτε ο Υπουργός της κατά συγκατάβασιν …..Δικαιοσύνης κ. Κοντονής, ούτε αυτή αύτη η Δικαιοσύνη, ούτε η Αστυνομία ενωχλήθησαν!!! ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΣΥΓΚΙΝΗΤΟΙ! Ναί, ΑΣΥΓΚΙΝΗΤΟΙ, ΣΙΩΠΗΛΟΙ και ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ!
_______Ιδού το αίσχος!

Πηγή:facebook_1528656402329.jpg

________Στην απόγνωση της ψυχής μας παρηγοριά έδωσε η διαμαρτυρία των πιστών χριστιανών της γειτονιάς μας! Δηλ. τα Πατριαρχεία της Βουλγαρίας και της Γεωργίας, καθώς επ΄σιης καί οι της Μολδαβίας, ετόλμησαν αυτό, που εμείς οι «καλοί» οι «εκφραστές της αγάπης», οι «αγαπούληδες του Θεού» Αρχιερείς δεν είχαμε το θάρρος να πράξουμε! Από τα χέρια μας, λοιπόν, κάποιοι άλλοι παίρνουν τη σκυτάλη για την υπεράσπιση της αγίας Ορθοδοξίας μας! Μπράβο τους!
Αίγιον, 14 Ιουνίου 2018
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Σημ. Κάποιος κύριος Georgios Manousakis, όπως (ψευδώς μάλλον) υπογράφει στα υβριστικά κείμενά του, με ηλεκτρονικά μηνύματα συνεχώς μας υβρίζει χυδαιότατα! Κρύβεται όμως! Τον προκαλούμε, αν είναι ΑΝΔΡΑΣ, να εμφανισθή και να μας δώσει τα στοιχεία του, ώστε να γνωρίζουμε ποιός μας αντιμάχεται. Αλλοιώς, όλως επιεικώς του λέμε «ας κοιτάξει την στραβομάρα του».
+ Ο Κ και Αι Α.

****************

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ!
ΤΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ,
ΠΟΥ «ΚΙΟΤΕΨΕ» Η ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

(ΒΙΝΤΕΟ)
Δημοσίευση: 18 Μάϊου 2018

Όταν εδώ με κάθε ευκαιρία παρελαύνει η ανωμαλία, ακόμη και σε ημέρες εθνικού πένθους στα Ορθόδοξα κάστρα, Εκκλησία και λαός στέλνουν βροντερό μήνυμα.

Γράφαμε και τις προάλλες πως με τον αέρα των κυβερνητικών ανοσιουργημάτων και των ανήθικων και ανώμαλων νόμων ετοιμάζονται οι ομοφυλόφιλοι και φέτος να…παρελάσουν υπερήφανα στους δρόμους της Αθήνας! Φέτος το κεντρικό θέμα του Athens Pride 2018 που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουνίου στην Πλατεία Συντάγματος είναι η θηλυκητότητα. Προφανώς η επίκτητη όχι η φυσική!
Την ίδια μέρα είναι προγραμματισμένη αντίστοιχη «παρέλαση» στη Σόφια. Μόνο που εκεί ο κόσμος δεν είναι βυθισμένος σε λήθαργο και αντιδράει, και η εκκλησία δεν παίζει το παιχνίδι της άθεης κυβέρνησης όπως στην χώρα μας και καλεί τους πολίτες να μην συμμετάσχουν σε τέτοιες εκδηλώσεις και τους ομοφυλόφιλους να μετανοήσουν.
Συγκεκριμένα η Ιερά Σύνοδος της Βουλγαρικής Ορθόδοξης Εκκλησίας εξέφρασε την αντίθεσή της απέναντι στην επερχόμενη παρέλαση των LGBT στη Σόφια, καλώντας τα μέλη της κοινότητας των LGBT να παραιτηθούν από τις αμαρτίες τους.
Στη δήλωση, που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Βουλγαρικής Εκκλησίας, η Σύνοδος δηλώνει ότι η θέση της απέναντι στην αμαρτία παραμένει αμετάβλητη.

«Λαμβάνοντας υπ ‘όψιν την ελεύθερη βούληση, η Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία απευθύνει εκ νέου έκκληση προς τα παιδιά, τους αδελφούς και τις αδελφές της και θυμίζει με θλίψη ότι η ελευθερία είναι ευθύνη και ότι ο αληθινά ελεύθερος άνθρωπος, αν το επιθυμεί, μπορεί να απελευθερωθεί από την αμαρτία «, αναφέρει η δήλωση της Συνόδου.
«Κάθε ανθρώπινη ψυχή είναι πιο πολύτιμη από όλον τον κόσμο», καταλήγει το μήνυμα της Συνόδου, «η Σύνοδος υπενθυμίζει ότι ο Θεός δεν επιθυμεί τον θάνατο ενός αμαρτωλού αλλά ότι οι ασεβείς γυρίζουν πίσω και ζουν» (Εσκ. 33: 11). »
Την ίδια στιγμή το Πατριαρχείο της Γεωργίας πραγματοποίησε χθες μια πομπή προς τιμήν της οικογενειακής καθαρότητας και των μαζικών γάμων σε όλη την Τιφλίδα. Η ημερομηνία της πορείας αυτής δεν επελέγη τυχαία καθώς ήρθε σε αντίθεση με την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, που ήταν χθες, την ίδια ημέρα.
Κρατώντας εικόνες και τραγουδώντας ύμνους, χιλιάδες πιστοί πορεύτηκαν μέσα από την Τιφλίδα για να επισημάνουν την «ημέρα αγιότητας και δύναμης της οικογένειας»

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΠΗΓΗ: https://www.pentapostagma.gr

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΕΠΑΝΕΣΤΑΤΗΣΑΝ!

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ…ΠΑΡΕΛΑΣΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΕΦΡΑΞΑΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΤΟΥ GAY PARADE ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ.
Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ LGBT (ΛΕΣΒΙΕΣ, ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ, ΑΜΦΙΦΥΛΟΦΙΛΟΙ, ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ) ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΜΟΛΔΑΒΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ ΣΤΟ CHISINAU ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ISMAIL ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΛΑΤΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ LGBT ΑΚΤΙΒΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ GENDER-DOC, ΕΝΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΑΡΚΕΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ.
Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ, ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ. ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΣΤΟΧΕΥΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ. ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΛΕΥΚΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ «ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ» ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΒΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ» ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.

ΩΣΤΟΣΟ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΜΕΤΡΩΝ – ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ – ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ.
ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΜΕ ΠΑΝΟ, ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΥΜΝΟΥΣ. ΤΑ ΠΛΑΚΑΤ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΑΝ: Η ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΩΡΑ , ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΗΤΕΡΑ, ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΒΗ ΕΓΚΑΙΡΩΣ, ΑΠΟΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥΣ. ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΧΗΜΑΤΙΖΑΝ ΜΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ.
ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ.
ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΜΟΛΔΑΒΙΑΣ, IGOR DODON, ΕΠΕΚΡΙΝΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ 16ΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ LGBT MOLDOVA PRIDE 2017.
ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, Ο DODON ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ «ΔΕΝ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ».
ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΔΙΕΘΝΩΝ ΜΕΣΩΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΑΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ Ή ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ

ΠΗΓΗ :ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ
HTTPS://WWW.PENTAPOSTAGMA.GR/2017/05/%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%AF-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CF%8C%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CF%81.HTML

ΕΠΙΛΟΓΟΣ
«Να χαθεί, να χαθεί η βουλή των …τραβεστί!»

του Γιώργου Μιχαλόπουλου

«Ομολογώ ότι το σύνθημα ανήκει σε αναγνώστη της Ε.Ω. από τα Χανιά, ο οποίος συμπύκνωσε όλη τη λαϊκή σοφία σε μια μόνο φράση, με αφορμή την απόφαση του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, να φωταγωγήσει το κοινοβούλιο στα χρώματα του gaypride («παρέλαση υπερηφάνειας ομοφυλόφιλων» επί το ελληνικότερον)!

Ένας άλλος αναγνώστης, πριν μερικές ημέρες, μου είχε πει επίσης κάτι πάρα πολύ σοφό: «Κύριε Μιχαλόπουλε, η Δημοκρατία έχει καταντήσει σαν πόρνη πολυτελείας, όποιος έχει λεφτά την π……»!

……..

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, 10.06.2018**********

ΤΟ ΔΙΑΒΗΜΑ ΜΑΣ
ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑΝ ΣΥΝΟΔΟΝ

Κυριακή Ἑσπέρας, 10 Ιουνίου 2018

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ ΙΕΡΑΝ ΣΥΝΟΔΟΝ
ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΙΩ. ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ, 14
115 21 ΑΘΗΝΑΣ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΠΕΙΓΟΝ

ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΕ,
ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΙ ΣΥΝΟΔΙΚΟΙ ΣΥΝΕΔΡΟΙ,

Η ΠΑΡΕΛΑΣΙΣ ΤΩΝ GAYS ΩΣ ΚΑΙ ΑΙ ΛΟΙΠΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΑΒΒΑΤΟΝ ΤΗΣ 9ΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ Ε.Ε. ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ ΜΕ ΠΟΝΟΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΝ ΜΟΥ! Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ. ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΒΙΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ Ή ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΗΘΙΚΩΣ ΤΕ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΣ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗΝ ΤΑΥΤΗΝ ΕΚΤΡΟΠΗΝ, ΔΗΛ. ΤΟΝ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΝ! ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΤΩΝ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΡΕΙ …..ΣΙΓΗΝ ΙΧΘΥΟΣ! ΔΕΝ ΗΚΟΥΣΘΗ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ! ΔΕΝ ΕΞΕΔΟΘΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ! Η ΚΟΛΑΣΙΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ! ΔΙΑΤΙ ΣΙΩΠΩΜΕΝ;
Η ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΗΣ ΜΟΥ ΑΠΕΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΓΡΑΨΗΙ ΚΑΤΙ, ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦ’ΟΣΟΝ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΙ ΝΑ ΣΙΩΠ
ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΩΣ, ΛΟΙΠΟΝ, ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΠΕΜΠΤΗΝ 14ΗΝ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΝ ΜΑΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΝ (MKKA.BLOGSPOT. COM) ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕΝ, ΟΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΤΕ! ΟΛΩΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΕΦΙΣΤΩΜΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗΝ ΣΑΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΜΕΝΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΝ.

ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΕ ΑΓΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ,
ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΙ ΑΓΙΟΙ ΣΥΝΕΔΡΟΙ,
«ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ!» Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΗΘΙΚΗ ΚΑΤΑΠΑΤΕΙΤΑΙ! ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ, ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΔΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΣ, ΧΛΕΥΑΖΟΝΤΑΙ! ΑΣ ΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΩΜΕΝ!

ΕΠΙ ΔΕ ΤΟΥΤΟΙΣ ΔΙΑΤΕΛΟΥΜΕΝ

ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩΙ ΑΔΕΛΦΟ

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

loading...

3 thoughts on “Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ – Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ

  1. Τα Σόδομα και τα Γόμορρα θεωρούνται σήμερα από μια μερίδα του κόσμου ως … πρόοδος!

  2. Μητροπολίτης Αμβρόσιος.
    Ένας, αλλά λέοντας ! !

  3. ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ, ΕΚΑΤΟ ΑΤΟΜΑ ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ.
    Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟ,
    ΑΡΝΗΣΙΠΑΤΡΗ ΡΑΣΟΦΟΡΟ.

Comments are closed.